master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
master xy(שולט) • 11 במרץ 2011
נוריתE כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: נוריתE כתב/ה: אם או כש..
גבר ,קורא לאשה אותה הוא רוצה להעמיד על ארבע ולזיין "כלבה", מה זה מעיד עליו?.. לאשתו ,הוא לא יקרא כלבה במיטה או,שכן? רק לרוב לנישלטת שלו מה זה,אומר לגביו?מאיפה זה בא? למה לאשתך או לאהובתך לא תקרא כלבה ולשפחה שלך כן.. ואשה, כאן שתקבל הודעה מ שולט,זר,לא מוכר שמתחילה או מכילה את המילה כלבה תמחק את ההודעה הזאת ,בקצת או הרבה כעס ותתעלם וגם אולי תחסום את אותו אידיוט מתנשא או אם בשיחה בצט או מסנג'ר מישהו ישתמש בכינוי וגם אותו היא תמחק אבל בלילה בלילה עמוק בתוך ראשה מתנגן המשפט "רדי על ארבע כלבה" כהצהרת אהבה אינטימית הרבה יותר מכל מגע יד מה זה,מעיד עליה? שהיא כנועה. זה מעיד עליה שהיא כנועה שנהנית מהשפלה, נוריתי. או ונילית מרותקת למשהו חדש. זה טוב לפנטז. אנשים מדליקים לנו כל הזמן נורות מעניינות, אם כדמויות בספרים ואם כדמויות המשתקפות מעוברי אורח ברחוב או מבין מצעים. ככה אנחנו ננגעים בסובב. או שלא הבנתי את הכוונה? זה שדווקא "כנועות" אוהבות או נידלקות מכינוי כזה או אחר, זה לא בהכרח, ישנן גם בנינו כאלו שכינוי או שם תואר זה או אחר, יעשה להן חררה וחשק להוריד איזו לטמה בריאה בכיוון המכנה מה יש בו דווקא בשם התואר הזה, נכון שבוונילה כלבה-ביטש-ביטשית זה כינוי גנאי שמכוון לרוע לב או טיפשות או שניהן מה שבכלל ,לא נכון לגבי כלבה אמיתית על ארבע למרות שנקבות מגנות על טריטוריה בחרוף נפש ועוד יותר על הגורים שלהן, ומסוגלות להיות אמתניות מאוד. אבל כלבים בכלל וכלבות ביית הן באות אלייך עם ראש קצת מורכן מציצות בחצי עיין מכשכשות בזנב ומצפות לפינוק וליטוף זאת התכונה לדעתי שיש נישלטות שמפגינות,ואני כאחת מהן,אומרת ולא לשלילה ,את הצורך הזה כנ''ל גם כששולטת מכנה את נישלטה כלבלב,לזאת הכוונה,כשהוא מכנה אותך כלבה לזה,הוא צריך לכוון לליטוף ולפינוק ,סוג ה"בעלות" הקשר הזה ,המיוחד הזה בין שולט לנישלטת שלו הוא לא יקרא ככה לא לאישתו ולא לזוגתו הונילית כי (ותקנו אותי אם טועה) הן פשוט לא תבנה את הקונוטציה המיוחדת האינטימית הזאת. אבל כשבא אדם ומכנה מישהי שלא שלו בכינוי הזה, בהודעה פרטית בנוסח "כלבה,אדונך פה תתכונני" וכאלו, זה כינוי לשלילה(והנה אני עונה בעצם,על החלק הראשון של השאלה שלי) זה גורם למקבלת ההודעה זאת לרצות ולהוריד לו ראש,גם בצט ישנם כאלו שמתפרצים בצורה כזאת לפרטי ומפגינים חוסר סובלנות בנוסח "כלבה,תעני לי כבר" גועל,זילזול, בדיוק כמו הקונוטציה של הכינוי הזה בויניל אם,אני,ארגיש שאחד שאני איתו בקשר מכנה אותי ,"כלבה" בנימה הזאת שעושה לך חררה וחשק לקום וללכת,אני לא ארצה להיות איתו. כמה נשים בוונילה שמחשיבות את עצמן כדומניננטיות בחיים ובבית - קרי : שולטות , מתמוגגות שהן שומעות במקרה שגבר אומר לאחר ״ וואלה זאת כלבה , תזהר ממנה ״ ? סוג של מחמאה כאילו ״ הנה , אפילו זכר מפחד ממני ״ ? זה לא תופס רק אצל נשלטות . |
|
master xy(שולט) |
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
master xy(שולט) • 11 במרץ 2011
יולי Yuli כתב/ה: master xy כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: אני לא מבינה איך לחשוב שזה נורא מעליב לגבר אבל בסדר לאשה. או שאתה רואה את זה כעלבון או שלא.
