צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הסבר

Brave Dwarf
לפני 16 שנים • 17 בפבר׳ 2008
Brave Dwarf • 17 בפבר׳ 2008
טוב, שי, ראה איזו תגובה מושקעת אני אגיב עכשיו (וכולם קחו דוגמא מהגמד! LOL).

כשאמרתי עניין של בגרות ואופנה, התכוונתי לאופנה להיות חלק מ BDsM וחוסר בגרות נפשית עם כל המשתמע ממנו (חוסר יכולת לצאת מהפריזמה האישית ולראות את הדברים בעיניים בלתי תלויות, חוסר יכולת להסכים עם מה שנוגד את עקרונותיך לא כי הוא בלתי נכון, אלא בגלל תחושת האגו הנפגע. נקמנות ילדותית, טינה וכן כמובן, יד רוחצת יד או מה שנקרא הקליקות. אבל בעיקר התובנה שמה ששונה ממה שמתאים לך אינו פחות טוב או מאיים להיות יותר טוב, אלא בסה"כ אחר). החיבור בין כל העולם ואשתו שנוהר להיות מיוחד תחת חסות ה BDsM לבין אותו מחסור בבגרות, הוא שגורם לכלוב להראות כך. והוא גם זה שלעולם, IMHO, לא יאפשר לבנות קו או לחוקק חוק מסוים להתנהלות הדדית. מיהו האלוהים שיחליט את מי לחסום לשבוע ימים, שי? מי יקבע שאכן מעשיו של X אינם עומדים באיזשהו קריטריון (במידה ויוחלט על קריטריונים אחידים, שגם באפשרות זו אני מטיל ספק). האם אתה באמת חושב שחלטתו של אותו אלוהים תהיה מקובלת על כולם? IMHO או כמו שזה נראה מהצד הזה של המסך, מבצע שכזה יגרום לעוגמות נפש ולהיעלבויות שתעלינה, אם במספרן ואם בחריפותן, על אלו הקיימות כיום.

אז אמרת "מפחיד". אתה יודע מה? לא מפחיד בכלל. או שתלוי את מי. אני למשל מאוד מקווה שלשמידט דווקא כן יש ניק נוסף בו היא משתמשת למטרות יותר חיוביות מלרדוף אותך (ולא משנה כרגע אם מסיבות מוצדקות או לאו. עצם הרדיפה עולה ממנו ענן מעופש של צחנה) ובכל הקשור לניק "שמידט" עצמו, שהסב לי לא מעט עונג ובדיחות דעת בימים אחרונים, הרי שתגובותיו העידו על כוונותיו ועל תוכנו ואפשרו לכל אחד מהמשתתפים שקראו לתהות על קנקנו ולעמוד עליו. בידיך נמצאת היכולת לטעון/להרגיש שזה מפחיד ולהתרוצץ אחרי המטרד עם מחבט זבובים (אני אגב בעד, אם צוחקים תוך כדי), לחילופין קיימת גם האפשרות לא להתייחס. קח בחשבון שכשאתה מעוות פרצופים לבולדוג בטענה שהוא התחיל ראשון זה נראה מוזר. ישנם והיו כאן לא מעט דיונים שהתנהלו ברוח טובה למרות חוסר הסכמה, ישנן לא מעט דוגמאות לכאלו שהוסטו לכיוון קטטה, אבל שבו והתיישרו. אתה לא יכול לדרוש ניפוי של משתתפים תחת שום אמתלה בפורום נגיש, רחב ופתוח כמו כלוב באותה מידה בה אתה לא יכול לדרוש זאת ברחוב. אם אתה חש פגיעה אישית, פנה אל מנהל האתר שיבדוק את העניין לגופו על פי שיקול דעתו וגם אם לא יסכים עמך יעניק לך הסבר. הו אז תוכל לומר: "אני שובר את הכלים והולך כי לא אוכל להימצא תחת קורתו" ולעבור דירה לפורום אחר. המשטר הקומוניסטי בו כל אדם שקל את התנהלותו תחת איומי הוצאה להורג (או גלות למחנות סיביר), לא הוכיח את עצמו.

