|
|
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 25 ביולי 2025
► טלי35 כתב/ה: ► -wintermute- כתב/ה: אנשים פה מדברים על הגדרה מראש של גבולות וחוקים שבתוכם יש לכאורה מנדט לאי הסכמה.
אני חושב (ומזהיר שאין לי מספיק ניסיון כדי לעוץ עצות) שבניגוד לרעיון של להגדיר איזה חוק מראש, אפילו החוק הכי קליל ומטופש, מה שדרוש זו למידה, שמורכבת מניסוי, וטעיה, ועצירה ותיקון וכוונון מחדש וחוזר חלילה. כדי לבנות תחושה של מה בטוח ומה לא. אומרים שתוכנה צריכה To fail fast and to fail hard כדי שיהיה אפשר לבנות אותה מתוחכמת וגמישה. הכוונה היא שברגע שמשהו לא עובד כמצופה ישר התוכנה עוצרת ומעיפה הודעת שגיאה. מה שקורה בהמשך זה שמתקנים את התוכנה כך שתצפה ללא מצופה, ואז התוכנה תדע לרוץ חלק גם כשיש בעיות, כי אלה בעיות מוכרות שיש לה כלים להתמודד איתם. אז אם משהו מתחיל להרגיש לא נוח אולי כדאי בהתחלה לעצור אפילו אם לא חייבים. ורק אחרי שמתרגלים לזה, למתוח את החבל. ואז נבנית הבנה גם בלי להגיד את זה מפורשות מתי משהו נוח ומתי הוא לא נוח, ומתי הוא כבר מעבר ללא נוח. מאוד מורכב לעצור בתוך סשן. אפשרי ונכון וכל מה שנאמר פה - אבל גם מאוד לא קל. יותר מזה, אנשים משתנים. |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
Kajira Maze{Pain} • 25 ביולי 2025
בתחילת הדרך, כשעוד הייתי מעיזה לקרוא על בדסמ רק בסיפורים, המונח הזה cnc משך אותי, כמו משיכה לאש.
Cnc יכול להצטייר כמונח שמציג עליונות חדה, חוסר אונים מוחלט, תלות קיצונית בדמות הדומיננטית וגם כמונח שנוגע בטאבו. הדברים היותר קיצוניים של בדסמ, האיזורים הביזאריים **שבלקיחת שליטה** עד כדי מחיקת אישיות. יש שם היבט מובהק של איבוד שליטה. כמי שחוסר אונים בער לה בעורקים (וברטיבות של הכוס), זו הייתה פנטזיה מזוקקת עבורי. לאט לאט דמיינתי ביני לבין עצמי פנטזיות שקשורות בעיקר בזה. רציתי להיות אותה דמות - זו שחוטפים, זו שנועלים אותה במרתף, זו שמאלפים אותה בניגוד לרצונה תחת כח ואילוץ, זו שמשתמשים בה ובחורים שלה ככלי (ושלא נתחיל עם כל סיפורי המאפיות והחטיפות הקיצוניות - יעידו קהילת קוראי הפאנפיקשן למיניהם ב wattpad). עם הזמן התברר לי שהמונח הזה cnc מוכר אשלייה בלבד. אשלייה שזה "בטוח" במקום שלא בהכרח יהיה בטוח או יסתיים טוב. למרות הפנטזיה על חוסר אונים מסחרר חושים, ההגדרה הזו יכולה לתת לגיטימציה לעבור באור אדום. "מה את רוצה, אמרנו cnc לא?" - בגלל זה הוא יכל להיות אלים בקיצוניות, משפיל בקיצוניות, משתמש בקיצוניות. (ולמי שטוען שסשן צריך להיות מתוכנן מראש - לרוב לא מתכננים סשן למיקרו דקויות, אי אפשר להימנע מזה). סישון תחת הקטגוריה הזו יכול מהר מאוד לסתיים בטראומה, במיוחד אם אין את הכלים הנכונים, את הרצון האמיתי להעביר סשן שיסתיים בטוב (ללא פגיעה/ניצול עליונות, תוך הכרת האדם שמולך ומה יכול לטרגר אותו מדי והיכולת/הרצון להישאר גם כשטירגרת). זה מתכון לאסון כשלא עושים את זה נכון ובכללי, זה מתכון לאסון. כמו שני אחים שרבים בהתחלה בצחוק