Aristotle(נשלט) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
Aristotle(נשלט) • 7 בינו׳ 2023
זאלופון כתב/ה: ארגמןן כתב/ה: * אגב, אני לא הולכת למועדונים האלה. מדברת לשם הדיון. ארגמן, בכל הכבוד, המשפט הזה אומר הכל. אני כן הולך למסיבות האלה. הייתי במסיבות שלא הגבילו את כמות הגברים הבודדים. הן מלאות בהטרדות והאווירה בהן לא נעימה. נכון, לא כולם מטרידים. אבל מספיק מהם כן בשביל שליינים שונים יגיעו למסקנה שאנשים שאינם גברים בודדים פשוט לא רוצים לבוא למסיבה שמלאה בכאלה. גם לי לא נעים שאני צריך "ליווי" כדי לצאת ולהכנס מאזור המשחקים. אבל אני מבין מהיכן זה הגיע ומעדיף את זה כך מאשר שלא תהיה לי סיבה להכנס לאזור המשחקים מלכתחילה, מפני שזה למעשה אזור ההטרדות והבהיות. למרבה הצער, לגבר בודד אין יותר מדי מה לעשות במסיבות הללו מלבד לבהות ולשחר לטרף, כך שזה מה שרבים מהם עושים. דעתו של מי שלא הולך למסיבות על אופן הטיפול בבעיה הזו משולה בעיניי לדעתו של מי שאינו אתיופי על אופן הטיפול ביחס המשטרה כלפי העדה האתיופית. זה לא שהיא בהכרח שגויה, אבל יש כל כך הרבה שהוא לא חווה ולא יכול להבין. הרציונאל ברור. אבל זו אפליה לכל דבר ועניין והם חושפים את עצמם לתביעות שיש בהן לא מעט כסף האם יש אלטרנטיבה? לא יודע. לפני שנה וחצי בערך, זמן קצר לאחר שפתחתי את המשתמש בכלוב, הלכתי פעם ראשונה בחיי לאירוע בדסמי- ליין הפמדום של אור ודורה. הגעתי לבד, וקיוויתי להכיר שם מישהי (אם אתה רוצה לקרוא לזה "לטרוף" זו לגמרי בעיה שלך) היה ערב מהנה, אני שמח לבשר כי לא הטרדתי אף אחת מינית ולמיטב ידיעתי במספר הפעמים שנכחתי מאז בליין לא שמעתי על שולטות שלא מעוניינות להגיע כי מגיעים לשם זכרים בודדים ומשחרים לטרף כמוני. אפילו פתחו לא מזמן שרשור בפורום שבא לייעץ להם איך להיות פתוחים ונינוחים יותר, והליין התרחב למיקום גדול יותר. אז לסיכום- 1. הפתרון הזה של אפליה נגד גברים יחידים מגיע מרציונאל שאני מבין אבל זה רק עניין של זמן עד שיתבעו להם את הצורה. 2. נתתי דוגמא לליין בדסמי שמצליח לא רע גם בלי הכלי הזה. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 7 בינו׳ 2023
לפנתר-שחור, אם יש מועדונים אחרים שאין בהם איזון מגדרי, למה אתה לא פוקד אותם במקום לנהל מלחמה בשם הצדק כנגד הליינים שבחרו אחרת?
האם יכול להיות שפחות מעניין שם? שיש שם פחות פעילות? ואם כן, אולי יש סיכוי שזה קשור ליחס בין גברים בודדים לנשים שבהם? 🤔 ולארגמןן - השאיפה להיות הגונים וצודקים היא נהדרת, וממש קלה כשיושבים על הספסל. אבל כשאת בסשן (לא משנה כשולטת או נשלטת) ועבד מחליט על דעת עצמו ללקק לך את הרגליים, או שבן הזוג שלך הלך לרגע להביא לך מים אחרי הסשן ואת מוצאת את עצמך הודפת מטרידים במקום לנחות ברוגע, את מוותרת על העמדה הזו כי היא הרסה לך את החוויה. את לא מחכה לראות מי מהגברים הבודדים יענה לסטיגמה ומי לא, אלא הולכת למקום שיסנן אותם ונמנעת מזה שלא. אני חושבת שעבור מי שיוצא למסיבות, המסיבות הכי זכורות הן לא רק הטובות ביותר, אלא גם אלו שבהן היא או הם חוו את ההטרדות הדוחות ביותר. וזה אומר המון. |
|
GoddessKitty(אחרת) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
GoddessKitty(אחרת) • 7 בינו׳ 2023
נתחיל מזה שזה קצת מוזר שבתור מישו שהחליט להיות פעיל חברתית ולעשות מחאה ציבורית מעלה פוסט אנונימי אבל לא על זה הדיון וזוהי דעתי.
