WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
14 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
14 בפבר׳ 2023
WitchFuneral(שולט) • 14 בפבר׳ 2023
כן. החשיבות של כבוד ברורה לי. אני לא הייתי רוצה שיגבילו את החירויות שלי, לכן אני מאפשר בצורה הדדית לכל אדם לבטא את עצמו. חיה ותן לחיות, מה שנקרא. אני לא בעד להגביל את זכויותיהן או לא להציע להן יחס שווה, אני סתם וולגרי. הבעייתיות בכך היא שכמו שאמרת, זה עלול למנוע מבחור שאין לו בעיה לצאת עם בחורה שיש לה אונלי להימנע ממועמדת פוטנציאלית. וכתוצאה מכך גם הבחורה נפגעת באופן לא מוצדק. יוצא לי לשכוח לפעמים אספקטים חברתיים שמשליכים בעיקר על נוירוטיפיקלים כי אני מבין את התנהגותם, בחלקה, רק בקוגניציה. לי לא היה מפריע אם מישהו היה מלכלך על צורת החיים של בת הזוג שלי לדוגמה, זה לא היה מונע ממני לצאת איתה.
עם זאת, לדעתי יש חובה מוסרית על כל אדם לכל הפחות להכיר בחסרונות האובייקטיבים שיש בצורות חיים כאלו או אחרות ולהפיץ אותן לכל הפחות בקרב סביבתך הקרובה, ע"מ להיות מסוגל לבסס את בחירותיך וצורת חייך באופן שמשקף לך הצגה מלאה של המציאות. בהחלט ייתכן, שאדם שחשב לצאת עם בחורה שיש לה אונליפאנס, לאחר שהוא יחשוב לעומק על הבעייתיות האובייקטיבית שיש בצורת התנהלות כזו ועל ההשלכות על חייו, על חייה, הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא יכניס את עצמו לדבר כזה. |
|
סקרנית ירוקה |
לפני שנה •
14 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
14 בפבר׳ 2023
סקרנית ירוקה • 14 בפבר׳ 2023
נראלי יהיה פשוט יותר שתפתחו לכם קבוצת ווצאפ...
|
|
אוי לבושה |
לפני שנה •
14 בפבר׳ 2023
Re: אונלי
לפני שנה •
14 בפבר׳ 2023
אוי לבושה • 14 בפבר׳ 2023
lobar כתב/ה: מה דעתכם על מלכות שמתחזקות חשבון אונליפנס?
מוכרות את הגוף או באמת נהנות מזה? נהנות, אני מניח שכן ,או מזה (כלומר מתשומת הלב/הזין) או מהכסף של זה. לא הייתי אומר שהן מוכרות את הגוף, הן מוכרות פנטזיה, סיפור, לחילופין פורנו, בספק אומנות. מוכרת את הגוף, לדעתי, זה מישהי שבמציאות, חודרים אליה ונוגעים בה תמורת כסף, מבחינתי לפחות.. לגבי כל הסיפור של תועלת וערכים, אני עומד לצד הדור החדש בתמיכה של כל העסק הוירטואלי, אינסטגרם, אונליפאנס, טוויטר , טיק טוק ומה לא. אני מסכים איתם במאה אחוז, המציאות היא ג'ונגל קפיטליסטי חזירי ומכוער. והרשת היא כלי לגיטימי לטעמי. גם אם היא תורמת רק למשתמש. כל דור תמיד מזלזל בדור שמתחתיו , בתפיסותיו ובאמצאים שלו, אני הייתי אומר לדור הצעיר להיפך, אל תקשיבו לנו , שיבראו עולם חדש. מי אני שאומר להם איך להתנהל בעולם. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
WitchFuneral(שולט) • 15 בפבר׳ 2023
לא הבנתי, אתה אומר שכל דור תמיד מזלזל בדור שמתחתיו ומי אתה שתגיד להם איך להתנהל בעולם? אבל אתה מייצג אותם.
