המלט |
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
לפני 13 שנים •
28 בפבר׳ 2011
המלט • 28 בפבר׳ 2011
underfoot כתב/ה: אותם אמני פיתוי הם אכן המיץ של הזבל האנושי, אין ספק, אבל לפותח השרשור יש כמה רעיונות די מעניינים.
אותה גבריות שמפילה (לכאורה) נשים ושמבוססת על עוצמה, דומיננטיות ובטחון עצמי ומנהיגות היא הרי דמות ראשית בפאמדום. שכן הרי על פי קווי המתאר של האלפא מייל הזאת נבנתה דמותו של העבד הגברי, ההיפך הגמור מאותו אלפא-מייל, דמות הראי שלו ואין פלא שגם דמותה של המלכה הסאדיסטית נבנתה בתיאום מופלא עם אותם קווי מתאר אלפא-מיילים. כל הפאמדום הזה מתכתב באופן אינטנסיבי (אם כי אולי בלתי מודע) עם העובדה שהרבה נשים פשוט לא מסוגלות לעמוד בפני גבר-גבר, ואפילו אם הוא חתיכת מאצ'ו שמוק חסר רגישות שמעדיף לראות כדורסל כאשר האישה בוכה, הרי זה אפילו עוד יותר משובח, היא עוד יותר תימשך אליו. זוהי כמובן קריקטורה, אבל האמת לא רחוקה. וגם הפאמדום הוא קריקטורה שנסובה על בדיוק אותו הנושא. פה יש לנו גבר שיושב ומקשיב לאישה, רגיש ומעניק, מקריב מעצמו ונוהג באדיבות ג'נטלמנית ובתמורה לכך האישה פשוט מתעבת אותו (וחסר לה אם לא...) ושונאת אותו. היא לא נמשכת אליו, הוא יכול לנשק לה את הנעליים והתחת אבל את אהבתה ומיצי אהבתה היא שומרת לאהוב נפשה האמיתי שהוא הרבה יותר גברי (משמע, יש לו תכונות אלפא-מייליות) ופחות סמרטוט (גמה-מייל, במקרה הטוב). העבד הוא אם כך סוג של גיבור-על שמוצא דרך לעקוף את הצורך המעיק להיות בשליטה מלאה על עצמו ולהיות חזק וסמכותי ונוקשה (עבודה די קשה בסך הכל) והוא עושה בדיוק ההיפך, הוא אנטי-אלפא-מייל שעושה את כל הטעויות האפשריות בכדי לזכות באנטי-תשומת-לב ובאנטי-אהבה ואחרי כל זאת, אחרי כל הכשלון הצורב והמבחיל הזה הוא עדיין מצליח להפיק פנינים של תענוג והוא צוחק על כולם, על האלפא-מייל, על האישה שדרכה עליו ושהולכת עכשיו לשכב עם מישהו אחר, על העולם וגם על אלוהים שברא את הכל כל כך עקום הוא צוחק. תחושת האופוריה והריגוש המיני המאזוכיסטי מעניקה עוצמות אינטנסיביות מאוד שאינן מתיישבות עם הדמות הכביכול כנועה. על ידי כיפוף המציאות והפקת זהב מחרא מצליח הגבר הכנוע לשלוט בעולם, הוא מלקק קקי של כלבים מתחתית של נעל אותה נועלת אישה שלעולם לא תהיה שלו, אבל הוא מבסוט ועומד לו (אין דבר יותר אלפא מייל מזיקפה מלאה ונוקשה). לא כואב לו כלום, אי אפשר עליו, הוא תותח על במסווה. הוא לא רק שולט בעולם אלא גם מצליח לסובב אותו בכיוון השני, סופרמן כלב לידו באותם רגעים של התעלות מאזוכיסטית, פתאום גבר האלפא יושב בצד בודד ומסכן ובעיקר אימפוטנט (כי אפילו המחשבה על זיון כרגע היא טרן-אוף רציני) בעוד העבד מלא און ועוצמה ותשוקתו האדירה מצליחה למסמס כל התנגדות ולצאת חוצץ כנגד מוסכמות חברתיות שאבד עליהן הקלח והתנהגויות אנושיות שקבועות באבן, הוא המנצח הגדול כרגע והוא נמצא מרחק צביטה, דריכה או יריקה בלבד מהתזת זרעו אל העולם - פעולת הנצחון האולטימטיבית של כל חיה תאבת חיים. הבעיה כמובן מתרחשת