כמו שאמרו לפני, תלוי בנסיבות. האסוציאציה הראשונה שלי ל"כלבה" זה נאמנות, ציות, היררכיה, הגנה. אז בהקשר הנכון, "כלבה טובה" הולך מצויין. מן הסתם זה לא אומר שלאנשים מותר לצעוק לי "כלבה" בכל פעם שלא מוצא חן בעיניהם משהו והכי חשוב: אם הייתי חושבת שכינוי כלשהו מעליב, לעולם לא הייתי חושבת לקרוא ככה לגבר שלי. מה שטוב בשבילו טוב גם בשבילי ולהפך. אז אם הוא יכנה אותך כלבה במיטה , את תכני אותו כלב בהתאמה ? לא, לא בהתאמה. בתלוי בסיטואציה. וואלה, לא מתחברת לכל השאלה אם זה ככה לגבר או ככה לאשה וכל זה. לומדת, אני לא יודעת מה יש לך נגד כלבים, סבבה שאת לא רוצה שיקראו לך ככה אבל בשבילי זו בכלל מחמאה. אני מסכימה איתך שיש משהו אידיוטי בהכללה הזו, אם את נשלטת אז לגיטימי לקרוא לך כלבה, הרי בכל אחת זה מעורר תחושות שונות. אני לא מסכימה שזה תמיד בא ממקום של השפלה. XY, אהבתי את מה שכתבת על לקבל את הכינוי בטוב וללכת איתו, ועל ההפרדה במושגית בין האשה שלך לבין שאר הנשים. אני פשוט לא חושבת שזה עובד רק לנשים, אבל אני מניחה שבתור שולט זה חד כיווני אצלך וקשה להפריד ולראות את החלוקה המגדרית כמקרית. וואלה, בן הזוג שלי בכלל קורא לי פרה, ובשום שלב לא התחשק לו להשפיל אותי או משהו בכיוון. יולי . מעבר למשחקי ״ מלחמות המינים ״ מי חזק יותר . או ״ משחקי המילים ״ יש ברצון שלה להכנע לאיש מעין קורבן לאדונה - ״ הנה נכנעתי לך , עשיתי עבורך מה שלא מקובל ״ ביקשתי מגילי להכין לי את פרשת השבוע שעוסקת בקורבנות . בואי ותראי מה זאת אישה חכמה וחזקה ומהיכן היא צומחת . לא כל מילה לא נורמטיבית בחיינו מובילה למקום לא נורמטיבי . |
|
זרה מוכרת |
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
זרה מוכרת • 11 במרץ 2011
master xy כתב/ה: אני מנסה לסכם זאת מנקודת מבטי - לגבר : הוא יכנה רק אישה אחת שהוא אוהב ומעריץ ורוצהאותה ככלבה במיטתו , ברור גם לה וגם לו שזה מהווה עבורם קוד מיני או קוד של סיטואציה . כל הנשים האחרות - כלבה : זה רעה או מרשעת או סתם שרמוטה מעצבנת . לאישה : לכנות גבר ככלב זה לא מיני ולא בטיח . זה סתם קללה . רק היום נתקלתי בשרשור הזה, ואחרי שקראתי את כולו (ומודה, התהפכה לי הבטן מהירידה לפסים אישיים בצורה דוחה כל כך בחלקו - אבל זה רק שלי) התגובה שהכי התחברתי אליה היא דווקא זו. המילה כלבה או bitch מתחברת אצלי באופן כללי בהתאם לסיטואציה ולאומר אותה. כשהאיש שאיתי קורא לי bitch לפעמים - אני מקבלת את זה כמחמאה. אני גם יודעת בדיוק איך ולמה זה נאמר לי ו/או עליי. אם כל אדם אחר יקרא לי כך, אני מודה,זה לא יעשה לי כלום. לא יחמיא ובטח לא יעליב אותי. זה כבר ישליך על האומר ולא עליי. סיפרתי היום למישהי, שמבחינתי, למילה B.I.T.C.H יש משמעות שאותי אישית דווקא מחייכת - כשהיא באה כראשי תיבות של - Bitch In Total Control of Herself. ולחייך לחלקכם קצת יותר את השבת הזו (מי שזה מפריע לו, התנצלותי מראש) - יש כמה דרכים לראות את המילה כלבה/ביצ' - זו הבחירה שלנו/שלכם אם להיפגע ממנה או להתעלם. |
|
נוריתE |
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
נוריתE • 11 במרץ 2011
master xy כתב/ה: נוריתE כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: נוריתE כתב/ה: אם או כש..
