ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

זה יכול להישמע מוזר...

dragon fly
לפני 17 שנים • 4 בנוב׳ 2007
dragon fly • 4 בנוב׳ 2007
דולי . כתב/ה:
אבל....עוד מפלה כזו בסוליטר ..
וחונקת אותו.
תבוסה ..לא סתם מפלה..

חחחחחח icon_lol.gif icon_lol.gif
Diz
Diz

הוא עוד צוחק..תראי אותו!!!

Diz • 4 בנוב׳ 2007
לחנוק זה טוב! icon_wink.gif
dragon fly

Re: הוא עוד צוחק..תראי אותו!!!

Rabinya כתב/ה:
לחנוק זה טוב! icon_wink.gif

לא צוחק נהנה מכל רגע.
והכי כיף שנשאר על הקלף האחרון ומתעלל חחחחחח
icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Diz
Diz

גם אני נהנת!

Diz • 4 בנוב׳ 2007
ואני בטוחה שלדולי יש את מה שיוסיף לי שמן למדורת השמחה שלי!!! אבל היא מתקמצנת המניאקית icon_lol.gif
דולי .​(שולטת)
דולי .​(שולטת) • 4 בנוב׳ 2007
דום סוליטר !
חכה , חכה פשוש.
עכשיו תצחק...מחר נראה מי יצחק icon_smile.gif
Diz
Diz

אתם כל כך חמודים!

Diz • 4 בנוב׳ 2007
icon_razz.gif אני מתה על החוש הומור שלכם!

פי.אס
דוליייייייי אני רוצה סיפוווווווורררררררר!!!!!!!!
דולי .​(שולטת)

Re: אתם כל כך חמודים!

דולי .​(שולטת) • 4 בנוב׳ 2007
Rabinya כתב/ה:
icon_razz.gif אני מתה על החוש הומור שלכם!

פי.אס
דוליייייייי אני רוצה סיפוווווווורררררררר!!!!!!!!

טוב....סוף סוף הצלחתי לנצח משחק אחד את הילד.
אז...קחי לך עוד קטע של הסיפור ,
איך אני ?

ממשיכה לך מאותו קטע בו סיימתי .

לכל שיעור הגענו מוכנים, + חומר מתקדם. ידענו שבחינות פתע הן ענין שבשגרה. ולא רק בחינות על החומר שנלמד, גם על חומר מתקדם. המושג הרווח בקרב המורים, שיש לדעת יותר. יש להתאמץ, ברגע שסיימת להכין שיעורי בית. חובה עלייך לפתור עוד תרגילים מהשיעור שעתיד להיות , מהפרק הבא. כי צריכים להגיע מוכנים.
וכך באמת עשינו .
כך זה היה בכיתה , בפנימיה בחדרים. בדיוק ההיפך. לא יודעת ולא מבינה עד היום. איך חל המהפך הנדיר . ואיך הצלחנו להחזיק מעמד. ממש תופעה מענינת . ברגע שיצאנו מהכיתה . בסוף היום.הלכנו חבוקים ואוהבים. למעשה, לא ממש מתפלאת, היינו אחים לנשק, אחים לצרה. עזרנו זה לזה ...אבל!עד הלימודים.
היתה תופעה שעד היום לא יודעת איך לקרוא לה, אבל..מעין טקס שחזר על עצמו מדי לילה. בכל לילה מישהי אחרת בחדר, היו חדרים ל 3 וחדרים ל2 . בכל לילה מישהי אחרת פרצה בבכי , והיתר היו מגיעות לנחם אותה.
הלחץ היה אדיר, מכבש ענק שהיינו נתונים בו. עד היום לא יודעת איך החזקנו מעמד. אבל....עובדה שהחזקנו.
כולן בכו, חוץ...נכון, חוץ ממני. אני הרי מגיעה מבית שהמושג "בכי " או "היסחפות " או "התרגשות" זה מילה גסה.
אסור להראות, כואב לך? תבכה בפנים, חייב להוציא ? לך הצידה, שאף אחד לא יראה אותך...ושם תבכה.
כניעה = חולשה. בקשת עזרה = כישלון. זו היתה המסורת בבית. והאמת שבחלקה התאימה לחיי הפנימיה.
לכן, לבכות לא בכיתי מעולם בחדר , בטח לא כשצופים בי.
חברותי לחדר , ידעו זאת. ובכל זאת השתתפתי בטקס הידוע. כאשר נכנסתי למרה שחורה . השיטה היתה - להיכנס למיטה, להסתובב עם הפנים כלפי הקיר . לא לענות, לא להגיב , לשקוע במעין קיפאון של אנטי עולם.
חזרה לטקס ההשתפכות, כאשר מישהי נכנסה לכך. וכמובן שהיה ענין של כל לילה. נהגנו להרגיעה, ללטפה. לסרק זו את זו. להגיש מים אחת לשניה . כל מיני ניסיונות של להרגיע ולנחם.
וזה עזר, אפילו אני שבהתחלה הדפתי ליטופים וחיבוקים. התרגלתי ו...אהבתי. את מחסום הבכי לא עברתי , לבכות מעולם לא בכיתי בפנימיה . אבל , לליטופים חיבוקים ונשיקות הססניות ...הסכנתי . ו...באמת שאהבתי. בסופו של דבר אהבתי.
Diz
Diz

דולי.

Diz • 4 בנוב׳ 2007
אין לך מושג מה עשית עכשיו! ואת פאקינג חייבת להמשיך!......את חייבת!!!! שיט..
אני יושבת מול המחשב ומייללת כמו זאבה רעבה עכשיו! חחח...דולי את משהו מדהים! דולי את מטריפה את כל המערכת החיסונית שלי דולי..........

תני לי עוד אני מתחננת! אל תפסיקי לי את הכיף באמצע! icon_eek.gif
dragon fly
דולי . כתב/ה:
דרגו, מה אתה אומר?
ניתן לה?
מגיע לה?

שתכתוב 5 סיבות למה מגיע לה. icon_lol.gif