nomorenomore |
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
nomorenomore • 14 ביולי 2011
כתבת שיש לך 14... זה ממש לא קטן.
בערץ הממוצע כפי שקראתי פעם היכנשהו הוא 14 ומשהו... יכול להיות שאולי אתה חושב שהוא קטן בגלל העובי שלו, אבל האורך הוא סבבה לגמרי וכפי שרשמו לך, ס"מ מעל הממוצא אולי... אנשים חשבו שיש לך 7 ס"מ בזקפה מלאה או משהו... יש לך גודל דיי רגיל. |
|
לילי ש' |
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
14 ביולי 2011
לילי ש' • 14 ביולי 2011
מסכימה עם סעיף 6 של ונילי.
ברגע שהרגליים שלה מכופפות לכיוון הבטן, על הכתפיים שלך או מקופלות לחזה, אתה מגיע למיצוי מקסימלי של האורך שלך. אבל בעצם אורך זה לא באמת הדבר הכי חשוב. כשמדברים על "סקס בוכנתי", הגודל הכללי די חשוב אבל הדובדבן שבקצפת זה הכושר של הבחור. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 15 ביולי 2011
בעיני יש משהו נורא מטופש בלמדוד את היכולת שלך לספק אשה לפי גודל הזין, ולדחוף את עצמך לעמדה של הקוקולד רק בגלל זה - מיותר לגמרי. אני סבבה עם קוקולד אם זה מה שמדליק אותך אבל ללכת לשם רק מהמחשבה שהזין שלך קטן מידי - פשוט לא נכון.
ראשית, גם אם אתה קטן מהממוצע (מה שאתה לא, דרך אגב. לא מפדח לגלות שכל החיים סתם חיית בסרט?) זה לא אומר שאשתך תהיה לא מסופקת. היא עשויה להיות מאלה שדווקא גודל מוזגזם מפריע להן, והיא עשויה להנות דווקא ממה שהוא יתרון אצלך (גרון עמוק, אנאלי - הקטנים מנצחים), ומעל לכל אתה חייב להבין שחדירה זה חלק נורא קטן מסקס, וזה חלק ממש ממש פצפון ממערכת היחסים כולה. ושנית, ועיקרית - גם אם אשתך לא תחשוב שאתה מושלם, זה לא אומר שהיא חייבת לשכב עם אחרים. היא יכולה אם זה מה שעושה לכם את זה וזה מה שמתאים לכם, אבל זה דבר שעושים מתוך רצון משותף בסוג הזוגיות הזה ולא מתוך תחושה שאתה "לא מספיק". גם היא לא תהיה מושלמת. אולי תהיה לה בטן בולטת, אולי יהיו לה ציצים מאד שונים בגודלם, ואולי היא לא תהיה גמישה מספיק בשביל סקס בעמידת ידיים. אז מה? זה אומר שתגיד "מאמי את לא מספיק טובה בשבילי" ותלך לחפש חוויות מיניות עם אחרות? זוגיות לא עובדת ככה. כולם מתפשרים. רוצה להיות קוקולד? שיהיה לך לבריאות. חושב שאתה *צריך* להיות קוקולד בשביל שהאשה שאתך תהיה מסופקת? אתה פשוט טועה. מה היית עושה אם היה לך איבר מרשים יותר? חושב שכל אשה תמות עליך ושאתה לא צריך להשקיע במסביב? שזה אוטומטית הופך אותך לזיון טוב? הרי זו הדרך הבטוחה להיות זיון גרוע. * * * מנסיוני - אם אני שוכבת על הגב ומרימה רגל אחת למעלה, משעינה אותה על הכתף שלו, זה יוצר אשליה של כוס צר יותר/זין גדול יותר. אפשר לחדור עמוק יותר בדוגי או כשאני על הגב ומרימה את שתי הרגליים. היה לי בחור אחד שבמסיונרית היה שם את הידיים מתחת לישבן שלי ומרים אותי קצת (אני מניחה שאפשר לשים כרית במקום) וזה הפך את החדירה להרבה יותר מהנה, אני לא ממש בטוחה למה אבל זה עבד. אני לא בטוחה אם זה בגלל הזוית או בגלל שככה הוא היה מצמיד אותי אליו וגם יותר שולט בתנועה. |
|
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
אגב, לילי צודקת.
