philia |
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
לפני 12 שנים •
29 באוק׳ 2012
philia • 29 באוק׳ 2012
מלכתא כתב/ה: מישהו פה כל כך מאוהב בעצמו....
עוד אחד עם סינדרום "אני יודע הכל, אני הכי חכם..." והלא הוא גם טורח להגיב לנו, בפירוט ובאישיות לכל אחד ואחת... זה ללא ספק הופך אותו לצדיק בחסד עליון. הוא בסך הכל מנומס. הוא פתח פוסט. שאל שאלה. מקבל תגובות ונותן מענה. אם היה לו ניק אחר ו//או פרופיל שונה, ההתייחסות נראה לך הייתה שונה? [זה לא אישי אלייך. חלילה. רק שדפקא חלק מהתגובות יודעות יותר. לא? ] ... |
|
קשורה חזק(נשלטת) |
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
Re: בדסמ?
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
קשורה חזק(נשלטת) • 30 באוק׳ 2012
הכריש הפטיש כתב/ה: זה בדסמ כאן?
אז איפה זו שמוכנה לאבד כל שריד של עצמיות שנותר בה, לעשות ריסט טוטאלי? למסור את נפשה, מהותה, איברי גופה, לשליטה ושימוש של אחר ללא שום סייגים מחוץ לבריאותה? כי אם לא כך, אז אין זה בדסמ אמיתי, ללא טוטאליות זה רק לשחק ליד. זו דעתו של הכריש. תקנו אותי או לא אני פותח זים. נשמע שממש בא לך להתעלל במישהי מבלי שתהיה לה אפילו אפשרות למילת ביטחון... אותי לפחות המחשבה הזאת מפחידה כי בלי גבולות צריך ממש להאמין ולסמוך על השני ואני בטוחה שיש נשלטות כאלה אבל מן הסתם אמון הוא משהו שנבנה לאט לאט... ואתה השארת רושם שאתה עכשיו מצפה ממישהי פה לקפוץ ולהגיד לך שהיא מוכנה... אז צר לי לאכזב - לא נראה לי שתמצא |
|
Mary Jane |
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
Re: בדסמ?
לפני 12 שנים •
30 באוק׳ 2012
Mary Jane • 30 באוק׳ 2012
[quote="BODYGUARD"]
Mary Jane כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: כתב/ה: אין. אין פשוט מה לתקן. ולאחר שקראתי את התגובות ששלחו אותך לחיפושים במקומות שאנשים מגיעים אליהם לרפואה.. אין רמז גדול מזה להדמיית הבדסמ למחלה. וול, אלה האנשים שבכלוב היום. לפחות הרוב הנובח. ברכות והצלחה. לא כתבתי שבדסמ ככלל הוא מחלה. אתה מוזמן לנסות להפעיל את השכל שאין לך ולהתחקות אחר משמעות הדברים שכתבתי, או להיעזר בחבר/ה. אישה יקרה שאת, כנראה שזו הדוגמה המושלמת לדבריי. וראי פלא.. לא צריך שכל גדול (כזה שלדבריך אין לי) או אפילו חבר/ה בכדי להתחמק מהמרירות שאחזה בך עד כדי הפיכת כל תגובה שלי למסע צלב מולי. אז הנה, נגררתי והגבתי לגופו של אדם ולא לגופו של ענין, אבל זה רק כדי שתוכלי להמתיק את רוחך הנסערת ויותר שאולי זקוקה לסיוע מהסוג שציינת, במקומות מיקצועיים. את מוזמנת להגיב כמובן, אני בעד פירסום חינם, וליטרת הבשר מתנופפת מול עינייך, מדממת, הסתערי. ולך כריש, עם כל ההומור השזור במילותיך- הרי לך דוגמה שתיקון לא יעזור בה. רק הסרה כירורגית. שירשור נעים. לפני שאפרוץ בבכי מול סיפור קורע לב שכזה, במהלכו אתה מדמה את עצמך לקורבן נרדף במסעות צלב אחר ליטרת הבשר המדממת שלך (וואט דה פאק...), מן הראוי להעמיד דברים על דיוקם. אתה התייחסת לדבריי וציינת שהנה "הרוב הנובח". לא טרחתי להיות נחמדה מול התבטאות כזו וכתבתי ששכל אין לך. |
|
הוא(שולט) |
לפני 12 שנים •
31 באוק׳ 2012
פוסט שוה
לפני 12 שנים •
31 באוק׳ 2012
הוא(שולט) • 31 באוק׳ 2012
שוה ורצוי להפריד בין התוכן לסגנון
אם נתיחס לתוכן נגלה למעשה שמדובר ב "שינוי התנהגות" פטיש שכיח אהוב על הרבה שולטים ושולטות ומבורך בהחלט. בדכ נעשה כדי להטיב ולהעצים את הפרטנרית. מה שהוא אומר בעצם זה שמי שבאמת מעונינת להשלט עדיף ורצוי שתביע זאת מבלי להציג פטיציה שלמה של תנאי סף, תכניות כבקשתה וכד. בחרת במישהו כפרטנר פוטנציאלי , תמיסי אותו בשיתוף הפעולה שלך כדי שירצה להשקיע בך. אם נתיחס לסגנון (אולי עדיף להתעלם כי הוא קצת מאפיל על התוכן). יתכן ש"הכלי" לוקה בהפרעה נרקיסיסטית או שפשוט מרגיש טוב עם עצמו שזה מבורך תמיד אך מתנגש חזיתית עם אותן רבות בעלות הערכה עצמית נמוכה מים המלח שנמשכות לתחום בבחינת "אם אתמסר הוא ירק לכיווני= יאהב אותי". אלא שלמעט הדיבור בגוף שלישי יש כאן רעננות מחשבתית ואף הומור עצמי, שיווק עם זימים. |
|