| bondman(נשלט){FLR} |
שלשום •
23 בספט׳ 2026
Re: אנשים שלא טורחים לקרוא פרופיל לפני שהם שולחים הודעה
שלשום •
23 בספט׳ 2026
bondman(נשלט){FLR} • 23 בספט׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: מנסה להבין מה עובר להם בראש.
מה מפעיל אותם? איך הם חושבים שזה הגיוני או סביר? דונו. השאלה המסקרנת היא, האם זה אי פעם הצליח למישהו מהם. יש מצב שכשזה במספרים גדולים, זה בכל זאת עובד להם במקרים מסויימים? כי בדרך כלל אנשים נוטשים דרכים שלא עובדות. ופה זה ממשיך וממשיך. וואלה. אולי זה אני שהייתי דפוק כל השנים? חחחח. |
|
|
| הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) |
אתמול •
23 בספט׳ 2026
אתמול •
23 בספט׳ 2026
הסייבר הטוב בחייך(מתחלף) • 23 בספט׳ 2026
היתרון של עוזי על רובה צלפים - יורה הרבה כדורים, לא מבזבז זמן, לא מצפה לפגיעה
|
|
|
| teacher(שולט) |
אתמול •
23 בספט׳ 2026
אתמול •
23 בספט׳ 2026
teacher(שולט) • 23 בספט׳ 2026
► הסייבר הטוב בחייך כתב/ה: היתרון של עוזי על רובה צלפים - יורה הרבה כדורים, לא מבזבז זמן, לא מצפה לפגיעה נכון, גם מכנס פתוח כל הזמן |
|
|
| Glitch(מזוכיסטית) |
אתמול •
23 בספט׳ 2026
Re: אנשים שלא טורחים לקרוא פרופיל לפני שהם שולחים הודעה
אתמול •
23 בספט׳ 2026
Glitch(מזוכיסטית) • 23 בספט׳ 2026
► Master Bruce כתב/ה: מנסה להבין מה עובר להם בראש.
מה מפעיל אותם? איך הם חושבים שזה הגיוני או סביר? דונו. עצה שלי: חיים שלי, תחסמ/י. אני זוכרת שעוד הייתי רכה בשנים והייתי מתעצבנת, מתווכחת, מעלה לבלוג תכתובות. בתכלס, לנסות להבין את התופעה דומה לצפייה במקק מתפגר על הגב ולהתאמץ להבין במה הוא לקה או חלילה להגיש לו טיפול רפואי. בשביל מה זה טוב? |
|
|
| red spider lily |
אתמול •
23 בספט׳ 2026
אתמול •
23 בספט׳ 2026
red spider lily • 23 בספט׳ 2026
► סנטוריון כתב/ה: מה שאנחנו באמת רוצים ומה שאנחנו חושבים שאנחנו רוצים הם לעתים לא אותו הדבר. לראייה, היו לא מעט מקרים שהכרות התחילה משיחה עם מישהי שאני בגבולות שלה: בגובה, בגיל, בסטטוס, במקום (לאו דווקא ממקום של הכרות, אלא שיחה רגילה בצ'אט, או פנייה בעקבות פוסט בבלוג). לפעמים אותה מישהי פנתה אלי. זאת המציאות.
