Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
Tobias(אחר) • 18 באוג׳ 2007
לוטוסית....
בשרשור הקודם שהיה...שפחות להשכרה... התגובה הראשונה שלי הייתה יותר מתוך שעשוע כי חשבתי שזה ברור מאליו "הנימוס" הזה. ראיתי מאז המון דעות ותגובות וכולן תקפות אני לא עושה בדסמ יותר טוב מאף אחד. ואני לא יותר בדסמי מאף אחד. אני פשוט אומר פה שוב. אם יש קהל אנשים מסויימים שזה הזרם הבדסמי שלהם. ולא משנה אם נותנים לזה שם כמו HARDCORE DOMINATION מבחינתי שיקראו לזה כומר רבי וברווז נכנסים לבר בדסמ. פשוט. מנסה למצוא דרך. להוציע תועלת מתוך השרשור. להוסיף אוד אופציה לאנשים. את לא צריכה לאהוב את HARDCORE DOMINATION ואת יכולה לסלוד ממנו. זה בסדר גמור מבחינתי ולא עושה אותך פחות אדם שהייתי רוצה בחברתו. זה פשוט בשביל ליידע. בכדי שהדברים שקרו בשרשור הזה שהראה למרות שאולי לא תבינו מאיפה בא הרגש הזה הוא עדיין ישנו ואפשר למצוא דרך לכבד את זה וליידע את הסובבים איפה אתה ושפחתך נמצאים מבחינה בדסמית...ואיך הייתם רוצים שיפנו אליכם, לסובבים. כי בסופו של יום אנחנו קהילה קטנה מאוד ככה שאין מקום לזרם הזה בנפרד ולזרם הזה בנפרד וכו וכו... כולנו יחד באותה קלחת. אם יהיו דרכים להבדיל ולדעת. כך שנוכל לנהוג בנימוס ובכבוד שכל אחד היה רוצה לקבל. האם זה לא טוב? יכולתי להתפלפל ולהלחם מילולית בכולם עד אין קץ או עד שנעבור אפילו את שרשור האסוציאציות אבל זה מאבד את הטעם מבחינתי ויותר גרוע... תמיד בסוף אדם יוצא נגד אדם ולא דעה כנגד דעה. אז אני מוותר על האגו שלי. אני לא רוצה להיות צודק. אני פשוט רוצה לחיות את החיים שלי עם כמה שפחות מהמורות בדרך. והייתי רוצה גם להיות מסוגל לא ליצור מהמורות לאחרים. היום אחרי השרשור הזה... אני יודע למשל שאם הייתי רוצה לפנות ל-NEWOLDONE באיזה שהיא הצעה.... הייתי פונה אליה ולא אל אדונה...מכיוון שהיא הבהירה לי שזה המצב המועדף עליה ועל כל אחד אחר שתהייה איתו.....ולמרות שזה היה גורם לי לחרוק קצת שיניים, עדיין עכשיו אני יודע זאת לגביה ספציפית. לקבוע איזו שהם חוקי נימוס כללים כלפי שבהם קבוצה מסויימת דוגלת( ואני אומר,,,שאם נעשה את זה....זה יהיה פתוח לכל להציע חוקים הגדרות וכן הלאה.) זה בעצם ההרחבה של ההצעה של....אם השפחה שלך רוצה שיפנו לאדון שלה ולא אליה שתתכתוב את זה בפרופיל שלה... אפילו שאפשר לומר... אם השפחה שלך לא רוצה ....שתכתוב שהיא לא רוצה שיפנו לאדון שלה. שניהם תקפים אבל זה משחק של אגו אז הנה שוב אני שם את האגו בצד. אני אקח את האחריות עליי ואכתוב בפרופיל שלי איך הייתי כן מעדיף. אני רק מקווה אומנם. שאם יהיה כתוב. שמישהו עדיין יכבד את זה. יום טוב לכולם. אל תקחו את עצמכם יותר מדי ברצינות מפה והלאה. |
|
Tobias(אחר) |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
Tobias(אחר) • 18 באוג׳ 2007
מתנצל על שגיאות כתיב, אותיות כפולות ושאר דפקטים בכתיבה.....נכתב עם ראש מאוד מסטול ועייף.
|
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
aka BODYGUARD • 18 באוג׳ 2007
קראתי פעמיים.
