סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אתיקה של שולטים

ראובן
לפני 14 שנים • 18 באוג׳ 2010

בוררות קפדנית

ראובן • 18 באוג׳ 2010
mia,

צר לי שנאלצת להיחשף לכל זה ועוד על בשרך.
הדברים שכתבת העלו בי רעיון: בוררות מוסכמת בינך לבין אותו אושיה.
יש לי גם הצעה לבורר, המכיר את הנפשות הפועלות.

R
L איה
לפני 14 שנים • 18 באוג׳ 2010

Re: בוררות קפדנית

L איה • 18 באוג׳ 2010
ראובן כתב/ה:
mia,

צר לי שנאלצת להיחשף לכל זה ועוד על בשרך.
הדברים שכתבת העלו בי רעיון: בוררות מוסכמת בינך לבין אותו אושיה.
יש לי גם הצעה לבורר, המכיר את הנפשות הפועלות.

R

תנאי בוררות- קופסאות הסיגריות נשארות בחוץ.
-אם כבר, בפעם הבאה לא עם 'פארש'...
נ.ב. אחרי המחמאות הנמרצות שחילקתי לו על גביי הפוסט , סביר להניח שאני בקבוצת סיכון...
Aציבעוני​(אחר)
לפני 14 שנים • 19 באוג׳ 2010

ראובן אני מיתפלא עלייך בוררות

Aציבעוני​(אחר) • 19 באוג׳ 2010
icon_eek.gif
רק אחרי שישרפו לבן אשפתות הזה את הגב בסיגריה זיתן

מה לעשות אני נייטרלי
Tamashi Nawa​(שולט)
Tamashi Nawa​(שולט) • 19 באוג׳ 2010
ראשית, עלי לציין שאני מחוייך בזכות העובדה שזכינו לביקורו של האדם היקר - קלאוד.
שלום לך חבר

ולנושא - ניסיתי לקרוא את כל השירשור, אבל אחרי חצי דף די השתעממתי, ולכן אנסה לתת את התגובה שלי בלי לראות מה אחרים כתבו.

אין צורך להכביר במילים על הקודים וההתנהגות הראויה. זה ברור לכל בר דעת ואני חושב שזה יהיה עלבון לאינטיליגנציה אם בכלל נאלץ לרמוז שזה לא ברור.

הבעיה שהעלית נעוצה בכך שה"קהילה" הזאת הפכה ממקום של אנשים שונים ומיוחדים (לטוב ולרע) ברובם (עם קצת עשבים שוטים), למקום מזוהם ואפל, בלא ביצורים שהקשר בינם לבין בני אדם, שלא לדבר אנשים מכובדים הינו מקרי עד תמוה ביותר.
זה מתבטא בשירשורים שכאן ובהשתלחויות, זה מתבטא בבלוגים שבהם תחת איצטלת "הקינק שלי הוא לא הקינק שלך" הכל מותר ואין גבולות, ולמרבה הצער זה מתבטא גם באינטראקציה אישית וירטואלית ומוחשית.
רוצה דוגמאות משלי? אין בעיה. "שולט" שפונה לבת זוג ונשלטת שלי מנסה להתחיל איתה, ואומר לה שהיא צריכה להחליט ולבחור בינו וביני, וזאת כאשר כולנו באותה המסיבה והם עומדים ומשוחחים מטרים ספורים ממני. או 'ידידה' משותפת אשר פונה אל אותה בת זוג ומציעה להכיר לה מישהו חדש שלדעתה מוצלח ממני (לא שאני שולל את האפשרות הזאת).
אם זה לא היה מדהים, זה היה מצחיק.

אז לדעתי הבעיה היא לא שהקודים נעלמו. הבעיה היא שמישהו 'הרשה' לכל הזבל והזוהמה האנושית להצטרף אלינו באמתלה של פתיחות וקבלה, ובתוך שכך נפרצו הגבולות.
קליבר​(שולט)

על דא ועל הא ..

קליבר​(שולט) • 19 באוג׳ 2010
ובכן , אתחיל בשאלה וטרינרית מובהקת : למה כלבים מלקקים את הביצים ? והתשובה , כי הם יכולים .
א. תש/ גובה לקלאוד לורד
אם שולט או אחר מתחיל עם הנשלטת שלך , ושלוח לה מסרים כאלה או אחרים , מה שאקא מעתה פעילות שווק , והיא נענית , אז כנראה הבעיה היא אצלך , , לא אצלו כי הוא גם פורס את מרכולתו הדלה ככל הנראה , ביום השוק הזה הקרוי המרחב האינטרנטי או אתר הכלוב . אם בת הזוג שלך בכלל עונה לו או מתיחסת מעבר למחיקה , המצב מאד חמור , חזק את קשרי הלקוחות שלך , והם יביאו לך עוד לקוחות , בעסק כמו שלנו , שביעות רצון לקוח היא יעד ראשי .
אני אישית , לא לקחתי ממך או ניסתי לקחת ממך ביודעין אף אחת , ולמיטב ידיעתי מי שבאה אלי באה בטוב ואלו שהלכו , הלכו בטוב .