גבר ,קורא לאשה אותה הוא רוצה להעמיד על ארבע ולזיין "כלבה", מה זה מעיד עליו?.. לאשתו ,הוא לא יקרא כלבה במיטה או,שכן? רק לרוב לנישלטת שלו מה זה,אומר לגביו?מאיפה זה בא? למה לאשתך או לאהובתך לא תקרא כלבה ולשפחה שלך כן.. ואשה, כאן שתקבל הודעה מ שולט,זר,לא מוכר שמתחילה או מכילה את המילה כלבה תמחק את ההודעה הזאת ,בקצת או הרבה כעס ותתעלם וגם אולי תחסום את אותו אידיוט מתנשא או אם בשיחה בצט או מסנג'ר מישהו ישתמש בכינוי וגם אותו היא תמחק אבל בלילה בלילה עמוק בתוך ראשה מתנגן המשפט "רדי על ארבע כלבה" כהצהרת אהבה אינטימית הרבה יותר מכל מגע יד מה זה,מעיד עליה? שהיא כנועה. זה מעיד עליה שהיא כנועה שנהנית מהשפלה, נוריתי. או ונילית מרותקת למשהו חדש. זה טוב לפנטז. אנשים מדליקים לנו כל הזמן נורות מעניינות, אם כדמויות בספרים ואם כדמויות המשתקפות מעוברי אורח ברחוב או מבין מצעים. ככה אנחנו ננגעים בסובב. או שלא הבנתי את הכוונה? זה שדווקא "כנועות" אוהבות או נידלקות מכינוי כזה או אחר, זה לא בהכרח, ישנן גם בנינו כאלו שכינוי או שם תואר זה או אחר, יעשה להן חררה וחשק להוריד איזו לטמה בריאה בכיוון המכנה מה יש בו דווקא בשם התואר הזה, נכון שבוונילה כלבה-ביטש-ביטשית זה כינוי גנאי שמכוון לרוע לב או טיפשות או שניהן מה שבכלל ,לא נכון לגבי כלבה אמיתית על ארבע למרות שנקבות מגנות על טריטוריה בחרוף נפש ועוד יותר על הגורים שלהן, ומסוגלות להיות אמתניות מאוד. אבל כלבים בכלל וכלבות ביית הן באות אלייך עם ראש קצת מורכן מציצות בחצי עיין מכשכשות בזנב ומצפות לפינוק וליטוף זאת התכונה לדעתי שיש נישלטות שמפגינות,ואני כאחת מהן,אומרת ולא לשלילה ,את הצורך הזה כנ''ל גם כששולטת מכנה את נישלטה כלבלב,לזאת הכוונה,כשהוא מכנה אותך כלבה לזה,הוא צריך לכוון לליטוף ולפינוק ,סוג ה"בעלות" הקשר הזה ,המיוחד הזה בין שולט לנישלטת שלו הוא לא יקרא ככה לא לאישתו ולא לזוגתו הונילית כי (ותקנו אותי אם טועה) הן פשוט לא תבנה את הקונוטציה המיוחדת האינטימית הזאת. אבל כשבא אדם ומכנה מישהי שלא שלו בכינוי הזה, בהודעה פרטית בנוסח "כלבה,אדונך פה תתכונני" וכאלו, זה כינוי לשלילה(והנה אני עונה בעצם,על החלק הראשון של השאלה שלי) זה גורם למקבלת ההודעה זאת לרצות ולהוריד לו ראש,גם בצט ישנם כאלו שמתפרצים בצורה כזאת לפרטי ומפגינים חוסר סובלנות בנוסח "כלבה,תעני לי כבר" גועל,זילזול, בדיוק כמו הקונוטציה של הכינוי הזה בויניל אם,אני,ארגיש שאחד שאני איתו בקשר מכנה אותי ,"כלבה" בנימה הזאת שעושה לך חררה וחשק לקום וללכת,אני לא ארצה להיות איתו. כמה נשים בוונילה שמחשיבות את עצמן כדומניננטיות בחיים ובבית - קרי : שולטות , מתמוגגות שהן שומעות במקרה שגבר אומר לאחר ״ וואלה זאת כלבה , תזהר ממנה ״ ? סוג של מחמאה כאילו ״ הנה , אפילו זכר מפחד ממני ״ ? זה לא תופס רק אצל נשלטות . לא יודעת איש מה אתה יודע ושומע לגבי נישלטות הסברתי את דעתי וידיעתי האישית. (אולי אתה רואה את זה אחרת וכשאתה מכנה את הנשלטת שלך כלבה הכוונה שלך רחוקה מאוד מזאת שלי) לגבי שולטות או ונילות אולי ישנן כאלו מהן שמתענגות על הכינוי הזה כי כמו שהסברתי, זאבה בשטח ,צריך להיזהר ממנה כי היא יצור כוחני . אבל זאבה היא לא כלבה. ובכלל בין זאבים ישנה אינטראקציה מיוחדת כמעט כמו אצל בני אדם כזה קשור בדאגה ותשומת לב,גם.