ויטו אנדוליני |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
ויטו אנדוליני • 30 במרץ 2007
אורלי כתב/ה: מאותגר כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? ) תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! [/b] ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים ) אוי מתוק, איזו דרך אכזרית לגלות. ממש עצוב לי שאתה לא ממני שתדע לך. (אנחת רווחה...לא צריכה לשלם מזונות ) גם לי מאד עצוב שאני לא ממך שתדעי לך. (אנחת רווחה...גם ככה הדונית לעולם לא שילמה מזונות ) |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
jem's • 30 במרץ 2007
מאותגר כתב/ה: אורלי כתב/ה: מאותגר כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: אורלי כתב/ה: מי עלה בדעתו מכירה של אישתי?
מי? מי? אף אחד לא חושב על זה אפילו, ברור? (50 ש"ח פעם אחרונה מי לוקח? לא? אוקי, חינם חינם, מי לוקח אותה? ) תמתינו רגע עם הגליצ'ות שלכם אשתי היקרה, מה זה????????? מחר אני עסוקה אבל ביום חמישי בשעה 8:30 בבוקר אנחנו נפגשות ברבנות!!!! אני דורשת גט ומיד!!! Fיייייייי טוב תקבלי גט. רק בגלל שדרשת מיד תקבלי אותו רק כשתגיעי לגיל 60 ואף אחת לא תסתכל עלייך! [/b] ככה? אין בעיה. זה אף פעם לא הפריע לי. זה הרגע לגלות לך שמאותגר לא ממך!!!! [b]אני בשוק אז מי אמא שלי האמיתית? מאותגר, שהולך לסעור בלב הים עם מרקו(לא מה שאתם חושבים ) אוי מתוק, איזו דרך אכזרית לגלות. ממש עצוב לי שאתה לא ממני שתדע לך. (אנחת רווחה...לא צריכה לשלם מזונות ) גם לי מאד עצוב שאני לא ממך שתדעי לך. (אנחת רווחה...גם ככה הדונית לעולם לא שילמה מזונות ) אני לא רוצה להפריע לכם בחיפוש אחרי מרקו אבל אני שמעתי ממקורות יודעי דבר כי מאותגר עולה למכירה אני מביא את הקופה שלי .......... |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
עומריקו
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
Madame T(שולטת) • 30 במרץ 2007
את מאותגר אתה יכול לקבל בחינם אבל תיזהר כשאתה שם שלא יקנו אותך בטעות
|
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
Tish Adams • 30 במרץ 2007
שאלו מה זאת מכירה פומבית של עבדים ושפחות.
אז ככה: המכירה מתנהלת כמו כל מכירה פומבית רגילה שאתם מכירים. מציגים עבד או שפחה למכירה. מספרים מה הגבולות שלו/שלה ומתחילים לשמוע הצעות מחיר. ההצעה הגבוהה ביותר תתקבל אחרי קריאה שלישית. כהרגלנו במסיבות הפמדום (The Femdom) הכסף יועבר לתרומה. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
Re: עומריקו
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
jem's • 30 במרץ 2007
Madame T כתב/ה: את מאותגר אתה יכול לקבל בחינם אבל תיזהר כשאתה שם שלא יקנו אותך בטעות
אני ? חחחחחח בואי נגיד שלא כסף קונה אותי .... אולי הרבה וויסקי |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
עכשיו, מאדאם T - אני מבקשת ממך לא לחלק את הילדים שלי ככה בחינם!!
אורלי אשתי, מתי שילמת מזונות? אפילו כרטיסיה כל הזמן שכחת לקנות לילד. פףףףףףף מאותגר, ילד שלי מוצלח. אמא אוהבת אותך. עומריקו, תתחיל לשתות מעכשיו. ומאיפה בא פתאום מרקו? הוא גם רוצה להשתתף במכירה? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
Madame T(שולטת) • 30 במרץ 2007
Tish Adams כתב/ה: עכשיו, מאדאם T - אני מבקשת ממך לא לחלק את הילדים שלי ככה בחינם!!
אורלי אשתי, מתי שילמת מזונות? אפילו כרטיסיה כל הזמן שכחת לקנות לילד. פףףףףףף מאותגר, ילד שלי מוצלח. אמא אוהבת אותך. עומריקו, תתחיל לשתות מעכשיו. ומאיפה בא פתאום מרקו? הוא גם רוצה להשתתף במכירה? חחח, חלילה לי טיש מלחלק את ילדייך האהובים בחינם ולגבי עומריקו עוד נראה, אולי אני אקנה אותו בחינם |
|
Tish Adams |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לא הייתי בונה על עומריקו בחינם.
במכירה הקודמת הוא עלה לי 650 שח. מה שמזכיר לי.... עומריקו, נראה לי שכדאי שתוותר על ארוחת שבת הערב. |
|
ויטו אנדוליני |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
ויטו אנדוליני • 30 במרץ 2007
Tish Adams כתב/ה: לא הייתי בונה על עומריקו בחינם.
במכירה הקודמת הוא עלה לי 650 שח. מה שמזכיר לי.... עומריקו, נראה לי שכדאי שתוותר על ארוחת שבת הערב. אפשרי יהיה לקנות את עומריקו בתלושים של "רב-תו"?(עבודה, חג, תלושים. אתם יודעים ). בא לי לתרום אותו. ואני חושב שהאיראנים יעדיפו את עומר, מאשר 15 בריטים משעממים . את הטיסה תממן הדונית. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
לפני 17 שנים •
30 במרץ 2007
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 30 במרץ 2007
Tish Adams כתב/ה: לא הייתי בונה על עומריקו בחינם.
במכירה הקודמת הוא עלה לי 650 שח. מה שמזכיר לי.... עומריקו, נראה לי שכדאי שתוותר על ארוחת שבת הערב. זה כבר מתחיל להישמע מעניין |
|