נחזור לעוד אספקטים של דת שמשותפים לסוציאליסטים? האמונה העיוורת שבני-אדם לא יודעים מה טוב בשבילם, מה שכמובן מצדיק לכפות עליו צורות חיים שנוגדות את הבנתו ותפיסת עולמו. אדם שנוסע בשבת הוא לא שטוף-מוח כפי שקפיטליסט הוא לא שטוף-מוח. תלמד לקבל תפיסות שונות משלך מבלי לקרוא לאנשים "חזירים" ו-"מכוערים" (אם אני תומך בתפיסה חזירית ומכוערת, האם אני לא חזיר מכוער? הרי, החזירות והכיעור אלה דימויים של מצבים מנטליים שקפיטליסטים שרויים בהם). הרי, כפי שדת מצילה אותנו מהגיהנום, סוציאליסטים מצילים אותנו מחזירות ועוני. בואו נמחא כפיים לקדמה ולפרוגרסיביות! בנוגע לרשתות החברתיות - אני אישית רואה תמונה הפוכה. אני משוכנע שכל בר-דעת כבר שם לב לאינפנטיליות, לנבערות מדעת, ליכולת התקשורת הלקויה, ליחסים הרעילים בין המינים שתופסים תאוצה מטורפת בזכות הרשתות החברתיות. זאת אחת מהסיבות העיקריות. הכול שם כל כך שטחי. גם כשזה מגיע לאג'נדה, כשזה מה שמעצב את החיים של כולנו, כל מה שתמצא זה "אני הומו אתה הומופוב אני מקדם אהבה אתה מקדם שנאה". הם לא מבינים שזה חשוב לחשוב. הם לא מבינים כמה שזה קריטי, כמה שזה נחוץ. בלי חשיבה אין לנו זכות קיום. בלי חשיבה כל ההישרדות של המין האנושי תלויה בגורמים אקראיים, במזל. יתרה מכך, ניתן לראות בבירור שגברים צעירים היום, במיוחד גברים פרוגרסיבים, מתחילים להזיע ולרעוד בכל פעם שהם מדברים עם יצור בעל פות. זה לא מקרה שהדור הנוכחי מקיים הכי פחות מין אי פעם. בעבר, גברים צעירים היו meh, אך הם למדו עם הזמן מה נשים אוהבות ואיך לספק את הסחורה. הגברים בימינו פשוט נתקעו על ה-phase הזה והם נוגעים בבחורה פעם בנצח. אנשים לא יוצאים מאזור הנוחות, הם מסתפקים באלטרנטיבה המאוד לא מספקת שנקראת "רשת חברתית". הם בונים שם את האישיות שלהם ויוצרים דיסוננס בין האישיות שלהם ברשת החברתית לבין האישיות שלהם בחייהם האישיים, כל הבלבול הזה זאת תוצאה של חשיבה לקויה וחוסר יכולת לראות את הנולד, חוסר יכולת להבין לאן בחירותיך יובילו אותך. אז אני לא מבין למה בעולם שחסרים בו לצעירים דברים כה בסיסיים, יש לתמוך בו. ואני לא מאמין שהיה דור בלי קולקטיב של אנשים אינפנטילים ואני לא משבח אף דור, אבל היום ללא ספק הלכנו אחורה ונהיו הרבה יותר אינפנטילים בהשוואה לתחילת שנות ה-2000 לדוגמה. אנשים חושבים הם זן נכחד אוטוטו. |
|
אוי לבושה |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
אוי לבושה • 15 בפבר׳ 2023
א. לא הבנת. אני לא מייצג אותם.
ב. אני מקבל את המציאות הקפיטליסטית החזירית. ואני גם מקבל -קהילות- שמחליטות להתוות לעצמן צורת חיים סוציאליסטית כזאת או אחרת. הטענה לגבי אונליפאנס לגמרי מתקבלת בעולם קפיטליסטי שהרי מדובר בכסף ללא תמורה תעולתית לסביבה. איך הגעת לאן שהגעת אני לא יודע. אין פה טוב ורע או מותר ואסור. ג' והכי חשוב. מה שאמרת בפיסקה האחרונה שלך, זה מה שאמרו דור שנות הארבעים על דור שנות השישים, ומה שאמרו דור שנות השישים על דור שנות השמונים, ומה שאמרו דור שנות השמונים על דור שנות האלפיים וכן הלאה. בגרסאות שונות, אבל בדיוק אותו דבר. גם אני דיברתי ככה פעם. ואני גם לא מבין הרבה מהדברים שהדור שמתחתי מדבר עליהם, אם זאת הפסקתי להיות שוטר מחשבות ותרבות. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
זה שאמרו משהו לאורך דורות זה לא אומר שזה חייב להיות לא נכון. גם בכל דור האנשים שעושים הפיכה תרבותית אומרים שבכל דור אמרו שהדור הקודם היה הכי טוב וצריך להיות אמיץ ולאמץ נורמות חדשות 🤷♂️🐷
יש לך טענה עניינית? למה אתה חושב שהדור החדש עושה משהו נכון ושהוא מתעלה על הדור הקודם? |
|
אוי לבושה |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
הוא עושה את -שהוא- חושב לנכון. וזה עצם העניין.
