שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיית אונס

אחר
לפני 16 שנים • 25 בספט׳ 2008

וואווו

אחר • 25 בספט׳ 2008
כמב אנרגיה יכולות נשים שמפנטזות על אונס להשחית בלכתוב על זה...
Morticia
לפני 16 שנים • 26 בספט׳ 2008

Re: וואווו

Morticia • 26 בספט׳ 2008
אחר כתב/ה:

רק אני מודאגת מכאלו תגובות?
icon_rolleyes.gif

וכחולית, את שואלת את שאלת השאלות
גם אני שואלת אותה.

ויש אינסוף תשובות...
חלקן נעימות יותר...
חלקן פחות...

תודה למי שטרח להגן על כבוד האישה
ואם אני כבר כאן אז עלי לציין שאהבתי את מה שכתבת, זאלופון
וזה גם בטח נכון.

הזכיר לי קצת כתבה שקראתי אתמול באתר אחר על חשיבות הבנת הדברים שאינם ראויים לסליחה כדי למצוא את הסליחה למרבית הדברים האחרים.
כמו למשל רצח ואונס ילדים... עינוי זקנים... כאלו מין...

שבת שלום ושנה טובה
icon_cool.gif
BlackHard​(שולט)

Re: פנטזיית אונס

BlackHard​(שולט) • 26 בספט׳ 2008
כחולית כתב/ה:

האם אדם שמפנטז על לאנוס נשים, עשוי לבצע זאת מתישהו?

שאלת המיליון דולר.

באופן סטטיסטי מוחלט ניתן לומר לא.
אם היו עוצרים אנשים על פנטזיות לא היו כל כך הרבה פקקים באיילון...

את יודעת קראתי מחקר שאמר שאם היה מכשיר שיכול למשל לקרוא מחשבות מיניות שחולפות בראש של גברים והיית מציבה אותו על כביש בכניסה לאיזה בית ספר בשעה שילדות או נערות צעירות מאוד נכנסות/יוצאות ממנו, ומנגד מכוניות חולפות להן, התוצאה של כמות הרישומים הייתה מפחידה... האם כול מי שנסע ופינטז לשניה היה פדופיל? מן הסתם לא.
זה גם הקטע עם פנטזיית אונס.
זה מרגש או מעניין לראות מישהי מוכרת (ידידה/מכרה/חברה) או זרה שרק פגשת שמוצאת חן בעיניך ולדמיין איך אתה קורע לה את הבגדים, זורק אותה על הרצפה ומשתמש בה ככלי למילוי היצרים המיניים שלך שוב ושוב... איך אתה מתעלל בה כרצונך ללא שיקולי מוסר או חרטה.
אבל מכאן ועד לביצוע בפועל קיים מרחק של עצום ש 99% מהאנשים לא יעברו אותו.

פנטזיה היא פנטזיה היא פנטזיה.
הגשמת פנטזיה במציאות סטרילית כפשוטה היא דבר מאוד מעניין ומורכב ומסוכן.

לכן יש חוקים והסכמות וסידורים מראש לפני שמשחקים בבדס"מ או מגשימים פנטזיות אונס...
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 26 בספט׳ 2008
אני מסכימה איתך, למרות שאני בטוחה שתאמר שיש הבדל בין לפנטז על בת 15-16 לבין לפנטז על בת 8 שאת זה אני לא מקבלת בכל מקרה- גם אם לא מבצע, איזה גבר נורמלי יפנטז על ילדה כזאת??

יחד עם זאת אני חושבת שאולי לא שאלתי את השאלה נכון.
אולי השאלה היא לא "האם מפנטז על אונס?- כן/לא"
אלא "האם סוג ותדירות וייחודיות פנטזיית האונס עשויה לגרום לביצוע?"
כלומר אם הסיכוי שמישהו שמפנטז על זה פעם בכמה חודשים, שמפנטז על דברים אחרים, שמפנטז רק על מין כוחני והבחורה הנאנסת לכאורה היא ספק נהנית ספק לא- קטן יותר שיבצע אונס מאשר מישהו שמפנטז על אונס לעיתים קרובות, שחושב על הביצוע של האונס גם אם לא מתכוון בפועל לבצע, שהאונס בפנטזיות שלו הוא אלים מאוד וכולל אולי נשק, מכות, דימום ובכי והנאנסת מביעה מצוקה?