גם מי שנמצא בגבול אחד יכול לזהות שאולי יש התאמה מצוינת בפרמטרים אחרים, לפנות בצורה מכבדת, ולתת לצד השני להחליט. חחחחחח משעשע אתה. אם כתוב שאני לא מעוניינת ואתה בגבולות ופנית, איבדת כל סיכוי. לפחות מולי... לכל כלל יש יוצא מן הכלל, פרט לכלל אחד: אם חשבת שזה סביר לפנות לבחורה שכתוב לה בפרופיל שהיא לא מעוניינת שתפנה אליה, לא משנה מי אתה (גם אם אתה הנרי פאקינג קאוויל), אתה פסול. אם שמת זין על הבקשות שלי לפני שהכרנו, אתה כנראה תשים זין גם על שאר הבקשות שלי ואני לא מעוניינת בלוזר חסר רגישות שיעשה הכל כדי לספק את הקטן בין הרגליים שלו. זה כלכך מביך (וסופר שוביניסטי ודוחה) לפנות לאישה כשאתה לא מתאים בטענה שהיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה💀 איזה הזיה. |
|
|
| סנטוריון |
לפני 11 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 11 שעות •
24 בספט׳ 2026
סנטוריון • 24 בספט׳ 2026
► red spider lily כתב/ה: חחחחחח משעשע אתה. אם כתוב שאני לא מעוניינת ואתה בגבולות ופנית, איבדת כל סיכוי. לפחות מולי... לכל כלל יש יוצא מן הכלל, פרט לכלל אחד: אם חשבת שזה סביר לפנות לבחורה שכתוב לה בפרופיל שהיא לא מעוניינת שתפנה אליה, לא משנה מי אתה (גם אם אתה הנרי פאקינג קאוויל), אתה פסול. אם שמת זין על הבקשות שלי לפני שהכרנו, אתה כנראה תשים זין גם על שאר הבקשות שלי ואני לא מעוניינת בלוזר חסר רגישות שיעשה הכל כדי לספק את הקטן בין הרגליים שלו. זה כלכך מביך (וסופר שוביניסטי ודוחה) לפנות לאישה כשאתה לא מתאים בטענה שהיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה💀 איזה הזיה. אני מחזיר אותך לדוגמת חיפוש עבודה. ברוב המשרות רושמים דרישות מסוימות, אבל רוב האנשים שמתקבלים אליהן בסופו של דבר לא עומדים בכל הדרישות - אחד למד תואר קצת שונה, לשני יש קצת פחות ניסיון, השלישי מגיע מתחום נושק אך לא זהה. באינטראקציות אנושיות לא הכל מתאים לרובריקה באופן מוחלט. משולש לא יכנס לחור בצורת ריבוע, אבל מתומן יכול לפעמים להשתחל לחור בצורת הפטגון. |
|
|
| MrBaboon |
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
MrBaboon • 24 בספט׳ 2026
נעשה ונשמע
|
|
|
| יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 24 בספט׳ 2026
אבל זה הקטע - בחיפוש עבודה זה סבבה לשלוח את אותו מייל זהה למאות חברות ולקוות שמי שמתאים לו יתקשר, אתה לא אמור לכתוב לכל מעסיק למה הוא מוצא חן בעיניו ולמה פנית דווקא אליו.
לעומת קשר אישי בין שני אנשים שכל הקטע בו הוא שזה אישי ואתה אמור להראות לאדם הזה שחשבת רגע לפני שזרקת לו הגשת מועמדות. וגם בחיפוש עבודה יש איזה מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית שכתוב מפורשות שהיא דרישת סף קריטית" - אף מגייס לא חוזר לאנשים שברור שלא קראו את המודעה. |
|
|
| סנטוריון |
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
סנטוריון • 24 בספט׳ 2026
► יולי Yuli כתב/ה: אבל זה הקטע - בחיפוש עבודה זה סבבה לשלוח את אותו מייל זהה למאות חברות ולקוות שמי שמתאים לו יתקשר, אתה לא אמור לכתוב לכל מעסיק למה הוא מוצא חן בעיניו ולמה פנית דווקא אליו.