אז בקיצור (בחיי אני לא בנוי לזה), תלחם, תביע, תבטא, דבר אל אלו שמבינים אותך ואל אלו שמעוניינים להבין - הכל הולך, אבל ריסון קבוצתי בכותונת של חוקים, יביא רק לתוצאות שליליות. IMHO, כמובן.

אדון שי כתב/ה:

זה ששמידט פונה אליך בשם שאתה נותן לציקלופ שלך ... זה גם קצת משעשע ברמה ביזארית לא ?

לא, זה לא. זה מפיל על הקנטים ומגלגל על הרצפה במיוחד אם מדמיינים את שתום העין עונה לה – בכתב. (-: LOL

שמידט, נפיחתי, עם כל ההתלהמות המטורללת שלך, הכעס הנברוטי ושאר מפגעי טבע בהם את לוקה, פספסת את העיקר - שי לא הגן לא על שר ולא על גיל מעולם. הוא (ואלוהים עדי, גם שלגי) העלה מיליון ואחת נקודות בנושאים שונים כאשר חלקם אכן נושקים בצורה זו או אחרת למקרה של הבחור וחלקם כלל וכלל לא. ולולא את ועוד כמה שפרצו בצרחות "הוא מגן אז הוא חלאה דפוק ואידיוט" ניתן היה אפילו לדון בהם. אבל היי, לאילו תובנות מבריקות ניתן לצפות מאישה שבחרה להיקרא כך ומתכתבת עם הזין שלי.

סטנד אפ או סיט דאון? ורדי לי מהבליטה.

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 17, 2008 12:36 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 17 בפבר׳ 2008
אם כבר מתחילים לדון פה בחוקי דיון רשמיים, אני רוצה לציין שאין לי שום בעיה עם אלימות מילולית, הכפשות, ריבים, התנצחויות ושאר קרובי המשפחה שלהם. נהפוך הוא, פעמים רבות הם מהווים את הדבר המעניין היחיד שיש לקרוא כאן (למי שלא מעניין אותו כמה מ-ד-א-י-ם היה במסיבה אתמול או למי בדיוק יש יומולדת), ומספקים שעשוע, מיני-דרמות ושמידטיות. מה רע?

לעומת זאת, אני כן חושב שמי שכותב שטויות איומות צריך להענש, ובחומרה. יש לי גם רעיון לעונש: כל אימת שכותב מישהו דברים ברמת טיפשות מסמרת שיער, הוא ייענש בכך שאנשים אינטליגנטים יותר יגיבו לדברים באופן שיגחיך את השוטה. עונש חינוכי, שגם מתאים לעבירה.

מי בעד? icon_cool.gif
שמידט
שמידט • 17 בפבר׳ 2008
טוב, לא אני הפכתי את המה שמו שלך לסמל המסחרי שלך.
קצת מאוחר להלין שככה מכנים אותך.
אבל אני רואה שמכנים אותך כך זה מוציא ממך איזו תגובה שלא מפחדת
משכרון מעמקים.

אם הייתי נכנסת בניק מלכת משהו היה לך יותר קל בעין, לא הסתומה?

שי לא הגן עליו? רוצה להתחיל את הויכוח מחדש?
להבה חשופה

שמידט כתב !@!

להבה חשופה • 17 בפבר׳ 2008
ציטוט:

..."בסופו של דבר השגתי מה שלשמו נכנסתי כאן. גיל יתמוסס עם הזמן, אתה ניערת את
חוצנך ממנו, עכשיו יש לך פרויקט חדש : ) אז מרטו לך כמה נוצות, לא נורא.
ובסופו של דבר המימדים הכה גדולים של האגו שלך יביאו לך עוד יותר אויבים
ממה שיש לך עכשיו.
אתה יודע כמה "שי" ראה הכלוב? אתה לא כזה מיוחד שייקה, ואתה תגלה את
זה מהר מאוד."

האם רק לי זה נראה שמידט שהינך סותרת דברייך ?

בסופו של כמעט כל תגובה שלך את אכן משתלחת ..ויורה ריקושטים לעבר שי.