כאשר מסתכלים על העבד מהצד, מנהל את טקסי הנצחון שלו על העולם, וכל מה שרואים זה גבר בגיל העמידה יושב באמצע הלילה מול המחשב ומאונן באובססיביות. חזיון די טראגי ועצוב בסך הכל. וגם העובדה שאין צורך במחקרים אקדמיים בכדי ללמוד שמערכות יחסים בין מלכות לעבדים מצליחות להחזיק מים רק במעט מאוד מקרים ולרוב נדון העבד לחיי בדידות והתמכרות לפורנו או זנות. ***חשוב לציין, אני הוא זה שרואה את עצמי מהצד יושב ומאונן ואני הוא העצוב והטראגי, אין באמור לעיל שום הצבעה כלפי אף אחד מהגולשים הנכבדים פה בפורום, רק על חווית הפאמדום שלי ידעתי לספר. ואם לומר את האמת אני מכור לאוננות, פורנוגרפיה וסטיות-מין כבר מעל עשור וחצי. כשאלפא-מייל, פותח השרשור, ניסח במילותיו שלו את הסיפור שאתה מספר על האלפא-מייל שמעדיף לראות כדורסל כשהאישה בוכה, הוא הואשם כאן בניאנדרטליות במקרה הטוב, ברפיון שכל במקרה הבינוני, ובזיקה בלתי הפיכה לנאצים במקרה הגרוע. יכול להיות שלא משנה מה אתה אומר, העיקר הוא איך אתה אומר את זה? בכלוב הכל יכול להיות. אני חושב שאפשר לפתח דיון זואולוגי מעניין לגבי תכונות גבריות ונשיות, תופעת החיבור בין דוגמניות לכדורגלנים וכן הלאה, אבל לעת עתה אניח לזה, כי הדברים שלך יותר מעניינים. קודם כל, לפני שאשכח, אני רוצה להגיד לך בצורה הכי ברורה שיש: אנדרפוט, אתה לא לבד; כל עוד עומד לי, גם אני בכלל הגברים בגיל העמידה שמאוננים באינטנסיביות מול המחשב ואין לזה שום קשר למספר הנפשות בחדר השינה שלי. לגבי הקביעה המלנכולית האחרונה שלך, שהעבד נדון לחיי בדידות וכו. האם לא נובע מכך שגם המלכות נדונות לחיי בדידות? |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
underfoot • 3 במרץ 2011
המלט, אני יודע שאני לא לבדי אבל משום מה צרת רבים אפילו לא שמינית נחמה...
ולגבי הבדידות לה נדונו העבדים אין היא תקפה לגבי מלכות שכן גם אם הכלב מסכן ומוכה פשפשים זה לא אומר שהבעלים שלו סובל. או במילים אחרות, רוב המלכות השוות שיצא לי להכיר נמצאות בקשר אינטימי רציני עם גבר שאינו כנוע בעודן משחקות פה ושם עם עבדים. המציאות איננה מדהימה למי שקומפולסיבית חייב להיות עבד, יש פה מימד של הרס עצמי שעלול להיות לעיתים די קיצוני. אופוריה מוחלטת בזמן הריגוש, אך תחושת ריקנות וחוסר שקט בין הריגושים או כאשר דברים שהיו מרגשים עד דמעות פתאום הופכים טריוויאלים ונוצר צורך בעוד ריגוש חדש. המרדף אחרי הריגוש המזוכיסטי הוא בעצם המרדף אחרי ההרפתקאה הבאה, ואדם רודף הרפתקאות הוא לרוב טיפוס נודד, ונודד מתחרז יפה עם בודד. ושוב, אני לא מחפש להכפיש את שמה של כל הפרופסיה הפטישיסטית באשר היא, ובטח שלא לכנות את הקולגות שלי בודדים או מסכנים, איש איש ותפקידו דו, אבל אני מרשה לעצמי להצביע על שטח הפקר שהוא גם שדה מוקשים, שבו נוצרות סכנות ברורות אמיתיות ומוחשיות לשלומו המנטלי של העוסק בסטיות מין. |
|
קייסי |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
קייסי • 3 במרץ 2011
טרנסקסית כתב/ה: אהבתי את תגובות הטרבולי, הקצפת ואנדרפוט.
