![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
MedicalD(נשלט) • 26 בפבר׳ 2025
פישוטו כתב/ה: עוד תסכול שרלוונטי רק לכלוב..
כשאנשים מצטטים בפורום את כל הדיון עם 14 הודעות בשביל משפט, במקום לצטט את החלק הרלוונטי שאליו הם מתייחסים. Cry harder 😭😭😭 |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
פישוטו • 26 בפבר׳ 2025
[/quote
Cry harder 😭😭😭[/quote] I will זה בדיוק השרשור לזה אם לא שמת לב |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
MedicalD(נשלט) • 26 בפבר׳ 2025
פישוטו כתב/ה: [/quote
Cry harder 😭😭😭 I will זה בדיוק השרשור לזה אם לא שמת לב[/quote] יאללה, צלם לנו אותך עם דמעות בעיניים ומקלל |
0
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 26 בפבר׳ 2025
פישוטו כתב/ה: עוד תסכול שרלוונטי רק לכלוב..
כשאנשים מצטטים בפורום את כל הדיון עם 14 הודעות בשביל משפט, במקום לצטט את החלק הרלוונטי שאליו הם מתייחסים. הלוואי שכלובי יפנק אותנו בדיונים סטייל שאר המקומות שאפשר לפתוח תתי דיונים ואז יווצר פחות מצב שדיונים נחטפים על ידי אינטרקציות צדדיות. |
5
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
Drwantlove(נשלט) • 26 בפבר׳ 2025
שמאוד קשה להכיר שולטות איכותיות שגם רוצות זוגיות
|
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
MorTea • 26 בפבר׳ 2025
בתגובה לכל הגברים שמתלוננים שאין מספיק נשים שולטות באתר, קודם כל, אתם צודקים. יש מחסור כללי בנשים באתר, ובנשים מתחת לגיל 50 במדינה בפרט. זו המציאות בה אנו חיים, יש יותר גברים מנשים ואת זה אנחנו לא יכולים לשנות (אלא אם כן יתחילו להנדס גנטית תינוקות כתוכנית לבקשתך, לא יקרה).
לכן אין טעם לבכות ולהתלונן על מה שלא ניתן לשנות, ובמקום זה להתרכז במה שכן אפשר. ופה אני רוצה להעלות את עניין המנוי. לפי דעתי, הדבר הבסיסי- כמו התכתבות עם אדם/חסימה של אדם מסוים, לא צריכים להיות "מותרות" של מנוי. אני מבין שיש פה מודל עסקי מוצלח, ועם זאת, אני חושב שניתן לשפר ולרכך אותו בשביל שיתאים לקהל רחב יותר של משתמשים, ויאפשר לנהל שיח פורה ומעמיק יותר מבלי שצד אחד ימהר להספים אנשים כדי "לנצל" את המנוי עד תומו, ולחילופין, הצד השני כתגובה, לא יצטרך למחוק חשבון/להוריד פרופיל או בליל ברירה לרכוש מנוי רק ע"מ לחסום את אותו מספים כאמור. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 26 בפבר׳ 2025
MorTea כתב/ה: בתגובה לכל הגברים שמתלוננים שאין מספיק נשים שולטות באתר, קודם כל, אתם צודקים. יש מחסור כללי בנשים באתר, ובנשים מתחת לגיל 50 במדינה בפרט. זו המציאות בה אנו חיים, יש יותר גברים מנשים ואת זה אנחנו לא יכולים לשנות (אלא אם כן יתחילו להנדס גנטית תינוקות כתוכנית לבקשתך, לא יקרה).
לכן אין טעם לבכות ולהתלונן על מה שלא ניתן לשנות, ובמקום זה להתרכז במה שכן אפשר. ופה אני רוצה להעלות את עניין המנוי. לפי דעתי, הדבר הבסיסי- כמו התכתבות עם אדם/חסימה של אדם מסוים, לא צריכים להיות "מותרות" של מנוי. אני מבין שיש פה מודל עסקי מוצלח, ועם זאת, אני חושב שניתן לשפר ולרכך אותו בשביל שיתאים לקהל רחב יותר של משתמשים, ויאפשר לנהל שיח פורה ומעמיק יותר מבלי שצד אחד ימהר להספים אנשים כדי "לנצל" את המנוי עד תומו, ולחילופין, הצד השני כתגובה, לא יצטרך למחוק חשבון/להוריד פרופיל או בליל ברירה לרכוש מנוי רק ע"מ לחסום את אותו מספים כאמור. א. יש 50.3% נשים בישראל לעומת 49.07% גברים. (מקור ויקיפדיה) ב. עבור התכתבות עם אדם יש את הצ'ט, שם אפשר לנהל שיחות בצורה חופשית וללא הגבלה אא"כ האדם נחסם ע"י אחד הצדדים. ג. מי שכבר יש לו מנוי יכול לבחור אם לאשר פנייה מכולם או לא. ד. חסימה פתוחה לכל המשתמשים באתר - גם מי שאין לו מנוי יכול לחסום משתמש אחר. |
4
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
StreetCat(שולטת) • 26 בפבר׳ 2025
MorTea כתב/ה: בתגובה לכל הגברים שמתלוננים שאין מספיק נשים שולטות באתר, קודם כל, אתם צודקים. יש מחסור כללי בנשים באתר, ובנשים מתחת לגיל 50 במדינה בפרט. זו המציאות בה אנו חיים, יש יותר גברים מנשים ואת זה אנחנו לא יכולים לשנות (אלא אם כן יתחילו להנדס גנטית תינוקות כתוכנית לבקשתך, לא יקרה).