צריך להבין שיש הבדל מאוד גדול בין מועדון/מסיבת בדסמ למעודנים רגלים מדובר במועדן אם דגש ואווירה שהיא מינית וארוטית מה שאין במועדון רגיל ולכן יש לקחת אמצעי זהירות גבוהים יותר. איני יודעת את הסיבה ללמה הכניסו את האיזון מגדרי אבל יש לי ניחוש דיי טוב בדסמ וקינק ניהיה מאוד פופולרי ומיינסטרים ויש לך המון ונילים סקרנים ואנשים ששמעו "אוו יש מועדון "סקס" אני רוצה לראות אני רוצה לבדוק" פעם הקהילה היתה סגורה יותר ולא כזו מפורסמת ונפוצה כמו היום ואני מניחה שכל מי שהלך למועדנעם זה באמת כי הם ב-life style ציטוט שלך ""והעומדים מאחוריהם פוגעים בהרבה מאוד אנשים ומסבכים להרבה מאוד אנשים את החיים"" ללכת למועדון או כל מקום בילוי אחר היא מותרות ולא בגדר חובה לא רואה איך בידוק לא ללכת למועדון מסבך לך את החיים מועדון זה לא משהו שצריך כדי להתקיים ולחיות זאת מותרות אני כבליינית לא ארגיש בנוח אם יביאו למלא אנשים בודדים להיכנס למועדון אם דגש מיני מכיוון שזה יצור מצב שמין אחד יעבור על המין השני ומה שיקרה שזה ירתיע אנשים נוספים להגיע למועדון במועדוני בדסמ הסיכויים להטרדות עולים ביגלל האווירה המינית ולכן נוקטים באמצעי זהירות כאלו ואחרים ציטוט נוסף: "רוב הגברים שבאים למסיבות הקהילה שלנו מתנהגים יפה ושומרים על החוקים ולא מתרידים נשים וכל עוד הם מתנהגים יפה" מסיבות ה"קהילה" שלנו?!? זה כבר מזמן לא מסיבות קהילה מכיוון שהבדסמ וקינק ניהיה מיינסטרים ויש המון סקרנים וונילים מבחוץ וגם כאלו שאין להם the best interests at heart שרוצים ומנסים לבוא למועדנים ברגע שיאפשרו כניסה לבודדים יהיה כאוס והמקום יהיה הרבה יותר קשה לאכיפה ולבדוק שהכל בטוח ושאין הטרדות לא אתה ולא אף בעל מועדון יכולים להבטיח שיהיו 0 הטרדות אבל ברגע שתיהיה אפשרות כניסה לבודדים האחוזים יעלו משמעותית. אני מסכימה בהחלט אם זה שאם לא מכניסים זוגות ודגש אל זוגות חד מיניים זוהי באמת אפלייה ולא צריך לקרות ובזה יש לטפל. אני ביררתי באחד המועדונים שציינת אם אוכל להגיע אם חברה ונאמר לי שכן אז אני לא יודעת לגבי זה שלא מכניסים זוגות חד מיניים אבל אולי דברים השתנו. דבר אחרון אתה דיי סותר את עצמך בזה שאתה מנסה להגיד שיש הבדל בין מועדון סווינגרס למועדון פטיש ובדסמ ושזה לא אותו דבר, נכון המהות של המועדון שונה אך שניהם מועדנים אם אופי מיני וטכנית חילופי זוגות לגמרי ניכנס תחת הקטגוריה של פטיש ובדסמ ולכן לדעתי אין כלכך הבדל בין השניים |
|
פנתר-שחור |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
פנתר-שחור • 7 בינו׳ 2023
זאלופון
מי אתה זה שתחליט לאדם אחר אם יש לו מה לעשות במסיבות האלה או לא וגם אם ארגמן לא הייתה במסיבות האלה זכותה המלאה לבוא למסיבה ולראות גם אם היא באה לבד וגם אם היא באה אם חברה ויש חוק נגד סלציה ואפליה וכולם צריכים לכבד את זה ואם יש לך בעיה אם מישהו או מישהי במסיבות אתה מוזמן לא להגיעה בעצמך |
|
זאלופון(שולט) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
זאלופון(שולט) • 7 בינו׳ 2023
אין שום חוק שמונע ממועדון לקיים ערבים לזוגות בלבד. חוק איסור הפלייה, ממנו ציטטתי מוקדם יותר בשרשור זה, אף הוא אינו אוסר זאת למיטב הבנתי, ולא ידוע לי על מקרה בו הוגשה בהצלחה תביעה בעילה זו. מי שטוען אחרת, יביא בבקשה סימוכין לדבריו למען אשכיל.