ובסוף הצחוק הופך לדמעות כי מישהו נפגע באמת וזה כבר לא מצחיק. הקו השברירי הזה בין מתי זה היה מצחיק ולמתי זו כבר הייתה מכה אחת יותר מדי... קו כמעט שקוף בסשנים כאלה. (בעיני). מעבר לזה, יש בעיה נוספת עם הלגיטימציה והתפיסה של המונח הזה באתר bdsm כזה או אחר - זוכרת שהיה משתמש שהיה פונה אליי בקביעות. אלו שני גברים שמציגים את עצמם כחברים שגרים יחד. הם מתיימרים להבטיח חווית בדסמ מעניינת. כששאלתי אותם למה הכוונה הם אמרו "אנחנו טובים ב cnc". נסיתי לנבור (כי מה לעזאזל אומר שהם טובים בזה, מה הם עושים בפועל), הם אמרו "כן אנחנו רוצים מישהי לפנטזיית אונס משותפת של שנינו". כלומר יש קשר הדוק בתפיסה בקרב אנשים בין cnc לקשוח, קיצוני אפילו טראומתי. לשני אנשים יכולה להיות פרשנות שונה לגמרי לאותו מונח. ועם כל זה, הדברים שלמדתי מזה - 1. תמיד לבדוק עם הפרטנר מה ההגדרה שלו לגבי cnc. (!) יש מקרים ש cnc נתפס אצל אחד כסקס אלים עד כדי אונס גם כשאומרים את המילה לא ולאדם אחר cnc זו הגדרה לשימוש אלים - בסטירות/אגרופים בחזה/חניקות גם כשהיא מנשפת ולאדם שלישי זה בכלל הורבליות הקיצונית - היכולת לדבר מלוכלך, מעליב בכוונה בנקודות הכואבות (שמנה/זין קטן וכו וכו) ומשפיל בלי לעצור, גם כשהם יבכו מזה. צריך תמיד לתאם, לא רק מה הפנטזיה של מי שמולך ב cnc, אלא גם את הפירוש של המונח עצמו ואיך הוא רואה אותו. 2. לעשות את זה אך ורק עם מישהו שיש לכם היכרות מוקדמת איתו. לא "מומחים" כאלה ואחרים וממש לא בסשנים ראשונים. הצורה היותר בטוחה להתחיל לגעת בזה בכלל הוא להבין קודם עם איזה "חומר" אתם עובדים, מה נוגע בו, מה גורם לו לבכות, מה מטרגר אותו לצד מה מחרמן אותו ומענג אותו. רק אז אפשר לדעת איפה הקו עובר, מה יכול להיות יותר מדי גם כשמסכימים, מה המבט בעיניים יספר לכם לפני שה"אדום" יאמר בקול. על פניו ההגדרה הזו מקובלת רק שבפועל, היא הגדרה פרוצה ומסוכנת, במיוחד מאנשים שלא מכירים/מבינים את המהות מאחוריה ומשתמשים במונח כלגיטימציה לשימוש קיצוני עד כדי פגיעה... יחד עם זאת, אנשים שמבינים מה עושים, יכולים למנף את זה לגבהים אדירים. היכולת להשתמש בהפחדה לעומת פגיעה ממשית - הפחדה יכולה לעשות פי 10 יותר ריגוש/אימה/חוסר אונים ממה שההצלפה בפועל תעשה, כי הכל מתחיל ונגמר בראש. היכולת לקרוא את הסיטואציה, להסתכל בעיניים ולהבין מתי עשית יותר מדי ולתת לה רגע להירגע או לקרקע תוך כדי עם בדיחה או ליטוף. ומעבר לזה, לאדם הנכון, יהיה חשוב לסיים סשן בטוב. גם אם זה אומר לעצור באמצע, גם אם זה אומר לעשות הפסקה לא כתובה כדי לבדוק שהכל בסדר, גם אם זה אומר לעצור לפני שהאדום נאמר כי זיהית שמי שמולך במצוקה כרגע וצריכה לנשום ולהירגע (כי זה היה יותר מדי למרות שבפנטזיה חשבה שתעמוד בזה). האחריות היא על שני הצדדים ועדיין, אין חלופה לתקשורת, אין חלופה להכירות, אין חלופה לרצון להתחיל ו*לסיים* בטוב. |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
הוא(שולט) • 25 ביולי 2025
חבל באמת שדיון על הזמנה לאונס הפך לדיון על אונס .