ובכלבים ירשו אותה ובשבילם ה"קבוצה" היא בני אדם שמגדלים ודואגים להם. אבל באופן כוללני כמו שנאמר וחזר ונאמר פה הכינוי כלבה או "ביטש" ככוונתו במקור הונילי העולמי מחמאה לגבנו כנשים וכבני אדם, הוא לא.. כל מיקרה אני מול הטלוויזיה עכשיו ,האסון ביפן משודר בכל הערוצים. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 11 במרץ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: amy כתב/ה: מצחיק לומר, אבל מאז שאני מגדלת כלבה, הכינוי הזה כבר לא מתאים לי לחיי המין. מבלבל אותי.
מצחיק לומר, אבל סופסוף קיבלתי במייל עדכון מהכלוב על הודעה חדשה והוא נראה ככה (זה ציטוט): ????? - ???? ?? ????"? ?????? איימי? את אוכלת קסמים בסימן שאלה? אם כבר לאכול קסמים, אז רק בסימן קריאה! |
|
הרמאפרודיטה |
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
Re: הכינוי "כלבה" "bitch לאישה . ברכה או קלל
לפני 13 שנים •
11 במרץ 2011
הרמאפרודיטה • 11 במרץ 2011
הלכתי לאיבוד בדפים, הפסקתי לעיין כשהחלו ההשמצות. לכן אגיב ישירות לנושא המקורי של הדיון.
master xy כתב/ה: לגבר זאת קללה או עילבון או משהו משפיל ביותר . בודדים הזכרים שהיו מוכנים שיכנו אותם "כלב" . אני אישית מוריד בלוק בראש למי שיכנה אותי כלב .
ואישה ? ואישה שאתה מצהיר שאת רוצה אותה ? תובנות יתקבלו בברכה . שאו ברכה . לא פעם ולא פעמיים נאמר לי שאני כלבה, ודווקא ברוב הפעמים זה נאמר בקול נשי. כמובן שגם גברים כינוי אותי ביצ'ית בהזדמנויות כאלו ואחרות. טרם "זכיתי" להיקרא כלבה בקונטקסט הנשלט אליו נרמז בהודעה המקורית. והאמת ? לא כזה מלהיב אותי. אני לא הכלבה שלך, לא הזונה שלך ולא ה-לא-יודעת-שקר-משפיל-כלשהו שלך. אני לא אומרת שמפריע, מעליב או פוגע בציפור נפשי אם גבר (לא גבר נשלט) ידבר אלי כך במיטה. למעשה שמעתי את המילים הללו בתנוחות שונות, התעלמתי מהן עקב חוסר עניין והמשכתי להתרכז במירוץ לאורגזמה. אין למילה הזו כל השפעה עלי. לא לחיוב ולא לשלילה בלי קשר להיותי שולטת או נשלטת. לגבי גבר נשלט - כן סקסי בעיני לומר לו כלבלב, כלב, גור, כלבון ושאר מיני דימויים מעולם הכלביה כחלק מהמשחק בעיקר. ולגבי הבלוק ושאר הצהרות האלימות - השימוש במילה כלב בתור קללה נראה לי מגוחך. בשביל זה יש מילים כמו בנזונה, בן תשפוכת וכו. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
13 במרץ 2011
לפני 13 שנים •
13 במרץ 2011
nomorenomore • 13 במרץ 2011
מUחדת כתב/ה: master xy כתב/ה: מUחדת כתב/ה: אתה כזה חמוד כשאתה מתעצבן.
