צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סירוס אכזרי והפיכה לפודל למלכה 24/7

Mary Jane
לפני 14 שנים • 23 ביולי 2010

Re: פיתרון מאוד ריאלי...

Mary Jane • 23 ביולי 2010
[/quote]מזל מאוד שאת מארי גין..לא נמצאת במקום מקבלת ההחלטות..למה לך אין סטיה להיות מלכה ולהצליף..ולהכאיב..לצערי גם אלו שאונסים..הם חולים ..לא פחות ממך מארי גין..להעביד אותם בפרך..מדברת שטויות..לסרס על מנת שהם לא יגרמו נזק נוסף..זה מתבקש ..אבל להעביד אותם בפרך..אולי נעביד גם אותך..גם את רעה ..[/quote]

כן, ברור, *אני* הרעה כאן. להבדיל, למשל, מגברים מסוג זה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/047/992.html
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}

Mary Jane כתב/ה:
ציטוט: מזל מאוד שאת מארי גין..לא נמצאת במקום מקבלת ההחלטות..למה לך אין סטיה להיות מלכה ולהצליף..ולהכאיב..לצערי גם אלו שאונסים..הם חולים ..לא פחות ממך מארי גין..להעביד אותם בפרך..מדברת שטויות..לסרס על מנת שהם לא יגרמו נזק נוסף..זה מתבקש ..אבל להעביד אותם בפרך..אולי נעביד גם אותך..גם את רעה ..

כן, ברור, *אני* הרעה כאן. להבדיל, למשל, מגברים מסוג זה:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3536862,00.html
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/047/992.html

מארי יקירתי,
אולי לא שמת לב, אבל הבחור המצוטט... איך נגיד את זה? יושב מתחת לגשר.
גורגי99

גורגי99 • 23 ביולי 2010
מאדאם קירי RIR כתב/ה:
אלימלך כתב/ה:
גורגי99 כתב/ה:
מלכתך לנצח כתב/ה:
שולטת צעירה 21 כתב/ה:
את שוכחת שגם המין האנושי ייכחד בתוך 100 שנה עם הפיתרון שלך icon_wink.gif

כנראה שהפתרון לשלמות הוא הכחדת האנושות...
כל עוד זה אסור ימשיך להיות 'רוע' בעולם

וגם אפשר כמובן לסרס רק את השובניסטים
שרק (הפמניסטים קיצונית עד כדי מונרכיה נשית) הנשלטים יהיו ראויים לצאצאים
זה יהיה ממש טוב בשבילי
הכל כמובן בגדר פנטזיה
מזל מאוד שאת מארי גין.. לא נמצאת במקום מקבלת ההחלטות..למה לך אין סטיה להיות מלכה ולהצליף..ולהכאיב..לצערי גם אלו שאונסים..הם חולים ..לא פחות ממך מארי גין..להעביד אותם בפרך..מדברת שטויות..לסרס על מנת שהם לא יגרמו נזק נוסף..זה מתבקש ..אבל להעביד אותם בפרך..אולי נעביד גם אותך..גם את רעה ..

יסלח לי כבודו אבל מי שכותב שטויות זה אתה (ועוד בלשון המעטה)
בכלל איך אתה מעיז להשוות בין אנס אכזרי למלכה מצליפה (ואני בכלל לא בטוח שזו הסטיה של מרי ג'יין,
אבל אני לא מכיר אותה אז אני לא יכול לדבר בשמה)
מלכה מצליפה בדרך כלל במישהו\י שרוצה בזאת ונהנה מזה.לא נראה לי שזה מה שקורה באונס אכזרי, אבל אולי את ה יודע דברים שאני לא.
אתה קורא לעצמך נשלט ובאותה נשימה אתה אומר שאנס אכזרי חולה כשולטת מצליפה.
הרשה לי להיות בשוק שניה.
כנראה שמה ששכתבת זו בדיחה כי אני לא מאמין שאתה באמת מתכוון לזה.
אתה יכול להתנגד לדעתה של מרי ג'יין, אבל בעיני חמורה מאד ההשוואה שעשית וממש ממש לא במקום.
אלימלך,
אתה רואה שמדובר בטרול שרק רוצה צומי, למה אתה מתייחס אליו בכלל?
קודם כל אני לא השוותי בינהם ..יש הבדל אמרתי שניהם חולים..מלכה שיש לה יצר להצליף או להכאיב בין אם זה ..שמישהוא אוהב זאת או לא..זה עדיין סטייה וחולנות..כמו שאני נשלט ואוהב כאב גם זה סטייה..מבין למה הכוונה...אני לא בא להגן על אנסים בכלל...לי יש ילדה ואני מאוד רוצה לשמור עליה מפני אותם חולים..וכן אם יש אפשרות לסרס אותם..כי הם חולים..זה כמו נרקומן..הם אנשים חולים...ויש פה לא מעט מלכות מאוד רעות ואכזריות..בזה שהדבר בהסכמה זה מבחינתך בסדר..הכל שפוי..יש בננו אנשים שדוקרים והורגים בשביל מנת סם..את אמא שלהם..או סבתא שלהם..אף אחד לא אומר שזה לא פחות אכזרי מאונס...אבל שוב אנחנו עוסקים באנשים חולים שהם לא מודעים למה שהם עושים..זאת כל הכוונה שלי..ואין בדברי בכדי להצדיק את מעשיהם..להפך..יש דרכים לטפל בזה..ולא כל אלו שמדברים פה..על עבודות פרך..נחתוך אותם לחתיכות..כל זה נאמר בגלל שאנחנו נמצאים באתר של סאדו..זה לא נכון ...הם אלו שאולי מחפשים פתרונות לא נכונים..
אלימלך

