ScatNerd |
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
ScatNerd • 26 במרץ 2022
מה שבכח המוח אמרה, יש כאלה שטוב להם שמתייחסים אליהם כאל סמרטוטים, מה כ"כ קשה לאנשים כאן לתפוס? ובהחלט יש כאן נשים (לא בהכרח קורא להן "שולטות") שמנצלות את זה. לא כולם מחפשים מערכת יחסים עמוקה אלא מעדיפים שינצלו אותם, לחוש את תחושת ההשפלה ולחזור הביתה לאונן בזמן שהם חושבים על איך ניצלו אותם והתייחסו אליהם כמו סמרטוטים חסרי ערך.
|
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
בכוח המוח(שולטת) • 26 במרץ 2022
האקסלי כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: צריך להיות מפוקחים כשמביטים בדינמיקה כזו: נשלט לא נגרר לסיטואציה כזו, כי זו הבטחה לקשר כלשהו עם שולטת. הוא עושה את זה כי תחושת השירות והאפסות מגרה אותו.
להגיד ששולטות מנצלות, ושהנשלטים הם מנוצלים, כי אין להם ברירה, זה לעוות את הפריזמה. קודם כל כי יש להם ברירה, לא לעשות משהו שלא מיטיב ונעים להם, ואחר כך זה להתעטף בתפיסה קורבנית, שגם אותה הנשלט שאינו מודע לצרכיו, סוחט עד תום לפעמים. אני מסכימה שיש כאן נשים שדורשות הסעה, או נקיון, בלי להבין כלום בדינמיקת שליטה, כי זה לא מעניין אותן. עדיין, תחושת האפסות מאוד חזקה בסיטואציה כזו. אני מסכימה שזו לא חוויה בונה, ואין מה שמחזיק אותה, כי היא מנוכרת, אבל האחריות היא על הנשלט, שנשאב לסיטואציות כאלה. אני לגמרי מבין מאיפה את באה כשאת אומרת את זה, אבל אני חוזר שוב על האנלוגיה שלי. אם את הולכת לשתות עם החברה שלך, ולכל אחת מכן אכפת לכאורה מהשניה, את לא תרצי לגלות שמבחינתה היא סתם עושה טובה לאיזו מסכנה שחושבת שהיא החברה שלה, ושהיא רואה בך סוג של פרוייקט או סתם ניג'סית. וגם אם לעולם לא תגלי מה הולך לה בראש, עדיין לא תרצי אפילו לחשוד שדבר כזה קרה לך ללא ידיעתך. אותו דבר כשגבר ואישה חולקים את חוויית השליטה מחוץ למיטה או בתוכה. מישהו או מישהי שרואים עצמם נשלטים הם אנשים שמרגישים בנוח בתפקיד מסויים, ולא סתם "סמרטוטים". הם בני אדם כמו השולטים, שמתמלאים מהחווייה של מילוי אחד משני התפקידים המרכזיים בעולם הזה. הם לא רוצים לגלות שהשולט הוא לא באמת שולט אלא סתם נצלן, כמו שאת לא רוצה לגלות שחברת הנפש שלך היא סתם מישהי שלוקחת אותך כפרוייקט כי את ילדה מוגבלת מבחינתה. אתה צודק, ואנחנו אומרים בעצם את אותו הדבר מזויות שונות. ברור שנשלט מבקש להרגיש שיש משמעות להקרבה שלו, או שזה נותן מענה בועתי, והוא כן בעל משמעות מחוץ לבועה. אבל כשנשלט מציע למישהי לנקות את הבית או להסיע אותה, הוא לא מציע מערכת של יחסי שליטה. הוא מציע משהו ספציפי מאוד, שלא באמת יכול לתת מענה לצורך המורכב הזה, של להיות אפס מנוצל מצד אחד, ובעל משמעות מצד שני. זה בוודאי לא נותן עיטוף. הוא בעצם מציע לנצל אותו, למרות שמה שהוא רוצה, זה משהו אחר. למשל: שהיא תתגרה מינית מהניצול. זה נותן לו ערך. נשלט חייב להיות ער למה שהוא זקוק, ולמה שהוא מציע. א אלה דברים שונים, הוא בבעיה. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
Re: האחריות היא על הנשלט. ברור. אולי קצת
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
גל1973 כתב/ה: כמו למכור סמים למכור (סמים סמים, כן?).
