|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
MagisterDolor(שולט) • 4 ביולי 2026
► פישוטו כתב/ה: באמת? דווקא זה לעומת שאר התגובות בשרשור? כן, זה הכי ארוך ומתבכיין. לא רואה אפילו טעם בלענות לו נקודה נקודה לכל הכשלים הלוגיים |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
פישוטו • 4 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: באמת? דווקא זה לעומת שאר התגובות בשרשור? כן, זה הכי ארוך ומתבכיין. לא רואה אפילו טעם בלענות לו נקודה נקודה לכל הכשלים הלוגיים בנאדם שיתף תסכול, אני גם מבין הרבה ממה שהוא אמר. לא רץ לנתח את לוגית ברצון לפרק לו את הנקודות. לעומת זאת כל החרטוטים על מסתוריות והפגנת דומיננטיות נשמעו לי הרבה יותר אינסליים. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
Zord(קינקי) • 4 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► Zord כתב/ה: אני חושב שאם הוייב הכללי בקהילות / מסיבות / קבוצות לא היה עויין כלפי גברים כברירת מחדל, אז היו מגיעים הרבה יותר גברים.
ההרגשה היא תמיד שהנשים הן המסננת והגבר הוא המסונן / מסתנן. בין אם זה במסיבות שפשוט מנסים להכניס לשם כמה שיותר נשים, אבל גברים לא. אתה גבר? תביא איתך אישה. אתה בא לבד? תשלח תמונה עם גיל וגובה ותעבור סלקציה. אישה בודדה? בואי תקבלי שתיה בחינם, רק תבואי. אם את מביאה איתך חברה גם כניסה חינם עלינו. ההתאמה / עיצוב של הסצינה הזו נעשת לפי ה"חליל" של הנשים שנמצאות בה. הוייב של הסצינה הוא פמיניסטי-ליברלי-שמאלני-אנטי גברי כזה (אנטי לגברים שלא מיישרים קו)...שזה דווקא מסתדר עם ההיגיון והציפייה... הבאסה שזו עסקת חבילה להרבה דאבל סטנדרטים שמגיעים עם זה. אישה - את יכולה להיות מה שבא לך. גבר - לא, גבר צריך להיות 1, 2, 3. זה לא משנה נשלט / שולט, נשלטת / שולטת וכו'. אישה נשפטת לכף זכות מלכתחילה וגבר לכף חובה. גבר שלא 'מיישר קו' עם הרוב יחשב אנס פוטנציאלי או רעיל. זה בלי קשר לסטנדרטים של היופי, שזה גם די מוריד כי בתכלס סטטיסטית יש פה פיצוץ של נשים שאני לא מבין איך מישהו בכלל עונה על הדרישות שלהן. סטטיסטית זה לא מסתדר פשוט. אני נשבע שלא ראיתי פה פרופיל אחד של גבר שרושם בגבולות "נשים מעל 50 ק"ג" (כנראה היה מקבל באן תמידי / נכנס לרשימה שחורה) מצד שני כל פרופיל שלישי נשי כאן בגבולות "גברים מתחת למטר 85". יש מצב שזה המניפסט הכי אינסלי שקראתי בכלוב וואלה שחכתי להוסיף את מילת הקסם, הזכרת לי. אם אתה מתלונן על הנושא אז אתה אינסל / בתול / אפס וכו' הייתי מוסיף לסיום. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
► פישוטו כתב/ה: בנאדם שיתף תסכול, אני גם מבין הרבה ממה שהוא אמר. לא רץ לנתח את לוגית ברצון לפרק לו את הנקודות. לעומת זאת כל החרטוטים על מסתוריות והפגנת דומיננטיות נשמעו לי הרבה יותר אינסליים. הוא לא שיתף תסכול, הוא הכליל לגבי משהו שתקף כנראה רק לגביו. אני לא בגובה 1.8, לא מנכ״ל של חברת הייטק, ואיכשהו תמיד נשים מוצאות איתי מכנה משותף. אני יכול לומר לך בוודאות שאת אחת לא נמשכת לבכי אינסלי וגבריריות שברירה |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