מצד שני, אם נשווה את זה לפדופילים- הםא יש הבדל בין זה שאונס ילדים בכוח ומאיים עליהם וגורם להם לפציעות פיזיות לבין זה שעושה את זה בעדינות מתוך אהבה ורוצה שהילד יהנה מתוך תפישה מעוותת שילדים הם גם בעלי תשוקות מיניות ומפתה אותם ולא כופה עליהם?
נילי ונילי
נילי ונילי • 26 בספט׳ 2008
כחולית כתב/ה:
אני מסכימה איתך, למרות שאני בטוחה שתאמר שיש הבדל בין לפנטז על בת 15-16 לבין לפנטז על בת 8 שאת זה אני לא מקבלת בכל מקרה- גם אם לא מבצע, איזה גבר נורמלי יפנטז על ילדה כזאת??

שוב, למה את שופטת מחשבות?
מה זה משנה בכלל מה גיל הילדה בפנטזיה ומה הקשר בין זה ובין מידת הנורמליות של בעל/ת הפנטזיה?
Morticia
Morticia • 26 בספט׳ 2008
כחולית כתב/ה:

מצד שני, אם נשווה את זה לפדופילים- הםא יש הבדל בין זה שאונס ילדים בכוח ומאיים עליהם וגורם להם לפציעות פיזיות לבין זה שעושה את זה בעדינות מתוך אהבה ורוצה שהילד יהנה מתוך תפישה מעוותת שילדים הם גם בעלי תשוקות מיניות ומפתה אותם ולא כופה עליהם?

אני שוב נזכרת בסצינה מ"אושר"...

התייחסתי לזה קצת קודם
אני אנסה להסביר את עצמי טוב יותר

ברגע שדבר נעשה בכפייה וללא הסכמה
בוודאי אם על אדם שאין לו בכלל את היכולת להבין את המאורע
וחוקית לתת הסכמה
{ילד בן 8?}
זו אלימות לשמה

{לדחוף ת'זין לפה של עגל זה צער בעלי חיים?}

זה בכלל לא משנה באיזה אופן זה נעשה.

דמייני לך אנס שלא בא וקורע בגדים עם סכין צמוד לצוואר
אלא מנשק ברוך את גופך עליו הוא כופה את גופו
ולוחש באוזנך מילות רוך ואהבה
{חלילה וחס! לא עלינו! טפו טפו טפו ושלל קללות פולניות אחרות...}
זה לא משנה
זה אפילו יותר מצמרר ומגעיל
כמובן שמשהו שם בכל זאת לא מאפשר התנגדות

ויש מי שנדלק מהתנגדות
ויש מי שנדלק מהתמסרות

איך שלא תהפכי את זה
אם אין הסכמה - זו כפייה
זה אונס
זו אלימות לשמה.

ועם כל הכבוד לחופש לחלום
אדם שמוצא עצמו מפנטז בעיקר על אינוס נשים וקטינים צריך לתת את הדעת על עצמו.

לדעתי...

וכל קשר בין זה לבין משחקי שליטה בין חברים ו/או נאהבים
מקרי בהחלט.

שוב, לדעתי...

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי ספט' 26, 2008 11:56 am, סך-הכל נערך פעם אחת
נילי ונילי

Re: וואווו

נילי ונילי • 26 בספט׳ 2008
Morticia כתב/ה:
אחר כתב/ה:

רק אני מודאגת מכאלו תגובות?
icon_rolleyes.gif

icon_cool.gif

לא רק את.
Lanya Colson
Lanya Colson • 26 בספט׳ 2008
כחולית כתב/ה:

כלומר אם הסיכוי שמישהו שמפנטז על זה פעם בכמה חודשים, שמפנטז על דברים אחרים, שמפנטז רק על מין כוחני והבחורה הנאנסת לכאורה היא ספק נהנית ספק לא- קטן יותר שיבצע אונס מאשר מישהו שמפנטז על אונס לעיתים קרובות, שחושב על הביצוע של האונס גם אם לא מתכוון בפועל לבצע, שהאונס בפנטזיות שלו הוא אלים מאוד וכולל אולי נשק, מכות, דימום ובכי והנאנסת מביעה מצוקה?

