טיולים ראשונים(שולטת){Artemis p} |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
Re: תודה רבה על כל התגובות. אשתדל להשיב עליהן אחת לאחת לפי ה
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
טיולים ראשונים(שולטת){Artemis p} • 19 בינו׳ 2014
SubservientJames כתב/ה: [quote="
טוב, אני מסכים עם מרבית הדברים שכתבת. וככל הנראה מערכת יחסים מעין זו אינה קלה. ובוודאי שאינני חפץ להקשות על חייה של אשה. ואם אעשה כן, איזה מין "נשלט" אנוכי (=אגואיסטי) אנוכי (=אני)? אולם מה אעשה ונישואיי במשך 15 שנה לאשה דתיה ו-ונילית עלו על שרטון? היא אומנם התעללה בי קשות, והיכתה אותי לרוב, אך תמיד בזעם רב, ולעולם לא בהקשר מיני או מגרה? כן, אני מודע לכך שהרגע חשפתי את עצמי לפני כולן וכולם, ואולי אאבד בכך סיכוי כלשהו למצוא כאן שולטת. ברם, אינני מן המתחבאים, והעובדה הנ"ל, אם ארצה בכך ואם לאו, היא חלק מן ההיסטוריה והביוגרפיה שלי. אני כמובן לא דן אותך, חס וחלילה. ואם הפולגמיות/פוליאנדריות/פוליאמוריות נעשית ביושר ובהסכמה, מי אני שאשפוט? ועובדת היותך צעירה היא כמובן איננה בעיה כלל ועיקר, ואף לוּ הייתה, זו בעיה זמנית בלבד, שנפתרת לה לבדה עם הזמן... היה יותר מנומס ומדויק מצדי לומר כי אני כה זקן! ובדבר הטלביזיה בשבת, אולי אפשר לחשוב על פתרון יצירתי שהאשה צופה, בעוד אני עסוק כל-כולי בעינוג פלג גופה התחתון...? כמובן שלכל דבר כמעט אפשר למצוא פתרון אבל עד כמה שזכור לי השאלה הייתה מה מרתיע שולטות - זו דוגמא בשיחה ראשונה שולטת לא חושבת כל כך רחוק רובן מוצפות בפניות יום יום והן פוסלות כל יום כמה מחזרים והשיטה המועדפת לדעתי היא "החזק שורד" מה שנתפס כפגם עלול לפסול על הסף אני לא חושבת שלאף אחד יש זכות לשפוט אותך על סיפור חייך לכל אדם יש עבר. ואני חושבת שזה דיי מקסים שאתה משתף ככה את כולנו. אני מקווה שהחוויות שלך חיזקו אותך ועזרו לך להבין דברים, ככה אני אוהבת להתיחס לכל חוויה שלילית או חיובית. אני לא ממהרת לפתור את בעיית הגיל שלי (: |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
Re: תשובה קצת ארוכה, מורכבת ואולי מיותרת
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
SubservientJames • 19 בינו׳ 2014
זאת כתב/ה: SubservientJames היקר,
לו הגעת לתחום או לשאול את השאלה שלך, לא מזמן, לפני שנתיים ויותר, היית זוכה ליחס אחר, לתשובות אחרות, לחשיפה שונה, לאמת אחרת. בהתחשב בעובדה שרוב ה"מלכות" היום הן מלכות שנולדו אתמול בבוקר, עם 20 שנות ותק במקצוע (והמבין יבין או שלא) לא נותר לי אלא להצטער על העובדה ששאלה שנשאלת בתמימות זוכה לחשיפה אצל אלהא ואלו וגם ההם שעומדים ליד או בערך לתחום. אז בתור אקס בדס"מית, ששייכת לגוזלים של הדינוזאורים הרשה לי להגיב ממקום קצת שונה. לאמונתך אין דבר וקשר לעולם הבדס"מ. יש לו קשר ישיר ליחסים שבין היא להוא או הוא להיא או היא להיא או הוא להוא כולל טרנסג'דרים