|
|
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
30 בדצמ׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 30 בדצמ׳ 2025
ivy sweet כתב/ה: בקיץ אני אוהבת הכל, במיוחד לחות גבוהה😂
בחורף אוהבת לעשן בחוץ כשיש גשם, אבל הפסקתי לעשן ולכן לא אוהבת בחורף כלום! 3 כותביםות אהובים עליך כאן פרלין. אייל. אנטימטר. אומנם לא הבנתי את השאלה. אבל מעביר אותה הלאה. 3 סיבות בדסמיות לקום בבוקר מחייך או מחייכת |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
lotus in oz(נשלטת){CharlieI} • 31 בדצמ׳ 2025
כי היד שלו על הצוואר שלי, כי אני מרגישה את השייכות בבטן, ממש עמוק, כי הכוס/תחת מזכיר לי את אתמול.....
מה הייתם משנים לטובה ביום הנוכחי ? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 31 בדצמ׳ 2025
lotus in oz כתב/ה: כי היד שלו על הצוואר שלי, כי אני מרגישה את השייכות בבטן, ממש עמוק, כי הכוס/תחת מזכיר לי את אתמול.....
מה הייתם משנים לטובה ביום הנוכחי ? מותר להגיד להפסיק את המלחמה? כי לגמרי להפסיק את המלחמה. ובאופן האישי בשלב הזה, לכבות את החורף איזה פריט לבוש תמיד גורם לך להרגיש, יפה,סקסי, חזק? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
חיוך מלנכולי(קינקי) • 31 בדצמ׳ 2025
נעליים מגניבות ויפות, תמיד הכי מרים לי
מאחל/ת לעצמך חוויה ספציפית לשנה החדשה? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
חיוך מלנכולי כתב/ה: כלום, שרק ימשיך ככה כי חופש
מאחל/ת לעצמך חוויה ספציפית לשנה החדשה? מישהו אמין ותקשורתי אוכל להעמיק אתו בבדסמ. כלומר, לחוות קשר בדסמי . מה הן חמשת העצות שהיית נותן למישהו במקצוע שלך?? אני |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
פרלין(נשלטת){ש} • 31 בדצמ׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: חיוך מלנכולי כתב/ה: כלום, שרק ימשיך ככה כי חופש
מאחל/ת לעצמך חוויה ספציפית לשנה החדשה? מישהו אמין ותקשורתי אוכל להעמיק אתו בבדסמ. כלומר, לחוות קשר בדסמי . מה הן חמשת העצות שהיית נותן למישהו במקצוע שלך?? אני שווה! במיוחד כי אנחנו באותו מקצוע! לבוא תמיד מוכנה. רגש זה חשוב, אבל דידקטיות טובה היא כלי מנצח. הוראה עושים באהבה. ימי מחלה לגיטימיים גם כשהמחלה היא שחיקה ורצון לנוח. חשוב מאוד למצוא את האיזון, כי הוראה היא חור שחור של אנרגיה ותמיד תמיד תמיד אפשר לעשות עוד. עדיף לעשות פחות מלהגיע להתמוטטות. ובסופו של דבר, מה שכל התלמידים בכל הגילים זוכרים, זה את הקשר, לא את השיעור המפואר. שאלה: ידיים גדולות או זין גדול? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
[quote="פרלין"]
Bluecollar כתב/ה: חיוך מלנכולי כתב/ה: כלום, שרק ימשיך ככה כי חופש
מאחל/ת לעצמך חוויה ספציפית לשנה החדשה? מישהו אמין ותקשורתי אוכל להעמיק אתו בבדסמ. כלומר, לחוות קשר בדסמי . מה הן חמשת העצות שהיית נותן למישהו במקצוע שלך?? אני שווה! במיוחד כי אנחנו באותו מקצוע! לבוא תמיד מוכנה. רגש זה חשוב, אבל דידקטיות טובה היא כלי מנצח. הוראה עושים באהבה. ימי מחלה לגיטימיים גם כשהמחלה היא שחיקה ורצון לנוח. חשוב מאוד למצוא את האיזון, כי הוראה היא חור שחור של אנרגיה ותמיד תמיד תמיד אפשר לעשות עוד. עדיף לעשות פחות מלהגיע להתמוטטות. ובסופו של דבר, מה שכל התלמידים בכל הגילים זוכרים, זה את הקשר, לא את השיעור המפואר. שאלה: ידיים גדולות או זין גדול?[/quote זין גדוח לרדת נמוך עוד לעוף גבוה? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
Skater • 31 בדצמ׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: זין גדוח לרדת נמוך עוד לעוף גבוה? לא בטוח שהבנתי את השאלה, אבל לעוף גבוה, תמיד לעוף גבוה. בשלב ההיכרות- טלפון, וואצאפ או וידאו? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
lotus in oz(נשלטת){CharlieI} • 31 בדצמ׳ 2025
קודם ואטסאפ, עד שתוכח התאמה תאורטית ואז טלפון כי זה נותן משהו רגשי , ואז פייס טו פייס
מה הכי הייתם רוצים לקבל עכשיו ממש לכבוד השנה החדשה? |
|
|
|
|
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
לפני 3 שבועות •
31 בדצמ׳ 2025
Skater • 31 בדצמ׳ 2025
lotus in oz כתב/ה: קודם ואטסאפ, עד שתוכח התאמה תאורטית ואז טלפון כי זה נותן משהו רגשי , ואז פייס טו פייס
מה הכי הייתם רוצים לקבל עכשיו ממש לכבוד השנה החדשה? תחת עסיסי לצבוע באדום 🖐️ איזה שינוי אתם מאחלים לעשות בשנה הקרובה? |
|
|