זאלופון(שולט) |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
זאלופון(שולט) • 1 בפבר׳ 2008
נילי ונילי כתב/ה: אש על הגולש, מאס, זו בערך התשובה שלך.
כבר כתבתי פה איפשהו בעבר, בשרשור של בודי, כמה מילים על אחריות הגולשים על הכלוב ועל האופי ורמת הדיון פה. זה אמנם מייגע ואני מתחילה להרגיש זקנה, טרחנית ומעצבנת, אבל אגיד את זה שוב- כלובי הוא לא הגננת של אף אחד פה וגולשים וותיקים חייבים להתחיל לקחת יותר אחריות על שרשורים בכלוב ולתת את הטון פה. בפועל, מה שזה אומר זה לקחת הודעות לא ראויות, למשל הפנינה הזו של ה"א, ולהגיב להן בצורה ברורה וחד משמעית ולסמן אותן כהודעות לא קבילות. ... יותר אנשים היו צריכים להגיב בנחרצות להודעה של ה"א. יותר אנשים היו צריכים לסמן אותה. יותר אנשים היו צריכים לקחת אחריות על הטונים בשרשור הזה, ולמרבה המזל, בהכירנו את הנפש הפועלת וסוג המרגליות שהוא מסוגל להפיק- עוד יהיו לכך הרבה הזדמנויות. אני חושב שרוב הגולשים הותיקים ראו את הדברים האלה כל כך הרבה פעמים עד כי הם איבדו עניין. סהדי שבמרומים שפעם הייתי יורק אש וגופרית על כל מיני דומים שבטוחים שהם טלפתים, נביאים, פסיכולוגים וסופרמן all rolled into one, אבל מתישהו זה כבר נהיה מתיש. זה חוזר על עצמו במחזוריות קבועה: כל פעם מגיע איזה דום חדש, חסר ניסיון או ידע, ורוצה להראות שלו יש הכי גדול ושהוא הכי רשע. מעייף להתייחס כל פעם ברצינות לפרובוקציות הילדותיות האלה. מתישהו נמאס לך להגיד: "לא יפה להפליץ לפני אנשים, חמודי". אז אתה לא מגיב, או מתייחס בחצי משפט ציני. אלא אם אתה במצב רוח רע או מרושע, ואז אין דבר יותר נחמד מלשפוך חמתך על שוטה מזדמן. לדעתי דווקא הגולשים הפחות ותיקים, שרואים את הדברים בפעם הראשונה או השניה ולא בפעם האלף, הם אלו שיכולים עוד לקחת זאת ברצינות ולהשמיע קול. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
Re: יא גנוב/ה...
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 1 בפבר׳ 2008
Mass production כתב/ה: פרפרית 73 כתב/ה: Mass production כתב/ה: טוב, זה כבר מוגזם. לכל אחד יש גבולות.
לא מילים כדורבנות. אין פטנט כזה בעברית, צר לי. מהיום - דברים (אפילו שיהיה מילים, ניחא) אבל, והפאנצ' ליין מגיע מייד עם ניקוד - כַּדָּרְבוֹנוֹת כך. (זה בשביל הונילית כדוגמה מתי צריך להתחיל להשתולל) מתקן / מתקנת עם שגיאות כתיב..חחח.... בבדאי עם שגיאות כתיב. בבדאי. תגידי, אכפת לך להאיר את עיניי גם? בא לי לצחוק קצת על עצמי. קודם כל, הפרופיל שלך לא קיים - עם מי יש לי הכבוד? דבר שני - כתבת: כ ד ר ב ו נ ו ת - צריך בלי ו' בין הנון ל-ת'.... והצחוק יפה לבריאות! [ |
|
Mass production |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
Mass production • 1 בפבר׳ 2008
הכבוד המפוקפק הוא עם אברום אבן-שושן (שעכשיו כבר פתוח אצלי מול הפרצוף).
אוקיי, לרגע עצרתי את הנשימה. בכל זאת, מעניין היה לראות היכן אני מתחיל לצחוק - - - צחקתי. ביי, היה נחמד. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 1 בפבר׳ 2008
ציטוט: הפעם, וזה יחסית נדיר, אני לא מסכימה איתך.
