לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מה הפנטזיה שלך?

Endorphin
לפני 7 חודשים • 17 ביוני 2025
Endorphin • 17 ביוני 2025
Forced Bi.
אבל לא כזה שבו השולטת מביאה גבר שולט שמשתשמש בי, אלא משהו סימטרי יותר.

מפנטז על שולטת שמביימת אותנו, (אותי עם נשלט סטרייט נוסף), מגרה אותנו להכנס למשחק אירוטי משותף, בו היא גורמת לנו להפנות את החרמנות שלנו זה כלפי זה, לגעת, לנשק...אולי עם קצת ניוש, אקסהיביציוניזם...נהנית מההשפלה שלנו כשאנחנו מוצאים עונג במה שלא היינו מעזים לבקש לעצמנו, חוצים גבול אחרי גבול בתערובת של בושה וייחום... אולי גם משתמשת בנו לתענוגותיה מדי פעם, נוגעת, מתחככת, מצטרפת לאקטים אם מתחשק לה...
eranlovelick​(נשלט)
eranlovelick​(נשלט) • 17 ביוני 2025
להיות ולהרגיש אישה

כל בחורה שהייתי איתה כל כך התענגה ממני, החיוכים שיצאו ממנה הרטיבות, כמה אני מללק ומתענג על כל טיפה
מלקק את את הישבן במרץ ואת הכוס דוחף אצבעות וגורם לך להשתגע מהנאה כאשר אני יורד לה וכאשר אני חודר אליה

מרוב שראיתי איך הבחורה שאיתי נהנת ומתענגת אני פשוט חייב להפוך להיות אחת כזאת
להתלבש כמו אישה, להתענג כמו אישה להתאפר , להתלבש עם חוטיני קטן, אולי אפילו חזייה או בגד גוף גריונים ונעלי עקב
ולקבל כמו אישה זנותית קטנה וכנועה
להרגיש איך מרחיבים לי את החור אם האצבעות יותר ויותר, איך חודרים אלייך עמוק מהר וחזק
שוב ושוב ושוב
לגנוח מהנאה וכל פעם לקבל אחד גדול יותר , ארוך יותר, עבה יותר בכל תנוחה שניתן
לרכב עליו ולהרגיש זונה אמיתית לערב אחד (או כל יום חחח )
עד שהשפריץ ללא נגיעה באיבר (כבר קרה icon_smile.gif )

זהו icon_smile.gif

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי יונ' 17, 2025 7:01 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 17 ביוני 2025
Endorphin כתב/ה:
Forced Bi.

מפנטז על שולטת שמביימת אותנו, (אותי עם נשלט סטרייט נוסף), מגרה אותנו להכנס למשחק אירוטי משותף, בו היא גורמת לנו להפנות את החרמנות שלנו זה כלפי זה, לגעת, לנשק...אולי עם קצת ניוש, אקסהיביציוניזם...נהנית מההשפלה שלנו כשאנחנו מוצאים עונג במה שלא היינו מעזים לבקש לעצמנו, חוצים גבול אחרי גבול בתערובת של בושה וייחום... אולי גם משתמשת בנו לתענוגותיה מדי פעם, נוגעת, מתחככת, מצטרפת לאקטים אם מתחשק לה...

בא לי למסגר לך את זה שונה.
קאקווין בי 😏
munin​(נשלט)
munin​(נשלט) • 17 ביוני 2025
ובחלומי מישהי מארגנת מפגש קטן אצלה בבית, היא מזמינה חברה או שתיים. אני מכיר אותן. אחרי שכולן מגיעות ועברנו את שלב הדרינקים הראשונים + נשנושים היא מורה לי להתפשט. זה מביך אותי אבל מאוד מחרמן. הן בוחנות אותי ומעירות כמה הערות. משם והלאה תפקידי הוא לשרת אותן. למזוג משקאות, לדאוג לכריות וכשהערב מתקדם גם לרדת מתחת לשולחן ולענג אוראלית את האורחות.
Wish Genie
לפני 7 חודשים • 18 ביוני 2025
Wish Genie • 18 ביוני 2025
יותר משולטת אחת, או שולטת וחברה/ות לא שולטת.

משהו בהשפלה, ההתמסרות מול יותר מאחת ממש עושה לי את זה.
גריי גרין
גריי גרין • 18 ביוני 2025
שלושה ילדים וכלב.
Endorphin
Endorphin • 18 ביוני 2025
דיפ כתב/ה:
Endorphin כתב/ה:
Forced Bi.

קאקווין בי 😏

לא בטוח שהבנתי...
totality
totality • 18 ביוני 2025
מישהי שאני יכול לתת לה לפרק אותי מנטלית ולהרכיב אותי מחדש איך שהיא רוצה
דיפ​(נשלט)
דיפ​(נשלט) • 18 ביוני 2025
Endorphin כתב/ה:
דיפ כתב/ה:
Endorphin כתב/ה:
Forced Bi.

קאקווין בי 😏

לא בטוח שהבנתי...

קאקווין זה כמו קאקולד אבל שהאישה בתפקיד הזה
עבד של המין המושלם​(נשלט)
הדימיון הוא אושר משל עצמו!
זוג נשוי ונילי יחסית, האישה קצת יותר מודעת לשלמותה ומעמדה
אני פונה אליהם (לא בהכרח מכיר אותם), יותר עוקב שלה באינסטגרם מתוך הערצה
מבקש את הזכות להיות המשרת משק בית שלהם

היא עפה על הרעיון והוא לא מתנגד יותר מדי, מודע לכך שהתחתן עם מלכה אמיתית ורוצה לדאוג לה להכל
אם היא רוצה עבד אז למה לא?
מפה לשם אני גר אצלם בחדר שירות יש לי קערה של פיפי קדוש של המלכה למתי שאני מתנהג יפה ומתי שלא אז רק מים

אני זוכה לעשות עבור המלכה את כל עבודות המשק בית וככה היא יכולה להתמקד יותר - בכל מה שלא קשור אליי
אני מרגיש שהועלתי למלכה למרות שעד עכשיו היא הסתדרה גם בלעדי

קשור במשך היום עם קולר ורצועה בפינה של הבית כי כבר סיימתי את המטלות בחריצות
מחכה לרגע בו אתעורר שוב לחיים עם פקודתה של המלכה

מדי פעם אני מקבל את הזכות לשרת את המלכה וחברותיה כשהן באות לערב בנות
מקבל את הזכות להגיש כיבוד ולשרת, לפנות את הכלים
הן עפות על זה, הן נהנות להשפיל אותי להגיד לי להשתחוות ולשים לי רגליים על הפנים להראות לי כמה אני עלוב ואסיר תודה שהן קיימות

חלקן רווקות ושואלות אם אני יכול לשמש כעבד מין לענג אותן אורלית והמלכה מסכימה אבל אצטרך לשלם מחיר בעבודות הבית בתמורה ואני שמח על כך שזכיתי בלוטו פעמיים

דימיוני חוצפן אז אני פוגש בדמיון איך בסוף הערב כשכולן מבושמות מיין אני מוצא את עצמי שוכב באמבטיה ונשטף מהפיפי הקדוש שלהן בתורות כשהן צוחקות מקסימום
ואני? אומר תודה שנולדתי!