ושאר חתכי אוכלוסיה. במילים פשוטות, למצוא מכסה לסיר זה לא שיק או שוק, זאת סוגיה לא פשוטה, ולרוב מאוד קשה במבחן המציאות. הרתיעה שיש לנו כבני אנוש מכל אוכלוסיה שאיננו חלק ממנה (ולצורך העניין זה יכול להיות גם מנקי רחובות ולא רק רקע דתי) מעמידה אותנו בפני מראה שלרובנו לא פשוטה, לא קלה ולרוב אנו נוטים פשוט "לעבור לצד השני של המדרכה / הרחוב". צר לי שזאת ההתנהגות האנושית הבסיסית של המאה ה-21 אבל צריך להיות בת יענה כדי לא להבחין בכך. נוסף על כך, רוב האוכלוסייה שמגיעה לבדס"מ מגיעה מתוך ניסיון לעונת על אחד משני הצרכים: מיניות או חסכים חברתיים כאלו ואחרים. מישהו שמגיע מהמגזר הדתי נתפס כמי שלא יכול לענות על אף אחד מהשניים האלו. אחזור לנקודת ההתחלה, ברשותך, בעולם הקודם, לאמונתך אין שום קשר. לרצונך, לעומת זאת יש השפעה מכרעת. אני משוכנעת שאם קצת "מחקר" תגלה מי פתוחה באופן רגשי (מנטלי) לצרכים הייחודיים שלך כאדם (לא כאדם מאמין). זה עלול לקחת זמן, ולכן לא נותר לי אלא לאחל לך אורך רוח וסבלנות, כי יגיע היום שהמכסה שלך, תגיע. בהצלחה, אגב תשובתך מעט ארוכה אולי, והיא בודאי מורכבת, אך היא לחלוטין איננה מיותרת. איני בטוח שירדתי לסוף דעתך בכל דברייך, אך ברי לי לחלוטין כי זהו מקוצר הבנתי. יש לי תחושה עזה כי נסיונך עשיר ביותר, וכי אני יכול ללמוד ממך רבות על עולם זה. האם אני רשאי לפנות אלייך בפרטי כדי לרכוש מעט מזעיר מהשכלתך בתחום? אהיה אסיר תודה . |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
כחולית כתב/ה: אני מסכימה עם טיולים.
אני יצאתי עם מתחלף, לפני כמה שנים שהוא דתי והיה לי קשה מאוד בגלל הקטע של השבת (הכשרות הייתה פחות קריטית לי כי אני צמחונית) והכשרות כי הוא למשל לא יכל לאכול אצלי בבית שום דבר ממה שהכנתי, וכשהוא ישן אצלי שישי שבת וכיבדתי אותו אז גם אני שמרתי שבת והיה לי קשה מאוד והוא באותה תקופה גר עם ההורים אז כמובן שהם לא יכלו לדעת עליי כלום ואני לא יכולתי לבקר אותו שם כי אני חילונית... בנוסף על כל האמור לעיל- כשחושבים קדימה על זוגיות רצינית שאולי גם תוביל לנישואים וילדים, זה מאוד בעייתי כשיש פערים כאלה גדולים בהשקפות העולם ובהתנהלות היומיומית. כחולית, אף אני מסכים כי זוגיות כזו איננה קלה כלל ועיקר. אינני חושב שאני אסתיר מהוריי קשר זוגי מעין זה. אני אומנם אוהב אותם מאוד, אך אמי היא זו ששידכה לי את גרושתי, והתמידה בנדנודיה כשנתיים, עד אשר ניאותי להיעתר לבקשתה, ולצאת עם מי שלימים תהיה גרושתי. כבר הזכרתי בהודעה קודמת שרעייתי-לשעבר נהגה להכות אותי, וממקום אשר היה לא-בטוח, לא-שפוי ולא בהסכמה. כך שלעניות דעתי, אין מקום להוריי להלין עליי יתר על המידה בבחירת בת-זוגי החדשה. ולבסוף, סבורני כי השקפת עולמי היא פתוחה וליברלית מאוד, אולם נכון הוא שבהתנהלות היומיומית יש הבדלים, ובפרט בשבתות. |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
Re: שבוע טוב, ג'יימס.