ב. תגובה לגב' MIA WALLAS
הצטערתי לקרוא את שאירע , אני עזבתי את מסיבת הבריכה מוקדם , תוך זריקת הערה גסה ומכוונת לבן זוגך , על "אנשים שעובדים בבוקר " ולכן לא נותר לי אלא להגיב גם אליך בהערה פולנית מקורית והיא "אמרתי לך " ( לא לך אישית אלא לבן זוגך )
בעת שיצאתי אותה אושיה ( ואיני יודע מי קבע שהוא ותיק וכד' ) לא הייתה עוד במסיבה , כלומר אני עוד לא ראיתי אותו . ולכן לא לי לשפוט מה שיה , אלא ע"פ דברייך
הכתובת הייתה על הקיר , באויר עוד לפני הרבה זמן , ההתנהלות שלו אינה חדשה , גם בת זוגי זכתה לנחת ידיו באחת ממסיבות הנו לימיט שהיו , בעת שהלכה לשרותים , והוא נכנס אחריה , עד היום אני מצר על כך שהתעצלתי ועמדתי בפרוזדור , ולא ליוותי אותה פנימה ממש .

אני גם מצטער שלא עודדתי אותה להתלונן במשטרה על המעשה כי הנה עכשיו את נפגעת
ובעצם גם לי יש חלק , ואחריות על כך
הפעם אני חושב שאסור לך לווותר
aka BODYGUARD
aka BODYGUARD • 19 באוג׳ 2010
דברים של טעם ידידי, אביס.

רק תיקון ותוספת קלים. זה לא שמישהו הרשה לזאת לקרות אלא שעדיין מישהו ודוגמתו
נותנים לזה לקרות בעצם טענתם על קשקשת של אנשים שכמו פותח השירשור, כמוך וכמוני
וטובים אחרים שמאמינים בהתנהלות הזו.אותם אנשים הושבו בעמדות מיוצגות ובעצמם
מרשים לזה לקרות, מצדיקים התנהלויות אחרות חמורות לא פחות והעולם שותק.

זו הבעיה האמיתית.

Abyss כתב/ה:
ראשית, עלי לציין שאני מחוייך בזכות העובדה שזכינו לביקורו של האדם היקר - קלאוד.
שלום לך חבר

ולנושא - ניסיתי לקרוא את כל השירשור, אבל אחרי חצי דף די השתעממתי, ולכן אנסה לתת את התגובה שלי בלי לראות מה אחרים כתבו.

אין צורך להכביר במילים על הקודים וההתנהגות הראויה. זה ברור לכל בר דעת ואני חושב שזה יהיה עלבון לאינטיליגנציה אם בכלל נאלץ לרמוז שזה לא ברור.

הבעיה שהעלית נעוצה בכך שה"קהילה" הזאת הפכה ממקום של אנשים שונים ומיוחדים (לטוב ולרע) ברובם (עם קצת עשבים שוטים), למקום מזוהם ואפל, בלא ביצורים שהקשר בינם לבין בני אדם, שלא לדבר אנשים מכובדים הינו מקרי עד תמוה ביותר.
זה מתבטא בשירשורים שכאן ובהשתלחויות, זה מתבטא בבלוגים שבהם תחת איצטלת "הקינק שלי הוא לא הקינק שלך" הכל מותר ואין גבולות, ולמרבה הצער זה מתבטא גם באינטראקציה אישית וירטואלית ומוחשית.
רוצה דוגמאות משלי? אין בעיה. "שולט" שפונה לבת זוג ונשלטת שלי מנסה להתחיל איתה, ואומר לה שהיא צריכה להחליט ולבחור בינו וביני, וזאת כאשר כולנו באותה המסיבה והם עומדים ומשוחחים מטרים ספורים ממני. או 'ידידה' משותפת אשר פונה אל אותה בת זוג ומציעה להכיר לה מישהו חדש שלדעתה מוצלח ממני (לא שאני שולל את האפשרות הזאת).
אם זה לא היה מדהים, זה היה מצחיק.

אז לדעתי הבעיה היא לא שהקודים נעלמו. הבעיה היא שמישהו 'הרשה' לכל הזבל והזוהמה האנושית להצטרף אלינו באמתלה של פתיחות וקבלה, ובתוך שכך נפרצו הגבולות.

cheer.gif cheer.gif
the rain song
the rain song • 19 באוג׳ 2010
קצת נימוס ודרך ארץ מעולם לא הזיקו לאיש.
שאני סרבתי בנימוס לאדם נשוי הואשמתי בהתחסדות ובצביעות
שסירבתי לאדון ושפחתו להצטרף ל"חוויות מענגות ומטריפות" זכיתי ללעג ובוז על אמונתי
ואני, רווקה חילונית שכמוני, חסרת שיוך ובן זוג מכל סוג שהוא השכלתי להתעלם.
אינני בקיאה ברזי הקודים של הבדסמ בעבר או בהווה ובכל זאת אני מזהה התנהלות לא מכובדת.
לא יודעת מה היה פעם
אני יודעת שיש אנשים מכל הסוגים בכל מקום.
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
גם אני קיבלתי לא מעט הודעות אדומות בשבע השנים האחרונות, על אף הקילור. כאשר ניסיתי לברר מה הביא את שולח ההודעה לשלוח אותה דווקא אליי, גיליתי שלרוב לא מדובר בזלזול או בניסיון לחתור תחת אדנותו של בעלי ואדוני. אולי תופתעו לקרוא, אבל רבים משולחי ההודעות הללו חדשים בקהילה ולא מכירים את המשמעות של הסוגריים המסולסלים. כאשר שלחתי הודעת סירוב שבה כתבתי שאני משוייכת, קיבלתי לא פעם בתגובה את השאלה "מה זה אומר משוייכת?" שאחריה שלחתי הסבר לגבי הסוגריים והמהות. אני מאמינה שאנשים כאלו ימנעו מלפנות למקולרות בעתיד, ולו רק בכדי לחסוך את זמן כתיבת ההודעה.