קודם כל, טוב לדעת שיש אנשים שגם מסכימים איתי מדי פעם. זה הרבה פחות סקסי מריבים וקללות, אבל מצד שני גם עושה לא רע לאגו. הנקודה שניסיתי להעביר היא שאני לא אוהב לקבל רשימות. אין כלל בעיה שנשלטת תגידי "זה לא עושה לי טוב.", להיפך, אני אכעס עליה אם לא תגיד ואחר-כך תתכדר לי ותבכה או משהו. מצד שני, הגבולות שלי מאוד ברורים - כל מה שאני לא אוהב, וכל מה שמסוכן. מעבר לזה, אפילו אם היא ממש, ממש לא אוהבת משהו, יש סיכוי (לא סביר, אם אכפת לי ממנה, אבל עדיין יש מצבי-רוח אכזריים) שבכל זאת אעשה את זה. אני יודע שזה לא מסוכן, ומצידי שתסבול קצת (או הרבה). זה חלק מהגדרות התפקיד. על הכל אפשר להתגבר עם תקשורת. אנחנו לא בובות חרסינה פה, נשלטת לא תתפרק לי לחתיכות קטנות בגלל שהעליתי לה תחושות בלתי-נעימות מהילדות, ואם היא כן התפרקה, אז מוטב מוקדם ממאוחר, שהרי זה תמרור מעולה ל-"מצא לך מישהי יותר יציבה ותהיה בריא". מספיק שתאמר "עשיתי את זה בשבילך, אבל זה היה לי ממש רע". אני אעריך את המאמץ, ובעתיד רבים הסיכויים שלא אעמיד אותה במבחן בשנית. וכמובן, תמיד יש לה את האפשרות פשוט ללכת. אני בונה על זה שהן לא הולכות כל-כך מהר, ושיש מספיק בשביל מה להישאר... לגבי מילת-ביטחון - במידה והנשלטת אינה מסוגלת לדבר (או אם נכנסים למצב שבו נשללת ממנה יכולת הדיבור) אזי מסכמים על תנועה מסויימת שתסמל עצירה (מוחלטת או האטה). במידה והיא כן מסוגלת לדבר - שלא תעצור את הסשן, אם היא לא רוצה שהוא ייעצר. שלא תצעק "די די, תפסיק" אם איננה רוצה שאפסיק. לא צריך מילים מופלצות ל"די", יש כבר מספיק בשפה העברית וגם באחרות. אם איננה רוצה שייפסק הסשן, שלא תאמר אותן. ואם אני רואה שהיא בכל זאת צועקת "די די, תפסיק" על כל צעד ושעל, אז פשוט אומר לה לסתום את הפה (או שאסתום לה אותו), ואמשיך ע"פ שיקול דעתי, שהוא כאמור המחוון העליון מבחינתי. יהיה ראוי לציין שאני לא כל-כך אקסטרימי. אני לא מצית, לא שובר, לא מטביע, לא תולש איברים, לא מחורר ובדרך-כלל גם לא מוציא מעיים דרך הפופיק.. אז ככה שלא ממש יצא לי להיתקל במצבים קשים במיוחד. מצד שני, גרימת סבל נפשי קשה אפשרית גם על-ידי סטירה שמזכירה התעללות, או כל אקט אחר שמעורר נשכחות (או סתם גורם להרגשת גועל). במקרה כזה, חשוב לומר בכדי להסיק מסקנות לגבי ההמשך. |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
Re: לא אני לא חי בסרט
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
היודע איך • 1 בפבר׳ 2008
kael כתב/ה: אבל אתה עברת את תקן הSSC והרגישות המינימלית כלפי הסאב/ית.
