שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 22 באוג׳ 2013
הזקן חטף ג'ננה על ניצן. איך יכולת להאמין שהקוסם הגדול יסחט אותך? הוא קוסם, לא סחטן. לפתע נשמע קול חזק ברומנית: אתה לא מתבייש לחשוב עלי דברים מבישים כאלו? ניצן הבין שזה הקוסם מדבר אליו. סליחה, הוא התפתל על הריצפה, עבדו עלי. אני מתנצל בפניך. סלח לי בבקשה. לא נשמעה תשובה אבל הזקן אמר לו שהקוסם הגדול מחל לו. אז מי הנוכל שהוציא ממני 300,000 ש"ח? לא הבנת שזה לא יכול להיות הקוסם שישלח מישהו על אופנוע לגבות את הכסף, שאלו הזקן. אתה זוכר את מספר האופנוע? בערך, לא בדיוק. אז בא ניגש למשטרה, הציע הזקן, שם יהפנטו אותך ותיזכר במספר. איזה אדיוט אני, ציין מיסטר הורוביץ, איך לא הבנתי מההתחילה שזה בלתי אפשרי שהקוסם הגדול דורש כסף ממני. ואני לא מבין את עצמי למה לא התייעצתי איתך.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
במשטרה אמרו לניצן ולזקן שזה לוקח כמה ימים עד שמביאים מהפנט, אבל אם ניצן יתרכז בשקט הוא יצליח להיזכר. אז המספר הראשון שהוא נתן היה לא נכון, אבל אז צהל ניצן כי נזכר במספר בוודאות. ואכן, המשטרה בדקה והיה זה מספר של אופנוע. רק מה? בשעות הערב דווח עליו שנגנב, שעה קלה לפני שרוכבו אסף את הכסף של ניצן. אבל השוטרים הציעו לבדוק בחברת הסלולר מאיזה מספר התקשרו בלילה וככה לגלות את הרמאי. ואכן, מקור השיחה נתגלה. טלפון ציבורי...
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
פשוט מאד לגלות את הנוכל, תבדוק למי גילית את הספור על הקוסם הרומני. זו בעייה, ענה לו ניצן, פרסמתי את הסיפור כשעוד צחקתי עליו בפייסבוק ואחרי זה נכנסו כל מיני אנשים ושמו עידכונים. אין לי סיכוי לתפוס אותו. יש לי רעיון אמר לו הזקן...
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
הרעיון שלי הוא כזה, כך אמר הזקן. תפרסם בפייסבוק שלך שאתה מוכן לתת 500,0000 ש״ח לזה שלקח את הכסף אמש אם הוא יחזיר אותו. זה הרעיון הכי מטורף ששמעתי, נחר ניצן בבוז ועזב. לפחות אני לא מוטרד מהסיפור כי המטורפת חזרה אלי ודיינה אותי חזק ועכשיו היא נחה על הפנים שלי.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
ניצן הורוביץ סיפר את כל הסיפור למפקד המחוז. איזה משוגע הזקן, הציע שאני אתן חצי מליון למי שיחזיר לי שלש מאות אלף. מטומטם, נזדעק עליו מפקד המחוז, הזקן הזה הוא הקוסם הכי גדול בארץ. נתן לך קסם ואתה ביזית אותו. אז ניצן התקשר מיד לזקן אבל זה לא ענה לו.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
ניצן הודיע למפקד המחוז שהוא הולך להשיג 500,000 ש״ח והמפקד הזהיר אותו שעליו קודם להתנצל בפני הזקן כי אולי הקסם כבר פג. אני מרגיש שהקסם ישנו, כך ניצן, ועוד הלילה אשיג את הכסף. מאיפה, שאל מפרד המחוז? שוק אפור. אל תעשה את זה, אני מתחנן בפניך אמר המפקד, אתה חייב בכל מקרה לדבר עם הזקן. הוא לא עונה הפרימדונה, ענה ניצן ולי נמאס להיות פראייר. הלילה אני משיג את הכסף שגנבו ממני בחזרה.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
ניצן השיג חמי מליון מהשוק האפור בריבית רצחנית של שני אחוז ליום ופרסם הודעה בפייסבוק שלו. עכשיו כשהפתיון הושלך, יש לחכות ולהמתין.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
22 באוג׳ 2013
חצי
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
23 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 23 באוג׳ 2013
ליל אימים עבר על ניצן הורוביץ. באמת הטלפון צלצל והאיש ברומנית קפץ על ההצעה שניצן הציע. הוא אמר שניצן ישים לו באותו מקום את הכסף והוא ישאיר את הכסף שלקח מניצן . אז ניצן השאיר חצי מליון ש״ח שלווה מהשוק האפור ונהג האופנוע חטף את הכסף והשאיר במקומו שקית. הפנים היה מאכזב. שתי מנות פלאפל. ניצן הבין באותו רגע שהפסיד 800,000 ש״ח מתוכם רוב הכסף שלקח בריבית רצחנית מהשוק האפור, ואין לו מאיפה להחזיר להם, ולכן דמו מותר. אצטרך להתאבד קבע. הוא טילפן למפקד המחוז שצחק לו בפרצוף. אמרתי לך לא לעשות את זה בלי להתנצל קודם בפני הזקן, אמר, ולצערי אין לך יותר מה לעשות. רק לברוח מהמדינה לאיזה חור נידח.
|
|
שבי על פני(אחר) |
לפני 11 שנים •
23 באוג׳ 2013
לפני 11 שנים •
23 באוג׳ 2013
שבי על פני(אחר) • 23 באוג׳ 2013
ניצן החליט להתאבד אבל הבין שהשוק האפור יתנכל לכל בני משפחתו עד שהכסף עם הריבית הרצחנית יוחזר. הוא ניסה להתקשר לזקן ותפס אותו אך זה לא היה מוכן לדבר איתו. מה אעשה, מלמל בייאוש ניצן, איך הבאתי את עצמי למצב נוראי כזה. בשלב זה הוא החליט לשכב ליד דלתו של הזקן עד שזה יתרצה ויסכים לדבר איתו. הוא היחיד שיידע מה לעשות.
|
|