שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 14 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 14 באוג׳ 2013
אז הכלב הוכנס חיש לביתו של החלודאי, ואחרי חצי שעה התחילו לשפוך עליו מים, מה שגרם לו להרים את הזנב ולברוח תוך יבבות - ועכשיו כל הפרעושים בטוח מסתובבים בחוצות העיר ולך תמצא אותם. כל השרים ירדו על ציפי לבני, והיא קרובה לבכי החליטה להתקשר אלי ולשאול בעצתי. אמרתי לה שלדעתי כל הפרעושים עלו כבר אתמול על המכרסמים שנמצאים בכלובים שמחזיק חולדאי, ואם ישפכו 5 דליי מים אז אולי הקספ יפוג. כמובן שהרעיון מטופש, אבל מה אכפת לי שירטיבו קצת את בית ראש היער. אבל, כמו שכבר קרה לא אחת בעבר, העצה שלי עבדה, וכל הפרעושים הפכו לבני אדם. המכרסמים הרטובים אגב, השמיעו מחאה חריפה בציוצים קולניים. חולדאי ששמח כל כך שחזר לצורתו הקודמת, החליט להזמין אותי לסעודת שבת חגיגית בביתו, יחד עם המטורפת ואביה וגם ציפי לבני. מעניין אם עד אז הוא יחזור להיות פרעוש. נחכה ונראה.
שבי על פני​(אחר)
המטורפת התקשרה לחולדאי ושאלה אותו אם אינו מתבייש. אם כל מה שהוא נותן לאדם שהציל אותו ממצבו הפרעושי הוא רק ארוחת שבת הרי הוא הקמצן הכי גדול בעולם ואף אחד לא יציל אותו יותר בפעם הבאה. לפחות 100,000 ש"ח אתה צריך לתת לו, צרחה היא עליו. תתבייש קמצן. אז חולדאי התבייש והחליט לבטל את ההזמנה לארוחת השבת. יותר טוב, ממילא לא היה לי חשק רב לבלות ערב שבת בביתו. המטורפת בכל מקרה תבוא לארוחה אפילו עם ההזמנה בוטלה, ונראה מי יעז להגיד לה לצאת.
שבי על פני​(אחר)
לא יאומן, אבל חולדאי הציע למטורפת לשמש כסגנית ראש העיר בבחירות המוניציפאליות הקרבות. המטורפת הגיעה לחלודאי כדי להלקותו על חוצפתו, אבל תוך כדי דין ודברים החליט חולדאי שהיא הפתרון שלו נגד המתמודד ההומו נגדו. מה יותר טוב מקרוסית? נכון? אז המטורפת הזמינה אותי ואת אביה לטקס חתימת הברית בינה לבין חולדאי. אותי זה לא מעניין אבל הזקן שמח מאד על הכבוד ואץ רץ לביתו של החולדאי להרים לחיים. עכשיו היא מתקשרת אלי ומעבירה לי תמונות דרך הניידים. אני כבר לא יודע מי המטורף האמיתי פה - היא או הוא. בעצם, אם חושבים על זה, הם שניהם מתאימים כצמד חמד פוליטי.
שבי על פני​(אחר)
חשבתי לחגוג הלילה עם גופה המדהים של המטורפת ובמקום זה היא מבלה הלילה יחד עם אביה בכרה בביתו של חולדאי שם הם יורדים על בקבוקי סליבוביץ וקערות צ׳ורבה ומגשי ממליגה. אם היא תהיה סגנו של הראיס, מענין איזה תפקיד ימלא אביה ברשימה.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 15 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 15 באוג׳ 2013
לא מאמין אבל חולדאי הציע לזקן מקום שישי ברשימה כדי שיפנה לקהל הגימלאים הרב בעיר. ואני לא מבין את האיש: מתי הוא יתפוס שיש לו עסק עם לא נורמלים? שיש לו עסק עם מי שיחרבש לו את הבחירות.
nomorenomore
nomorenomore • 15 באוג׳ 2013
עדיף זקן מטורף על פני אדם כמו ניצן הורוביץ, שמונע משנאה טהורה לסטרייטים, קדמה ורוצה להפוך את תל אביב למערת הומואים בסגנון קומוניסטי.

אדם שמתנגד לכל בנייה בעיר, אדם שטוען שאתה הומופוב דוחה אם אתה לא מאוהב בכל הומו שקיים בעיר..

וכמובן, הוא ממרץ, אין מה להוסיף.

אני אצביע לזקן המטורף.
שבי על פני​(אחר)
ניצן הורוביץ התקשר למטורפת והאשים אותה בבגידה במעמד ההומואים והטראנסים. הוא הבטיח לארגן הפגנות רבות משתתפים ומשתתפות תחת חלון דירתה. אז המטורפת הזמינה אותו לביתה לשיחה, ושתי דקות לאחר בואו כבר שכב הוא על המיטה מופשט מבגדיו כשהמטורפת יושבת בניחותא על פרצופו ומדברת בטלפון עם חברה שלה. כל מאמציו של הגבר להשתחרר רק מביאות להידוק הקשר בין הישבן הרוכב לבין הפרצוף שמתחתיו. ברגע זה אוכלת המטורפת ארוחה דשנה המונחת על בטנו של מר הורוביץ, ודרך אגב מורידה לו על הפרצוף כמה נודים בריאים.
שבי על פני​(אחר)
מי שהציל את ניצן היה חולדאי שבא לבקר את סגניתו המיועדת , מר הורוביץ קפץ על ההזדמנות לקנטר את חולדאי על הסגנית שבחר אבל חולדאי היה מאד מרוצה מהמנה שיריבו חטף.
slave for ever​(נשלט)
slave for ever​(נשלט) • 15 באוג׳ 2013
והפרס לסיפור הפנטזייה של המאה, בערבוב יותר מדי עלילות מופרכות והזויות בו- זמנית שאפילו בהוליווד לא יקבלו, מוענק השנה ל:

חריג (מתחלף).

ברכות על הזכייה.

שבי על פני​(אחר)
תודה רבה. הפרס לך הוא בילוי של שעה במיטה עם מי שתבחר: חולדאי או הזקן.