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
לילימיי כתב/ה: ראשית, בהצלחה לך. אני רואה שאתה חדש כאן, אז, לאט לאט. זה אף פעם לא מזיק . שנית, יש לך אפשרות לצטט את מי שהגיב לך... ואז להגיב ישירות אליו ה. השתמש באפשרות הזו, היא מאוד מקלה על כל הצדדים. ולשאלתך. אתה מציין שאתה אדם פתוח, זורם ואפילו נחדר בשבתות וחגים. נהדר. אתה צריך להבין, שלאנשים חילוניים אין קשר כל כך קרוב לאנשים דתיים... ולכן, לפעמים, יש רתיעה מראש בלי באמת להכיר את הניואנסים הקטנים שכן מאפשרים לך להיות נשלט שאפשר להשתמש בו, או להיות בזוגיות איתו. זה עיניין של פתיחות ורצון, באמת להכיר ולהתנסות. שוב, לשני הצדדים. אתה מתנסח נהדר ובנעימות, וזה פלוס גדול לטובתך. ימים יגידו, מה יהיה. ושוב, בהצלחה לך תודה רבה על המשוב החיובי והמחמאות! ואשתדל מאוד לשְעות לעצתך ולהתאזר בסבלנות. אני גם אסיר תודה על העצה בדבר הציטוטים, היא סייעה לי רבות בלילה ארוך ומתיש זה... לעולם לא אדון או אבקר אדם שנרתע מהיותי דתי. גם אני לעולם לא אצא עם... גברים. או נשלטות. או... צעירות מדי. או... טוב, זה כל מה שעולה בראשי כרגע. אך וודאי יש לי עוד גבולות, שאינני מסוגל לחשוב עליהן בשעות-לא-שעות אלו... |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
טיולים ראשונים כתב/ה: SubservientJames כתב/ה: טיולים ראשונים כתב/ה: אתה מספיק זמן באתר כדי להיכנס לצ'ט?
כי אם כן אני אשמח לדבר איתך על כמה נושאים שמעניינים אותי (: בלי קשר לזה שאני תפוסה חחח סבורני שלא. כמה זמן צריך להיות באתר עד קבלת רשות לשוחח בשִׂיחוּחַ? אשמח אף אני לדבר עמך על נושאים המעניינים אותך . אני כנראה חוטא עתה ביוהרה רבה, אך כמדומני שאין נושאים רבים אשר לא מעניינים אותי כלל... תלחץ על הכפתור של הצט ותראה אם נפתח לך חלון חדש של צט הכפתור נמצא מתחת לרשימת אנשים שמחוברים ואם אני לא טועה אתה כבר בצט (: טוב. תודה רבה. אני רואה חלון. אך אינני יודע כיצד לכתוב בו. |
|
טיולים ראשונים(שולטת){Artemis p} |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
טיולים ראשונים(שולטת){Artemis p} • 19 בינו׳ 2014
SubservientJames כתב/ה: טיולים ראשונים כתב/ה: SubservientJames כתב/ה: טיולים ראשונים כתב/ה: אתה מספיק זמן באתר כדי להיכנס לצ'ט?
