אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
אדון שי(שולט) • 5 בפבר׳ 2008
לא חשבתי שאגיד לעולם את זה אבל - תודה[/quote]
כן אני יודע .... נימוס אף פעם לא היה הצד החזק שלך ... |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 5 בפבר׳ 2008
אדון שי כתב/ה: לא חשבתי שאגיד לעולם את זה אבל - תודה
כן אני יודע .... נימוס אף פעם לא היה הצד החזק שלך ... [/quote תתפלא - גם למדתי להגיד בבקשה סליחה ותודה שצריך... |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
Re: אני רק שאלה
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
מיתוסית(שולטת) • 5 בפבר׳ 2008
דוקטרינה כתב/ה: אני שואל את זה בתור בן, גבר זכר:
האם ייתכן אצל נשים מצב בו האורגזמה העצמית באמצעות אוננות עולה על אורגזמה שמתרחשת באמצע זיון עם גבר? האם אוננות ליד בן הזוג באמצע זיון נותנת אורגזמה חלשה יותר או חזקה יותר מאשר אורגזמה שמבוצעת באמצעות אוננות בלי הפרטנר ליד???? דוק. מעניין גם לדעת את התשובה של הגברים אני יכולה לומר שמבחינה פיזית, הרבה פעמים אורגזמה עצמית שאצלי היא באה עם ויברטור, היא הרבה יותר חזקה (ממש מרגישה את ההתכווצויות של הנרתיק) ובאה מהר יותר בד"כ. אבל... זו הרגשה רק של פורקן גופני ולא מתלווה תחושת השחרור והסיפוק הנפשיים בד"כ, במיוחד לא בהשוואה לאורגזמה עם בנזוג. אורגזמה עם בנזוג הרבה פעמים מתבוששת להגיע ולפעמים לא מגיעה בכלל- תלוי כמה הוא מכיר את הגוף שלי. האורגזמה ועוצמתה תלויות גם בגורמים אחרים כמו כמה אני חרמנית, כמה זמן לא גמרתי, כמה אני נמשכת לגבר ואם אני אוהבת אותו אז בכלל... ואורגזמה יכולה לא להצליח או להיות עלובה אם יש דברים שמטרידים אותי באותו זמן כמו למשל שצריך להיות בשקט אם יש עוד אנשים בבית (טרן-אוף והורס אורגזמות בדוקים). לא תמיד אני מרגישה ממש כיווצים, אם כי אני מרגישה את השחרור, אבל מצד שני האורגזמה באמצעות בנזוג (ירידה עם אצבעות) גורמת לי לסיפוק רב יותר, מתישה את הגוף שלי באופן כללי וגורמת לי לצרוח, שלא נדע- בזמן שבגמירה עצמית לא כל הגוף שלי משתולל ואין לי כמעט רצון לגנוח.. מדובר באורגזמות שונות לגמרי, לא יכולה להסביר |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: אני עדיין לא הבנתי את העניין הזה שלא לגמור
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2008
מכשפונת ממתק כתב/ה: למה?
אני לא גומרת מפקודה, ולא לא גומרת מפקודה. אף אחד לא מתערב לי בגמירות. אני אגמור מתי וכמה שבא לי.SO HALP MY GAD . ואני לא גומרת בכלל כשאני עם מישהו, ולא משנה כמה סקסי הוא... |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
נוריתE • 6 בפבר׳ 2008
האם ייתכן אצל נשים מצב בו האורגזמה העצמית באמצעות אוננות עולה על אורגזמה שמתרחשת באמצע זיון עם גבר? האם אוננות ליד בן הזוג באמצע זיון נותנת אורגזמה חלשה יותר או חזקה יותר מאשר אורגזמה שמבוצעת באמצעות אוננות בלי הפרטנר ליד???? דוק. האורגזמות הכי טובות של האישה,הן לבד עם או בלי אמצעי עזר ורחוק מהלחץ הזה של "לתפקד" בנוכחות גבר, בידיעה שאם היא לא "תגמור" זה יפגום לו בגבריות , למה אתה חושב שכל כך הרבה נשים מזייפות אורגזמה במיטה עם גבר, אף אחת לא תזייף לעצמה כשהיא לבד, הזיוף הומצא למענכם ולמען האיגו השביר שלכם,בלבד. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2008
[quote="Buttercup"]
האם ייתכן אצל נשים מצב בו האורגזמה העצמית באמצעות אוננות עולה על אורגזמה שמתרחשת באמצע זיון עם גבר? האם אוננות ליד בן הזוג באמצע זיון נותנת אורגזמה חלשה יותר או חזקה יותר מאשר אורגזמה שמבוצעת באמצעות אוננות בלי הפרטנר ליד???? דוק. על איזו אורגזמה הוא מדבר? סלח לי אבל רוב הגברים שהיתי איתם היו א. משוכנעים מעל לכל ספק שהם יודעים על הגוף שלי ועל ההתגרות שלי יותר טוב ממני ב. כל כך רחוקים מהאמת שזה ממש עצוב ג. ללא שום סבנלות או סובנלות לתהליכים פיזיולוגיים טבעיים ומבורכים שמתרחשים כשאישה מתגרה. ואולי פשוט עוד לא מצאתי "אותו" - את האחד שכן יבין. לך תבין. כי אני לא. |
|