YourKalba |
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
וואו
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
YourKalba • 19 באוג׳ 2013
אני לא מאמינה שאתה עדיין ממשיך..
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 19 באוג׳ 2013
אני לא מאמין שאת משתמשת בניק האסור הזה
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
ניצן חזר לביתו אחרי סשן עם מסירת קללות ששפכה עליו שמן והדליקה נרות וקטורת והעבירה סביב ראשו אבנים ריחניות, והכל עלה המון כסף ושווה לזבל. האיש נותר סטרייט לגמרי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
בעזרת פרוטקציה של אחד הפעילים מהמיגזר, הלילה יתקבל ניצן אצל גדול הקוסמים הערבים בגליל השייך איבן טחינה, שעושה נפלאות הכי גדולות.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
19 באוג׳ 2013
בשעה זו נע מר הורוביץ, מלווה בקומץ פעילי תנועתו, לכיוון צפון לקראת המיפגש הגורלי עם השייך הגדול איבן טחינה. למרות שמר ניצן לא מאמין בכל הדברים האלה, בכל זאת בטנו מפרפרת.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 20 באוג׳ 2013
אסור לי לספר מה קרה בטיפול שהעניק איבן טחינה כי מדובר בסודות מיסטיים טמירים. אוכל רק לגלות שאחרי הרבה שעות לקראת בוקר הודיע איבן טחינה שהוא שחרר את הקסם והכלב חזר להיות הומו. איזה כלב צווח ניצן הורוביץ. הכלב שלך איבן טחינה ענה לו. בגללו הרי באת אלי. אבל אין לי כלב צעק בחרון זעם ניצן הורוביץ. אז תקנה אדיוט, היתה התשובה. אני באתי בשביל עצמי, הוא צרח. מצטער, כך איבן טחינה, אבל הקסם עליך לא ניתן להתרה. לא יודע למי בארץ יש כוחות כאלה. אז תחזיר לי את ה 3000 ש״ח ששילמתי לך. מה פתאום, ראית כמה עבדתי קשה. אתה רימית אותי צווח ניצן, אתה הבנת שהקסם לא ניתן להתרה ולא אמרת לי מהתחלה. אני לא אשם שעשו לך כזה קסם, אין בארץ קוסם כל כך חזק, זה מישהו מרומניה אמרו לי. הקוסם הרומני? אורו פניו של איבן טחינה, למה לא אמרת לי בהתחלה? את הקסמים שלו אתה מסוגל להתיר? ודאי שלא, אבל יש לי דיבור איתו. תן לי עוד 3000 ש״ח ואני על המקום מסדר לך שהוא יסיר את הקסם ממך. אני מוכן לתת לך רק עוד 1000 ש״ח. נעשה פשרה ותתן לי רק 2000 ש״ח וזה באחריות. אתה יוצא מפה הומו כשר. אז ניצן הורוביץ נתן לאיכן טחינה עוד 2000 ש״ח והלז פנה לקיר והתחיל להתפלל. אחרי חצי שעה הסתובב איבן טחינה ואמר לניצן שתוך כמה שעות הקסם עליו יפוג. הוא ישן עכשיו, הסביר איבן טחינה, אבל איך שיתעורר יקבל את המסר שלי. והוא יפעל לפי המסר שלך תמה ניצן הורוביץ? עד היום הוא תמיד נענה לכל מה שביקשתי ממנו. הוא אוהב אותי ומכבד אותי. אז ככה יצא ניצן מהקליניקה של השייך כשהוא נסער ולא יודע אם להאמין לו, רק לקוות שהוא לא עבד עליו ותוך כמה שעות יחזור להיות הומו עליז ולא סטרייט. כל הדרך חזרה התפלל ניצן בעוז, והנה, כשהגיע לתל אביב הוא ראה קבוצת בנות ולא חש שום משיכה כלפיהן. ניצלתי, הוא צווח בגיל, חזרתי לעצמי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
המצב של ניצן הורוביץ לגמרי לא משמח. אכן, הוא כבר לא נמשך לנשים, אבל התברר שגם לגברים הוא לא נמשך אלא דווקא לכלבות. בראותו כלבה הוא מרחרח את אחוריה לבחון אם מיוחמת היא.הוא שב מיד לביתו חפוי ראש והתקשר לאיבן טחינה, אבל הוא הסביר לניצן שהוא לא יכול לעשות עבורו יותר שום דבר. שילמתי לך כל כך הרבה כסף כדי שאהפוך לכלב מיוחם, הוא הזדעק. מצטער, כך איבן טחינה, אני עשיתי בשבילך כל מה שאני יכול. אני אנסה לדבר שוב עם הקוסם הרומני. אולי הוא לא הבין אותי כראוי קודם. תנסה, התחנן מיסטר הורוביץ, תנסה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
שום דבר לא עזר. ניצן נזכר באזהרות שקבל מעו"ד דן אבי יבכה וכיצד לעג לו. אבל הוא גם נזכר בזקן ובאזהרות מפקד המחוז. אולי לזקן יש גם כוחות מיוחדים, הרהר הוא, אנסה לברר. הוא התקשר למפקד המחוז שאישר שאכן לזקן יש כוחות על טבעיים, אבל אין סיכוי שיסכים לעזור לו אם ניצן פוגע בבתו. אז ניצן נשבע שלא יתעסק יותר עם המטורפת ומפקד המחוז התקשר לזקן. זה אמר שהוא ינסה לדבר אם הקוסם הרומני אבל בתנאי בכרחי שניצן יפסיק להתעסק במועמדות של בתו, דבר שניתן הסכים לו כמובן. אז עכשיו נחכה ונראה אם הזקן יצליח לעזור לו וישכנע את הקוסם הרומני להשיב את ניצן למצבו הקודם.
|
|
a מק |
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
וואו
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
a מק • 20 באוג׳ 2013
קראתי 53 עמודים בשקיקה.
איך כל הדברים האלה יכולים לקרות לבן אדם אחד? זה כמעט פנטסטי. (תודה על אינספור רגעים של חרחורי צחוק בלתי נשלט) |
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
20 באוג׳ 2013
תודה מק' מכל הלב. בגלל אנשים כמוך אני טורח לכתוב.
|
|