Red E |
לפני 11 שנים •
3 ביולי 2013
Re: האם יתכנו דומים ערסים?
לפני 11 שנים •
3 ביולי 2013
Red E • 3 ביולי 2013
מאלף סוררות כתב/ה: סירופ כתב/ה: היה לי ויכוח על זה אתמול עם חברת קהילה מכובדת.
אני טענתי שזה אוקסימורון, שזה לא יתכן. כי ההבנה וההזדהות עם משחקים בידיאסאמיים מתחברת לפלצנות, אינטלקטואליזם, פוסט מודרניות ואצטרא. זה כמעט כמו לשאול האם יתכן ערס ... בן 14 המשחק D&D חובב מדע בדיוני ופנטסיה, הולך לחוגי מדענים וערבי תצפיות כוכבים... אין מצב, נכון? מרגע שהוא מגלה בקיאות בהיסטוריה של דרקולה, חייב להגיע לתערוכת החלל במדע טק הוא כבר לא נחשב כערס אלא כחנון. בת פלוגתי טענה שיש דוגמאות , גם אם מעטות, בשטח. וכן .. היא יכולה לדמיין סיטואציה שבה ערס מגלה שיש מקום שבו שוביניזם קיצוני, גינויי גנאי וחבטות הם לגיטימיים ואף רצויים ומוצא דרכו לקהילה. ועל כך אמרתי, שלא יתכן, זה כמו לטעות במשתנה של מרסל דושאן המוצבת במוזיאון ולחשוב שכאן השירותים! אפריורית, אין מצב! בלי כל קשר בערב עם אדוני , נפגשנו עם צלע שלישית, היא היתה יפה, מתוקה וניחוחית ואני הבטתי בה ערב שלם כמו חומדת ממתק. באמת שאין לזה קשר, זה פשוט שני דברים שקרו אתמול ערס לעולם לא יכה אישה. או יכאיב לה. הערס יחשוב שזה מגעיל. זה בדוק ? הוכח? נשמע מאוד בטוח והחלטי |
|
Under The Skin |
לפני 11 שנים •
3 ביולי 2013
כמובן שדום יכול להיות ערס!
לפני 11 שנים •
3 ביולי 2013
Under The Skin • 3 ביולי 2013
ההוכחה הכי טובה היא השם של הפורום - "אם כבר קמת, תביאי בירה" - הערה שנלוות לצ'אפחה עסיסית על התחת של האישה מול כל חבריו של הערס היושבים לצפות יחדיו במשחק של ברצלונה ומדריד. הבעיה היא שיש טעות בניסוח - זה לא "אם כבר קמת", אלא יותר כמו "קומי כבר, אינעל ראבק, את לא רואה שהבירה נגמרה מרוב עצבים כי ברצלונה חטפה גול? כוס אמ אמק ערס!"
ברם פן נשכח שיש גם את דמות הדום האינטלקטואלי, האינטליגנטי, האקזיסטצניאליסטי, האבסטרקטי והסוריאליסטי, שהתפתח מתוך הערס (כמו בתמונה עם הקוף שלאט-לאט מתיישר והופך להיות בן אדם): "אם כבר קמת, כלבתי האהובה, אנא הכיני לי חביתה. ואל תשכחי לעשות עליה פרצוף מחייך עם המלפפון והעגבנייה. תודה, אוהב." בזמן שהוא חוזר לצפות בנאשיונל ג'אוגרפיק. |
|
גבר |
לפני 11 שנים •
3 ביולי 2013
Re: כמובן שדום יכול להיות ערס!
לפני 11 שנים •
3 ביולי 2013
גבר • 3 ביולי 2013
ליתיום כתב/ה: ההוכחה הכי טובה היא השם של הפורום - "אם כבר קמת, תביאי בירה" - הערה שנלוות לצ'אפחה עסיסית על התחת של האישה מול כל חבריו של הערס היושבים לצפות יחדיו במשחק של ברצלונה ומדריד. הבעיה היא שיש טעות בניסוח - זה לא "אם כבר קמת", אלא יותר כמו "קומי כבר, אינעל ראבק, את לא רואה שהבירה נגמרה מרוב עצבים כי ברצלונה חטפה גול? כוס אמ אמק ערס!"
ברם פן נשכח שיש גם את דמות הדום האינטלקטואלי, האינטליגנטי, האקזיסטצניאליסטי, האבסטרקטי והסוריאליסטי, שהתפתח מתוך הערס (כמו בתמונה עם הקוף שלאט-לאט מתיישר והופך להיות בן אדם): "אם כבר קמת, כלבתי האהובה, אנא הכיני לי חביתה. ואל תשכחי לעשות עליה פרצוף מחייך עם המלפפון והעגבנייה. תודה, אוהב." בזמן שהוא חוזר לצפות בנאשיונל ג'אוגרפיק. לך תן לבחורות לספר בדיחות על גברים, זה תמיד יצא לא אמין. או שהערס שלך ראה את הפועל פתח תקווה נגד בית"ר ירושלים ואת לא יודעת להבדיל בין מסי לחתוכה כשאת זוחלת לו בין הרגליים או שהוא ערס ממש צעצוע (; |
|
סירופ(נשלטת) |
לפני 11 שנים •
4 ביולי 2013
דיון מרתק
לפני 11 שנים •
4 ביולי 2013
סירופ(נשלטת) • 4 ביולי 2013
אפילו אני , פותחת השרשור, לא הבנתי לאיזה עומקים הוא יתנשא
( ואני לא צינית!) אחראים לכך א/נשים שהרחיבו את הדיון וניסחו רעיונות מורכבים משלי, וגם עמוקים ומענינים. רק הערה או שתיים. נורית אומרת שיש כאלו וזו עובדה, אז כנראה שזה נכון, אני מאמינה לסאביות אחיות לסטיה. ותמיד רוצה ללמוד מהן. שתי מערכות יחסים ארוכות יש לי באמתחתי, כאלו של שנים, ועוד שלשה-ארבעה סטוצים שלא החזיקו מעמד... ורבעאק... כולם ידעו מי זה פוקו ( ברמה זו או אחרת) והיו בעלי עמדה מוצקה לגבי פרשת עסק הביש ב1954. האחרון והנוכחי , מטר תשעים של מזרחי שחום עור, לרגע סברתי שהצלחתי לשנות מן הדפוס הפלצני ואחרי שבוע מצאתי אותנו בויכוח מר על הרפורמות של צ'אבס בונצואלה... אולי זה מקרי... אולי טעות דגימה? אולי פלצנית מתמגנטת לדומים? לך תדע.... |
|