בכלל, לראות אנשים בגיל השלישי מתבדרים זה נוגע ללב. תיזהר שלא יעלה לך הסוכר, הא? גם אותי משעשע לראות נקבות שחוצות את גיל ה 30 מצחקקות . זה אפילו לא נוגע לי בלב . אגב - ילדים כבר עשית ? בגילך, חמוד, להגיע ללב זה דרך המעקפים, לא? ברור שעשיתי. מצחיקול. בשביל מה אני אשה עם שחלות והכל? ואז, כשבני היה בין שעתיים, מצאתי לי אדון, כזה שמבין בתורה וזיוני שכל, נשוי. ברור שנשוי. הוא קורא לי איגואנה אנושית ואני מתבזה עבור אהבתו החד-פעמית. הייתי רוצה לערבב גם איתך מטענים גנטים. אבל איכות הזרע בגילך והכל... גועל נפש וקנאה. פשוט עלוב, לנסות "לעקוץ" בצורה עלובה את הנשלטת של XY... זה פאטתי פשוט. |
|
מUחדת |
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
אומר זאת כך, יעקב:
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
מUחדת • 14 במרץ 2011
מי שמרשה לעצמו להכנס לי לרחם שלא יתפלא כשאני תוקעת בחצוצרות הקרובות לו ביותר.
* |
|
שפיץ רציני |
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
Re: מבחינה אישית,
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
שפיץ רציני • 14 במרץ 2011
לומדת מההתחלה כתב/ה: אני לגמרי מעריצה את החתולים. באישיות שלי הם הרבה יותר מתאימים לי ולהשקפת עולמי.
האירי בבקשה את עיני וגלי לי איזו השקפת עולם יש לחתול |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
התגובה שלי היא לגמד ולנורית
לפני 13 שנים •
14 במרץ 2011
בלוסום(לא בעסק) • 14 במרץ 2011
גמד. לא הבנת אותי בכלל. אין פה שום נקודה אישית כואבת - אלא התרסה כנגד התנהגות עדרית.
האמת שפה התגובה שלי היא גם לנורית - אין בעיני שום דבר אינטימי במילה הזו. אשתדל שלא להשתמש בשפה שהשתמשתי בה בתגובותיי הקודמות, כי תפסתי את עצמי בקלקלתי - הבנתי שהתלהמתי ועל כך אני מתנצלת. בכל אופן, אחזור לנושא שלי שתמציתו תגליתו של אורי גבעון: אחת מההנחות הלוגיות שלו אומרת: כל החתולים הולכים על 4 אבל לא כל ההולכים על 4 הם חתולים. הווה אומר: ישנן נשלטות / כנועות / סאביות / שפחות שהשפלות לא עולות בקנה אחד עם הוויתן. עכשיו לכו תעשו שעורי בית למה אתם מתקבעים שכל הנ"ל, מעצם היותן, האינטימיות שלהן צריכה להיות THE B WORD - או שהן לא כאלה או לא בדס"מיות? כאילו שיש בהן משהו מקולקל אם אינן אוהבות את המילה הזו או התפקיד הזה או משחק התפקידים הזה. למדתי מתישהו במהלך דרכי פה מונח מפתח - MY KINK YOUR KINK. מודה שלקח לי הרבה זמן להפנים אותו בענין הזה, ועדיין - נראה לי שאתם לא. עצם זה שאתם לא מבינים שיש אנשים שחושבים ומרגישים אחרת, עצם כך שאתה, גמד, אומר לי שמאסטר XY המשיך "להגיב לך בכבוד ולענין" - גם אני עשיתי זאת, רק שאתה כל כך עסוק בכך שדעתך היא הנכונה... דווקא ביחס לתגובות קודמות שלי בנושא זה, יש לציין שהפעם דווקא הגבתי בכבוד ולענין. |
|