|
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
ארגמןן(אחרת) • 7 בינו׳ 2023
זאלופון כתב/ה: ארגמןן כתב/ה: * אגב, אני לא הולכת למועדונים האלה. מדברת לשם הדיון. ארגמן, בכל הכבוד, המשפט הזה אומר הכל. אני כן הולך למסיבות האלה. הייתי במסיבות שלא הגבילו את כמות הגברים הבודדים. הן מלאות בהטרדות והאווירה בהן לא נעימה. נכון, לא כולם מטרידים. אבל מספיק מהם כן בשביל שליינים שונים יגיעו למסקנה שאנשים שאינם גברים בודדים פשוט לא רוצים לבוא למסיבה שמלאה בכאלה. גם לי לא נעים שאני צריך "ליווי" כדי לצאת ולהכנס מאזור המשחקים. אבל אני מבין מהיכן זה הגיע ומעדיף את זה כך מאשר שלא תהיה לי סיבה להכנס לאזור המשחקים מלכתחילה, מפני שזה למעשה אזור ההטרדות והבהיות. למרבה הצער, לגבר בודד אין יותר מדי מה לעשות במסיבות הללו מלבד לבהות ולשחר לטרף, כך שזה מה שרבים מהם עושים. דעתו של מי שלא הולך למסיבות על אופן הטיפול בבעיה הזו משולה בעיניי לדעתו של מי שאינו אתיופי על אופן הטיפול ביחס המשטרה כלפי העדה האתיופית. זה לא שהיא בהכרח שגויה, אבל יש כל כך הרבה שהוא לא חווה ולא יכול להבין. אני חולקת על דעתך. בעיניי לא צריך להיות אתיופי כדיי לתמוך במאבק האתיופים. ולא צריך ללכת למועדון ט או ד כדיי לתמוך בכניסה של כל מי שרוצה לפי החוק להיכנס למועדון. קוראים לזה סולידריות. לגבי המשפט "למרבה הצער, לגבר בודד אין יותר מדי מה לעשות במסיבות הללו מלבד לבהות ולשחר לטרף"- הכללה והשלכה על השאר. שכאמור, זה בדיוק הסיבה שהחוק הזה קיים. |
|
StreetCat(שולטת) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
StreetCat(שולטת) • 7 בינו׳ 2023
למי שהעלה את הפמדום - אחד הפתרונות של חלק מהליינים זה בדיוק זה.
סינון ורישום מראש בלבד. מסירת מקום רק לבאי האירוע ותאריכים מאוד ספציפים. זה לא מועדון שפעיל כל שבוע, אלא ליין. שמוגבל בכיות האנשים והנשים שמגיעים אליו ונעשה סינון מראש. יש את דקאדנס - שכיום עושים סינון מאוד קפדני ואין אצלם איזון מגדרי. אבל אז - הליין נשאר קטן ויחסית קבוע. כשמדברים על מועדון, שבא לתת מענה גם למי שלא לוקח/ת חלק פעיל בקהילה, למי שלא נרשם מראש, הפתרון צריך להיות אחר. ולכן ההשוואה בניהם היא לא רלוונטית. בפועל, אם לא יהיה איזון מגדרי - זה יהפוך למסיבת נקנקיות שלא כיף להיות בה. (גם ככה יש פעמים שאי אפשר לעשות סשן בלי מיליון צופים שמפריעים.) במקום להציע תביעות - תציעו פתרון אחר. אם מספיק יתמכו ברעיון יש מצב שבעלי המועדונים יקשיבו. מנגד, למה שהם יקשבו לקהל שגם ככה לא מגיע אליהם? |
|
ארגמןן(אחרת) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
ארגמןן(אחרת) • 7 בינו׳ 2023
Black Lotus כתב/ה: לפנתר-שחור, אם יש מועדונים אחרים שאין בהם איזון מגדרי, למה אתה לא פוקד אותם במקום לנהל מלחמה בשם הצדק כנגד הליינים שבחרו אחרת?