האם הוא המטרה הבאה שלך? או איך כתבת "הפרוייקט החדש" שלך?

רק לסבר את עינייך, גילשר כלל לא התמוסס, הוא נמצא וכותב בבלוגו ..

להזכירך מטרת פתיחת השרשור היתה שונה..

יום טוב להבה חשופה .!@!

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון פבר' 17, 2008 1:08 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
שמידט

זאלו?

שמידט • 17 בפבר׳ 2008
הפרויקט החדש הוא של שי, לא שלי : )
אני יודעת בדיוק מה המצב עם גיל. תודה שאת מעדכנת אותי.

אכן, מטיבי לכת וקלט : )
להבה חשופה

Re: זאלו?

להבה חשופה • 17 בפבר׳ 2008
שמידט כתב/ה:
אני יודעת בדיוק מה המצב עם גיל. תודה שאת מעדכנת אותי.

אכן, מטיבי לכת וקלט : )

הבנת הנקרא ...

ציטטתי דברייך לשי..

וכן, אכן נקרא , שהפרויקט החדש שלך הוא שי, שהרי את משתלחת בו ללא הרף.

לא לשם כך נפתח השרשור.

ולא אין צורך שתעני לי בכלל , אין לי עניין בהשתלחויות.

יום טוב להבה חשופה.
זאלופון​(שולט)

Re: זאלו?

זאלופון​(שולט) • 17 בפבר׳ 2008
שמידט כתב/ה:

ידוע icon_smile.gif
ציינתי אותך בתור אחד הדברים הטובים שמגיעים בצוותא עם התנצחויות למיניהן, משום ששעשעת אותי בשרשור הזה (במובן החיובי). נכון לרגע זה, את הדבר הכי מעניין בפורומים.
שמידט
שמידט • 17 בפבר׳ 2008
את תמיד כזו חדה להבה?

: )

תודה זאלו. אני מעריכה את מה שכתבת לי.
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 17 בפבר׳ 2008
Brave Dwarf אותו ה"אלוהים " שיקבל את ההחלטות אמור להיות הבעלים של האתר .
אותם הכללים שעל פיהם יתקבלו ההחלטות אמורים להיות מקובלים על כולם .
משום מה לא נראה לי מסובך לקבוע איזו תגובה היא השתלחות אישית לא עניינית לנושא הפורום . ואיזו תגובה היא סוג של חיסול חשבונות .
זה לא כזה מסובך . לא מדובר כאן באיזה ידע נסתר . ידע שברור לכל אחד ואחת כאן .
המטרה היא לא הענישה כי אם ההרתעה .
אחריי שיחסמו אחד או שניים מלהגיב בפורום במשך שבוע . כל השאר גם יזהרו . כך תרבות הדיון תשתדרג . ולא יהיה צורך רק להנות ולצחוק על חידלונם של כמה אנשים שמגיבים בפורום . אלא יהיה ניתן להנות מדיונים אמיתיים בשאלות חשובות .
מבחינתי אפשר לפתוח רובריקה נוספת תחת הפורומים ליד הערך " פורום כללי " ובו יהיה רשום " פורום חיסול חשבונות " ושם יוכל זאלופון וכל שאר אלה שנהנים מהירידות האישיות בסגנון קרבות הגלדיאטורים להתבונן באנשים משתלחים זה בזה עד זוב דם . ומבלי שתחול עליהם איום ההרחקה .

ההפרדה שאני מבקש לעשות . היא מצורך כך שכיום כל הפורום הוא סוג של זירת מאבקים ( פרט לפורום 40+ ) וזה גורם לאנשים רבים לוותר על הדיון מלכתחילה .

כפי שכבר אמרתי . מה שאני רוצה לבדוק זה את הנכונות של האנשים בכלל לשנות את הדברים והאם יש צורך בקרב קהל הלקוחות של אתר הכלוב לשינוי . אם אין אז אין טעם בכלל לפנות לכלובי מתוך בקשה לשנות את הדברים . אם יש אז צריך לברר את מידת התמיכה ואז לפנות לכלובי ולערב אותו ולבדוק אפשרויות .