הפוסט עוסק בפניה לסאביות ולא בהשלכות המשפטיות של מהו רכוש, מי עושה בדס"מ טוב יותר מאחרים, לא בפמיניזם טהור- בסך הכל בקוד התנהגותי בתוך קהילה . מרגע שסאבית הרכינה ראשה ונענד לה הקולר היא בבחינת "רכוש" . היא היתה חופשיה לבחור להגיע לערכיות הזו מתוך עמדת כוח ולא חולשה. בדיוק באותה שורת כתיבה אומר שהיא רשאית לקום וללכת, מתוך בחירה. זה סוג של חוזה בין שני אנשים שהחליטו שזו דרך ההתנהלות שלהם יחדיו.מתוך בחירה. באותו רגע בדיוק הסאבית הופכת להיות "רכוש", עם גרשיים או בלעדיהן- לא משנה כלל.רכוש. היא תעשה מה שאומר וארצה, במסגרת החוזה שהסכמנו עליו מראש. כל חריגה מכך הינה בבחינת הפרת חוזה וכבעל הבית אני רשאי להשתמש בסנקציה של התרת החוזה מאחר והצד השני לא עמד בו. ככה, ממש בפשטות. חדשה-ישנה: נורא צרם לי המשפט שלך בנוגע להיותך שפחה וכו'. איננו מכירים אבל אם אדע שאת שפחה אתייחס אליך ככזו, עם כל הכבוד שיש בכך. נשלטות אינה סימן לחולשה, נהפוך הוא, סימן לכוח גדול ועל כך יש כבוד. המון כבוד. זה ששולטים בוחרים להתנהג בגסות לשפחות כי הן שפחות -זה מנהג פסול ועל כך אנו בדיוק מדברים- כבוד לאנשים. קוד התנהגותי שמכבד את האחר.על כך הצעקה. מה שאני עושה עם הנשלטת שלי בחדרי חדרים הוא עינין פרטי לחלוטין ואם לא פירסמנו שאנו מחפשים להזנות,למכור,לתת,לחלק ו/או שאר רעיונות- אני מצפה שלא יפנו אליה וגם אלי בהצעות. נשמע מסובך? אושונת כתבה על "משחק". גם אם אסכים למילה הרי שכל משחק יש חוקים ,המגדירים מותר ואסור באותו משחק , אזי כאן מוותרים מראש? במסגרת ה"חוזה" הנשלטת היא אדם שמסר מרצונו את המפתחות למאסטר שלה ועל כך כוחה וכבודה. זה לא הופך אותה לנחלת הכלל ולא לזונת הרחוב בפינת אלנבי. .. כחלק מתנאי החוזה אני מביע את התחייבותי להיות לה בין השאר כמגן ,פרוטקטור, והיא מצפה שאנהג כך. יש בכך לא מעט כבוד, אבירות, ג'נטלמניות . לצערי לא רבים האנשים בקהילה שרואים כך את האמור, לא מעט חושבים שהכל מותר תחת איצטלת המילה המדהימה : BDSM. איני מנסה לכפות דיעה זו או אחרת וכל אחד רשאי לחיות את הבדסמיות כלבבו אולם כאמור- לא פורסם שמישהי/מישהו מחפש משהו? אל תשלחו להם את המיזבלה הביתה. פשוט לא בא לנו. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
צ'יטה(שולט) • 18 באוג׳ 2007
ישבתי לי בעמדת המתנה וקראתי דעת אנשים מלומדה.