אלימלך • 23 ביולי 2010
גורגי99 כתב/ה:
מאדאם קירי RIR כתב/ה:
אלימלך כתב/ה:
גורגי99 כתב/ה:
מלכתך לנצח כתב/ה:
שולטת צעירה 21 כתב/ה:

זה יהיה ממש טוב בשבילי
הכל כמובן בגדר פנטזיה
מזל מאוד שאת מארי גין.. לא נמצאת במקום מקבלת ההחלטות..למה לך אין סטיה להיות מלכה ולהצליף..ולהכאיב..לצערי גם אלו שאונסים..הם חולים ..לא פחות ממך מארי גין..להעביד אותם בפרך..מדברת שטויות..לסרס על מנת שהם לא יגרמו נזק נוסף..זה מתבקש ..אבל להעביד אותם בפרך..אולי נעביד גם אותך..גם את רעה ..

בכלל איך אתה מעיז להשוות בין אנס אכזרי למלכה מצליפה (ואני בכלל לא בטוח שזו הסטיה של מרי ג'יין,
מלכה מצליפה בדרך כלל במישהו\י שרוצה בזאת ונהנה מזה.לא נראה לי שזה מה שקורה באונס אכזרי, אבל אולי את ה יודע דברים שאני לא.
הרשה לי להיות בשוק שניה.
אתה יכול להתנגד לדעתה של מרי ג'יין, אבל בעיני חמורה מאד ההשוואה שעשית וממש ממש לא במקום.
אלימלך,
קודם כל אני לא השוותי בינהם ..יש הבדל אמרתי שניהם חולים..מלכה שיש לה יצר להצליף או להכאיב בין אם זה ..שמישהוא אוהב זאת או לא..זה עדיין סטייה וחולנות..כמו שאני נשלט ואוהב כאב גם זה סטייה..מבין למה הכוונה...אני לא בא להגן על אנסים בכלל...לי יש ילדה ואני מאוד רוצה לשמור עליה מפני אותם חולים..וכן אם יש אפשרות לסרס אותם..כי הם חולים..זה כמו נרקומן..הם אנשים חולים...ויש פה לא מעט מלכות מאוד רעות ואכזריות..בזה שהדבר בהסכמה זה מבחינתך בסדר..הכל שפוי..יש בננו אנשים שדוקרים והורגים בשביל מנת סם..את אמא שלהם..או סבתא שלהם..אף אחד לא אומר שזה לא פחות אכזרי מאונס...אבל שוב אנחנו עוסקים באנשים חולים שהם לא מודעים למה שהם עושים..זאת כל הכוונה שלי..ואין בדברי בכדי להצדיק את מעשיהם..להפך..יש דרכים לטפל בזה..ולא כל אלו שמדברים פה..על עבודות פרך..נחתוך אותם לחתיכות..כל זה נאמר בגלל שאנחנו נמצאים באתר של סאדו..זה לא נכון ...הם אלו שאולי מחפשים פתרונות לא נכונים..

ריר יקרה, הבחור לא טרול, יש לו בלוג ונשים אפילו מגיבות אליו,
אם הייתי חושב שהוא טרול לא הייתי מגיב בכלל, יכול להיות שהוא גם בחור נפלא.
הוא כותב דברים מאד חמורים ואני רוצה להאמין שהוא לא מבין את מה שהוא כותב או לא מתכוון לזה.

