בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
בלוסום(לא בעסק) • 11 באפר׳ 2012
Brave Dwarf כתב/ה: נוריתE כתב/ה: זה,ש"קשה" עם המילה זה לא הופך את זה למשהו לא טוב
לי קשה עם הרבה דברים כמו שלאחרות קשה עם הרבה דברים אחרים מתקפה מיותרת לחלוטין. Atheana דיברה על סמנטיקה ועל האופן בו המילה "שפחה" נתפסת בעיניה. היא הסבירה אלפי פעמים שלא כיוונה לאפיין אף אחת מעבר למה שכל אחת מאפיינת את עצמה ואפילו התנצלה. בעיניה שפחה = אישה נטולת חרות והחלטה, ולכן היא מעדיפה להקרא "נשלטת". את, נורית, מוזמנת לכנות את עצמך בכל כינוי שאת מוצאת לנכון. כל עוד אף אחד לא הראה לי את ספר הכינויים והחוקים של BDsM, וכמו כן ל- Atheana, זכותו של כל אחד מאתנו לתרגם את המושגים האלה לשפתנו. "שפחתי", אגב, מכנה אותי לא "מאסטר", אלא "תינוקי". ואני מכנה אותה "Goddess". האם זה הופך את הצלפותיו של השוט שלי לרכות יותר או את כניעותה לפחות כנועה? ואם כן, הרי שזה כי אנחנו החלטנו על כך ולא כי בחרנו לכנות זה את זו בכינויים שלא תואמים את הדילטנטיות ה-BDsMית. גם BDsM בילטרלי ובדומה לכל מה שקשור לרגשות, הוא מחצין את מה שנרקם בין השניים בשפתם. מה סמנטי בלקרוא להן "חסרות עמוד שדרה"? מצטערת, אך זו לא סמנטיקה כלל וכלל. מאוד קל לתקוף את המותקפת. אך כשקוראים לך כך, אני מצטערת - זה לא סמנטי כלל וכלל. |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
Brave Dwarf • 11 באפר׳ 2012
raponzel כתב/ה: מה סמנטי בלקרוא להן "חסרות עמוד שדרה"? מצטערת, אך זו לא סמנטיקה כלל וכלל. את מסוגלת להבדיל בין "המושג 'שפחה' נתפס בעיניי כתיאור של אישה נטולת עמוד שדרה" לבין: "כל מי שמכנה את עצמה 'שפחה' היא אשה נטולת עמוד שדרה"? כי אני כן. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
Brave Dwarf כתב/ה: raponzel כתב/ה: מה סמנטי בלקרוא להן "חסרות עמוד שדרה"? מצטערת, אך זו לא סמנטיקה כלל וכלל. את מסוגלת להבדיל בין "המושג 'שפחה' נתפס בעיניי כתיאור של אישה נטולת עמוד שדרה" לבין: "כל מי שמכנה את עצמה 'שפחה' היא אשה נטולת עמוד שדרה"? כי אני כן. כדי שיהיה ברור מה נאמר ולא יהיו אי דיוקים, אצטט: Atheana כתב/ה: ...את יותר ממוזמנת להגדיר את עצמך בכל כינוי שנכון לך, ואם לא תהיי חסרת עמוד שידרה, אף אחד לא יחשוב שאת כזאת..
אז ממה שאני קוראת פה, אני קוראת מישהי ששופטת, כי היא מתנה את היותה או אי היותה של שפחה כמישהי בעלת עמוד שדרה, ולא מקבלת את זה כמובן מאליו וללא תנאי. נ.ב. כן, אני רואה את ההבדל, רק מה הקשר בינו לבין הדיון לאור הנתונים הנ"ל (אני עשוקת שעות שינה כרגע...)? |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
.את יותר ממוזמנת להגדיר את עצמך בכל כינוי שנכון לך, ואם לא תהיי חסרת עמוד שידרה, אף אחד לא יחשוב שאת כזאת..
ובעברית קלה: מה שתגדירי את עצמך מקובל עלי. וגם אם תגדירי את עצמך "שפחה" עדיין לא תהיי נטולת עמוד שדרה, כל עוד אינך נטולה אותו. יש עוד אי הבנות? אשמח להסביר אם כן. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
Brave Dwarf כתב/ה: .את יותר ממוזמנת להגדיר את עצמך בכל כינוי שנכון לך, ואם לא תהיי חסרת עמוד שידרה, אף אחד לא יחשוב שאת כזאת..
