|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לביאונת{GreyS} • 27 בנוב׳ 2025
שקט לנשמה כתב/ה: את חושבת שהתמימות והפתיחות משפיעות על הנואשות שלנו? מי יותר נואש להיכרות וחיבור, המבוגר או הצעיר? אני לא נכנסת לדיון הזה בפומבי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 27 בנוב׳ 2025
לביאונת כתב/ה: בתור אחת שיוצאת רק עם צעירים ממני ומכירה הרבה חברות שקוגריות כמוני,
זה לא הניסיון בהכרח שאני מחפשת אלא התמימות ופתיחות ללמוד. שזה היתרון שלך על ה"ותיקים" יותר בעלי הניסיון. תשתמש בו. מעבר לזה.... השרשור הזה עשה לי את היום. יש רק בעיה אחת עם זה הוא טוען שיש לו עשור של ותק בבדס"מ "השליטה אצלי היא לא תחפושת ולא משחק תפקידים זמני, אלא חלק מה-DNA שלי כבר עשור." |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: לביאונת כתב/ה: בתור אחת שיוצאת רק עם צעירים ממני ומכירה הרבה חברות שקוגריות כמוני,
זה לא הניסיון בהכרח שאני מחפשת אלא התמימות ופתיחות ללמוד. שזה היתרון שלך על ה"ותיקים" יותר בעלי הניסיון. תשתמש בו. מעבר לזה.... השרשור הזה עשה לי את היום. יש רק בעיה אחת עם זה הוא טוען שיש לו עשור של ותק בבדס"מ "השליטה אצלי היא לא תחפושת ולא משחק תפקידים זמני, אלא חלק מה-DNA שלי כבר עשור." הוא לא קרא רק ל-20 שנות ניסיון ויותר,קשישים? |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לביאונת כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: לביאונת כתב/ה: בתור אחת שיוצאת רק עם צעירים ממני ומכירה הרבה חברות שקוגריות כמוני,
זה לא הניסיון בהכרח שאני מחפשת אלא התמימות ופתיחות ללמוד. שזה היתרון שלך על ה"ותיקים" יותר בעלי הניסיון. תשתמש בו. מעבר לזה.... השרשור הזה עשה לי את היום. יש רק בעיה אחת עם זה הוא טוען שיש לו עשור של ותק בבדס"מ "השליטה אצלי היא לא תחפושת ולא משחק תפקידים זמני, אלא חלק מה-DNA שלי כבר עשור." הוא לא קרא רק ל-20 שנות ניסיון ויותר,קשישים? זה עובד רק אם הם בגיל יותר ותיקים כאמור, זאת שליטה אמיתיתתתתת!!!!1111 |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: לביאונת כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: לביאונת כתב/ה: בתור אחת שיוצאת רק עם צעירים ממני ומכירה הרבה חברות שקוגריות כמוני,
זה לא הניסיון בהכרח שאני מחפשת אלא התמימות ופתיחות ללמוד. שזה היתרון שלך על ה"ותיקים" יותר בעלי הניסיון. תשתמש בו. מעבר לזה.... השרשור הזה עשה לי את היום. יש רק בעיה אחת עם זה הוא טוען שיש לו עשור של ותק בבדס"מ "השליטה אצלי היא לא תחפושת ולא משחק תפקידים זמני, אלא חלק מה-DNA שלי כבר עשור." הוא לא קרא רק ל-20 שנות ניסיון ויותר,קשישים? זה עובד רק אם הם בגל יותר ותיקים כאמור, זאת שליטה אמיתיתתתתת!!!!1111 בגלל זה רק עוד 3 שנים אני אהיה נשלטת אמיתית. כרגע אני עדיין מתלמדת חחחח |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לביאונת כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: לביאונת כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: לביאונת כתב/ה: בתור אחת שיוצאת רק עם צעירים ממני ומכירה הרבה חברות שקוגריות כמוני,
זה לא הניסיון בהכרח שאני מחפשת אלא התמימות ופתיחות ללמוד. שזה היתרון שלך על ה"ותיקים" יותר בעלי הניסיון. תשתמש בו. מעבר לזה.... השרשור הזה עשה לי את היום. יש רק בעיה אחת עם זה הוא טוען שיש לו עשור של ותק בבדס"מ "השליטה אצלי היא לא תחפושת ולא משחק תפקידים זמני, אלא חלק מה-DNA שלי כבר עשור." הוא לא קרא רק ל-20 שנות ניסיון ויותר,קשישים? זה עובד רק אם הם בגל יותר ותיקים כאמור, זאת שליטה אמיתיתתתתת!!!!1111 בגלל זה רק עוד 3 שנים אני אהיה נשלטת אמיתית. כרגע אני עדיין מתלמדת חחחח זה בסדר אני כנראה אף פעם לא אהיה נשלטת אמיתית לפי א.נשים מסויימים.ות "שקראו" את הפרופיל שלי והחליטו כך. |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
פישוטו • 27 בנוב׳ 2025
לביאונת כתב/ה: בגלל זה רק עוד 3 שנים אני אהיה נשלטת אמיתית. כרגע אני עדיין מתלמדת חחחח 5 שנים, נשארת כתה פעמיים |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
פישוטו כתב/ה: לביאונת כתב/ה: בגלל זה רק עוד 3 שנים אני אהיה נשלטת אמיתית. כרגע אני עדיין מתלמדת חחחח 5 שנים, נשארת כתה פעמיים אבל דאדייייי. התנהגתי יפהההההה. כל הזמן שישנת. |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Re: תפסיקו לקדש את הקמטים – שליטה היא אינסטינקט, לא ותק בתעודת זהות.
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
Menelaus • 27 בנוב׳ 2025
Hussy כתב/ה: ori ohana כתב/ה: אני מסתובב כאן ורואה שוב ושוב את אותה דרישה: 'מחפשת מעל 40', 'אין תחליף לניסיון חיים'. אז הנה דעה לא פופולרית שתעצבן כאן לא מעט אנשים: יש גברים בני 50 שמחזיקים שוט כבר 20 שנה, ועדיין אין להם מושג איך להחזיק אישה. ויש גברים בני 25 (כמוני), שהשליטה זורמת אצלם בדם, באינטואיציה, ברעב ששום 'ניסיון' עייף לא יכול להתחרות בו.
שליטה אמיתית היא לא פונקציה של כמה שנים אתה בקהילה, אלא של כמה עמוק אתה רואה את מי שמולך. היא היכולת לזהות את הצורך עוד לפני שהוא נאמר. היא האנרגיה שאתה מביא לחדר – והאנרגיה שלי לא מבקשת רשות ולא מתנצלת על השנתון. אז לנשים שעדיין נצמדות למספר בתעודת הזהות כערובה לאיכות – אתן מפספסות את האש האמיתית לטובת ביטחון מדומה. ולגברים שחושבים שהגיל הוא היתרון היחיד שלהם – תתחילו לחשוש. הדור החדש כאן, והוא רעב יותר, חד יותר, וטוטאלי הרבה יותר. בעייתי. איך נוכל לקרוא לך ״אבא״? וול, אולי step daddy |
|
|
|
|
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
לפני חודש •
27 בנוב׳ 2025
הוא(שולט) • 27 בנוב׳ 2025
מרקם הטימטום
יכולת על להורדת אייקיו סערה בכוס שתן ילד נופח וכולם רצים להריח לו |
|