|
|
לפני 18 שעות •
5 ביוני 2026
לפני 18 שעות •
5 ביוני 2026
מישלי • 5 ביוני 2026
ככה
|
|
|
|
|
לפני 10 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 10 שעות •
6 ביוני 2026
פריאפוס(קינקי) • 6 ביוני 2026
זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
ophirT(נשלט){Vanvan duc} • 6 ביוני 2026
► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
Re: למה כזה קשה למצוא שולט באיזור הגיל שלי ושנראה טוב
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
Fuck You • 6 ביוני 2026
► ServiceOnly כתב/ה: אני מתחרפנת
וכמה וונילים שמחפשים מין במסווה של שולטים אין לי כח כבר אני שמתי לב , שאחרי ה 7.10 הקהל כאן מאוד השתנה… מרגיש שכולם מחפשים כאן זיון מהיר וחינם. מזעזע |
|
|
|
|
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 7 שעות •
6 ביוני 2026
Fuck You • 6 ביוני 2026
► bossdog כתב/ה: לדעתי, הם לא מתחבאים כמו שהם פשוט פחות מוחצנים.
ככה אני תופס את זה. מי שחשוב לו שיראו כמה הוא שולט - יעשה הרבה רעש, ואליו את תשימי לב, אבל תגלי שהוא לא מה שחיפשת. לדעתי, תחפשי את אלו שלא עושים הרבה רעש. זה דורש קצת יותר אקטיביות בחיפוש, מאשר שיבואו אלייך. התשובה הכי נכונה ומועילה. כל כך נכון. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
6 ביוני 2026
לפני 3 שעות •
6 ביוני 2026
פריאפוס(קינקי) • 6 ביוני 2026
► ophirT כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי הדור הבא, אלו שהיו בצבא במלחמה הזאת יוצאים מחושלים. אבל כל הדור שמעל מלא ב"בנים רגישים שלא פועלים בדפוסי התנהגות של גבריות רעילה". בדור שלכם רק ערסים הולכים מכות. בדור שלנו מכות היה דרך נפוצה להשיג ולהציג מעמד חברתי(לפחות בתיכון) |
|
|
|
|
לפני 26 דקות •
6 ביוני 2026
לפני 26 דקות •
6 ביוני 2026
Black -Spade(שולט) • 6 ביוני 2026
אין כמו הפורום של הכלוב וrage bait בזאנר
|
|
|
|
|
לפני 15 דקות •
6 ביוני 2026
לפני 15 דקות •
6 ביוני 2026
הלן הדוב • 6 ביוני 2026
► פריאפוס כתב/ה: ► ophirT כתב/ה: ► פריאפוס כתב/ה: זה כי גידלו את כל הדור שלכם להיות כוסיות.
אז בקושי יש שולטים בדור הזה. בדור שלי הנשלטים יותר דומיננטיים מהשולטים של הדור שלכם. חח מה זה האמרה ההזויה הזאת, דווקא להפך בעיניי הדור הבא, אלו שהיו בצבא במלחמה הזאת יוצאים מחושלים. אבל כל הדור שמעל מלא ב"בנים רגישים שלא פועלים בדפוסי התנהגות של גבריות רעילה". בדור שלכם רק ערסים הולכים מכות. בדור שלנו מכות היה דרך נפוצה להשיג ולהציג מעמד חברתי(לפחות בתיכון) אפשר להיות דומיננטי גם בלי לאבד שליטה וללכת מכות. מספיק להוריד את הטון, להישיר מבט ולעמוד על שלך. ככה אני מתמודד יום יום עם לקוחות בעיתיים אחד אחד וככה פיקדתי על חיילים בצבא. להרים ידיים או את הקול כשלא צריך זה סימן של חולשה. |
|
|