לדעתי לפחות, היה פה דיון ברמה מאד גבוהה, ונשמעו פה נימוקים מאד הגיוניים, באופן מאד תרבותי ומשכנע משני הצדדים. כל כך שכך, שאני עומד נפעם, מתרבות הדיון פה בשירשור הזה, ובדום מתוח, מצביע לאיכות הצרופה. הרבה מעבר למה שנהוג בדיונים מסוג זה. כבוד עכשיו, אחרי הפתיח הזה, ברצוני להוסיף פה כמה דברים קצרים. *** המחלוקת הזו לא תגיע לשום הסכמה. אמרתי זאת בפתיח לפוסט הזה. לא רק שכך, גם ברור שהטיעונים שלי, והרצון שלי, יחשבו כלא לגיטימיים בכל בית משפט שדה, על ידי כל שופט. אבל זהו, שזה לא בית משפט שדה בכלל, ואין כאן באמת שופט, מי ישמע. העניין שאותו העלתי בדיון הזה הוא ריגשי בכלל, הוא עוסק בשאלות של כבוד בסיסי, של תרבות, של עומק בדסמי, ושל מה זה בדסם בכלל, לדעתי לפחות. בדסם בעיני לא מסתכם בסשן, ולא קיים רק בחדר המיטות. בדסם עבורי זו דרך חיים, הקיימת הרבה מחוץ לגבולות חדר המיטות. זה משהו עמוק מאד עבורי, ומשמעותי כל כך, שממש. אין בזאת בכדי לגרום לי לנהוג זילות באנשים שמתייחסים לבדסם אחרת. חס וכרפס. יש לי הרבה כבוד להם, ולדבריהם המלומדים. רק מה, שהבדסם שלי אחר משלהם. זה גם בסדר, ונאמר כבר בעבר, כל אחד והבדסם שלו, ואכן כך. *** אני רק רוצה להפציר, באותם אלו שנוהגים באותו בדסם אחר, להמנע מלפנות לסאביות מקולרות, ולנהוג כבוד בכאלה, שעושים בדסם כמוני. קל נורא לזהות מי אנחנו, אותם אלה. רובם התייצבו פה, בשורה לא ארוכה, להזדהות ככאלה. בבקשה מכם, אל תפנו לסאביות שלנו. אנחנו מתייחסים אליהם כרכוש שלנו. לא רק שכך, גם הן מתייחסות לעניין באותה צורה. אתם מבינים ? אנחנו, מהבדסם האחר הזה, רואים בזה עלבון, כשפונים לסאביות שלנו, בהצעות לראות מה זו שליטה אמיתית, שלא כמו שאנחנו בכישרוננו המצומצם, יודעים לתת לסאביות האומללות שלנו, שכנראה אולי, לא זכו לראות שליטה מדהימה ואמיתית מהי. זה לא שאנחנו מרגישים מאויימים בכלל, כי אנחנו לא. כי די קשה לפגוע בקשר בדסמי עמוק. זה גם לא שאנחנו לא סומכים על הסאביות שלנו, כי אנחנו לגמרי כן. פשוט כי זה מעליב. זה פשוט מעליב אותי כמשציעים לסאבית שלי, ללכת לחוות סשן אצל שולט אחר. כאילו מה עובר לכם בראש בכלל ? שאני אסכים שהסאבית שלי, תתמסר למישהו אחר ? בשם מה בכלל ? למה שאני אסכים ? היא הרכוש הכי יקר לי. אין לי שום כוונה לוותר עליה. המחשבה אפילו, שהסאבית שלי תתמסר לאדון אחר, מעוררת בי פלצות. לא רק שכך, גם כשאני רואה סאבית שלי לשעבר, אפילו מהעבר הרחוק, מרכינה ראש בפני אדון אחר, הרבה אחרי שהיא כבר לא סאבית שלי ממזמן, ליבי נצבט בקירבי. זה קשה לי נורא. זה כואב לי עמוק בתוך הלב. *** אסיים בברכות, ברכת בדסם מהנה לכולם, איש איש והבדסם שלו. ברכת כבוד הדדי, והתחשבות, ברגשותיהם של אנשים אחרים. |
|
huan |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
huan • 18 באוג׳ 2007
ציטה.
העניין אף פעם לא נסוב האם לפנות לסאבית מקולרת בשלל הצעות לראות מה היא שליטה אמיתית. אני חושב שכולם הסכימו שזה לא בסדר ולא רק אתם מ"הבדסמ האחר".....אל תנסה להציג את זה אחרת, אל תציג את ה"בדסמ האחר" דרך מניפולציות רגשיות כאנושי יותר על ידי השמת הדגש שכביכול אתם אילו הנאמנים והצדדים האחרים הן התומכים בכל הרע בכלוב בדמות פניות סליזיות לכל דבר שנדמה להם שהוא אישה. הנקודה היתה אחרת לגמרי, או שלא הבנת אותה, החרת לא להבין או שבחרת להתעלם ממנה לגמרי בסיכום הזה שלך. הנקודה היתה האם כשאתה כבר מחליט לפנות מה יהיה גרוע יותר לפנות לסאבית ואולי לזלזל בקשר או לפנות לאדון ולזלזל לא רק בקשר אלה גם בסאבית תוך התיחסות כמובן מעליו שדעתה בעניין חשובה הרבה פחות או אפילו לא נחשבת כלל ולהעדיף את האגו של האדון על פני היותה של הסאבית בת אדם ולא רכוש אוטומטית כלפי כולם. זה ההבדל ב"בדסמ האחר" - אנא הצג את הדברים כפי שהם ואל תיתמם - הדבר נוגע כמובן גם לבודי וקריאתו הנרגשת להפסיק את דואר הזבל בכלוב כאילו זה היה הקייס וכוונת המשורר מההתחלה. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