לכן אין טעם לבכות ולהתלונן על מה שלא ניתן לשנות, ובמקום זה להתרכז במה שכן אפשר. ופה אני רוצה להעלות את עניין המנוי. לפי דעתי, הדבר הבסיסי- כמו התכתבות עם אדם/חסימה של אדם מסוים, לא צריכים להיות "מותרות" של מנוי. אני מבין שיש פה מודל עסקי מוצלח, ועם זאת, אני חושב שניתן לשפר ולרכך אותו בשביל שיתאים לקהל רחב יותר של משתמשים, ויאפשר לנהל שיח פורה ומעמיק יותר מבלי שצד אחד ימהר להספים אנשים כדי "לנצל" את המנוי עד תומו, ולחילופין, הצד השני כתגובה, לא יצטרך למחוק חשבון/להוריד פרופיל או בליל ברירה לרכוש מנוי רק ע"מ לחסום את אותו מספים כאמור. א. יש 50.3% נשים בישראל לעומת 49.07% גברים. (מקור ויקיפדיה) ב. עבור התכתבות עם אדם יש את הצ'ט, שם אפשר לנהל שיחות בצורה חופשית וללא הגבלה אא"כ האדם נחסם ע"י אחד הצדדים. ג. מי שכבר יש לו מנוי יכול לבחור אם לאשר פנייה מכולם או לא. ד. חסימה פתוחה לכל המשתמשים באתר - גם מי שאין לו מנוי יכול לחסום משתמש אחר. |
1
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
שוסי • 26 בפבר׳ 2025
הכי מתסכל אותי ששירשונים כאלו תמיד הופכים לזירת התגוששויות אישיות.
סתאאאם, מתה על זה. |
4
|
![]() |
![]()
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
לפני 3 שבועות •
26 בפבר׳ 2025
Adonai Elah Elahin • 26 בפבר׳ 2025
מלישס כתב/ה: *אנשים שצורכים סמים ואלכוהול בכמויות גבוהות בשביל להעביר סשן או לחוות סשן.זה קצת עצוב בעיניי.וחסר אחריות.
*שולטים ושולטות שנמצאים בקהילה מהמקומות הלא נכונים- או שמחפשים קורבן להתעלל בו נפשית,או ניצול. או פועלים מתוך שנאה עמוקה למין השני..לצערי ראיתי את כל זה מולי ואפילו חוויתי משהי דומה. שלא לדבר על פגיעות מיניות/כלכליות וכו. bondman כתב/ה: MedicaI Dangerous כתב/ה: bondman כתב/ה: יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן.
יש המון שולטות נורמליות, ואם אתה בזוגיות ונילית, אולי הגבולות בינך ובינה יאפשרו לך סשנים עם מלכות. פשוט צריך להמשיך לחפש ולא להתייאש. לא קל למצוא מלכה/ עבד נורמליים ושיתאים גם לצרכים של שניכם. מצד שני, כשרוצים באמת זה קורה. זה לא בשמיים, ולא מעבר לים. ![]() אני לא מחפש כרגע. אבל תודה. ![]() MedicaI Dangerous כתב/ה: bondman כתב/ה: MedicaI Dangerous כתב/ה: bondman כתב/ה: יש בעולם מעט מידי נשים שרוצות לשלוט על הגבר שלהן.
יש המון שולטות נורמליות, ואם אתה בזוגיות ונילית, אולי הגבולות בינך ובינה יאפשרו לך סשנים עם מלכות. פשוט צריך להמשיך לחפש ולא להתייאש. לא קל למצוא מלכה/ עבד נורמליים ושיתאים גם לצרכים של שניכם. מצד שני, כשרוצים באמת זה קורה. זה לא בשמיים, ולא מעבר לים. ![]() אני לא מחפש כרגע. אבל תודה. ![]() זו כמובן לא הייתה הזמנה, תצפה בתג שלי, אני נשלט. ובהצלחה ![]() bondman כתב/ה: אני יודע. התכוונתי תודה על העצות.
![]() פישוטו כתב/ה: עוד תסכול שרלוונטי רק לכלוב..
כשאנשים מצטטים בפורום את כל הדיון עם 14 הודעות בשביל משפט, במקום לצטט את החלק הרלוונטי שאליו הם מתייחסים. תכלס, כאלה מציקים. |
2
|