כלובי |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
כלובי • 23 במאי 2004
אז אתה מוזמן לבוז לי ולצערי ביחד עם הבוז שיש לי כלפיך, גם הוא מעמקי ליבי לצערי - זה יהיה הדדי.
|
|
כלובי |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
כלובי • 23 במאי 2004
וקלאוד השרשור הזה פשוט פורץ בקצב יותר מהר ממה שאני מספיק לקרוא
בקשר לביקורת שלך כל מה שאתה אומר היה נכון אם במדינה הזאת לא היה נרצח ראש ממשלה מהרגע שזה קרה יש כמה לקחים שהפקנו. ומעבר לזה, האתר הזה הוא לא אתר פוליטי ואם יש פה ויכוח פוליטי אני לא מבטיח ולא יכול להשאר אוביקטיבי. יש קוים אדומים שלא עוברים כאן. כבר הסברתי את עצמי קודם. עד היום אף אחד מהשמאל לא לקח את החוק לידיים בצורה כזאת ברוטלית וביצע מעשה כל כך אנטי דמוקרטי. מבחינתי קלאוד הרצח של רבין החריב את התקוה שהיתה לי שאי פעם יהיה פה שלום. בעצם החריב את העתיד המדינה שלי. כשרואים את מימדי ההסתה שהיו נגד רבין בימים טרם הרצחו אפשר לראות כיצד דמו הותר. אני נותן לאנשים להביע את דעתם מחרידה כמעט ככל שתהיה כאן אבל יש כאן כמה גבולות אדומים. ואם כל זה לא מדבר אליך אז פשוט ראה את שיקול דעתי בעניינים פוליטים בכלוב כלא אובייקטיבי וכמונע מיצר הנקמה הפרטית שלי על הרצח הנורא שהוא בבחינת הרס התקוה לעתיד עבור המדינה הזאת. לכבוד הוא לי. |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
.
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
abcd • 23 במאי 2004
כלובי כתב/ה: אחר כך את מתלוננת וכותבת שזה בגלל האנטנלה הזאת.
תעזבו כבר את האנטונלה הזאת. ממש טלנובלה עם דרמה נהיה פה... אנחנו באים לכלוב כי אנחנו סוטים , והפוליטיקה פה מעניינת לנו בערך תקצה של הזין. הפורומים מתים כמו חרא כבר 3 ימים, במקום זה תוציאו תאנרגיות ותאמוציות על עניינים יותר עסיסיים, שיהיה נעים בעיניים... אני מרגישה פה כמו בתקופת הבחירות המזורגגות כבר 3 ימים...חלאס !!! |
|
Cloud_Lord(שולט) |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
Cloud_Lord(שולט) • 23 במאי 2004
למרות התעמולה הארסית של השמאל - לא תצליח לשכנע אף אחד שהימין הסית לרצח יצחק רבין, כשהיחיד שהסית לכך בפומבי היה סוכן שב"כ.
נכון, הייתה ביקורת קשה על רבין, שבניגוד למצע מפלגתו, ובלבול מופגן בכל החלק הלאומי בעם, ובהישענות על קול קנוי בכנסת, וקולות חברי הכנסת הערביים - הלך לתהליך שעל תוצאותיו התרענו אז, וסובלים מהם היום. אז בטח שמתחנו ביקורת, ואפילו ביקורת חריפה. אבל יגאל אמיר איננו מייצג את הימין, כמו שהוא לא מייצג את התימנים, כמו שהוא לא מייצג את כל הדתיים או את כל ההרצליינים. הוא אדם יחיד, אולי חלק מקבוצה קטנה ומטורפת, שכמותה קיימות בכל סוג של מחלוקת בחברה שלנו משמאל ומימין. זה לא פוסל את דעות הימין, זה בטח שלא פוסל את הויכוח הלגיטימי, ובטח ובטח שלא פוגע בעתיד המדינה. בהרבה מדינות היו רציחות פוליטיות, אפילו במעצמה הכי חזקה בעולם, הן לא הוכחדו כתוצאה מכך. מי אתה בכלל שתנכס לעצמך את רצח רבין. מה אתה חושב, שאנשי ימין לא הזדעזעו מזה? ואם הזדעזענו, אנחנו אמורים לשנות את דעותינו??? אבל למה לי להתפלא על גישתך - אין לך קשר לשורשים של העם היהודי לאדמתו, אתה לא מרגיש שייך לאדמה הזאת, ואני לא יודע כמה אתה מוכן להקריב למען המדינה שלך. רק מי שמרגיש שגורלו קשור באדמתו ובמדינתו, בעמו ובעתיד האומה, יכול להיות גם בטוח בעתידה ובצדקת הדרך. אתה, כמובן, תלוש מדי מכדי להרגיש כך. ולגבי הצבת גבולות אדומים פה - לגיטימי, לא אחלוק על כך. (הבעייה שלי היא עם גבולות ירוקים, לא אדומים ) |
|
Cloud_Lord(שולט) |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
למה לא בעצם, ליידי שירה?
