שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

ישיבה על הפנים והאבקות

שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 16 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 16 באוג׳ 2013
פעילי מטה ההסברה של ניצן הורוביץ מנהלים בשעות אלו חקירה סמוייה על המטורפת, כדי להכלים את חולדאי על מספר 2 ברשימה שלו. הם גילו את הקשר שלה ושל אביה עם הקוסם הגדול מרומניה, אבל בהיותם לא מאמינים בתופעות כאלו תארו את הקוסם בתור שתיין נוכל. אז התוכנית שלהם היא לספר לציבור שהגורו של סגניתו המיועדת של חולדאי הוא שיכור נואף רומני. הם גם התקשרו אלי וניסו לדלות מידע ממני. יעצתי להם לא להתעסק עם הקוסם הגדול אבל הם צחקו על האמונות המטופשות שלי. אני את שלי עשיתי. נתתי להם אזהרה חמורה. שימשיכו ויסתבכו.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 16 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 16 באוג׳ 2013
ההכנות בביתו של חולדאי לארוחת הערב החגיגית הולכות ונשלמות. אורחי הכבוד יהיו המצטרפים החדשים לרשימתו של חולדאי למועצת העיר, המטורפת ואביה, שיוצגו בפני כל הקהל כרכש החדש. מעניין אותי מה יגיד על זה אחד או שני מוזמנים, מפקד המחוז והווטרינר העירוני, שהייתה לו הכרות עמוקה כזכור עם הזקן. האם הם יגלו לחולדאי מי הטיפוסים האלה או לא יעזו להוציא מילה. בעצם, חולדאי בעצמו קצת או קצת הרבה לא שפוי, כך שכל ביקורת בכגון דא רק תעלה את קרנם בעיניו.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 17 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 17 באוג׳ 2013
הארוחה אצל חולדאי עברה בשקט גמור. אף אחד לא העיר לחולדאי מי הצוות שהוא ציוות לקראת הבחירות. אני רק חושב שאם חולדאי יזכה בבבחירות והקוסם הרומני יהפוך אותו לחתול, אז המטורפת תהיה ראש העיר. ובקצב הזה היא עוד תהיה ראש הממשלה. בלילה כשהיא ישבה עלי קראתי לה בצחוק גברת ראש הממשלה והיא הודתה שזה חלום הילדות שלה. סיפרתי לה על הטלפון מטעם אנשיו של ניצן הורוביץ והיא אמרה שתפנה לקוסם הרומני כדי שלא יעזור לו. לי יש הרגשה לא טובה, משום מה, שהקוסם הרומני עוד יעשה צרות אדירות לכולם. אמרתי לה להתנתק ממנו והיא תחשוב על זה.
שבי על פני​(אחר)
לפני כמה דקות התארגנה הפגנה של קומץ תומכי ניצן הורוביץ ליד ביתה של המטורפת. ניצן עצמו, חמוש ברמקול נייד, השמיע ססמאות בגנות הבוגדת. הזקן יצא למרפסת וצעק שבתו לא בבית ובכל מקרה היא מעדיפה את חולדאי הגבר ולא הרכיכה שצועקת עכשיו. אז ניצן הוריד את מכנסיו והתכונן לשלוף את איבר מינו כאות בוז אך ברגע זה ניתז עליו דלי מלא מי שופכין שהזקן שפך. ההפגנה התפזרה כשניצן מספיק לצרוח שהם עוד יחזרו.
שבי על פני​(אחר)
ניצן הורוביץ הגיש תלונה במשטרה הגד הזקן ששפך עליו דלי מלא סירחון, וכדי לקדם את מעצרו של הזקן בשיא המהירות, פנה הוא גם למפקד המחוז. ברם, מששמע במי המדובר ניסה לדבר על ליבו של מר הורוביץ שיבטל את התלונה כי אחרת יסתבך כהוגן. ניצן חטף את הסעיף והודיע למפקד המחוז שבתור חבר מועצת העיר תל אביב והמועמד להיות ראש העיר הוא דורש שהזקן ייעצר עוד הלילה. אז מפקד המחוז אמר לו שאם אין ברירה אז אין ברירה והורה לכמה שוטרים שגיבי כוח לשכן את מר הורוביץ באבו כביר למשך הלילה בעילה של התערטלות בפומבי. הנעצר הנדהם ניסה למחות אבל ידי השוטרים החסונות חסמו לו את הפה, אבל ההתרגשות המינית גרמה לניצן שיעמוד לו כמו טיל. אז השוטרים עזבו אותו כי לא רצו שיגמור במכנסיו והוא ניצל זאת כדי לברוח.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 18 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 18 באוג׳ 2013
זה כבר חמש שעות בהן מועכת ובוטשת המטורפת את גופו של ניצן הורוביץ שעשה טעות וחזר לבית שממנו שפכו עליו מי שופכין מדלי. הוא הבטיח לה חגיגית שיפסיק להתעסק במינוי שלה ולא יגיש תלונות במשטרה אבל היא הודיעה לו שהיא תהיה מעליו עד שימות. כרגע הוא כואב ובוכה ומכוסה זיעה קרה ומתפלל, כן האתאיסט הגדול מתפלל, שמישהו יבוא ויציל אותו. איפה הזקן, הוא שואל את עצמו, למה הוא מאפשר לבתו לרצוח? אולי הוא לא בבית אבל יחזור עוד מעט ויציל אותי.