ובעברית קלה: מה שתגדירי את עצמך מקובל עלי. וגם אם תגדירי את עצמך "שפחה" עדיין לא תהיי נטולת עמוד שדרה, כל עוד אינך נטולה אותו. מה הבעיה שלך? בדיוק זו הבעיה שלי: אתאנה שמה עצמה כשופטת להתנהלות של אדם אחר ביחסיו עם אדם שלישי. כי...? כלומר: אם השפחה תהיה חסרת עמוד שדרה מול אדונה, זה לא בסדר, אם כן תהיה - זה כן בסדר - איפה MY KINK YOUR KINK? איפה הסובלנות? למה השפיטה (העולה מהדברים המצוטטים של אתאנה)? אני חושבת שאני יכולה לומר מנסיון אישי שצברתי בשיפוטיות, שלמדתי על בשרי לא לעשות זאת, כי זה לא ממקומי. זה שאני לא מתחברת ולא מקבלת הגדרות מסוימות אצל אחרים, לא הופך אותן ללא בסדר ואת האנשים שמגדירים את עצמם בהגדרות האלה לחסרי עמוד שדרה. אולי התנהלתי כך בעבר, אך עברו מספיק מים בנהר כדי שאלמד שאין זה ממקומי לשפוט אף אחד. ייטב לכולנו אם ננהג כך. |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
raponzel כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: .את יותר ממוזמנת להגדיר את עצמך בכל כינוי שנכון לך, ואם לא תהיי חסרת עמוד שידרה, אף אחד לא יחשוב שאת כזאת..
ובעברית קלה: מה שתגדירי את עצמך מקובל עלי. וגם אם תגדירי את עצמך "שפחה" עדיין לא תהיי נטולת עמוד שדרה, כל עוד אינך נטולה אותו. מה הבעיה שלך? בדיוק זו הבעיה שלי: אתאנה שמה עצמה כשופטת להתנהלות של אדם אחר ביחסיו עם אדם שלישי. כי...? כלומר: אם השפחה תהיה חסרת עמוד שדרה מול אדונה, זה לא בסדר, אם כן תהיה - זה כן בסדר - איפה MY KINK YOUR KINK? איפה הסובלנות? למה השפיטה (העולה מהדברים המצוטטים של אתאנה)? אני חושבת שאני יכולה לומר מנסיון אישי שצברתי בשיפוטיות, שלמדתי על בשרי לא לעשות זאת, כי זה לא ממקומי. זה שאני לא מתחברת ולא מקבלת הגדרות מסוימות אצל אחרים, לא הופך אותן ללא בסדר ואת האנשים שמגדירים את עצמם בהגדרות האלה לחסרי עמוד שדרה. אולי התנהלתי כך בעבר, אך עברו מספיק מים בנהר כדי שאלמד שאין זה ממקומי לשפוט אף אחד. ייטב לכולנו אם ננהג כך. אני נכנע כי אם את לא בודקת את הריכוז שלי או סתם בא לך לדבר אתי, אני לא מבין איך את מצליחה לדלג מעל עובדות בכזאת קלות. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי אפר' 11, 2012 4:43 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
נערך בגלל כפילות
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
למען הסר ספק -
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
Brave Dwarf כתב/ה: raponzel כתב/ה: Brave Dwarf כתב/ה: .את יותר ממוזמנת להגדיר את עצמך בכל כינוי שנכון לך, ואם לא תהיי חסרת עמוד שידרה, אף אחד לא יחשוב שאת כזאת..
ובעברית קלה: מה שתגדירי את עצמך מקובל עלי. וגם אם תגדירי את עצמך "שפחה" עדיין לא תהיי נטולת עמוד שדרה, כל עוד אינך נטולה אותו. מה הבעיה שלך? בדיוק זו הבעיה שלי: אתאנה שמה עצמה כשופטת להתנהלות של אדם אחר ביחסיו עם אדם שלישי. כי...? כלומר: אם השפחה תהיה חסרת עמוד שדרה מול אדונה, זה לא בסדר, אם כן תהיה - זה כן בסדר - איפה MY KINK YOUR KINK? איפה הסובלנות? למה השפיטה (העולה מהדברים המצוטטים של אתאנה)? אני חושבת שאני יכולה לומר מנסיון אישי שצברתי בשיפוטיות, שלמדתי על בשרי לא לעשות זאת, כי זה לא ממקומי. זה שאני לא מתחברת ולא מקבלת הגדרות מסוימות אצל אחרים, לא הופך אותן ללא בסדר ואת האנשים שמגדירים את עצמם בהגדרות האלה לחסרי עמוד שדרה. אולי התנהלתי כך בעבר, אך עברו מספיק מים בנהר כדי שאלמד שאין זה ממקומי לשפוט אף אחד. ייטב לכולנו אם ננהג כך. אני נכנע כי אם את לא בודקת את הריכוז שלי או סתם בא לך לדבר אתי, אני לא מבין איך את מצליחה לדלג מעל עובדות בכזאת קלות. באופן מגמתי אתה עורך את דבריך *אחרי* שאני שולחת את דברי. כך בעצם לא נוצר פה שום סכוי לדיאלוג. ובכך בעצם חתמת במו מקלדתך על איזשהו סיכוי לכך מהצד שלי, לא מוכנה להתנהל בצורה כזו שבה הולכים מאחורי הגב שלי ומשנים טקסטים שמשנים את הקשר התגובות שלי ומאירים אותן באור אחר לגמרי, ואז באים ומטילים את האחריות עלי. צר לי, אך חתמת את גולל הדיון הזה בעצמך. |
|
Brave Dwarf |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
את צודקת. ברור שהעובדה שתיקנתי את ה"מה הבעיה שלך" ל: "יש עוד אי הבנות? אשמח להסביר אם כן." מתוך כבוד אליך, יש בה לשנות את כוונותיה של Atheana. איך לא. בדיעבד.