ובעיני, הצד הנשלט (גבר או אישה) הוא הצד החזק ביחסים. הטרמינולוגיה של 'חזק' ו'חלש' בהקשר של חלוקת התפקידים בבדסמ בעייתית בעיני. אני לא חושבת שהעוצמה נמצאת בצד מסוים של השוט, שולט או נשלט. העוצמה טמונה באומץ של כל אחד מאיתנו להיחלץ מהמיניות המקובלת ולעשות את הסקס שמדליק אותנו, להחטיף או לחטוף. אם אתם חושבים שזה טריוויאלי, נסו להיות נשואים פעם. כל כך הרבה אנשים נשאבים לפרקטיקות מיניות משמימות, אולד אין אנד אאוט יבשושי שלא מעמיד לאיש מהם, רק כי צריך. פחדנות היא להיות אחרת ממה שהיית רוצה להיות, ממה שאתה מפנטז להיות, ממה שהכוס או הזין שלך משתוקק להיות. טופ או בוטום, זה לא משנה, כל עוד יש לך אומץ להיות מי שאתה. חולשה היא לשלוט כשאתה רוצה להרפות ולהתמסר או להיות מושפל, ולהרפות כשאתה רוצה להוביל ולהתפנק ולהתעמר. חולשה פאתטית בעיני היא להזדיין מסיונרית כדי לסמן וי על יחסי אישות פעמיים בשבוע, למטרות שימור ההוויה הבורגנית שלך, שכל קשר בינה לבין גירוי מיני מקרי בהחלט. לעיתים יש נטיה לבלבל בין שליטה לכוח. הכוח לא נמצא אוטומטית אצל מי שמכאיב ומשפיל, הוא נמצא אצל מי שנזקק פחות, שמשועשע יותר מהסיטואציה. זה שדחוף לו יותר לשמר את הקשר, יהא אשר יהא, הוא זה שהשליטה האמיתית עלולה להיות מופקעת ממנו. זה שבידיו הכוח הוא זה שמחזיק את המפתח לעצם קיום הקשר, לא לטיב האורגזמה והמקור שממנה היא מופקת (או מנועה) בכל צד של השוט. ולגבי ההשוואה בין עוצמה להתנהלות כוחנית ומזלזלת, לכאורה גברית - אולי נשים רבות נמשכות לזה, אבל אותי זה דוחה. גבר אמיתי הוא בעיני גבר שיתן לי את כל כולו, שייכנע בלי תנאי. אבל רק לי, כמובן, ורק כשהקשר נבנה ומעמיק וייחודי לשנינו. רק מכוח אישיותי, ולא מכוח דחפיו. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 3 במרץ 2011
קייסי - כתבת נהדר.
אני אכן נמשכת לגברים חזקים, אבל אני נמשכת גם לנשים חזקות, באופן כללי אני מחבבת אנשים חזקים. וזה גם בהתאם לאיך שאני מבינה כח וחוזק - כשאני אומרת שאני נמשכת לאנשים חזקים זה במובן שקייסי תיארה. |
|
Mary Jane |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
Mary Jane • 3 במרץ 2011
קייסי כתב/ה: [..
