T O M(שולט) |
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
לפני 18 שנים •
29 במרץ 2006
T O M(שולט) • 29 במרץ 2006
מקפיץ
שירשור ההתבכינויות חוזר הבחירות מאחורינו זמן להתבכיין גם פוליטית אם רוצים. |
|
מלכה מלקה(אחרת) |
לפני 18 שנים •
1 באפר׳ 2006
גם לי יש
לפני 18 שנים •
1 באפר׳ 2006
מלכה מלקה(אחרת) • 1 באפר׳ 2006
בששת השבועות הקרובים לא יהיה לי אפילו יום חופשי אחד בשבוע
אז נכון שאני זו שמוסיפה לעצמי עוד ועוד דברים אבל כל פעם יש משהו אחר שאני לא יכולה לוותר עליו . עכשיו יש קורס בצפון שנופל לי על היום חופש היחידי שלי בשבוע ולא אני לא יכולה לוותר עליו כי הוא נשמע לי ממש מעניין ומרגש חוצמזה אני מתה מעייפות ואין לי מושג איך אני מסיימת את הסמסטר הזה בציונים וברמת הידע שאני רוצה . וגם קצת נמאס לי להיות כל הזמן בלחץ של לקרוא מאמרים או להכין את עצמי לשיעורים , עבודה וכאלו איך אני רוצה קצת קצת חופש . הלוואי ומחר כבר יהיה חופש פסח או לפחות שאני אוכל קצת ללללליייייישששששששווווווווןןןןןןן |
|
נויה הל(לא בעסק){צ} |
לפני 18 שנים •
2 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
2 באפר׳ 2006
נויה הל(לא בעסק){צ} • 2 באפר׳ 2006
אין לי זמן לחיות
אין לי זמן לישון ואין לי כוח לעשות את שיעורי הבית המזעזעים שאפילו סטודנטים לתואר שלישי מתקשים איתם!!! בנוסף, אני חוטפת חום כל פעם שאני רואה שהממשלה הבאה תהיה כנראה עם החרדים. |
|
godisafemale(שולטת) |
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
איפה עוד 10 סנטימטר?!
לפני 18 שנים •
13 באפר׳ 2006
godisafemale(שולטת) • 13 באפר׳ 2006
כשאלהים חילק גובה אני עמדתי בתור לציצים, שם בחרתי לפלרטט עם תינוק ולהתחרות איתו בפרצופים ומי יצחיק את מי יותר..
וככה זה נראה היום. מצחיק מאוד! כשהגעתי לדילר חלוקה..פלירטתי (קבלו מפיק) גם איתו...הסתכלתי אליו בעיניים ולפני היי, שלום, ערב טוב ..יריתי לעברו: "קמצן!" כמובן במבט חודר ובשפתיים רכות להתחצף! אז הוא נתן לי...ואני לא אמרתי פוס. המשיך..ואני מקבלת... וככה זה נסחב עד היום... כבד... עם כאבים בלומברגו... שרשור גאוני, פוסט.. וואט אבר המילים המיוחדות של האינטרנטים... |
|