|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
זאלופון(שולט) • 16 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה: פרלין כתב/ה: ארסן, הפוסט שלך הולך איתי ואני באמת מנסה להבין; למה חור זה יותר שקר משאר הכינויים? למה זונה וכלבה זה לא שקר?
קראתי את זה בבוקר (אבל לא היה לי רגע לענות) ובאמת חשבתי בכיוון שבו המשכת במורד השרשור, בכיוון של השהיית הספק - חור זה לקפוץ את הכריש בצורה שבה הרבה (לא כל) כינויים אחרים לא. אני חושב ש-"חור" מפשיט ממישהי את כל האנושיות שלה והיחוד שלה, מרדד אותה לרמה של משהו מאוד תחליפי וסתמי; ובניגוד לשקרים אחרים אחרים כמו "זונה" או "רכוש", שבהם אפשר לקבל את זה שהאשה שמולי בוחרת להיות הדברים האלו בשבילי, היא עדיין קיימת כדמות בוחרת. כשהיא מרודדת לחור סתמי שאפשר להחליף בכל חור אחר זה מופרך בעיני ברמה ששוברת לי sod, שגורמת לעיניים שלי להתגלגל ב-70,000 rpm, שמוציאה אותי לחלוטין מהסיטואציה והופכה את הכל למגוחך ממש. זה השקר ששובר את גב הגמל בעיני, כי כלכך ברור שהיא לא סתם שאני נזרק החוצה. יש עוד דברים, כמו זה שהמצלול לא סקסי או שיש משהו מאוד לא אירוטי בלדחוף את הזין לחורים אקראיים, אבל אני חושב שעלית על זה ושזה באמת שבירת sod ברמה גבוהה מאוד. אז אפשר לומר ש... זה חורה לך? (סליחה, התאפקתי ככל שיכולתי) |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
גריי גרין • 16 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה: … אני חושב ש-"חור" מפשיט ממישהי את כל האנושיות שלה והיחוד שלה, מרדד אותה לרמה של משהו מאוד תחליפי וסתמי; ובניגוד לשקרים אחרים אחרים כמו "זונה" או "רכוש", שבהם אפשר לקבל את זה שהאשה שמולי בוחרת להיות הדברים האלו בשבילי, היא עדיין קיימת כדמות בוחרת. כשהיא מרודדת לחור סתמי שאפשר להחליף בכל חור אחר... אני חושב שתיארת יפה למה ״חור״ זה כינוי מאוד מוצלח |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 16 בדצמ׳ 2025
הה! השהיית הספק! יותר הגיוני. לא זכרתי טוב.
מבחינתי הכל השהיית הספק. אבל אני מבינה למה יש פערים שהם צורמים מדי. אצלי זה ב״ילדה שלי״. שהגבר שעשיתי איתו ילדים יקרא לי ככה זה מוזר מדי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
Arsene • 16 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: הה! השהיית הספק! יותר הגיוני. לא זכרתי טוב.
מבחינתי הכל השהיית הספק. אבל אני מבינה למה יש פערים שהם צורמים מדי. אצלי זה ב״ילדה שלי״. שהגבר שעשיתי איתו ילדים יקרא לי ככה זה מוזר מדי. בדמיוני ככה השרשור הזה היה אמור להתנהל - אנשים היו מגיבים ואומרים משהו כמו: "אני ארצ׳יבלד ואני שונא את המילה גויאבה!", ואז היינו שונאים מילים ביחד. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
מלישס • 16 בדצמ׳ 2025
"חור /זונה" וכדומה, בעיניי אלו מילים שכל עוד זה נאמר בזמן הסשן וכמובן בהסכמה של שני הצדדים זה בסדר.
זה מוסיף. זה מגרה. בדרך כלל זה גם ידליק ויגרה את הצד הפסיבי. כמובן צריך לדעת לעשות הפרדה. ברגע שהמילים האלו יוצאות מתחום הסשן והמשחק, זה כבר לא לעניין לדעתי. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
זאלופון(שולט) • 16 בדצמ׳ 2025
Arsene כתב/ה: פרלין כתב/ה: הה! השהיית הספק! יותר הגיוני. לא זכרתי טוב.
מבחינתי הכל השהיית הספק. אבל אני מבינה למה יש פערים שהם צורמים מדי. אצלי זה ב״ילדה שלי״. שהגבר שעשיתי איתו ילדים יקרא לי ככה זה מוזר מדי. בדמיוני ככה השרשור הזה היה אמור להתנהל - אנשים היו מגיבים ואומרים משהו כמו: "אני ארצ׳יבלד ואני שונא את המילה גויאבה!", ואז היינו שונאים מילים ביחד. אני חושב ש"אבוש" הוא ללא ספק הגויאבה של הכינויים הבדסמיים. או שאתה בקטע, או שאתה תוהה מתי לעזאזל תיגמר כבר העונה של הדבר הזה. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
מכיל ומפנק(שולט) • 16 בדצמ׳ 2025
למילים יש כוונה ויש משמעות שהכינוי מכוון אליו
ראשית הכינוי תלוי בצורך של הנשלטת ואיך הכינוי משפיע עליה ואיך הוא גורם לה לחשוב ולהתנהג. שנית מדובר על איך השולט רוצה להפעיל את הנשלטת שלו ואיזה השפעה הוא רוצה ליצור אצלה בראש ובנפש לכן כול כינוי משפיע בצורה שונה על כול נשלטת |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 16 בדצמ׳ 2025
זאלופון כתב/ה: Arsene כתב/ה: פרלין כתב/ה: הה! השהיית הספק! יותר הגיוני. לא זכרתי טוב.
מבחינתי הכל השהיית הספק. אבל אני מבינה למה יש פערים שהם צורמים מדי. אצלי זה ב״ילדה שלי״. שהגבר שעשיתי איתו ילדים יקרא לי ככה זה מוזר מדי. בדמיוני ככה השרשור הזה היה אמור להתנהל - אנשים היו מגיבים ואומרים משהו כמו: "אני ארצ׳יבלד ואני שונא את המילה גויאבה!", ואז היינו שונאים מילים ביחד. אני חושב ש"אבוש" הוא ללא ספק הגויאבה של הכינויים הבדסמיים. או שאתה בקטע, או שאתה תוהה מתי לעזאזל תיגמר כבר העונה של הדבר הזה. אין צפי. זה רק הולך ומחמיר |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 16 בדצמ׳ 2025
פרלין כתב/ה: זאלופון כתב/ה: אני חושב ש"אבוש" הוא ללא ספק הגויאבה של הכינויים הבדסמיים. או שאתה בקטע, או שאתה תוהה מתי לעזאזל תיגמר כבר העונה של הדבר הזה. אין צפי. זה רק הולך ומחמיר לא, לא! לא שרדנו מגפה, טבח ומלחמות רק כדי להתקע עם אבוש לנצח. גם זה יעבור. |
|
|
|
|
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
לפני חודש •
16 בדצמ׳ 2025
ve-ra • 16 בדצמ׳ 2025
לא נגמר כבר? 🧐
|
|