סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

חסימות, חסומים ושאר עניינים

ve-ra
לפני חודשיים • 1 בנוב׳ 2025
ve-ra • 1 בנוב׳ 2025
המלכה קארינה כתב/ה:
לאאא הבנתייי מה היה ומה שונה נושא החסימה ( אני חוסמת צ'יק צ'ק...) ולא מצאתי את דברי כלובי

למי שיודע - שלחו קישור או מידע
לילה טוב 🌷🌷

מאוד פשוט- את לא יכולה לראות ולהראות בפני כאלה שחסמת או שחסמו אותך בבלוג שלך או שלהם. הם לא רואים את הבלוג שלך את לא רואה את הבלוג שלהם
כל היתר ללא שינוי
Lady cbt​(שולטת)
לפני חודשיים • 2 בנוב׳ 2025

גם את תוכן הפרופילים שלהם אי אפשר לראות

Lady cbt​(שולטת) • 2 בנוב׳ 2025
ve-ra כתב/ה:
המלכה קארינה כתב/ה:
לאאא הבנתייי מה היה ומה שונה נושא החסימה ( אני חוסמת צ'יק צ'ק...) ולא מצאתי את דברי כלובי

למי שיודע - שלחו קישור או מידע
לילה טוב 🌷🌷

מאוד פשוט- את לא יכולה לראות ולהראות בפני כאלה שחסמת או שחסמו אותך בבלוג שלך או שלהם. הם לא רואים את הבלוג שלך את לא רואה את הבלוג שלהם
כל היתר ללא שינוי

אבל ההערות שכתבת לעצמך על הפרופילים שלהם - נשארות לעינייך בלבד. זה מעולה כי זה מזכיר בדיוק למה חסמת את האדם מלכתחילה.
ואז אין צורך בחנינה גורפת 🤷🏻‍♀️
mister z​(שולט)
לפני חודשיים • 2 בנוב׳ 2025
mister z​(שולט) • 2 בנוב׳ 2025
בעקבות הפוסט הלכתי לוודא
ובאמת אין לי אף פרופיל ברשימת המחסומים
בכלל אני לא מתחבר לגישה של למחוק את הבנאדם מהחיים

לגבי מי שחסם אותי אין לי איך לבדוק אז אני ינצל פה את הבמה בשביל לבקש מחילה פומבית
אליפסה​(שולטת)
לפני חודשיים • 3 בנוב׳ 2025
אליפסה​(שולטת) • 3 בנוב׳ 2025
חסימה דומה בעיני להוצאת צו הרחקה. זה אקט קיצוני למדי. אני לא אחסום מישהו כי לא אהבתי את דעותיו, או כי לא אהבתי את האופן שבו הוא התייחס לדברי איפשהו. אנשים כאלו הם חלק מהחיים, ואופי היחסים איתם יכול להשתנות במשך הזמן.

אני כן חוסמת כשאני חווה הטרדה, ולו גם הקטנה ביותר, או יחס מאוד לא מכבד. יש לי לא מעט חסומים מהסוג הזה, ואיני מתכוונת לשחרר אף אחד מהם. שידע כל מי שמנצל את מעטה הוירטואליה כדי להטריד, שהוא נחסם לדראון עולם. אלו בדיוק סוג האנשים שאין לי שום עניין לקרוא את הגיגיהם או שהם יקראו את הגיגי.

אין לי בלוג, כי אני חוששת שזה מקום חושפני מדי ופומבי מדי עבור הדברים שאני רוצה לכתוב. אבל השינוי שכלובי הכניס מרגיש לי חיובי מאוד, כזה שיחזק את מידת הפרטיות והביטחון כאן.
Marcus Wright

Re: חסימות, חסומים ושאר עניינים

Marcus Wright • 3 בנוב׳ 2025
StreetCat כתב/ה:
אז עכשיו, אחרי העדכון של כלובי בנושא החסימות
(לא נפתח פה דיון על אם ואיך זה היה צריך לקרות או לא - יש כבר חפירה בנושא בתגובות לפוסט של כלובי... )

עברתם כבר על רשימת החסומים שלכם?
שחררתם מישהו? חסמתם עוד?

יש מישהו שחסם אתכם והייתם שמחים שיסיר את החסימה?
שנפתח פה שרשור "בקשות חנינה"? או שזה פומבי ובוטה מדי?

האם השינוי הזה גורם לכם לחשוב אחרת על איך ולמה אתם חוסמים? זה ישפיע על החסימות העתידות לבא?

כותבת פה ולא אצלי בבלוג, כדי שגם מי שחסומ/ה אצלי תוכל/יוכל להגיב אם ירצו בכך.

התשובה שלי לשאלה שלך:
זה לא משנה כלום.

נימוק:
אני חסום אצלך. יש לי עוד פרופיל ואני כל הזמן צופה ממנו בבלוג שלך. זה מאוד מעניין אותי מה שאת כותבת שם.
NOT
Marcus Wright
אליפסה כתב/ה:
חסימה דומה בעיני להוצאת צו הרחקה. זה אקט קיצוני למדי. אני לא אחסום מישהו כי לא אהבתי את דעותיו, או כי לא אהבתי את האופן שבו הוא התייחס לדברי איפשהו. אנשים כאלו הם חלק מהחיים, ואופי היחסים איתם יכול להשתנות במשך הזמן.