חואן ידידי
זו לא היתה כוונתי בכלל, וכנראה התנסחותי קלוקלת עד כדי לא מובנת, לאדם חכם כמוך. אנחנו כנראה נישאר חלוקים, אמרתי את זה בפתיח הפוסט הזה. אני לא סבור שאתה מאלה שמאמינים שצריך לפנות לסאביות מקולרות בכלל. חלילה לי מלחשוב כך. אני פשוט חושב שערכי הכבוד שלנו שונים. אני חושב שהאופן בו אנחנו תופסים בדסם שונה. וזה בסדר גמור. ההבדל הזה בתפיסה שלנו, מותיר אותנו חלוקים בוויכוח הזה. לא רק שכך, הוא גם מותיר אותי, חסר יכולת להסביר לך, באופן ריגשי, על אמוציות, שאתה מנתח באופן שכלתני. זה בסדר בכלל, שאנחנו לא מצליחים לתקשר פה. אפילו טוב שכך. אתה מבין, חואן, אני מתעקש לתקשר פה בהקשר הריגשי הרומנטי. בהצלחה לך חואן, ולא רק, בניתוח השכלתני שלכם, למשהו שאצלי, נחווה כשיא הרגש. כנראה נישאר חלוקים, וניפרד כידידים, בוויכוח הזה, ולא רק. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
aka BODYGUARD • 18 באוג׳ 2007
הדיעות ישארו חלוקות ולא שמישהו באמת חשב לתקן משהו.
הפניה שלי היתה רחוקה מרגשנות ,היא באה להצביע על מצב שלא כולם נהנים בו, ולא כולם רוצים בו. לצערי חשתי שהבדס"מ ה"אחר" נושא מעט מאד נושאי דגל ותיקוותי היא שהשאר בחרו פשוט לא להתייצב ולהביע את דעתם. אין לי ספק ששום דבר לא ישתנה מאחר וגם הקול השפוי לכאורה ,עסוק בניגוח, ולא בהוקעת המיעוט הגס מאד, זה שאינו בוחל בשום צורה של שיחה,פניה ותגובה. כמו שאמר צ'יטה- מערכת בדס"מ עמוקה לא תימחה עקב ליצן תורן, מקסימום רעידת אדמה קלה ולאחריו השלווה תחזור.. שבוע טוב. |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 18 באוג׳ 2007
BODYGUARD כתב/ה: כמו שאמר צ'יטה- מערכת בדס"מ עמוקה לא תימחה עקב ליצן תורן, מקסימום רעידת אדמה קלה ולאחריו השלווה תחזור.. שבוע טוב. נסחפנו בחשיבות של הפניות הללו, לא? אצלנו זה אפילו לא רעד קל בכנף, בטח שלא רעידת אדמה. מי שלא בדעה שלכם לא תומך בקיומן של ההודעות הללו, אלא מסרב לתמוך בגישת ה"רכוש שאין לו Say בעניין" שנקטתם בה, מי מתוך תחושת אבירות ומי מתוך רצון להגן על האגו שלו. ואגב, לרוב הנשלטות המשויכות כתוב בפרופיל שהן לא מחפשות. נראה לכם שהוספה של עוד שורה בפרופיל עם הכיתוב Hardcore domination או כל דבר אחר תשנה? |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
או שלום לך לוטוס שחורה
בטח שאנחנו נסחפים, ובטח שאתם לא שהרי את לא שלו "ממש" בכלל לפחות ככה הבנתי מדבריכם מתנצל, לזאולופון, הדום שלך, וגם כלפייך. פשוט לא יכולתי להתאפק. תודי שזה שנון, טיפה לפחות |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
לפני 17 שנים •
18 באוג׳ 2007
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 18 באוג׳ 2007
צ'יטה כתב/ה: או שלום לך לוטוס שחורה
בטח שאנחנו נסחפים, ובטח שאתם לא שהרי את לא שלו "ממש" בכלל לפחות ככה הבנתי מדבריכם מתנצל, לזאולופון, הדום שלך, וגם כלפייך. פשוט לא יכולתי להתאפק. תודי שזה שנון, טיפה לפחות צודק, אני לא שלו "ממש". אני בכל בוקר בוחרת להיות שלו ובכל בוקר הוא בוחר שאהיה שלו. זה לא "ממש" ככה מתוך הסכם עקרונות, הנחת יסוד או ספר החוקים של האדונים והשפחות. אני מעדיפה את היחסים שלי בלי המובן מאליו. ןלא זה לא שנון. שנון זה הפוסטים של זאלו. |
|