פישוטו • 4 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: בנאדם שיתף תסכול, אני גם מבין הרבה ממה שהוא אמר. לא רץ לנתח את לוגית ברצון לפרק לו את הנקודות. לעומת זאת כל החרטוטים על מסתוריות והפגנת דומיננטיות נשמעו לי הרבה יותר אינסליים. הוא לא שיתף תסכול, הוא הכליל לגבי משהו שתקף כנראה רק לגביו. אני לא בגובה 1.8, לא מנכ״ל של חברת הייטק, ואיכשהו תמיד נשים מוצאות איתי מכנה משותף. אני יכול לומר לך בוודאות שאת אחת לא נמשכת לבכי אינסלי וגבריריות שברירה לא כל הודעה וכל התנהגות גברית במרחב צריכה להיות מושכת. לגיטימי גם להתלונן ולפרוק. כמו שנשים עושות ובצדק. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
► Zord כתב/ה: וואלה שחכתי להוסיף את מילת הקסם, הזכרת לי. אם אתה מתלונן על הנושא אז אתה אינסל / בתול / אפס וכו' הייתי מוסיף לסיום. מ.ש.ל |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
► פישוטו כתב/ה: לא כל הודעה וכל התנהגות גברית במרחב צריכה להיות מושכת. לגיטימי גם להתלונן ולפרוק. כמו שנשים עושות ובצדק. להתלונן על כך שנדרש איזון מגדרי כדי שלא יהיו רק גברים במסיבות זה בכי של קוזק נגזל. כל ניסיון לצייר את המין הגברי כמסכן שהעולם זומם נגדו ומעדיף נשים הוא מגוחך בלשון המעטה |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
► MagisterDolor כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: לא כל הודעה וכל התנהגות גברית במרחב צריכה להיות מושכת. לגיטימי גם להתלונן ולפרוק. כמו שנשים עושות ובצדק. להתלונן על כך שנדרש איזון מגדרי כדי שלא יהיו רק גברים במסיבות זה בכי של קוזק נגזל. כל ניסיון לצייר את המין הגברי כמסכן שהעולם זומם נגדו ומעדיף נשים הוא מגוחך בלשון המעטה אין לך פשוט מה לומר, אז אתה רושם אינסל. זה בסדר. |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
► פישוטו כתב/ה: ► MagisterDolor כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: בנאדם שיתף תסכול, אני גם מבין הרבה ממה שהוא אמר. לא רץ לנתח את לוגית ברצון לפרק לו את הנקודות. לעומת זאת כל החרטוטים על מסתוריות והפגנת דומיננטיות נשמעו לי הרבה יותר אינסליים. הוא לא שיתף תסכול, הוא הכליל לגבי משהו שתקף כנראה רק לגביו. אני לא בגובה 1.8, לא מנכ״ל של חברת הייטק, ואיכשהו תמיד נשים מוצאות איתי מכנה משותף. אני יכול לומר לך בוודאות שאת אחת לא נמשכת לבכי אינסלי וגבריריות שברירה לא כל הודעה וכל התנהגות גברית במרחב צריכה להיות מושכת. לגיטימי גם להתלונן ולפרוק. כמו שנשים עושות ובצדק. זה די ממחיש את מה שרשמתי לגבי הדאבל סטנדרט. סתם לדוגמא, מה אתה חושב שהיו התגובות לפוסט כזה על ידי גבר? https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=48111 איך היו עונים לו? האם היו נחמדים אליו? מכירים בבעיה שלו? חחח |
|
|
|
|
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
לפני 3 שעות •
4 ביולי 2026
► Zord כתב/ה: זה די ממחיש את מה שרשמתי לגבי הדאבל סטנדרט. סתם לדוגמא, מה אתה חושב שהיו התגובות לפוסט כזה על ידי גבר? https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=48111 איך היו עונים לו? האם היו נחמדים אליו? מכירים בבעיה שלו? חחח לא הבנתי מה הבעיה שלך עם הפוסט הזה. אתה מוזמן לפרסם שרשור דומה. בנוגע לגברת, אני מבטיח לך שאם היא תמצא איתך מכנה משותף חזק היא לא תחשוב יותר שאתה מכוער. מותר לך גם כגבר שיהיו לך סטנדרטים, אני לא מבין למה אתה חושב שזה פתח לביקורת. יש צורה להציג את הסטנדרטים הללו, בלי לבזות אף אחד. זה שאישה אומרת שהיא נמשכת לגברים גבוהים, לא מעיד בדבר על גברים נמוכים, וכן הלאה. בקיצור, תתקדם |
|
|