bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 5 בדצמ׳ 2024
שוסי כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: רק לסקס זה עוד יותר גרוע, כי הקטע המיני אמור להיות מדובר כבר מההתחלה.
אני לא מבינה את ההגיון של הטרנסית שתעשה דבר כזה. איך נדמה לך שיגמר ערב שבו היא תפתיע את הסטוץ שלה עם זה שיש לה זין? שהוא יוריד לה את המכנסיים וזה יגמר כמו בפורנו? עזבי מוסריות כלפי הצד השני, ולו רק בשביל הביטחון של עצמה עדיף שהיא תשמע "לא" בצ'אט מאשר כשהיא בבית של גבר זר שיכול לפרש את כל הסיטואציה הזו כפגיעה בכבוד שלו. לא לכולם יש ראש פתוח, עדיף לא לגלות את זה בחדר סגור שבו אין מי שיעזור לך. כתבתי,לאחר ניתוח. אין לה זין. ניתוח לא משנה כלום ביולוגית. |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 5 בדצמ׳ 2024
אני תמיד בשיחה הראשונה מציינת שאני מגדלת לבד ילדה קטנה. כי זה משהו שהוא קריטי לאנשים כי זו עסקת חבילה. יש גם סטיגמות מסוימות על הורה יחיד וזה גם אישיו.
גם את סוגיית המרחק אני שמה על השולחן. למה? כי כפי שאנשים אמרו זה יכול להיות דיל ברייקר וחשוב שדברים יהיו על השולחן. מגיע לכל אחד לעשות את הבחירה שלו כאדם בוגר. אז כן, זה לא הופך אותי לפחות או עם קרניים. אבל זה משהו שיש לו משקל גדול. |
|
bondman(נשלט){FLR} |
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
bondman(נשלט){FLR} • 5 בדצמ׳ 2024
שוסי כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: רק לסקס זה עוד יותר גרוע, כי הקטע המיני אמור להיות מדובר כבר מההתחלה.
אני לא מבינה את ההגיון של הטרנסית שתעשה דבר כזה. איך נדמה לך שיגמר ערב שבו היא תפתיע את הסטוץ שלה עם זה שיש לה זין? שהוא יוריד לה את המכנסיים וזה יגמר כמו בפורנו? עזבי מוסריות כלפי הצד השני, ולו רק בשביל הביטחון של עצמה עדיף שהיא תשמע "לא" בצ'אט מאשר כשהיא בבית של גבר זר שיכול לפרש את כל הסיטואציה הזו כפגיעה בכבוד שלו. לא לכולם יש ראש פתוח, עדיף לא לגלות את זה בחדר סגור שבו אין מי שיעזור לך. כתבתי,לאחר ניתוח. אין לה זין. ניתוח לא משנה כלום ביולוגית. |
|
שלגי |
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
לפני שבועיים •
5 בדצמ׳ 2024
שלגי • 5 בדצמ׳ 2024
Mary Jane כתב/ה: ArchAngel כתב/ה: שוסי כתב/ה: כתבתי,לאחר ניתוח.
אין לה זין. ניתוח לא משתיל לה כוס, כן? …. . ניתוחים, שינויים ומאמצים כאלו או אחרים גם לא הופכים אף אחד ל״אישה״ כפי שמצפים לה כשמשוחחים עם אישה - וזאת למרות הניסיונות לאמץ את הפוזיציה באמצעות השפה והנראות. לכן האדם הסביר היה מודיע מראש, ובאותה מידה חברו הסביר היה מצפה לדעת נתון משמעותי כזה מראש ולא להיות מופתע שקיבל משהו שלא הזמין מעולם. השאלה של פותחת השרשור מכוונת במשתמע לכך שאין כל הבדל כי זהו היה ניתוח ובוצעה ״התאמה מגדרית״ ולכן לא צריך לטרוח ולספר מראש. זה אולי נכון בעיניי פותחת השרשור ואנשים שמחזיקים באדאולוגיות קיצון דומות, אך לא עבור רוב האנשים שרחוקים מהגישות הללו מרחק רב ולא מעוניינים שיכפו עליהם את כל הסיפור - וגם הם ראויים לכבוד, לא רק מי שעבר שינויים בגופו. מדוייק |
|