bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 10 באוג׳ 2024
צודקת,
מי שמטריד צריך לחסום במיידית. |
|
נח השישי |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
נח השישי • 10 באוג׳ 2024
חסמתי: 0. העדפתי להתעלם בשני המקרים שממש רציתי לחסום.
בלוגים מוסתרים: 22 מסתבר. שכחתי שעשיתי את זה ועכשיו הופתעתי לגלות מי מוסתרת אצלי: אלו שחסמו אותי, אלו שהתעלמו ממני וכל מיני לא מפותחים, שאני לא רוצה לזהם את המחשבה שלי בקריאה מקרית בבלוגים שלהם. אני חסום אצל 6 לפחות. אני לא כל כך בטוח למה זה- כי עם רובן לא הייתה לי אינטראקציה. להיחסם זה מעליב, האמת. זה מציק לי- כי אני לא פונה למי שלא מעוניינת. ובכל זאת, אני מעדיף את זה על התעלמות ממני. זה יותר מעליב. כשמישהי טינפה לי בבלוג, וזה כמעט לא קורה בשנים אחרונות, דווקא אהבתי את זה. אני אוהב שכותבים לי, גם דברים רעים, מעליבים, פוגעים. |
|
dark enlightment(שולט) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
dark enlightment(שולט) • 10 באוג׳ 2024
טלי
לא התכוונתי אלייך באופן אישי. אני מניח שיש גם כאלה שעברו אותך בריצה האולימפית לחסומים ולא השתתפו בשירשור. אם הייתה הטרדה/הצקה וכו' גם בעיניי זה סיבות הגיוניות. לגבי שפיטה של נשים עם כמה גברים שכבו: אני מציע 3 הצלפות על כל אחד ו-30 אם מדובר באקס(אחרי שהם נפרדו) אישה עם אישה זה הצלפה פר אישה כל זה לא בימי מחזור, ממילא אין מה להתקרב אליה בימים אלה . כמו באינקוויזיציה: אשמות עד שהוכח אחרת. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לדעתי האשכול הזה הוא דוגמא לכך שאנחנו סובלים משפוטיות יתר בכלוב.
השאלה היתה רק כמה חסומים יש לנו ומה הסיבות לחסימה. שזאת השאלה היותר מעניינת אגב. וזה הסתיים בלגיטימציה לכמות חסימות. ברור לכולנו הרי שלכל אחד הזכות לחסום ככל העולה על רוחו. אז שכל אחד יעשה מה בראש שלו. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
ונכון שזה מעליב להיחסם, לכן קבעתי כלל.
החוסם, נחסם. עין תחת עין. |
|
מיצי קפיצי(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
מיצי קפיצי(נשלטת) • 10 באוג׳ 2024
90
רובם גברים שלא מבינים את המילה לא |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לגבי חסימת בלוגים
זה מזכיר לי קטע שקרא לי דווקא לא מזמן. הגבתי באיזה בלוג שמצאתי מעניין ונחמד מאוד, ( דווקא בנושא חסימות…. חחחח) ואז משום מקום יצאו עלי בתגובות היא ואיזה חברה שלה בתוקפנות לא מובנת ובאלימות מגדרית וזה העליב ופגע בי בצורה די קשה. לאחר כמה פעמים שצפיתי בבלוג שלה, שרציתי להגיב שם לאשכולות ונושאים שונים והטראומה עצרה אותי, חסמתי את הבלוג בשביל לא לראות אותו יותר. ומאז חזרה השלווה לממלכת בונדיסטאן…… |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
Marcus Wright(אחר) • 10 באוג׳ 2024
חסמתי: 0
נחסמתי: 192 יש לי טבלת אקסל שבה אני מתעד את כל מי שחסמ/ה אותי. (לא באמת.) אבל המספר הא.נשים שאני חסום אצלה.ן הוא אכן מספר מדוייק שלא המצאתי. אני חסום אצל *גברים* שמעולם לא ראיתי את הפרופיל שלהם 🤦♂️ אני סטרייט. לכן הדגשתי גברים. ליבי עם האנשים הללו. אבל כן. אני חסום גם אצל נשים שמעולם לא ראיתי את הפרופיל שלהן. וזה מעיד על כך שא.נשים לא מבינים שזה לא יעזור שהם חוסמים/ות מישהו. הוא עדיין יכול לצפות לכן בבלוג ואתן תופענה אצלו. הוא פשוט לא יוכל לפנות אליכן. גברים שמעולם לא היתה לי אינטראקציה איתם ושחסמו אותי. הסירו דאגה מלבכם. בחיים לא הייתי פונה. |
|
Fuck You |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
Fuck You • 10 באוג׳ 2024
dark enlightment כתב/ה: לדעתי מעל 100 אנשים חסומים הבעיה לא רק אצלם,
אלא אם כן כולם התנהגו בקללות וגידופים או שהציקו ברמה של הטרדה בהודעות. יש ים סיבות לחסום ולא כולן בהכרח ״רעות״ |
|
Fuck You |
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
10 באוג׳ 2024
Fuck You • 10 באוג׳ 2024
אני מבינה שהרבה אנשים לוקחים את זה מאוד קשה כאשר נחסמים..
אני חושבת שגם בחיים האמיתיים, אנחנו יכולים להחליט לא להיות באינטראקציה עם אדם כזה או אחר, רק שלא ניתן ליזום, אלא פשוט להפסיק לדבר איתו.. כאן זה שונה, הקהילה הזאת אומנם גדולה וכך גם מצומצמת… כולם מכירים את כולם בכלוב,ולא תמיד אתה רוצה לראות בלוג או בהכרח לדבר עם האדם הזה.. מעבר לזה שיש גברים שלא מבינים סירוב וזוהי הדרך היחידה באמת להפסיק את השיח, יש גם הרבה סיבות על מה לחסום נשים לצורך העיניין אין לי מושג אצל כמה אנשים אני חסומה אבל אני לוקחת את זה מאוד בקלות, אין מה לעשות, לא כולם מתחברים למה שאני כותבת או מעלה-וגם לא חייבים. אז מי שרוצה שיחסום, לקחו את זה ביותר קלות |
|