|
|
נוריתE |
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
לפני 12 שנים •
11 באפר׳ 2012
נוריתE • 11 באפר׳ 2012
כצו שגבר כאן או בכלל בעולם שלנו
מכנה עצמו ושם על עצמו תואר מאסטר דום מלך נסיך וגם נשים שולטות שמות לעצמן שמות תאר שונים למרות שאני חושבת שאין פה "הפרדה" ברמת השליטה כמו שיש בין התארים אצלנו הנשים ואם משיהו ידוע שכן יש אשמח לדעת, אז הרי בתכלס, כל המינוחים והתארים אצלנו, מתורגמים כך או כך מאנגלית רק שאצנלו הנשים לשמות התאר האלו ישנה עדיין משמעות ואולי ,טוב שהבאנו לכאן עוד כמה תארים משם או משלנו ועדיין, (ואתינה, אני לא מכונת אליך,שיהיה ברור) עדיין שפחה - slave נחשבת למגרדת תחתית החבית,תחתית שרשרת המזון ולא בעיני הגברים השולטים אלא דווקא בעיני נשים אחרות שנטלו לעצמן שמות תואר אחרים יותר "מכובדים" יותר "חופשיים" יותר, "פחות מחייבים" פעם,הייתי שפחה גאה, היום pc אני צריכה להיות שס''ק? או המשהו הזה? רק בכד להחשב לאדם עם עמוד שידרה? ולא סמרטוט משועבד חסר אישים ודעה משל עצמו? אני גאה להציג עצמי כשפחה מהדור הישן וזה לא קשור לגילי ולוותק כמו לערכים שלי שאימצתי לעצמי עם השנים, ולהעדפות והצרכים האישיים שלי אני לא מדבר אלי לכנות עצמי בכל תואר אחר שקיים כאן בלכסיכון, ועדיין arose is a rose by any name ובמקרה הפרטי שלי ,זה buttercup אם היתה בפרופיל אופציה, אחרת מלבד מה שיש, היתי יכולה לכתוב שמה גם "קוסמת נועזרת" או "קושקוש " ועדיין זה לא היה משנה את מי שאני בנשמה ועדין הסאביות הנישלטות ואולי ישנו עו ד שם תאר ששכחתי מבלי מיישים מפרידות עצמן באיתנו ה שפחות,בהפרדה מוחלטת וברורה ודווקא הן עוד לא ראיתי שולט שיש לו ביעה עם זה שאני "שפחה" דווקא להפך bbdsm pc הן חופשיות, הן נונתות מרצון מהן,לא לוקחים בכוח הן חלקן באות רק למטרת סשן ולא משועבדות 24/7 לא מעשית ולא מנטלית ועוד עוד עוד אבל שפחות, הן האסנס של "עבדות אמיתית" מגונה ובזויה שעבר זמנה בשנת 2012 קום התנערה עם חלכה אם את רוצה להחשב לאדם שעוסק בסאדו אבל הוא בעל רצון חפשי ודעה משל עצמו אל תלכי ותכני עצמך שפחה. וכמו כל דבר אחר בתרבות שלנו לקחנו דבר תמים ועשינו ממנו פושע. אני כבר לא מעניין אותי מה חשובים עלי ואיך מסתכלים עלי אני מי שאני ועדיין כואב היחס המשפיל מביט בבוז מלמעלה , מצד דווקא נשים אחרות שבערך נימצאות באותו צד של השוט שגם אני נימצאת בו כי אחרת, גורי לך |
|