כי אם כן אני אשמח לדבר איתך על כמה נושאים שמעניינים אותי (: בלי קשר לזה שאני תפוסה חחח סבורני שלא. כמה זמן צריך להיות באתר עד קבלת רשות לשוחח בשִׂיחוּחַ? אשמח אף אני לדבר עמך על נושאים המעניינים אותך . אני כנראה חוטא עתה ביוהרה רבה, אך כמדומני שאין נושאים רבים אשר לא מעניינים אותי כלל... תלחץ על הכפתור של הצט ותראה אם נפתח לך חלון חדש של צט הכפתור נמצא מתחת לרשימת אנשים שמחוברים ואם אני לא טועה אתה כבר בצט (: טוב. תודה רבה. אני רואה חלון. אך אינני יודע כיצד לכתוב בו. לוחצים עם העכבר על השורה למטה שיש בצד שלה סמל של עפרון ובשביל לדבר בפרטי לוחצים על הכינוי הרשימה בשמאל ונפתח חדר פרטי ששם שוב צריך ללחוץ על שורת ההקלדה |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
רוב תודות
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
Madame T(שולטת) • 19 בינו׳ 2014
על ההסבר המקיף והמאלף על המילה 'ריתוי' ושורשיה. מכל מלמדי השכלתי.
נראה לי, שבכל זאת אעדיף לפרגן (תרתי משמע) גם להבא. חן חן ושבוע טוב. |
|
פור גוד |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
פור גוד • 19 בינו׳ 2014
SubservientJames כתב/ה: Mary Jane כתב/ה: איזה חמוד.
מה תעשה אם תבקש ממך האישה לכרוע בפניה ותאמר לך, "לא יהיו לך אלוהים אחרים על פני, מיי פוסי איז יור אונלי מאסטר?" המתח הזה אצל נשלטים דתיים תמיד סיקרן אותי, למרות היותו צפוי - ההבעה שתעלה על פניו, חיבוטים לרגע, ארשת המבוכה ומלמולים מצטערים: "לא, לא, אינני יכול...". לא ברור לי למה, אבל ממש הייתי רוצה לחזות בכך. בראש ובראשונה, אינני יודע לגבי נשלטים אחרים, אך הכינוי "חמוד" מפי אִשה, ועוד שולטת, העבירה בה צמרמורת בכל הגוף, וחיוך רחב ביותר נמרח על פניי. תודה רבה לך מקרב לב! בפיקחותך כי רבה צדקת, כי המתח הזה שהעלית קיים בהחלט. הנושא ארוך וסבוך, אך אשתדל לקצרו, כי אני נוטה לפרקים להאריך בדברים עד לעייפה. אעיר תחילה, כי עצם הכריעה בפני האשה איננה בעיה כלל ועיקר לעניות דעתי. עתה לציווי שקראנו זה עתה בפרשת השבוע בשבת זו , ב"עשרת הדברים" (או "הדיברות"): "לא יהיה לך אלוהים אחרים על פניי". ברור ומובן, שהאל רוצה בלעדיות באלוהיותו. זאת ועוד, האל עצמו אומר (מיד בפסוק הבא) כי הסיבה לכך היא שהוא "אל קנא" (והכוונה לקנאה ממש, לא לקנאות. כלומר, הוא jealous, לא zealous). האם התמונה שציירת ברוב חן מעוררת גירוי עז? בוודאי ובוודאי. וכפי שהעיד שיקי, גם אצל לא-דתיים. ובפרט, שיש גם חילונים המאמינים באל. ואף האתיאסטים אינם על פי רוב עובדי אלילים או אלילוֹת... אולם, אני תוהה מעט האם צו/פקודה/דרישה מעין זו נופלת בטווח של "בטוח, שפוי ובהסכמה"? לעניות דעתי, היה זה הוגן מצד האשה, לאפשר לי שלא להתכחש לאלוהיי. ואני מצדי אסכים לספוג מכות ועונשים "על קידוש השם"... ואגב אורחא, ללא ספק כמעט, אם האשה הייתה אומרת לי: My pussy is your only MISTRESS, היה