ז'אנר נוסף של שולחי הודעות הוא שולח הקופי פייסט. הוא שולח לכל ניק שנראה לו נקבי, בלי קשר להעדפה המינית של אותו הניק, הסטטוס שלו ואפילו לא הג'נדר האמיתי (ואתם יכולים לשאול את אוליב היקר על כמות האדומות שהוא מקבל רק משום שרבים מפרשים את הניק "אוליב" כנקבי). הדרך הטובה ביותר להתמודד עם אלו היא להתעלם מהם, ולא קשה לזהות אותם כיוון שרוב ההודעות מהם מתחילות ב"קראתי את הפרופיל שלך..."

על חברי הז'אנר השלישי - הטיפשים, אפילו לא כדאי להתחיל ולכעוס, כיוון שאמרה ידועה אומרת ש"להתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טפשותם של אחרים." לא חסרים כאן גם חברים מהז'אנר הרביעי - אוכלי הנבלות וחסריה בושה, אבל הם מגיעים בדרך כלל עם הצהרת כוונות מלאה, לאחר שהסאבית כותבת דבר מה קשה בבלוג או כאשר האדון שלה נעלם לרגע מטווח עינה במסיבה. גם מאלו לא כדאי להתרגש, כי מי תעדיף צבוע על פני אריה?

וזווית קצת אחרת לנושא - אני חייבת לציין שהודעות מפרגנות שמגיעות אליי או אל אדוני מזרים, כוללות מימד מחמיא. על אף שאתה יודע איזה אוצר יש לך ביד, נעים לשמוע שגם אחרים חושבים כך. כאשר אנו מסרבים בנימוס להצעות, רבים משיבים לנו ב"איזה כיף לכם שיש לכם אחד את השני", מה שמראה לנו שלא כל שולחי ההודעות חדורי זדון.
Grey / Green
Grey / Green • 19 באוג׳ 2010
יופי של תשובה.
TV_Eye​(שולט)
לפני 14 שנים • 20 באוג׳ 2010
TV_Eye​(שולט) • 20 באוג׳ 2010

שהיינו צעירים, משחקי הילדים היו חכמים, הטלוויזיה הייתה באמת חינוכית, האבטיח היה מתוק מדבש ועגבניות נצצו באור ברקת. תמיד הנוסטלגיה היא כל-כך מתוקה וכל-כך נפלא. זה לא באמת משנה אם היא הייתה כזו או לא. אבל המוח האנושי שלנו מתמודד עם העבר תמיד בערגה של "שאני הייתי צעיר....". לצערי קלאוד ידידי היקר (ובאמת טוב לראות אותך), בעבר לא היה יותר טוב. אם אתה שואל אותי היה יותר גרוע. בזמננו הקהילה הייתה קהילה קטנה, עד כדי כך קטנה שזה הרגיש כמו קיבוץ. כולם בחשו בזוגיות של כולם ולכולם היה מה להגיד. אני יכול להגיד לך שהיו כמה וכמה אדונים, הרבה לפני ימי הכלוב, שהיו פונים לסאבית שלי ומנסים בברוטאליות להפריד, מעולם זה לא עבד להם (לפחות כמה שאני יודע). אך הבעיה לא הייתה רק בדומים אחרים באותה תקופה, אלה באווירת "הפולניות הזקנות" ששררה בצ'ט של אותם ימים. לכל אחד היה מה להגיד על כל אחד, והקהילה הייתה קלחת אחת גדולה של אינטריגות שקרים וחבלות שונות. המצב עכשיו לא לגמרי אחר, אלה המספרים אחרים. אם בזמנו הסאבית שלך הייתה מקבלת 2 הצעות עכשיו זה 50, לדעתי זה רק יחס ישיר למספר האנשים שנמצאים כאן.

מה שיותר מפריע לי, זה שולטים שנמצאים כאן שלא יודעים לקבל "לא". וכאשר הם מקבלים את ה"לא" הם מאבדים עשתונות. לא פעם שמעתי על אדון שלא ידע לקבל לא, ובתמורה לאותו לא שקיבל, הוא החזיר באוטינג גלוי לבני משפחתה או נזקים חמורים אחרים. אנשים כאלה לפי דעתי הקהילה צריכה להקיא מתוכה בלי למצמץ. אבל זה כבר דיון אחר.