מUחדת |
לפני 18 שנים •
23 בדצמ׳ 2005
שד וירטואלי
לפני 18 שנים •
23 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 23 בדצמ׳ 2005
גרניקה כתב/ה: מיוחדת. כתב/ה: זה גם נקי וגם שומר על דיסקרטיות.
{שדה. אבל וירטואלית} (גם לי יש שד, אפילו שניים {85C, מה איכפת לי שידעו, אני במילא וירטואלית}). וירטואלי וירטואלי- אבל שד |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 בדצמ׳ 2005
תשכחו מזה
לפני 18 שנים •
23 בדצמ׳ 2005
Yosefus(שולט) • 23 בדצמ׳ 2005
אני לא רץ לעמוד 13 !
מצדי שנמש תמלא עכשיו 9 עמודי שירת ימי הבינים י. (לא רץ ! לא ! גם לא תמורת ג'חנון מהתנור !) |
|
-אש- |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
-אש- • 25 בדצמ׳ 2005
[color=red]משעשע, מצחיק, וציני . כמו שאני אוהבת לקרוא.
במיוחד משעשע לקרוא את התגובות ואת כל הרצינות התהומית שיכולה להתלוות אליהן לפעמים [/color] |
|
המלט |
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
משהו אחר, סוף סוף
לפני 18 שנים •
25 בדצמ׳ 2005
המלט • 25 בדצמ׳ 2005
(if (contents != mainstream
} ;read again ;think about it ;enjoy text and relax ;thank writer { ..... ..... תודה. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
26 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 26 בדצמ׳ 2005
|
|
Yosefus(שולט) |
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
כי בהחלט ראוי
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
Yosefus(שולט) • 6 בפבר׳ 2006
מיוחדת. כתב/ה:
|
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
אני קוראת את הפוסט הזה מחדש
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
עינבר • 6 בפבר׳ 2006
בפעם הראשונה , בתחילת אוקטובר, כמה ימים אחרי שהתחיל הניתוק האחרון ביני ובין מי שפגע בי, חפשתי כאן את התקווה. את המקום הקסום שאני יכולה להיות אני ולמיין בין כל האדיוטים, חברים ממש טובים, גברים ממש שווים והרשתי חביבת הקהילה והיפה בנשים.
הציניות של מיוחדת הפגישה אותי , עם מישהי שחוותה , ככל הנראה משהו שלילי. פגעה בתחושת הבטחון והאהבה העוטפת שחפשתי כאן. ואז אני , בדיוק כמו ליילה , התקשיתי להבין למה כולם מחייכים. אני קוראת כאן מחדש. חמוד, משעשע, שנון, שהשליליות שלו כ"כ מרומזת, ואני לא מבינה מה יכולתי לא לאהוב בפוסט הזה. אבל הפוסט בטח לא השתנה בחצי שנה , אולי זאת אני ? |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
כן, עינבר
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
מUחדת • 7 בפבר׳ 2006
עינבר כתב/ה: בפעם הראשונה , בתחילת אוקטובר, כמה ימים אחרי שהתחיל הניתוק האחרון ביני ובין מי שפגע בי, חפשתי כאן את התקווה. את המקום הקסום שאני יכולה להיות אני ולמיין בין כל האדיוטים, חברים ממש טובים, גברים ממש שווים והרשתי חביבת הקהילה והיפה בנשים.
הציניות של מיוחדת הפגישה אותי , עם מישהי שחוותה , ככל הנראה משהו שלילי. פגעה בתחושת הבטחון והאהבה העוטפת שחפשתי כאן. ואז אני , בדיוק כמו ליילה , התקשיתי להבין למה כולם מחייכים. אני קוראת כאן מחדש. חמוד, משעשע, שנון, שהשליליות שלו כ"כ מרומזת, ואני לא מבינה מה יכולתי לא לאהוב בפוסט הזה. אבל הפוסט בטח לא השתנה בחצי שנה , אולי זאת אני ? זו את ! |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
למיוחדת, המיוחדת מאד
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 7 בפבר׳ 2006
וואללה
רק עכשיו נתקלתי בפוסט הזה שלך, שהועלה מן האוב. כמה צחקתי. מסתבר בכל זאת, שלא הייתי יסודי מספיק * - שוויצר נארקסיסטי אחד. חטאת חמורות בחטא הגאווה, פויה. תשמעי את כותבת מקסים, והציניות שלך מדהימה. יש לך את זה. מה שאני סקרן לגביו מכל הסיפור, זה שני דברים: 1. איפה את עכשיו, לאחר מספר חודשים לא מועט, בגישתך לעניין ? 2. האם לא כדאי לך, לי ולכולם, שתפתחי פוסט חדש בעניין, המבאר סוגייה זו ? (ראי סעיף 1). במידה וכן אבקש ממך להפנות גם לפוסט המדובר, במיוחד עבור אנשים החסרים יסודיות מספקת (כמוני). 5. האם ניתן להסיק בביטחון מספק, שאת לא מחפשת את דמות האב, כאן, או חלילה, במקומות אחרים ? (חשש אישי לאור העניין, ופער הגילאים בינינו). 9. האם, לדעתך, וכמובן בליווי המלצות, עדיף מכאלה, שהם בגדר אצולה כאן, הגעת למקום, בו את סאבית ראויה כבר ? 12. במידה והתשובה לסעיף קטן 9, היא חיובית. אבקשך בפוסט החדש, או אפילו באחד נוסף, לתרום מנסיונך, מהתובנות שרכשת, ומהאופן בו הגשמת את עצמך, לאותן סאביות, צעירות, או לא בשלות מספיק. את מבינה, חייהם של השולטים באתר קשים מנשוא. כל כך הרבה מאמץ נדרש עם אותן חדשות לא בשלות. שיתוף מצידך, עשוי להתקבל בהרבה יותר קלות, על ידי צעירות אלו. יכול כל כך להקל על אותם שליטים, המתקשים לעמוד בעומס המטלה. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
צ'יטה היקר
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
עינבר • 7 בפבר׳ 2006
תאלץ לעמוד בתור בסבלנות, כולם רוצים קצת מיוחדת.
|
|