הסיבה שזין ארוך מהנה יותר היא לא היכולת שלו להגיע עמוק (כלומר, לפעמים כן, זה עניין של טעם, אבל זו לא הסיבה לפופולריות הגורפת) אלא פוטנציאל החיכוך הגבוה שלו. עם זין ארוך יותר מרגישים את התנועה. כך שאם אתה בכושר גופני מצויין, אתה יכול לספק "בום בום בום" איכותי יותר מאשר ממבוטו כהן עם כרס. זה גם ישפיע על עומק החדירה - כי כרס מפריעה. וזה גם ישפיע על עוצמת הזקפה - כי כושר גופני משפר אותה. אגב, זין גדול מידי עומד פחות יפה, הוא לא מתרומם ממש עד הסוף. |
|
nomorenomore |
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
nomorenomore • 15 ביולי 2011
יולי Yuli כתב/ה: ממבוטו כהן עם כרס.
את מלכה !!!!!!!! |
|
נילי ונילי |
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
נילי ונילי • 15 ביולי 2011
מתה על השרשור הזה... כן, לגמרי כן. מצטרפת לכהנות הסקס שמעליי: אם אתה באמת רוצה לזיין כמו מלך, כושר גופני הוא התשובה שלך. ואני מדברת על סיבולת לב ריאה, כן? לא כל הקישקוש הזה של להרים משקולות ולעבוד על מסת השרירים שלך. שרירים זה חמוד, אבל מהניסיון שלי- גברים שרצים כל ערב מזיינים פי אלף יותר טוב מגברים שלא רצים. אני באופן אישי לא מתה על חדירות עומק, כי זה מכאיב לי באיזשהו שלב. הזדיינתי פעם עם מישהו (זין ענק) שאמר שעד שהוא לא שומע את הבחורה שאיתו צועקת מכאב כשהוא מתנגח בקיר הרחם שלה, הוא מבחינתו לא עושה את העבודה כמו שצריך (היי, מותק). בעיניי זה פשוט לא נכון. ניגוח קיר הרחם יכול להיות מהנה, אבל אחרי חצי שעה של כזה זה פשוט הופך להיות כואב ולא נעים וצריך לסיים את הזיון. לעומת זאת, חדירה מתונה, לא עד הסוף, עם מישהו מספיק בכושר שהוא יכול לזיין זיון בוכנתי רציף (דווקא אהבתי את המינוח) בלי להתעייף תוך חמש דקות, דווקא זיון כזה גורם לי לראות כוכבים, לבכות מאושר ולהודות להוריי שעשוני ולהוריו שהביאוהו עד הלום. |
|
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
נילי ונילי כתב/ה: לעומת זאת, חדירה מתונה, לא עד הסוף, עם מישהו מספיק בכושר שהוא יכול לזיין זיון בוכנתי רציף (דווקא אהבתי את המינוח) בלי להתעייף תוך חמש דקות, דווקא זיון כזה גורם לי לראות כוכבים בדיוק!!! |
|
מחפש סרסור |
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
מחפש סרסור • 15 ביולי 2011
אני מוכרחה לציין שיש משהו נורא יפה בדרך החשיבה שלך.
היכולת שלך להיות קוקהולד בשביל בת הזוג כדי שהיא תהיה מסופקת יותר. אתה צריך להבין שרוב הנשים יהיה קשה להן להתמודד עם היכולת המפרגנת הזאת,והאשה שכן תוכל לעשות את ההפרדה תהיה מאושרת. שיהיה המון בהצלחה כי לדעתי זה כן הופך אותך ליותר גברי בעיניי. |
|
מקושטת(נשלטת) |
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
לפני 13 שנים •
15 ביולי 2011
מקושטת(נשלטת) • 15 ביולי 2011
האמת היא, וטובלרון פגע בדיוק בנקודה, שאין לי שום דבר לתרום לדיון כזה כי אני נמנעת מגברים שאין להם איבר מין מרשים ואין לי טיפים לתת
ולמרות זאת אני נהנית מאוד מהדיון. חלק מהתנוחות שמוזכרות כאן הן אכן מהאהובות עליי. וכמו שאמרת טובלרון, מאוד צרמה לי ההערה שלו. הנושא הוא נושא ראוי וחשוב. כל אישה בעניי מגיל בגרות (ופעילות) מינית צריכה להיות ״מתוחזקת״ אבל זה נאמר רע. |
|
נפש חיה(נשלט) |
לפני 13 שנים •
22 ביולי 2011
זאת
לפני 13 שנים •
22 ביולי 2011
נפש חיה(נשלט) • 22 ביולי 2011
|
|