יש היצע, יש ביקוש וזה עובד - ויעבוד - יופי. ועדיין - כאשר נשלט יצטרך עזרה ב...משהו, ושולט או שולטת דווקא יקפצו לעזור - זה הרבה יותר נקי ובא ממקום של נתינה אמיתית. אבל אנחנו כאן, אז זה עובד אחרת. אני חייבת לומר שמי שמשדל לנצל אותם, אלה הנשלטים. אם היית יודע כמה בקשות כאלה קיבלתי כאן, אני מעריכה ש-מאות. למעשה, נשלט משדל, כי זה מגרה אותו. מבחינת הפרטנרית, היא בכלל לא מבינה שאולי נוצר נזק. היא לא מודעת לתהליך הנפשי, כי הוא לא חשוף בפניה. מה שחשוף בפניה זה שיש נשלט שחווה סיפוק מלהסיע או לנקות לה את הבית. מבחינתה זו סיטואציה ששני הצדדים מרוויחים ממנה. |
|
האקסלי(נשלט) |
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
האקסלי(נשלט) • 26 במרץ 2022
בכוח המוח כתב/ה: גל1973 כתב/ה: כמו למכור סמים למכור (סמים סמים, כן?).
יש היצע, יש ביקוש וזה עובד - ויעבוד - יופי. ועדיין - כאשר נשלט יצטרך עזרה ב...משהו, ושולט או שולטת דווקא יקפצו לעזור - זה הרבה יותר נקי ובא ממקום של נתינה אמיתית. אבל אנחנו כאן, אז זה עובד אחרת. אני חייבת לומר שמי שמשדל לנצל אותם, אלה הנשלטים. אם היית יודע כמה בקשות כאלה קיבלתי כאן, אני מעריכה ש-מאות. למעשה, נשלט משדל, כי זה מגרה אותו. מבחינת הפרטנרית, היא בכלל לא מבינה שאולי נוצר נזק. היא לא מודעת לתהליך הנפשי, כי הוא לא חשוף בפניה. מה שחשוף בפניה זה שיש נשלט שחווה סיפוק מלהסיע או לנקות לה את הבית. מבחינתה זו סיטואציה ששני הצדדים מרוויחים ממנה. היי מוח. קראתי את מה שכתבת גם בתגובה אליי וגם בתגובה האחרונה שלך שמצורפת כאן למעלה. אני יודע שנשים מקבלות מאות הודעות מגברים, והרבה אנשים שולחים (לפעמים אפילו שורה) שכל משמעותה היא "את מוזמנת לעשות לי (מלא את החסר באקט ספציפי שהוא נורא רוצה)" והם קוראים לכן מלכה וכו גם בלי שנתבקשו וגם כשנאמר להם במפורש לא לעשות את זה. אבל באותה מידה אני רואה שיש כל מיני מודעות של נשים שבאמת ובתמים זה מה שהן מחפשות. אדם זר שיסיע אותן ולא יצפה לשום תמורה. עכשיו, אם הן מצאו מישהו כזה שהתנדב לעשות את זה, ובאמת ובתמים הוא לא מצפה לתמורה, אוקיי. אבל מה הסיכויים שהוא באמת לא מצפה לתמורה? אני חושב שכל אינטראקציה כזו, בייחוד במקום כזה, היא סוג של השקעה מתוך ציפייה שאחת ההשקעות תהיה שווה את כל המאמץ. אני חושב שיש גם בעיה באנשים כמונו (כמו כולנו פה) שמה שעושה להם את זה הוא דינמיקת שולט-נשלט. ובסופו של דבר אנשים מפנימים את התפקידים עמוק מדי. בסך הכל הנשלט הוא אדם עצמאי ריבוני עם עולם פנימי עשיר בדיוק כמו השולט, ופשוט יצא שמה שמגרה אותו הוא להיות צייתן. בדיוק כמו שמישהו אחר מגורה מתמונות של מגדל אייפל. למה? ככה. אני חושב שיש איזשהי הנחה שעוד מלפני רגע ההכרות, האדם השני הוא פשוט פח זבל. וזו לא גישה אחראית. אני לא צריך לשלוט מלמטה כי זה נוגד את כל החווייה. אבל אני כן רוצה שהאדם עם השוט יהיה אדם אחראי שמבין בדיוק מי נמצא מתחתיו בכניעות מלאה. הודעות של "היי אדם זר, תביא אותי תחזיר אותי" זה לא שליטה אחראית. דעה של אדם אחד. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
WitchFuneral(שולט) • 26 במרץ 2022
האקסלי כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: גל1973 כתב/ה: כמו למכור סמים למכור (סמים סמים, כן?).