שבי על פני​(אחר)
לאחר שניצן הורוביץ שבק חיים זרקה אותו המטורפת לצפרדע הזבל והלכה לה. למזלו, ואולי יותר למזלה, הוא רק התעלף, וכשהוא התעורר בתוך הצפרדע הוא פרץ בזעקות אימים עד שאחד השכנים שמע אותו ופתח לו. למה לא פתחת לבד, הוא שאל אותו? לא ידעתי היכן אנ,י הוא ענה. אז ניצן זה הלך שוב למשטרה והפעם בתלונה חמורה על ניסיון לרצח. שוטר מהתחנה התלווה אליו לביתה של המטורפת וכשזו פתחה את הדלת התחיל ניצן לצעוק: זו היא, זו הרוצחת. המטורפת עשתה פרצוף נדהם ביותר. אדוני הושטר, היא אמרה, האיש הזה מטריד אותי כבר כמה ימים. היום הוא נכנס לתוך הזבל כדי להסריח נורא ואז בא אלי הביתה. בקושי סילקתי אותו. תראה איל הדירה הפוכה בגללו. אז השוטר החליט להביא את שניהם לתחנה. הדיווח הגיע חיש למפקד המחוז שבקש מהשוטרים לשאול את מר הורוביץ כיצד הגיע הוא לביתה של המטורפת. הלכתי אליה, הוא ענה, אבל זו לא סיבה לנסות לרצוח אותי. אז מפקד המחוז הורה לעצור את ניצן ולשים אותו באבו כביר עד מחר. אין הוכחות שמישהו ניסה לרצוח אותך, הוא שידר לו, אבל אתה בטוח הלכת להטריד משיהי שאמרו לך לא להטריד אותה. יכול להיות שאתה צודק שהיא ניסתה לרצוח אותך, אבל את זה יש לחקור בצורה יסודית, אבל אין מקום לעצור אותה רק על סמך טענותיך. בקיצר, מר הורוביץ נמצא עכישו באבו כביר בתא מבודד, כי שאר העצירים לא מוכנים שלהות בחברתו והסירחון שהוא מדיף.
שבי על פני​(אחר)
עו"ד דן אבי-יבכה, הפרקליט הדגול, הוזעק כדי לשחרר את מר הורוביץ ממעצרו. לאחר השחרור נטל אותו הפרקליט טרמפ לביתו ובדרך ספר לו ניצן את השטויות שמספרים על הקוסם הגדול מרומניה. אז אבי-יבכה, ששמע על מעללי הקוסם, ייעץ לניצן לרדת מהנושא. גם אתה מאמין בשטויות האלה, שאל אותו ניצן? הוא יזיק לך גם אם לא תאמין בו, ענה לו הפרקליט הדגול. אתה רציני? בהחלט, הייתה התשובה. יש דברים שלא מתעסקים איתם. במיחוד עם בריאותך חשובה לך. אז אני לא פוחד ממנו ואני כבר מודיע לך עכשיו שאני לא משתין לכיוונו. איזה אדיוט הרהר בינו לבין עצמו דן אבי יבכה, איזה טמבל.
שבי על פני​(אחר)
תגובתו של הקוסם הרומני הגדול הייתה מהירה. ניצן הורוביץ הפך לסטרייט. האיש נמצא עכשיו בבלבלת נוראית ולא יודע מה לעשות. הוא נגעל מבן הזוג שלו ומאידך נמשך לכל חתיכה שעוברת ברחוב. האם סמלו המסחרי אבד? האם לא יוכל כבר להתמודד מול חולדאי כנציג המין השלישי? בינתיים מספר בנות שהוא התחיל איתן צחקו וראו זאת כבדיחה, אך באיזשהו שלב כולם יבינו שהחליף נטייה. ניצן נכנס למיטה והחליט לקחת כמה כדורי הרגעה ולרדת על חצי בקובק וודקה בתקווה שהשילוב הזה יסדר לו את הראש. ואז הגיע בן הזוג שלו וניסה לחבק אותו כעזרה, וניצן התחיל להקיא. בן הזוג אץ להזמין רופא כשאינו מבין מדוע בן זוגו מקיא. פדיחה.
שבי על פני​(אחר)
לפני 11 שנים • 19 באוג׳ 2013
שבי על פני​(אחר) • 19 באוג׳ 2013
הפסיכולוג של ניצן הורוביץ ניסה בכל כוחו ליישר אותו ולהחזירו למצבו הרגיל אבל כשל. ניצן התחיל לקלוט שעליו לרצות את הקוסם הגדול מרומניה כדי לחזור להיות מתרומם, אבל לא ידע איך לתקשר איתו. המטורפת יודעת, אבל אסור לו להתקרב אליה מה גם שיש סיכון שתהרוג אותו. אז הפתרון הוא ללכת למסירי קללות ישראלים, עד כמה שהוא לא מאמין בשטויות האלה.