גורגי אתה חייב להפסיק להכליל שולטות עם רוצחים ואנסים באותו משפט.
רוצחם ואנסים יושבים בכלא, שולטות - לא, דוגמא טפשית אבל אני חייב לרדת לרמה הזאת
כדי שתבין שאין קשר בינהם.

גורגי, מרי ג'יין לא רוצה לשלוח את האנסים האכזריים לעבודות פרך בגלל שהיא נמצאת באתר בדסם, וזו הפנטזיה שלה,
היא רוצה לשלוח אותם לשם (והיא עוד נחמדה אלהם) מאחר והם הרסו למישהי את החיים. ומגיע להם שיהרסו להם גם את החיים.
ואף אחד לא דיבר על לחתוך אותם לחתיכות (אבל אולי זה במסגרת הפנטזיה שלך).

וינעעעןןן ראב ראאאאבאאאאק נשלט בפורום שליטה נשית לא יכול להגיד על אישה שהיא רעה
ולשלוח אותה לעבודות פרך, מה פה קורה פה??????????????

אגב , גורגי, מעניין אם השולטת שלך והנשים השולטות שאתה מסתובב איתן יודעות שאתה חושב שהן סוטות חולניות לא פחות מהאנסים.
מוזר גם שאת עצמך הגדרת כסוטה אבל לא כחולני...

אלימלך כתב/ה:
זה שלבחור מסוים יש בלוג לא אומר שהוא לא טרול. מה ז"א "נשים אפילו מגיבות אליו"? למה אפילו? ואיך זה מעיד על כך שאינו טרול?
אבל בסדר, אקבל את דבריך לצורך העניין.

לעניין העונש לאנסים, אם כבר נכנסנו לזה: אני מאוד בעד שכל מי שיושב בכלא יעבוד תמורת הוצאות האחזקה שלו. מה פתאום שהמיסים שלי יממנו פושעים? העבודה יכולה וצריכה להיות לפי דרגת הפשיעה: עבריינים קלים יותר (גנבים קטנים, צווארון לבן בסכומים קטנים וכולי) יקבלו עבודות קלות ונעימות יותר, עבריינים כבדים יותר יקבלו עבודות קשות יותר, והעבריינים הכבדים ביותר (אנסים, רוצחים, עברייני רכוש כבדים וכולי) יקבלו עבודות קשות מאוד עד פרך. למה לא, בעצם?
כמובן, אני מאוד בעד לסרס אנסים. גם כהגנה על החברה וגם למען יראו וייראו.
(למען הגילוי הנאות אציין שאני בעד עונש מוות לאנסים ולרוצחים. אבל אם כבר שמים אותם בכלא, המינימום שאפשר וצריך לעשות זה לסרס אותם ולגרום להם להחזיר את הוצאות האחזקה שלהם באמצעות עבודה.)
Morticia
Morticia • 23 ביולי 2010
כל הרוצחים והאנסים יושבים בכלא?
icon_eek.gif

לדאבוני הרב, זה פשוט לא נכון.
Morticia כתב/ה:
כל הרוצחים והאנסים יושבים בכלא?
icon_eek.gif

לדאבוני הרב, זה פשוט לא נכון.
לדאבונם של כולנו, למען האמת.
גורגי99
לפני 14 שנים • 24 ביולי 2010

גורגי99 • 24 ביולי 2010
מאדאם קירי RIR כתב/ה:
אלימלך כתב/ה:
זה שלבחור מסוים יש בלוג לא אומר שהוא לא טרול. מה ז"א "נשים אפילו מגיבות אליו"? למה אפילו? ואיך זה מעיד על כך שאינו טרול?
אבל בסדר, אקבל את דבריך לצורך העניין.