זה מקל מעט על המבוכה. ובעניין קרוב לזה, רצוני להעיר כי הזדמן לי לפני שנים ספורות להרצות מספר פעמים בנושאים הללו, ולהלן אנסה לתמצת על קצה המזלג את רעיונותיי: (הערה: סוגיית דתות פוליתיאיסטיות קדמוניות, שבמרכזן אלה נשית, עדיין נתונה בויכוח במחקר, ולכן לא אתייחס אליה כעת.) אין לי כמעט ספק כי המונותיאזם, ככל הנראה במודע ואולי שלא במודע, דחק את רגלי הנשים והנשיות מן הדת. כלומר התפקיד שהיה לנשים ולנשיות בדתות הפאגאניות, עובדות האלילים, נדחקה ונעלמה במעבר מפוליתיאזם למונותיאזם. נשים כיצד? בעולם הארצי, כוהנות ומשרתות בקודש נזרקו החוצה. נשיות כיצד? בעולם השמיימי, אלות (ומלאכיות) נעלמו. תופעה זו התרחשה כאשר היהדות נוצרה על הרקע הבבלי(=מסופוטמי)-כנעני (ומעט גם המצרי). וחזרה וצפה בנצרות על רקע העולם ה(יווני-)רומי. ושוב באיסלאם על רקע עובדי-אלילים ערבים ואחרים. האם הניתוח הצליח? תודה לאל (או לאלה) - לא ולא. על פי רוב, הזרמים בדתות השונות החזירו לכל הפחות את מקצת התפקיד של הנשים או הנשיות למרכז הבמה. דוגמות אחדות: בנצרות הקתולית - חזרה הנשיות האלוהית של מרים (במקור, הדמויות בשילוש הקודש - כולל רוח הקודש - הן ישויות זכריות.) ובפרוטסטנית - כמרות ואף בישופות. ביהדות הלא-אורתודוקסית - רבות ופוסקות-הלכה. ובאורתודוקסית - בקבלה יש נשיות אלוהית כמו השכינה, בת קול ודומיהן. ועתה לעניין שלשמו התכנסנו: האם הערתך כי "ממש הייתי רוצה לחזות בכך" היא הזמנה לכתוב אלייך בפרטי? או שאני נחפז יתר על המידה, וקורא הרבה יותר מדי בין השורות של ההערה? ואם אומנם כן, אני מתנצל על תעוזתי. שמעת מרי ? הוא רוצה לחטוף ממך מכות על "קידוש-השם". הבחור הזה קורע אותי...(-: |
|
hrgiger |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
hrgiger • 19 בינו׳ 2014
SubservientJames כתב/ה: hrgiger כתב/ה: חייבת להגיד שאני חושבת כמו הסירנה (:
אני שוב סמוק ומוחמא. תודה רבה! האם מותר לשאול האם את סבורה כמו סירנה בכל הודעתה? או בלשון אחרת, האם אני רשאי להתעניין האם אף את בזוגיות מאושרת כרגע? אני מקווה שאינני חוטא פה בבוטות יתרה. אם אני אמור לשאול שאלות כאלה רק בפרטי, אנא העמידיני במקומי. האמת שכן, אני בזוגיות מאושרת כרגע. בתקווה לתמיד (: לזכותך יאמר שבוטה אתה לא. ואני חייבת לציין שכאחת שיש לה סטייה גדולה כלפי השפה העברית אתה משמח אותי מאוד. |
|
SubservientJames |
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
לכשאתפנה, אני חייב מספר תגובות והתנצלות
לפני 10 שנים •
19 בינו׳ 2014
אני מקווה שעד מחר אגיב לכולן ולכולם, כולל לתגובות החדשות.
חשוב מכך, אני חייב התנצלות לכל הפחות לאשה אחת כאן. ברם לא אזכיר את שמה בפומבי, בלי רשותה. רק אציין כי כתבתי איזה פרט שהוא אולי לא נכון, ובוודאי אישי. וזזהו חטא חמור, שעליו אני מצטער ומבקש סליחה. אני מבטיח להשתדל מאוד שלא לשוב לסוּרי, לכל הפחות בעניין זה. |
|