האם יכול להיות שפחות מעניין שם? שיש שם פחות פעילות? ואם כן, אולי יש סיכוי שזה קשור ליחס בין גברים בודדים לנשים שבהם? 🤔 ולארגמןן - השאיפה להיות הגונים וצודקים היא נהדרת, וממש קלה כשיושבים על הספסל. אבל כשאת בסשן (לא משנה כשולטת או נשלטת) ועבד מחליט על דעת עצמו ללקק לך את הרגליים, או שבן הזוג שלך הלך לרגע להביא לך מים אחרי הסשן ואת מוצאת את עצמך הודפת מטרידים במקום לנחות ברוגע, את מוותרת על העמדה הזו כי היא הרסה לך את החוויה. את לא מחכה לראות מי מהגברים הבודדים יענה לסטיגמה ומי לא, אלא הולכת למקום שיסנן אותם ונמנעת מזה שלא. אני חושבת שעבור מי שיוצא למסיבות, המסיבות הכי זכורות הן לא רק הטובות ביותר, אלא גם אלו שבהן היא או הם חוו את ההטרדות הדוחות ביותר. וזה אומר המון. הטרדות זה חרא. אני לא בטוחה שהבנת מה אני אומרת. אני אומרת שיש שתי גישות (ויותר), ואני אתן דוגמא. בהנחה שמצאו קשר ישיר בין אישה שהולכת חשוף להטרדות מיניות (ברור לי שלא מצאו קשר כזה). אפשר לעשות שני דברים: 1. לאפשר לאישה להמשיך ללכת איך שבא לה ולטפל במטרידים. 2. להגיד לנשים לא ללכת חשוף. שני הפתרונות יפתרו את נושא ההטרדות. אבל בעיניי לא מקובל להגיד לכל הנשים לא ללכת חשוף. וגם לא מקובל להגיד לכל הגברים היחידים לא להיכנס למועדון. יותר סביר וצודק בעיניי לאפשר לאישה להמשיך ללכת איך שבא לה ושהמשטרה תעשה את העבודה שלה. וגם יותר סביר וצודק בעיניי לאפשר לגברים יחידים להיכנס למועדון ושהמשטרה בשיתוף פעולה עם העסק יעשו את העבודה שלהם. הגישות הן שונות, המטרה היא אותה מטרה. |
|
Aristotle(נשלט) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
זאלופון כתב/ה: אין שום חוק שמונע ממועדון לקיים ערבים לזוגות בלבד. חוק איסור הפלייה, ממנו ציטטתי מוקדם יותר בשרשור זה, אף הוא אינו אוסר זאת למיטב הבנתי, ולא ידוע לי על מקרה בו הוגשה בהצלחה תביעה בעילה זו. מי שטוען אחרת, יביא בבקשה סימוכין לדבריו למען אשכיל.
למיטב ידיעתי הם לא מונעים כניסה של נשים שמגיעות בקבוצות (או אפילו נשים שמגיעות לבד) אז הטיעון בנוגע ל"ערבי זוגות" לא מחזיק מים. לכולנו ברור שזו מדיניות שנועדה למנוע מגברים להיות הרוב במסיבה והיא פועלת באופן חד כיווני לחלוטין, לא צריך לעטוף את זה בסוכר, בואו נקרא לילד בשמו וזהו כדי שיהיה אפשר לנהל דיון רציני במקום ללכת למקומות כמו "זה ערב זוגות בכלל" |
|
Aristotle(נשלט) |
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
לפני שנה •
7 בינו׳ 2023
StreetCat כתב/ה: למי שהעלה את הפמדום - אחד הפתרונות של חלק מהליינים זה בדיוק זה.
סינון ורישום מראש בלבד. מסירת מקום רק לבאי האירוע ותאריכים מאוד ספציפים. זה לא מועדון שפעיל כל שבוע, אלא ליין. שמוגבל בכיות האנשים והנשים שמגיעים אליו ונעשה סינון מראש. יש את דקאדנס - שכיום עושים סינון מאוד קפדני ואין אצלם איזון מגדרי. אבל אז - הליין נשאר קטן ויחסית קבוע. כשמדברים על מועדון, שבא לתת מענה גם למי שלא לוקח/ת חלק פעיל בקהילה, למי שלא נרשם מראש, הפתרון צריך להיות אחר. ולכן ההשוואה בניהם היא לא רלוונטית. בפועל, אם לא יהיה איזון מגדרי - זה יהפוך למסיבת נקנקיות שלא כיף להיות בה. (גם ככה יש פעמים שאי אפשר לעשות סשן בלי מיליון צופים שמפריעים.) במקום להציע תביעות - תציעו פתרון אחר. אם מספיק יתמכו ברעיון יש מצב שבעלי המועדונים יקשיבו. מנגד, למה שהם יקשבו לקהל שגם ככה לא מגיע אליהם? אני העליתי את הפמדום. הפתרון שאני מציע הוא הרשמה מראש / לקבל את העובדה שהם חשופים לתביעות. לא חסרים תובעים סדרתיים, מישהו ירים את הכפפה הזו מתישהו, זו רק שאלה של זמן. |
|