במקרה הנל מדובר בתפיסה כלכלית, במקרים אחרים במוזיקה או תפיסה חברתית או כל תפיסה אחרת. אגב התועלת היא במיסים, אם הן לא היו משלמות מיסים מהאונליפאנס , פה יש בעיה. למשל תבין, המסכים. הילדים של היום גדלים בעולם, שבו, אתה יכול לסדר את השיער ולצבוע אותו בוורוד, להעלות לאינטרנט ולקבל על זה שכר של שני ימי עבודה (אני לא באמת יודע סטטיסטית כן?) אבל אלה חלק מהאפשרויות של העולם החדש. שטחי או לא שטחי, זה לא רלוונטי. זה עצם העניין. וכן אני בעד. התעלות? הדיבור הוא דיכוי או לא דיכוי. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
אוקיי, כל דור עושה את מה שהוא חושב לנכון. אולי הדור הזה קצת יותר בוטה והוא לא מסתתר, אבל הוא לא המציא שום דבר חדש רעיונית. מה הנקודה שלך? עצם זה שהם חושבים שהם עושים משהו טוב זה לא מעניין. לקפוץ לאג'נדות בלי לחשוב זה מסוכן, וזה מה שחשוב. לכן, אני לא יכול לתמוך בהם. כשאני מתווכח עם דור ה-z אני מרגיש את המחסור בחשיבה, ולכן לא ראוי לתמוך בו, כי מחסור בחשיבה מובילה אותנו למציאויות אקראיות ושמה את ההישרדות שלנו בידי המזל. אני חושב שמי שאמורים לקבל החלטות אמורים לחשוב.
|
|
אוי לבושה |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
אתה אומר שהם לא ממציאים רעיונות חדשים? כל המציאות החברתית שלהם חדשה, על מה אתה מדבר ..
טוב אתה יודע, נתת פה כבר דעה ממש סובייקטיבית ולדעתי צרה על דור שלם וגלובלי, לא רק ארצי, אני חושב שהם חכמים הרבה מעבר למה שנדמה לך פשוט הפערים מפריעים לך. אל תדאג , חשיבה יש להם , היא פשוט מוזרה בעיניך, וגם בעיני אגב שלא תטעה. אבל אני בניגוד אליך , לא שולל את החשיבה הזאת שלהם. זה גם לא אומר שאני מאמץ אותה, אבל אתה בטח תחשוב שזה לא טיעון. |
|
WitchFuneral(שולט) |
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
לפני שנה •
15 בפבר׳ 2023
התכוונתי שהניסיון לשנות ולייצר דברים חדשים הוא לא מיוחד, הדבר היחיד שהשתנה זה הבוטות. אתה מהלל אותו למרות שהוא עשה מה שבערך כל דור עשה בעשורים האחרונים - שינה את הנורמות החברתיות.
ואני משוכנע שכל אדם עם מוח שם לב לכך שהם לא חושבים. זה לא קשור לזה שהם חושבים אחרת ממני או שהם מוזרים לי. אם ניקח דוגמה מכאן, ברייה פמיניסטית בכלל ויש לה מוח, היא חושבת. אני יודע לזהות חשיבה. זה לא משהו שנפוץ בקרב דור ה-z, בכלל בכלל לא. וכאן רק מתחילה הבעיה. אמרתי לך, כל הדינמיקה בין גברים ונשים לא מוצלחת בכלל, יש הרבה סטטיסטיקות שונות שעולות בקנה אחד עם מה שאני אומר לך פה. אפילו רק ממבט שטחי במציאות רואים שזה נכון, גברים צעירים היום מתחילים להזיע בכל פעם שהם רואים קצת ציצי, במיוחד פרוגרסיבים אבל לא רק לצערי, זה מזעזע. בערך כל אישה שאני מכיר אומרת לי שכבר לא מתחילים איתה ושהן מתקשות למצוא מישהו שהן רוצות, אתה מוזמן לשאול אותן. היחס נהיה יותר ויותר מנוכר, יותר קר, גברים פשוט לא יודעים מה לעשות עם נשים, זה דור של בתולים. הם לא יוצאים מה-phase של גיל 18 - 20. והרצון הטבעי והבסיסי של רובינו לאהבה, למין אינו מיוחד, גם הם כאלה, פשוט לא הולך להם. |
|