לעיתים יש נטיה לבלבל בין שליטה לכוח. הכוח לא נמצא אוטומטית אצל מי שמכאיב ומשפיל, הוא נמצא אצל מי שנזקק פחות, שמשועשע יותר מהסיטואציה. זה שדחוף לו יותר לשמר את הקשר, יהא אשר יהא, הוא זה שהשליטה האמיתית עלולה להיות מופקעת ממנו. זה שבידיו הכוח הוא זה שמחזיק את המפתח לעצם קיום הקשר, לא לטיב האורגזמה והמקור שממנה היא מופקת (או מנועה) בכל צד של השוט. .. . אני נמשכת לגברים/נשים שנכנעים לחולשותיהם וגם אליי. אם הם תלותיים/נזקקים/אובססיביים ביחסם כלפיי- מה טוב. וחמוד כל כך ! גברים מתוסבכים עד העצם, לעומת זאת, שאף פעם לא שלמים עם עצמם ומתחבטים תמיד, זה די דוחה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי מרץ 03, 2011 1:15 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
The Alpha Male(שולט) |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
The Alpha Male(שולט) • 3 במרץ 2011
קייסי:
תשובה יפה, אבל לפי דעתי, הגבר חייב להיות חזק, מינטאלית ופיזית. לא צריך להיות אתלטי ... אבל גם לא במבנה של אשה. כי אם הגברים לא חזקים במובן הזה, אז מי יגן על הנשים שלנו? ברור שיש נשים חזקות ויכולות להחזיק מעמד לבד, אבל יש דברים בחיים שהם מצריכים כח לב, אומץ, ואסרטיביות של גבר אמיתי. קייסי, האם כשאמרת שגבר אמיתי בעינייך הוא גבר שיכנע לך ברצינות וכנות, בנוסף לתכונות האלה? או בשבילך דברים אלה לא מעניינים אותך, לפחות לא במידה גדולה, ואת באמת רק רוצה מהגבר הוא כניעות ואימון כלפיך. |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
underfoot • 3 במרץ 2011
מרי ג'יין:
"אני נמשכת לגברים/נשים שנכנעים לחולשותיהם וגם אליי. אם הם תלותיים/נזקקים/אובססיביים ביחסם כלפיי- מה טוב. וחמוד כל כך ! גברים מתוסבכים עד העצם, לעומת זאת, שאף פעם לא שלמים עם עצמם ומתחבטים תמיד, זה די דוחה." זאת אומרת שאת נמשכת לגברים מתוסבכים עד העצם (תלותיים,נזקקים, אובססיביים, נכנעים לחולשותיהם) אבל רק כאשר הם מעמידים פנים שהכל בסדר, כאשר הם מתחילים לשאול שאלות ולהתחבט, להיות חשופים ופגיעים, אז זה כבר הורס את הקסם ומעמיד בסכנה את המתח המיני. השלמות העצמית מגיעה ביחד עם מודעות עצמית ולא תוך כדי הדחקה. |
|
The Alpha Male(שולט) |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
גם אני לא הבנתי בדיוק מה הכוונה של Mary Jane
|
|
פייה{O} |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
פייה{O} • 3 במרץ 2011
The Alpha Male כתב/ה: אבל יש דברים בחיים שהם מצריכים כח לב, אומץ, ואסרטיביות של גבר אמיתי.
יש לך דוגמאות? (למעט קטילת מקקים וכדומה כמובן) |
|
The Alpha Male(שולט) |
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
3 במרץ 2011
פייה כתב/ה: The Alpha Male כתב/ה: אבל יש דברים בחיים שהם מצריכים כח לב, אומץ, ואסרטיביות של גבר אמיתי.
יש לך דוגמאות? (למעט קטילת מקקים וכדומה כמובן) חבל מאוד שצריך לתת דוגמאות כדי להבין עניין כה בסיסי. בטיחות, שלום, הגנה ... אלו רק כמה מהדברים שהגבר חייב לספק לאשה שלו. הערה: יש לך רגליים ארוכות מושלמות! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך חמישי מרץ 03, 2011 2:11 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|