סוטים לא יכולים להתעניין בפוליטיקה? זה כייף, וכסאדיסט וסוטה מדופלם, התנצחויות תמיד נעימות לי, כל זמן שהן בטעם. ובכל מקרה, אם הטלנובלה הזאת לא לטעמך, תעשי מה שאני עושה כשמתחילה בטלביזיה טלנובלה - תחליפי ערוץ. |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
abcd • 23 במאי 2004
קלאוד,
כסאדיסטית וסוטה מדופלמת גם כן, אני נהנית מכל ההתנצחויות וההתלהמות... אבל כבר התחילו פה ריבים שלוקחים לקיבינימאט, וכמו שציינתי, אם יש ריב אני רוצה לבוא לראות. או שלא הבנת תהומור הסופר-ציני שלי...? |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
ThePassionMaster • 23 במאי 2004
רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: לולא השרשור הקודם היה נסגר הייתי מביאה לך ציטטות המזלזלות בדיעותיהם
של אחרים, ע"ע סגנון תגובותיך לאפרוח קטלני והייתי ממגרת אותך סופית. : ) אז מה ? רק השירשור ההוא היה לך לעזר ? רק משם היית יכולה להוציא את ההוכחות הנדרשות ? לגבי כל שאר השירשורים הפוליטיים שלי, את לא יכולה למצוא איזו חתיכה קטנטנה שתאשר את הטענות שלך לגבי היחס שלי לאחרים ולדעותיהם ? עצוב. עצוב באמת שהלך השירשור הבודד היחיד ההוא. אני לעומת זאת יכול לתת לך המון ציטוטים שלך, כל מיני כינויים וביטויים מעניינים שהצמדת לי ולא מרוב נחמדותך. רחפנית-הדומית המרחפת כתב/ה: אתה גמל שלא רואה את הדבשת שלו פאשן ולשכמותך יש רק פתגם אחד מתאים:
"כשאנשים קטנים עושים צל גדול יודעים שהשמש שקעה". מרגע זה, אתה יכול לגנות אותי/לזלזל/להציב אתגרים מפה ועד להודעה חדשה, אני סיימתי לרדת לרמתך. עד עכשיו לא גיניתי אותך, לא זילזלתי בך (להציב אתגרים זה לא כזה נורא) למה את חושבת שאתחיל עכשיו ? אה.. את לא מגיבה לי יותר. אז אני אומר לך - אני לא מתכוון להתחיל עכשיו. |
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
כלובי כתב/ה: וכאילו שזה נעשה סתם כך כדי להטפל ליהודים אחרים.
הם צפצפו על החוק ועל הצבא והעניין היה מאד מורכב והתקרב לשפיכות דמים, החלטה מוטעית או לא זכותו של כל אחד לחשוב אבל לפי אותו הגיון של האשמה ברצח אין חבר כנסת או שר נוכחי או לשעבר שהוא לא רוצח. זהו כלובי ? עברת לשלב של הומור ? כאילו שהצבא נמצא בעזה כדי להטפל לערבים אחרים. ולגבי החלק השני - זה לא מתקרב לשפיכות דמים ! השפיכות דמים התרחשה והותירה אחריה אלפי נרצחים. וכן כלובי - זה מאוד מורכב - יחסי יהודים פלשתינים. |
|
Cloud_Lord(שולט) |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
וואלה לא הבנתי את ההומור הסופר ציני שלך ליידי שירה - אבל זה כנראה רק אני.
|
|
ThePassionMaster |
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
לפני 20 שנים •
23 במאי 2004
כלובי כתב/ה: כבר הסברתי את עצמי קודם. עד היום אף אחד מהשמאל לא לקח את החוק לידיים בצורה כזאת ברוטלית וביצע מעשה כל כך אנטי דמוקרטי. מבחינתי קלאוד הרצח של רבין החריב את התקוה שהיתה לי שאי פעם יהיה פה שלום. בעצם החריב את העתיד המדינה שלי.
אחד בימין לקח את החוק לידיים ולטענתך רצח ראש ממשלה (אני דבק בקונספירציה, אבל לא נכנס לזה) ועל האחד הזה אתה לא מפסיק לשחק. שחקן גדול אתה. אנשי שמאל קיצוניים מפרקים גדר שנבנית על ידי המדינה. זה לא לקיחת חוק לידיים ? או שזה מותר - כי זה לא קיצוני. (ואת זה לא עושה אדם אחד) |
|