משהו בסיסי כזה, אתה יודע. אנושי? מצלצל מוכר? לא, הא? כן תיארתי לעצמי. לא מתנשא, לא אומר שאני יותר טוב מאף אחד וגם לא אומר שאני חכם יותר. סתם אנושי. לו היה לך לב מתפקד, חתיכת זכר עלוב, היית יודע טוב מזה. "תקן"? עברתי על ה"תקן"? על איזה "תקן"? אתה מדבר בדיוק? מי התקין את התקן הזה שאתה מדבר עליו? אתה סך הכל לוקח מספר מילים סתמיות ומנסה להשליך אותן ללא הצלחה על מה שנדמה לך שאמרתי. אתה סך הכל עוד קוריוז חד ממדי שמנסה למצוא חן על ידי הצמדות לקלישאות שחוקות ופופוליסטיות. אבל, אין בזה פלא, אתה שייך לכנופיה השניה שדברי מוציאים ממנה רגשות שליליים: א. נשים לא מסופקות מינית ב. גברים (נגיד) שמלקקים לנשים שאינן מסופקות מינית ישנה קבוצה נוספת שבשלב הזה מתחילה לצייץ, אבל זה כבר קשור בי ולא בדברים שאני אומר... נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי פבר' 01, 2008 4:53 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
אני
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
הוא(שולט) • 1 בפבר׳ 2008
חושב שהפסקה הזו ממצה וממחישה עם מי יש לפרטנרית פוטנציאלית שלך עסק
" על הכל אפשר להתגבר עם תקשורת. אנחנו לא בובות חרסינה פה, נשלטת לא תתפרק לי לחתיכות קטנות בגלל שהעליתי לה תחושות בלתי-נעימות מהילדות, ואם היא כן התפרקה, אז מוטב מוקדם ממאוחר, שהרי זה תמרור מעולה ל-"מצא לך מישהי יותר יציבה ותהיה בריא". מספיק שתאמר "עשיתי את זה בשבילך, אבל זה היה לי ממש רע". אני אעריך את המאמץ, ובעתיד רבים הסיכויים שלא אעמיד אותה במבחן בשנית" יחסי שליטה אינם ביצת קינדר . קליינה קינד |
|
kael |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
בהתחלה חשבתי לענות
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
kael • 1 בפבר׳ 2008
אפילו כתבתי הודעה שנונה ומשעשעת ואז נזכרתי בדבר חשוב; אתה לא שווה התייחסות ומזה אתה גדל.
אני את האנרגיה שלי סיימתי לבזבז בשירשור הזה. תודה ולהתראות. |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
ידעתי
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
היודע איך • 1 בפבר׳ 2008
מהרגע הראשון נראית לי אחד שגומר מהר
ואגב... שמת לב שענית למרות שהחלטת לא לענות? |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
נילי
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
SPENKY{שייכת} • 1 בפבר׳ 2008
באמת שאין לי מושג למה את מתאמצת נילי
הרי כולנו יודעים שאם השולט הנכון גבולות ומילת בטחון יכולות להיות חסרות משמעות- אבל הדגש הוא על השולט הנכון, ולא איזה תרנגול שקופץ בראש ומקרקר. הוא עושה לעצמו מספיק שירות בזה שהוא מראה לכל סאבית שאי פעם תחקןר עליו- בדיוק מאיזה חומר הוא עשוי- את היית משפיטה אותו בדקה, לי זה היה לוקח יותר אבל הייתי מקפלת אותו ומכניסה אותו לארון. נו ביג דיל, יש לנו דברים יותר חשובים לעשות מאשר להתעסק בינוקות עם חלב שלא יבש מהשפתיים שמנסים להוכיח כמה גדול יש להם. אנחנו ניקח את עצמינו למישהו שאנחנו סומכות עליו שיכבד אותנו כבני אדם , אותנו ואת הגבולות שלנו, לפני שיפנה לספורט הלאומי "חציית גבולות". ה"א יכול לשבת בבית, לענג את עצמו ולהגיעד לעצמו כמה הוא גדול. טרול מצוי |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
חחחחחחח
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
היודע איך • 1 בפבר׳ 2008
זה באמת כבר מצחיק...
אנשים שכותבים תגובה שבה הם אומרים שאני לא שווה תגובה... מוכת גורל אחת שמתאמצת על מנת להסביר למוכת גורל אחרת שאני לא שווה מאמץ... כמה חסרי מודעות עצמית אנשים יכולים להיות? |
|