זה אתר של בדסמ ומדברים על בדסמ . Cnc זה לא מדע המוח זה די פשוט- בוא תעשה מה שבא לך בלי להתחשב בי גם אם אבכה גם אם אומר מילת בטחון ללא הגבלה. מה שקורה בפועל זה מה שחשוב וטלי לעצור סשן זו אמא של השליטה לא התפקיד לא הסשן מנהל את סיטואציה. Better safe then sorry ואשמה זה מתכון עיקרי להרס קשר כל קשר. |
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
ציפור • 25 ביולי 2025
► הוא כתב/ה: חבל באמת שדיון על הזמנה לאונס הפך לדיון על אונס .
זה אתר של בדסמ ומדברים על בדסמ . Cnc זה לא מדע המוח זה די פשוט- בוא תעשה מה שבא לך בלי להתחשב בי גם אם אבכה גם אם אומר מילת בטחון ללא הגבלה. מה שקורה בפועל זה מה שחשוב וטלי לעצור סשן זו אמא של השליטה לא התפקיד לא הסשן מנהל את סיטואציה. Better safe then sorry ואשמה זה מתכון עיקרי להרס קשר כל קשר. אני מציעה שבשלב הראשון תלמד לכתוב כמו בן אדם. ואחכ תעלה פה טיעונים לא ברורים לכך שגברים צריכים לקבל גישה חופשית לאונס, במיוחדדדד אם קיבלו ״הזמנה״ לכך. |
|
|
| TheImpro |
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
ציפור, שנינו יודעים שאת כותבת מעולה. אני אמלקתי קצת, ואני גם חושב ש-CNC זה בעייתי. אני חושב שאפשר לחלוק על הבן אדם, אבל הוא עדיין בן אדם.
|
|
|
|
|
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
ציפור • 25 ביולי 2025
► TheImpro כתב/ה: ציפור, שנינו יודעים שאת כותבת מעולה. אני אמלקתי קצת, ואני גם חושב ש-CNC זה בעייתי. אני חושב שאפשר לחלוק על הבן אדם, אבל הוא עדיין בן אדם. מעניין. איפה ראית בכתיבה שלי משהו שטוען אחרת? |
|
|
| TheImpro |
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
כתבת לו שיכתוב כמו בן אדם לפני שיציג טיעונים.
|
|
|
| TheImpro |
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
אני באמת קטונתי , את מאוד רוצה שלא יציגו אונס כמשהו לגיטימי, גם לא בבדסמ, אבל כולנו רוצים להקשיב לטיעונים.
|
|
|
| TheImpro |
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
הלכת על המשפט הראשון שלו, משפט שאני מסכים איתך שנוסח באופן בעייתי ומטרגר. בהמשך הוא בצד הביקורתי כלפי CNC שאומר ש-CNC עלול להוביל לאשמה הדדית.
|
|
|
| TheImpro |
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
לפני כחצי שנה •
25 ביולי 2025
TheImpro • 25 ביולי 2025
אם לא הייתי מכיר קצת את הכוונות שלך, באמת שלא הייתי אומר שום דבר, אבל אני יודע שהמסר חשוב לך, המסר שאונס לא ינורמל בשום דרך, ושאת לא מחפשת רק להתנגח באנשים או לטעון לגופו של אדם. כאשר את מבקרת קודם כל את האדם, ואז את הדעה שלו, משהו מתפספס. אנ לא בא מהמקום של לייצר פה שיח מכבד, זה לגמרי לא התפקיד שלי, אני יותר מנסה לראות את זה מהזווית שלך עד כמה שאני מבין אותה.
|
|
|