שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקר השולטות הגדול_חלק א'

Menta​(שולטת)
לפני 5 שנים • 23 במרץ 2019
Menta​(שולטת) • 23 במרץ 2019
שנאוצר כתב/ה:
Menta כתב/ה:
מעולם לא היו לי אלף הודעות. גם לא מאה. לא יודעת מאיפה אתה מביא את המספרים האלה. אני חברה גם באו קיי קיופיד, וההתנהלות שלי שם זהה להתנהלות שלי פה. אם אין אחוזי התאמה גבוהים ואם הפרופיל ריק או דליל, אני לא בעניין. דווקא שם אני מקבלת הרבה יותר פניות מאשר בכלוב. ושם לא כתוב שאני שולטת, כך שהסטטיסטיקה לא פועלת לטובתי פרט לעובדה שבכל אתר יש יותר גברים מנשים.
לא יודעת איזה נשים אתה מכיר ועל סמך מה אתה טוען שאתה מכיר אותן. הרושם שאני מקבלת משיחות פרטיות עם שולטות ומקריאתהבלוגים שלהן וההודעות פה בפורום הוא שרובנו סובלות מאותן תופעות מתסכלות. למשל, התעלמות מגבולות. אם כתבתי שנשואים זה גבול וחצי מהפונים אליי נשואים, אני עוד אמורה לענות להם? ואם אני כותבת בגבולות פוט פטיש ופונה אליי פוט פטישיסט, וכשאני מםנה את תשומת ליבו לפרופיל הוא כותב לי שהכל נתון למשא ומתן, יש טעם להמשיך את השיחה? עם הזמן והניסיון לומדים לאתר סימנים ולפעול בהתאם. לא כי יש לי עשר הודעות כל יןם בתיבה. אין לי. ולא כי מרגע כניסתי לצ'אט אני מוצפת פניות. אני לא. אבל עדיין, לא אענה למי שלא טורח לקרוא את הפרופיל שלי, לא פונה בכבוד, מתעלם מגבולות וכולי. זה לא הופך אותי לסנובית. יודעת מה אני רוצה ומחפשת, זה הכל. ואני מוכנה להמשיך ולחפש עוד שנתיים ובינתיים להיות נטולת נשלט מאשר להיכוות ולהתאכזב מנשלטים לא מתאימים.

אוקי אחלה אני מקבל את מה שאת אומרת ולא חושב שאת לא דוברת אמת.
בשורה התחתונה את מקבלת פניות, אם לא מאות פניות את מקבלת כמות X של פניות, ואת לא עונה למי שלא קורא את הפרופיל שלך או לא מתחייחס לגבולות או לא פונה בכבוד.
הרבה גברים פה יקראו את הפרופיל, יתייחסו לגבולות ויפנו בכבוד וב95% מהמקרים לא יקבלו מענה. אני באתר פה און אנד אוף איזה 10 שנים וזה המצב וזה קשור ליחס בין גברים לנשים.

אז כשזו החוויה שלי זה אנקדוטלי, וכשזו החוויה שלך זה הרבה גברים?
לא נראה שאפשר לשכנע אותך שזו לא רק הסטטיסטיקה, אז אפסיק לנסות. הנה, יש לך סיבה ואתה פטור מאחריות. זה לא אתה, זו היא.
שנאוצר​(נשלט)
לפני 5 שנים • 23 במרץ 2019
שנאוצר​(נשלט) • 23 במרץ 2019
סבבה מנטה תודה, שיהיה לך המשך ערב נעים וחיים מלאים בגברים לא מאכזבים
מל(ק)ה​(שולטת)
לפני 5 שנים • 24 במרץ 2019
מל(ק)ה​(שולטת) • 24 במרץ 2019
רגע!
זה רק חלק א'. יהיו עוד חלקים.
אוי הציפייה.
DanisNotaStoner​(נשלטת)
DanisNotaStoner​(נשלטת) • 24 במרץ 2019
האם בחלק ב' נקבל התפלגות של נטיה מינית ונוכיח לי שהחיים (המיניים) שלי בזבל?
מחכה לטיזר-טריילר!
FlowerKitty​(אחרת)
FlowerKitty​(אחרת) • 24 במרץ 2019
דניס, לא שמעת שעכשיו הטרנד של השולטות זה לחפש רק נשלטות כי יש להן משהו נגד גברים?
סטיית תקן
סטיית תקן • 24 במרץ 2019
מתי עונה שנייה?
האם דילן יחזור לחיים?
יש סיכוי לתפקיד אורח של יאיר לפיד?
כפוף
כפוף • 24 במרץ 2019
עבודה יפה, רק שהשורה התחתונה על הגוש החוסם מגמתית ולא הוגנת כי יש כאן למעלה מ 60% של פרופילים "טובים".
השאלה היא למה למרות שעל כל שולטת יש כמה עבדים איך זה שלא נמצא להן אף אחד מתאים והן לא נמצאות קשר זוגי כזה או אחר?
אני דווקא נוטה להאמין לתלונות על ההתנהלות המכוערת של רוב העבדים כאן ולטענה ש 95% מהם מוציאים שם רע לכל השאר ועדייו קשה להסביר את ריבוי השולטות שמעידות על עצמן שהו מעוניינות בקשר זוגי ולא מוצאות מכסה לסיר.

לי נראה שהפער בין ציפיות העבדים לאלו של המלכות גדול מדי.

אולי המסקנה היא שזוגיות כזו דורשת כל כך הרבה פשרות משני הצדדים עד שהיא כל כך קשה וכמעט בלתי אפשרית מחוץ לעולם הפנטזיה.
ללא כינוי זה לא משנה​(אחר)
אין לי בלוג והפרופיל שלי כמעט ריק , ולמרות זאת הפניות שלי אישיות , מנומסות ולעניין .
מה לעשות , הרבה יותר טוב באחד על אחת , או באחת על אחד מאשר בדיבור להמונים , ככה נולדתי וככה כנראה גם אמות .
ובכל זאת בקושי מקבל תשובה לפניות, שלא לדבר על תשובות שמאפשרות המשך כלשהו .
אז אם כבר בענייני סטיסטיקה , מעניין אותי ל איזה קבוצה סטיטיסיטית אני שייך ?