ורק הבהרה לגבי דברים שרשמת .
אני לא מזכה את שמידט בתגובות או ביחס . וזה החל מהתגובה השניה שלה ביחס אליי . מוזמן לבדוק .
מה שאני אמרתי היה ביחס לדבריה של איימי שאני מתנכל לה אישית . ואני אמרתי וחוזר ואומר שאני מגיב לדבריה ולטענותיה של איימי בקשר לרצון לצנזר את הנכתב בכלוב על מנת שיתאים לה ולהשקפותיה . היא העלתה את טיעוניה ואני הגבתי להם בטיעונים משלי . וכאשר אני נשארתי בטיעונים מנומקים באריכות היא התחילה במסע הכפשות והתקרבנות . וגם את זה אתם מוזמנים לבדוק .
אח"כ הדברים התרחבו עכב הפרסום בבלוג האישי של איימי שקרא ל דיון " פתוח " אצלה בבלוג באשר לצורך לקיים צנזורה . אני התמרמרתי על כך שאיימי שפותחת שירשורים על ימין ועל שמאל פתאום התחילה לפתוח בדיונים " פתוחים " אצלה בבלוג . תוך כדי חסימה של חלק מהמשתתפים שלא היו בדעתה בדיונים באותו הנושא בפורומים .
אני מצאתי בכך טעם לפגם . ומצאתי שיש מקום להתריע על כך בפורום . דבר שהביא להשתלשלות הדברים עד לנקודה הזו .
מיותר לציין שאיימי ממשיכה במסע ההכפשות שלה . עכשיו היא מעבירה את הזירה לתגובות בבלוגים של אנשים אחרים ( אדון וחבר ) ולצ'אט .
אני מניח שכל ההתנהלות הזו היא משעשעת . אבל אסור להרשות להטות דיונים ענייניים לטובת התנצחויות והכפשות אישיות . הנושא כאן הוא לא " אדון שי " וגם לא " איימי " .
אלא תרבות הדיון או המחסור שבה .
לצחוק זה בריא ! אבל כאן זה לא אתר הומורסטי . מי שרוצה לצחוק יכול לפנות לאתרים שעוסקים בבדיחות . ולא בדיחות אנושיות שמסתובבות כאן באתר .
בפעם האחרונה שבדקתי מדובר באתר שאמור לעסוק בעולם השליטה .
ומשום מה במצב הקיים שליטה באופן כללי ושליטה עצמית באופן פרטי זה הדבר האחרון שנדון כאן .
בעיניי זה עצוב . אבל אם אתם מרוצים מהפיכת האתר לאתר קירקסי וקיקיוני . אז אתם בהחלט בכיוון הנכון .
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
אדון שי כתב/ה:
Brave Dwarf אותו ה"אלוהים " שיקבל את ההחלטות אמור להיות הבעלים של האתר .
אותם הכללים שעל פיהם יתקבלו ההחלטות אמורים להיות מקובלים על כולם .
משום מה לא נראה לי מסובך לקבוע איזו תגובה היא השתלחות אישית לא עניינית לנושא הפורום . ואיזו תגובה היא סוג של חיסול חשבונות .
זה לא כזה מסובך . לא מדובר כאן באיזה ידע נסתר . ידע שברור לכל אחד ואחת כאן .
המטרה היא לא הענישה כי אם ההרתעה .
אחריי שיחסמו אחד או שניים מלהגיב בפורום במשך שבוע . כל השאר גם יזהרו . כך תרבות הדיון תשתדרג . ולא יהיה צורך רק להנות ולצחוק על חידלונם של כמה אנשים שמגיבים בפורום . אלא יהיה ניתן להנות מדיונים אמיתיים בשאלות חשובות ..