לעניין העונש לאנסים, אם כבר נכנסנו לזה: אני מאוד בעד שכל מי שיושב בכלא יעבוד תמורת הוצאות האחזקה שלו. מה פתאום שהמיסים שלי יממנו פושעים? העבודה יכולה וצריכה להיות לפי דרגת הפשיעה: עבריינים קלים יותר (גנבים קטנים, צווארון לבן בסכומים קטנים וכולי) יקבלו עבודות קלות ונעימות יותר, עבריינים כבדים יותר יקבלו עבודות קשות יותר, והעבריינים הכבדים ביותר (אנסים, רוצחים, עברייני רכוש כבדים וכולי) יקבלו עבודות קשות מאוד עד פרך. למה לא, בעצם?
כמובן, אני מאוד בעד לסרס אנסים. גם כהגנה על החברה וגם למען יראו וייראו.
(למען הגילוי הנאות אציין שאני בעד עונש מוות לאנסים ולרוצחים. אבל אם כבר שמים אותם בכלא, המינימום שאפשר וצריך לעשות זה לסרס אותם ולגרום להם להחזיר את הוצאות האחזקה שלהם באמצעות עבודה.)
תשמעי מאדם קקי שכמותך...כנראה שאת כל כך מכוערת ..שאת כל כך אוהבת לרדת לגברים..כי באמת מי יגע בך ..אפילו לא עם מקל..ואם את כבר אוהבת לרדת לגברים..למה שלא תלכי להיות זונה בתשלום..למרות שאני בספק אם תעשי בכלל כסף..מי ירצה לגעת בכיעור כמוך..ופה את מוצאת את הנשלטים...שבסך הכל הכללי..מאוד נהנים מזה שאת יורדת להם..לדעתי תחליפי ניק..תכתבי ..המוצצת לנשלטים...חמוד...
גורגי99

גורגי99 • 24 ביולי 2010
אלימלך כתב/ה:
גורגי99 כתב/ה:
מאדאם קירי RIR כתב/ה:
אלימלך כתב/ה:
גורגי99 כתב/ה:
מלכתך לנצח כתב/ה:
שולטת צעירה 21 כתב/ה:

זה יהיה ממש טוב בשבילי
הכל כמובן בגדר פנטזיה

הרשה לי להיות בשוק שניה.
אלימלך,

אם הייתי חושב שהוא טרול לא הייתי מגיב בכלל, יכול להיות שהוא גם בחור נפלא.
הוא כותב דברים מאד חמורים ואני רוצה להאמין שהוא לא מבין את מה שהוא כותב או לא מתכוון לזה.

גורגי אתה חייב להפסיק להכליל שולטות עם רוצחים ואנסים באותו משפט.
רוצחם ואנסים יושבים בכלא, שולטות - לא, דוגמא טפשית אבל אני חייב לרדת לרמה הזאת
כדי שתבין שאין קשר בינהם.

גורגי, מרי ג'יין לא רוצה לשלוח את האנסים האכזריים לעבודות פרך בגלל שהיא נמצאת באתר בדסם, וזו הפנטזיה שלה,
היא רוצה לשלוח אותם לשם (והיא עוד נחמדה אלהם) מאחר והם הרסו למישהי את החיים. ומגיע להם שיהרסו להם גם את החיים.
ואף אחד לא דיבר על לחתוך אותם לחתיכות (אבל אולי זה במסגרת הפנטזיה שלך).

וינעעעןןן ראב ראאאאבאאאאק נשלט בפורום שליטה נשית לא יכול להגיד על אישה שהיא רעה
ולשלוח אותה לעבודות פרך, מה פה קורה פה??????????????

אגב , גורגי, מעניין אם השולטת שלך והנשים השולטות שאתה מסתובב איתן יודעות שאתה חושב שהן סוטות חולניות לא פחות מהאנסים.
מוזר גם שאת עצמך הגדרת כסוטה אבל לא כחולני...
תשמע קודם כל תפסיק לחשוב בשביל מארי גין..היא ילדה גדולה ויודעת להגיב אם היא רוצה..כנראה שאתה לקקן תחת אמיתי..שכל היום זה מה שיש לך לעשות פה ללקק..יפה בתור נשלט זה נחמד...אבל לדעתי אתה מאוד מפספס את הנקודות החשובות ..ולא מבין למה היתכוונתי ..ואתה מסלף דברים חופשי..תקרא את עצמך לפני שאתה לוחץ שלח..וכן אני תמיד אומר את האמת ..גם למלכות שאני איתם..ואם הם סוטות וחולות ..אני אומר להם ..זה לא סוד..ולא בושה...והן בחרו להיות חולות וסוטות..בבחירה חופשית..והן כנראה לא צריכות שאני אומר להן מה הם..להבדיל ממך..ותעשה טובה ..תחסוך לי תתגובה שלך..כי ברור שאתה תמשיך ללקק ..ולסלף דברים שלא אמרתי..
אלימלך
אלימלך • 24 ביולי 2010
להגיב לך? icon_eek.gif
אתה עשית את זה הרבה יותר טוב ממני.
חיים טובים שיהיו לך.