קייסי |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי • 6 בפבר׳ 2010
אני חושבת שמגוחך להציג את עצמך כמי שהכל בחייה מתרחש בדיוק כפי שהיא מייחלת לו, כמוך. החיים מורכבים לעיתים מפשרות, ולעיתים מסיפוק מלא של הצרכים. הם פשוט מורכבים. לכשעצמי, אעדיף להתפשר על נוכחותו הקבועה של גבר בחיי, ובלבד שארגיש שתשוקותיי ממולאות, ובוודאי שממולאות על ידי מי שהאינטרסים שלהם מצטלבים עם שלי.
אם אפגוש גבר מבריק ויפה תואר, שקולע בכל מובן לטעמי, למעט הענין הפעוט שלפיו העדפתו המינית וחלומותיו נסובים על נשים שעומדות על ארבע והפלקה על ישבנן, לא אמצא בו ענין, חרף העובדה שהוא עשוי לספק אותי אינטלקטואלית ואף ויזואלית. אם הכוס שלי יגיד לא, מבחינתי זה לא. אני מניחה שאצלך הכל מושלם ואני שמחה בשבילך. לכי לעשות איתם אהבה מתוקה. בניגוד אליך, אותי זה לא מעצבן. אם את חושבת שאשה המתגרה מהחפצה של גברים היא ענין לא אמין, אז כפי שציינת קודם, כנראה שאת לא בפורום הנכון. אילו הייתי מתגרה מגברים שמעמידים אותי על ארבע, הייתי פונה למקום שמציע את זה. ממש פה בסמוך יש את זה. נסי שם. למה שאסתובב במקומות שלא עושים לי את זה? אני בדיוק ההיפך ממזוכיסטית. מה בדיוק חורה לך, טרם הבנתי. העובדה שיש נשים שיודעות בדיוק מה מדליק אותן מינית ויודעות איך להשיג את זה, ולא רק מאחורי מקלדת? לצערך, אני לא כעורה וסובלת מתנאי היגיינה ירודים. אני יפה, מטופחת, מרשימה וחכמה גם בעולם האמיתי. תאכלי את הלב, בייב. |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי • 6 בפבר׳ 2010
תגובתי התייחסה למטורפת, כמובן. לא למרי ג'יין.
אגב מרי ג'יין, כשמניתי את כותבי הפורום המשובחים קודם, התייחסתי לכותבי השרשור הנ"ל. מובן שבראש שרשרת המזון האיכותית של הפורום הייתי מציבה את מרי ג'יין, אחת השולטות והכותבות המעולות שנתקלתי בהן. ולא היו נפקדים בה גם מקומם של ליידי תמרה, המלט, האמפרי, מינרווה ורבים אחרים. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
הו
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 6 בפבר׳ 2010
באמת נשמע שאת לא כועסת קייסי..
אולי במקום להתלהם תבחני את הדברים ותזכרי שיש כאלה שרואים אותנו גם כשנדמה לנו שלא. אולי זה אפילו יכול לגרום לך להפוך לאדם טוב יותר. בואי, נשלב ידיים כולנו וגו'. נו שויין. |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי • 6 בפבר׳ 2010
הייתי כותבת שמאשה אני מצפה ליתר תיחכום ואלגנטיות,
אבל למה כבר אפשר לצפות ממישהי שכותבת שמוחות מבריקים כמו שלה ושל צ'ארנוחה חושבים אלייק? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Mary Jane כתב/ה: מטורפת,
כנראה שתודעתך כה מורגלת בגברים שפונים אלייך במילים 'תסתמי מפגרת' (ראי ערך הבלוג), עד שלא נותר מקום לקבל אותנטיות אחרת. ביקורת אוילית לחלוטין. אם אמרת שהיא אוילית, אין לי אלא לקבל את דין התנועה בהכנעה. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
underfoot • 6 בפבר׳ 2010
מ טורפת, לפי דברייך נשמע שקייסי היא מינימום הגרסא הנשית לגואל רצון.
היא בסך הכל אדם אופורטוניסט שלא מהסס להודות בזה, יש פה אולי חוסר שלמות מוסרית (או "להיות בן אדם טוב") אבל מצד שני היא משיגה את מבוקשה ונהנית מרמה גבוהה של ריגוש מיני. (גומרת חזק) ובעולם שבו האינטימיות מתה מה יותר חשוב מהבאזזזזז |
|
חֵפֶץ |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
חֵפֶץ • 6 בפבר׳ 2010
האמת היא שגרסא נשית של גואל רצון, לא נשמע גרוע כ"כ. הסיפור של גואל רצון כפי שהוא הוא מרתיח ומעורר שאת נפש. אבל הרמון גברי בחסות אישה שולטת, נו, איכשהו זה פורט אצלי על נימים שונים לגמרי. ונכון שאני לא לגמרי אובייקטיבי, אבל איכשהו ללא הגוון השוביניסטי-פרימיטיבי, אני לא מצליח לראות בתופעת הגורו משהו פסול מעיקרו.
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
מי לא העיז לשאול?
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Morticia • 6 בפבר׳ 2010
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי כתב/ה: הייתי כותבת שמאשה אני מצפה ליתר תיחכום ואלגנטיות,
אבל למה כבר אפשר לצפות ממישהי שכותבת שמוחות מבריקים כמו שלה ושל צ'ארנוחה חושבים אלייק? לא יפה קייס, אני חושבת שאפילו את לא תוכלי לומר מילה על הברק שלי. למעשה היית מוכנה לשלם בעבור עיצה ממני, למעשה אמרת לא פעם שאני מבריקה, יפה וסקסית ואת תשמחי ללקק אותי למעשה, נדמה לי שאת יודעת כעת מי אני, ואת יודעת שאנחנו מכירות לא רע אישה את רעותה. אני לא צריכה את חסות החשיכה כדי לומר לך את הדברים האלה, הנה בבקשה. אז מה? אני רק לא אוכלת את זה, זה לא נבלע לי. בייב. זה הכל. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Re: מי לא העיז לשאול?
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Morticia • 6 בפבר׳ 2010
Morticia כתב/ה:
|
|