יפה מצידך לנדב את כלובי לעבודה, אבל נחש מה? לכלובי יש חיים ועבודה משלו והוא לא יכול ולדעתי גם לא רוצה להיות השוטר בפורומים. ברגע שמדובר על פעולה שלא תשאר מתוחזקת, ההרתעה תרד והפורומים יחזרו למצבם. מספיק שיפסחו על אחד מהמשתלחים כדי שהאש תופנה אל כלובי, ואני בהחלט יכולה להבין למה לא יהיה לו שום רצון להכניס את ראשו הבריא למיטה הזו.

אדון שי כתב/ה:
מבחינתי אפשר לפתוח רובריקה נוספת תחת הפורומים ליד הערך " פורום כללי " ובו יהיה רשום " פורום חיסול חשבונות " ושם יוכל זאלופון וכל שאר אלה שנהנים מהירידות האישיות בסגנון קרבות הגלדיאטורים להתבונן באנשים משתלחים זה בזה עד זוב דם . ומבלי שתחול עליהם איום ההרחקה .

גם לזה קוראים התחשבנות אישית.יכלת שלא לציין ניקים ספציפים, ציינת בכל זאת ועל זה נאמר - הפוסל במומו פוסל.

אדון שי כתב/ה:
... מה שאני אמרתי היה ביחס לדבריה של איימי שאני מתנכל לה אישית . ואני אמרתי וחוזר ואומר שאני מגיב לדבריה ולטענותיה של איימי בקשר לרצון לצנזר את הנכתב בכלוב על מנת שיתאים לה ולהשקפותיה . היא העלתה את טיעוניה ואני הגבתי להם בטיעונים משלי . וכאשר אני נשארתי בטיעונים מנומקים באריכות היא התחילה במסע הכפשות והתקרבנות . וגם את זה אתם מוזמנים לבדוק .
אח"כ הדברים התרחבו עכב הפרסום בבלוג האישי של איימי שקרא ל דיון " פתוח " אצלה בבלוג באשר לצורך לקיים צנזורה . אני התמרמרתי על כך שאיימי שפותחת שירשורים על ימין ועל שמאל פתאום התחילה לפתוח בדיונים " פתוחים " אצלה בבלוג . תוך כדי חסימה של חלק מהמשתתפים שלא היו בדעתה בדיונים באותו הנושא בפורומים .
אני מצאתי בכך טעם לפגם . ומצאתי שיש מקום להתריע על כך בפורום . דבר שהביא להשתלשלות הדברים עד לנקודה הזו .
מיותר לציין שאיימי ממשיכה במסע ההכפשות שלה . עכשיו היא מעבירה את הזירה לתגובות בבלוגים של אנשים אחרים ( אדון וחבר ) ולצ'אט .
אני מניח שכל ההתנהלות הזו היא משעשעת . אבל אסור להרשות להטות דיונים ענייניים לטובת התנצחויות והכפשות אישיות . הנושא כאן הוא לא " אדון שי " וגם לא " איימי " .
אלא תרבות הדיון או המחסור שבה ."

ובכל זאת אתה ממשיך לנהל מסע צלב (ע"ע החלק שהדגשתי). יכלת שלא לגולל את השתלשלות העניינים ולא להוסיף האשמות חדשות, אבל שוב, בחרת שלא. הכתיבה שלך חושפת את המניעים האמיתיים שלך וכל בר דעת יכול לראות שהם לא תרבות הדיון.

אדון שי כתב/ה:
לצחוק זה בריא ! אבל כאן זה לא אתר הומורסטי . מי שרוצה לצחוק יכול לפנות לאתרים שעוסקים בבדיחות . ולא בדיחות אנושיות שמסתובבות כאן באתר .
בפעם האחרונה שבדקתי מדובר באתר שאמור לעסוק בעולם השליטה .
ומשום מה במצב הקיים שליטה באופן כללי ושליטה עצמית באופן פרטי זה הדבר האחרון שנדון כאן .
בעיניי זה עצוב . אבל אם אתם מרוצים מהפיכת האתר לאתר קירקסי וקיקיוני . אז אתם בהחלט בכיוון הנכון .

מה קרה לחופש הדיבור שכה היללת? מכיוון שזה לא מתאים לאיך שאתה תופס בדס"מ יש לצנזר את זה? נאה דורש וגו'.