יש היצע, יש ביקוש וזה עובד - ויעבוד - יופי. ועדיין - כאשר נשלט יצטרך עזרה ב...משהו, ושולט או שולטת דווקא יקפצו לעזור - זה הרבה יותר נקי ובא ממקום של נתינה אמיתית. אבל אנחנו כאן, אז זה עובד אחרת. אני חייבת לומר שמי שמשדל לנצל אותם, אלה הנשלטים. אם היית יודע כמה בקשות כאלה קיבלתי כאן, אני מעריכה ש-מאות. למעשה, נשלט משדל, כי זה מגרה אותו. מבחינת הפרטנרית, היא בכלל לא מבינה שאולי נוצר נזק. היא לא מודעת לתהליך הנפשי, כי הוא לא חשוף בפניה. מה שחשוף בפניה זה שיש נשלט שחווה סיפוק מלהסיע או לנקות לה את הבית. מבחינתה זו סיטואציה ששני הצדדים מרוויחים ממנה. היי מוח. קראתי את מה שכתבת גם בתגובה אליי וגם בתגובה האחרונה שלך שמצורפת כאן למעלה. אני יודע שנשים מקבלות מאות הודעות מגברים, והרבה אנשים שולחים (לפעמים אפילו שורה) שכל משמעותה היא "את מוזמנת לעשות לי (מלא את החסר באקט ספציפי שהוא נורא רוצה)" והם קוראים לכן מלכה וכו גם בלי שנתבקשו וגם כשנאמר להם במפורש לא לעשות את זה. אבל באותה מידה אני רואה שיש כל מיני מודעות של נשים שבאמת ובתמים זה מה שהן מחפשות. אדם זר שיסיע אותן ולא יצפה לשום תמורה. עכשיו, אם הן מצאו מישהו כזה שהתנדב לעשות את זה, ובאמת ובתמים הוא לא מצפה לתמורה, אוקיי. אבל מה הסיכויים שהוא באמת לא מצפה לתמורה? אני חושב שכל אינטראקציה כזו, בייחוד במקום כזה, היא סוג של השקעה מתוך ציפייה שאחת ההשקעות תהיה שווה את כל המאמץ. אני חושב שיש גם בעיה באנשים כמונו (כמו כולנו פה) שמה שעושה להם את זה הוא דינמיקת שולט-נשלט. ובסופו של דבר אנשים מפנימים את התפקידים עמוק מדי. בסך הכל הנשלט הוא אדם עצמאי ריבוני עם עולם פנימי עשיר בדיוק כמו השולט, ופשוט יצא שמה שמגרה אותו הוא להיות צייתן. בדיוק כמו שמישהו אחר מגורה מתמונות של מגדל אייפל. למה? ככה. אני חושב שיש איזשהי הנחה שעוד מלפני רגע ההכרות, האדם השני הוא פשוט פח זבל. וזו לא גישה אחראית. אני לא צריך לשלוט מלמטה כי זה נוגד את כל החווייה. אבל אני כן רוצה שהאדם עם השוט יהיה אדם אחראי שמבין בדיוק מי נמצא מתחתיו בכניעות מלאה. הודעות של "היי אדם זר, תביא אותי תחזיר אותי" זה לא שליטה אחראית. דעה של אדם אחד. אני כמעט בטוח שאותם אנשים באים בתקווה שמשהו יתפתח. היה פה נשלט שהעיד על עצמו ואמר "השבע אף פעם לא יבין את הרעב". זה דבר שחלק מהנשלטים עושים בתקופות של יובש. ואני מסכים איתך, נשלטים הם ממש לא פח זבל. אמרתי ואגיד, אלה שני חלקים שמשלימים את השני. בלי נשלטים הרבה שולטות היו מתוסכלות מינית וגם להפך. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
האקסלי כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: גל1973 כתב/ה: כמו למכור סמים למכור (סמים סמים, כן?).