לעומת קשר אישי בין שני אנשים שכל הקטע בו הוא שזה אישי ואתה אמור להראות לאדם הזה שחשבת רגע לפני שזרקת לו הגשת מועמדות. וגם בחיפוש עבודה יש איזה מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית שכתוב מפורשות שהיא דרישת סף קריטית" - אף מגייס לא חוזר לאנשים שברור שלא קראו את המודעה. אנחנו לגמרי מסכימים: יש מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית" (מה אגב מבדיל ביניהן? ... ). לכן באמת פנייה עם הודעת שטנץ משעממת לא עובדת בכלוב, ואני מקווה שאת גם לא מחפשת ככה עבודה, כי ככה באמת לא מקבלים משרה, וגם לא מייצרים קשר אנושי. פנייה בחיפוש עבודה צריכה להיות מנומקת, עם מספיק חפיפה בינך לבין תיאור המשרה, וכדאי שתהיה אישית וספציפית. בדיוק כמו פנייה למישהי. שוב, גייסתי אנשים וגם גויסתי בעצמי ובאף אחד מהמקרים לא הייתה התאמה במאה אחוזים לדרישות המשרה. אנשים עדיין יכולים לפנות *על אף* גבול בפרופיל וזה עדיין יכול להצליח, ויש לי ניסיון אישי די עשיר בעניין. אבל תשכחי ממני, דמייני לרגע את הנרי קאוויל באתר הכלוב, עם החיוך והפרסום והכתפיים הרחבות וה-1.85 שלו. מניח שאם היה שולח הודעה בכלוב לעלמת החן מעלי עם הכיתוב, "שבית את ליבי, תרצי לשבת לקפה?" היא לא הייתה עונה לו, "חחחחחח משעשע אתה. אם כתוב שאני לא מעוניינת ואתה בגבולות ופנית, איבדת כל סיכוי. לפחות מולי, לא משנה מי אתה (גם אם אתה הנרי פאקינג קאוויל), אתה פסול." |
|
|
| dommixxx(קינקי) |
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
לפני 9 שעות •
24 בספט׳ 2026
dommixxx(קינקי) • 24 בספט׳ 2026
► סנטוריון כתב/ה: ► יולי Yuli כתב/ה: אבל זה הקטע - בחיפוש עבודה זה סבבה לשלוח את אותו מייל זהה למאות חברות ולקוות שמי שמתאים לו יתקשר, אתה לא אמור לכתוב לכל מעסיק למה הוא מוצא חן בעיניו ולמה פנית דווקא אליו.
לעומת קשר אישי בין שני אנשים שכל הקטע בו הוא שזה אישי ואתה אמור להראות לאדם הזה שחשבת רגע לפני שזרקת לו הגשת מועמדות. וגם בחיפוש עבודה יש איזה מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית שכתוב מפורשות שהיא דרישת סף קריטית" - אף מגייס לא חוזר לאנשים שברור שלא קראו את המודעה. אנחנו לגמרי מסכימים: יש מרחק בין "לא עומד במאה אחוז מהדרישות" לבין "לא עומד בדרישת סף חד משמעית" (מה אגב מבדיל ביניהן? ... ). לכן באמת פנייה עם הודעת שטנץ משעממת לא עובדת בכלוב, ואני מקווה שאת גם לא מחפשת ככה עבודה, כי ככה באמת לא מקבלים משרה, וגם לא מייצרים קשר אנושי. פנייה בחיפוש עבודה צריכה להיות מנומקת, עם מספיק חפיפה בינך לבין תיאור המשרה, וכדאי שתהיה אישית וספציפית. בדיוק כמו פנייה למישהי. שוב, גייסתי אנשים וגם גויסתי בעצמי ובאף אחד מהמקרים לא הייתה התאמה במאה אחוזים לדרישות המשרה. אנשים עדיין יכולים לפנות *על אף* גבול בפרופיל וזה עדיין יכול להצליח, ויש לי ניסיון אישי די עשיר בעניין. אבל תשכחי ממני, דמייני לרגע את הנרי קאוויל באתר הכלוב, עם החיוך והפרסום והכתפיים הרחבות וה-1.85 שלו. מניח שאם היה שולח הודעה בכלוב לעלמת החן מעלי עם הכיתוב, "שבית את ליבי, תרצי לשבת לקפה?" היא לא הייתה עונה לו, "חחחחחח משעשע אתה. אם כתוב שאני לא מעוניינת ואתה בגבולות ופנית, איבדת כל סיכוי. לפחות מולי, לא משנה מי אתה (גם אם אתה הנרי פאקינג קאוויל), אתה פסול." כשאתה חתיך זה כריזמטי ונועז וכשאתה מכוער זה קריפי וחצוף 😅 ככה זה עובד |
|
|