אני כן חוסמת כשאני חווה הטרדה, ולו גם הקטנה ביותר, או יחס מאוד לא מכבד. יש לי לא מעט חסומים מהסוג הזה, ואיני מתכוונת לשחרר אף אחד מהם. שידע כל מי שמנצל את מעטה הוירטואליה כדי להטריד, שהוא נחסם לדראון עולם. אלו בדיוק סוג האנשים שאין לי שום עניין לקרוא את הגיגיהם או שהם יקראו את הגיגי.

אין לי בלוג, כי אני חוששת שזה מקום חושפני מדי ופומבי מדי עבור הדברים שאני רוצה לכתוב. אבל השינוי שכלובי הכניס מרגיש לי חיובי מאוד, כזה שיחזק את מידת הפרטיות והביטחון כאן.

יחזק רק בדימיון של אנשים.

נימוק:
יש לי עוד פרופיל.

אבל היי... זכותם של אנשים לחיות באיזה סרט שהם רוצים ולאף אחד אין זכות לשלול מהם את הסרט הזה.
מי שלא רוצה ללמוד להתנהל באחריות ונוח לו עם לחיות בסרט, זה שלו. מי אנחנו לחנך אותו?.
אולי אפילו להיפך. שיפרסם הכל. זה ממש מעניין אותי. אני עוקב אדוק אחרי כל מי שחוסמת אותי מהפרופיל השני שלי
NOT
Marcus Wright
Master Bruce כתב/ה:
רק עכשיו ראיתי את השינוי בחסימה. יש לו תופעת לוואי אחת בעייתית מאד שכלובי לא חשב עליה: כשאני חוסם אנשים אני כותב על הפרופיל שלהם (בחלק שרק אני רואה) מה הסיבה לחסימה. עכשיו אני לא יכול לראות את המידע הזה. אז בלתי נמנע שיהיו אצלי חסומים שאני לא אזכור למה חסמתי. בעיה.

תבקש מכלובי שיתקן את זה.

אתה יכול להפסיק לקרוא כאן. תגובה צינית מכאן ואילך.

מה זאת אומרת?
אין לך טבלת תיעוד בגוגל שיט (יריעה)? או באופיס אקסל?
כל אחת שחסומה אצלי מתועדת באקסל.
(יש לי 0 חסימות)
עוד לא נולדה האישיות הוירטואלית שאני אתן לה להשפיע עלי במציאות לכדי מצב שאני אעשה פעולה אקטיבית גם אם היא רק ללחוץ על כפתור.
אין כזאת אישיות שמצדיקה את האקט, גם לא את הכלום אנרגיה הזאת
ואם זה גורם למישהו להרגיש שהוא חזק כי הוא עשה את זה. זה בדיוק מוכיח כמה הוא חלש.

הבהרה: אני לא מדבר על הטרדות. אם מישהו מוטרד שיחסום.
KINKI OZZY​(קינקי)
KINKI OZZY​(קינקי) • 3 בנוב׳ 2025
אני לא מבקש חנינות אני לא מטריד אף אחת ולא נותן סיבות לחסום אותי ככה שאם זה קרה זה סינון איכות בשבילי
מי שחסמה אותי סתם ככה ויש 2 שאני יודע עליהן לא מעניינות לי תשיערה של הביצה יכולות ללכת לחפש מי ינענע אותן...
TushiB​(קינקית)חשבון מאומת
TushiB​(קינקית)חשבון מאומת
TushiB​(קינקית)חשבון מאומת • 3 בנוב׳ 2025
יש לי חסום שביקש להיות חסום כי לא מסוגל להפסיק להטריד אותי.
באופן אישי אני לא עפה על חסימות.. תמיד היה נראה לי קיצוני מידי, אפשר להיות בוגרים and just move on..

כשזה נוגע להטרדות בלתי פוסקות אחרי שאמרתי כמה פעמים די או לא, אני חוסמת כדי לא להמשיך לחוות את ההטרדות האלו. יראו או לא יראו אותי, לא מעניין מספיק..
אליפסה​(שולטת)
אליפסה​(שולטת) • 3 בנוב׳ 2025
Marcus Wright כתב/ה:
אליפסה כתב/ה:

יחזק רק בדימיון של אנשים.

נימוק:
יש לי עוד פרופיל.

אבל היי... זכותם של אנשים לחיות באיזה סרט שהם רוצים ולאף אחד אין זכות לשלול מהם את הסרט הזה.
מי שלא רוצה ללמוד להתנהל באחריות ונוח לו עם לחיות בסרט, זה שלו. מי אנחנו לחנך אותו?.
אולי אפילו להיפך. שיפרסם הכל. זה ממש מעניין אותי. אני עוקב אדוק אחרי כל מי שחוסמת אותי מהפרופיל השני שלי
NOT

כשאני יוצאת מביתי אני נועלת את הדלת. אין לי צל של ספק שאם אתה מספיק נחוש ומספיק אובססיבי מנעול הדלת שלי לא יהווה מכשול בפניך. ובכל זאת, אני נועלת.

אם אתה רואה בזה התנהגות חסרת אחריות, כנראה שלא נסכים, וזה בסדר.