יש היצע, יש ביקוש וזה עובד - ויעבוד - יופי. ועדיין - כאשר נשלט יצטרך עזרה ב...משהו, ושולט או שולטת דווקא יקפצו לעזור - זה הרבה יותר נקי ובא ממקום של נתינה אמיתית. אבל אנחנו כאן, אז זה עובד אחרת. אני חייבת לומר שמי שמשדל לנצל אותם, אלה הנשלטים. אם היית יודע כמה בקשות כאלה קיבלתי כאן, אני מעריכה ש-מאות. למעשה, נשלט משדל, כי זה מגרה אותו. מבחינת הפרטנרית, היא בכלל לא מבינה שאולי נוצר נזק. היא לא מודעת לתהליך הנפשי, כי הוא לא חשוף בפניה. מה שחשוף בפניה זה שיש נשלט שחווה סיפוק מלהסיע או לנקות לה את הבית. מבחינתה זו סיטואציה ששני הצדדים מרוויחים ממנה. היי מוח. קראתי את מה שכתבת גם בתגובה אליי וגם בתגובה האחרונה שלך שמצורפת כאן למעלה. אני יודע שנשים מקבלות מאות הודעות מגברים, והרבה אנשים שולחים (לפעמים אפילו שורה) שכל משמעותה היא "את מוזמנת לעשות לי (מלא את החסר באקט ספציפי שהוא נורא רוצה)" והם קוראים לכן מלכה וכו גם בלי שנתבקשו וגם כשנאמר להם במפורש לא לעשות את זה. אבל באותה מידה אני רואה שיש כל מיני מודעות של נשים שבאמת ובתמים זה מה שהן מחפשות. אדם זר שיסיע אותן ולא יצפה לשום תמורה. עכשיו, אם הן מצאו מישהו כזה שהתנדב לעשות את זה, ובאמת ובתמים הוא לא מצפה לתמורה, אוקיי. אבל מה הסיכויים שהוא באמת לא מצפה לתמורה? אני חושב שכל אינטראקציה כזו, בייחוד במקום כזה, היא סוג של השקעה מתוך ציפייה שאחת ההשקעות תהיה שווה את כל המאמץ. אני חושב שיש גם בעיה באנשים כמונו (כמו כולנו פה) שמה שעושה להם את זה הוא דינמיקת שולט-נשלט. ובסופו של דבר אנשים מפנימים את התפקידים עמוק מדי. בסך הכל הנשלט הוא אדם עצמאי ריבוני עם עולם פנימי עשיר בדיוק כמו השולט, ופשוט יצא שמה שמגרה אותו הוא להיות צייתן. בדיוק כמו שמישהו אחר מגורה מתמונות של מגדל אייפל. למה? ככה. אני חושב שיש איזשהי הנחה שעוד מלפני רגע ההכרות, האדם השני הוא פשוט פח זבל. וזו לא גישה אחראית. אני לא צריך לשלוט מלמטה כי זה נוגד את כל החווייה. אבל אני כן רוצה שהאדם עם השוט יהיה אדם אחראי שמבין בדיוק מי נמצא מתחתיו בכניעות מלאה. הודעות של "היי אדם זר, תביא אותי תחזיר אותי" זה לא שליטה אחראית. דעה של אדם אחד. אתה לגמרי צודק, אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אבל אני מנסה להסביר שמבחינתן זו לא שליטה. זו הצעה וקיבול. נשלט שולט או וניל הם אנשים שהכיבוש שלהם בעולם המיני הוא שונה. לא מאמינה שמישהו חושב שנשלט הוא "פח זבל". מה כן חושבים? שהוא מתרגש מלהרגיש ככה. ואם זה מרגש אותו, ומנגד ממלא את רצונה, אז זה נראה לה בסדר גמור. ד"א, אם מישהי מבקשת הסעה, ומבהירה שזה לא יתפתח לאף מקום, מה הסיבה שנשלט חושב שתהיה תמורה, או שיווצר מזה קשר? ככה הרי לא מתחילים קשר. |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
לפני שנתיים •
26 במרץ 2022
Netrunner(נשלט) • 26 במרץ 2022
ניסחת יפה מאוד וגם גרמת לי לצחוק,
מתרגש מלהיות פח זבל 😂 |
|
מטפורה |
לפני שנתיים •