1. אני מניחה שניתן לבצע מחקר סוציולוגי יחסית פשוט הכולל שאלונים ומעקב אחרי הרשעות פליליות כדי לבדוק אם יש קשר נסיבתי. אבל להניח כי הפנטזיה גורמת לביצוע? סיבתיות זה משהו שקצת יותר קשה להוכיח
2. ואם את מסכימה איתי שיש תשובה תיאורטית לשאלה התיאורטית שלך, ושניתן לבדוק אותה באמצעות מחקר סוציולוגי (ואולי כבר בדקו) - למה הדעה האישית של באי הכלוב בכלל רלוונטית לתשובה הזאת? לכי לספריה וחפשי מאמרים.
3. (סתם מתוך סקרנות: למה זה חשוב לך לדעת?)
מיתוסית​(שולטת)
נילי ונילי כתב/ה:
כחולית כתב/ה:

שוב, למה את שופטת מחשבות?
מה זה משנה בכלל מה גיל הילדה בפנטזיה ומה הקשר בין זה ובין מידת הנורמליות של בעל/ת הפנטזיה?

למה? כי מחשבות הן התנהגות סמויה.
כי מחשבות הן בעצם ה"אני" הפנימי שלי והתשוקות האמיתיות שלי.
הרי אם איש מלבדי לא יכול לדעת בדיוק מה אני חושבת, הרי שהן יכולות להיות הכי גולמיות שאפשר והכי לא- מעובדות.

נורמלי, בל נשכח, הוא השכיח, הוא שכולל 90% מהאוכלוסייה לערך. כל מי שסוטה מהנורמה הזאת, הוא "לא נורמלי" בהגדרה, כמו שגם אנחנו "לא נורמלים".
נכון שיש הבדל בין סטייה חברתית לסטייה פסיכיאטרית, אך פדופיליה עונה על שתיהן.
אדם לא אמור להימשך לאדם אחר מבחינה מינית שלא בשל לקיים יחסי מין נפשית או פיזית.
מסכימה איתי?
ואדם שמבין את ההשלכות של קיום יחסים עם ילד ובכל זאת בוחר לבצע זאת, או מרשה לעצמו לפנטז על זה ולחשוק על זה גם אם הוא מצליח לשלוט בעצמו ולא הולך לברר את שורש העניין ואולי אף לטפל בעצמו, אז כן, הוא לא בסדר.

אני לא חושבת שאדם בוגר שמפנטז על ילדות או ילדים קטנים בצורה מינית ומביא על זה ביד זה נורמלי.
לא אמור להיות שום דבר מיני בילדה שטוחת חזה, בלי ירכיים שכל מה שמעניין אותה זה לשחק בבראץ שלה.
מיתוסית​(שולטת)
Lanya Colson כתב/ה:
כחולית כתב/ה:

1. אני מניחה שניתן לבצע מחקר סוציולוגי יחסית פשוט הכולל שאלונים ומעקב אחרי הרשעות פליליות כדי לבדוק אם יש קשר נסיבתי. אבל להניח כי הפנטזיה גורמת לביצוע? סיבתיות זה משהו שקצת יותר קשה להוכיח
2. ואם את מסכימה איתי שיש תשובה תיאורטית לשאלה התיאורטית שלך, ושניתן לבדוק אותה באמצעות מחקר סוציולוגי (ואולי כבר בדקו) - למה הדעה האישית של באי הכלוב בכלל רלוונטית לתשובה הזאת? לכי לספריה וחפשי מאמרים.
3. (סתם מתוך סקרנות: למה זה חשוב לך לדעת?)

אני לא חושבת שזה סוציולוגי, אלא אם כבר פסיכולוגי או קרימינולוגי.
שנית, זה נשמע כמו משהו מעניין ולא שמעתי שעשו דבר כזה, כמובן שאני אשמח לקרוא מחקר כזה אם שמעת עליו.
הפנטזיה יכולה לגרום לביצוע, וביצוע יכול להתקיים בלי פנטזיה. אבל רוב הסיכויים שתבוא קודם פנטזיה לפני שיהיה הביצוע, במיוחד אם הוא חריג. סתם ככה לא הולך אדם ברחוב וחושב לעצמו: "או, הנה ילדה בלונדינית יפה. מעניין איך היא מוצצת, בואו נבדוק את זה".

למה התשובה של באי הכלוב חשובה לי?
אפשר לענות על זה בשאלה אחרת: בשביל מה בכלל קיימים פורומים? icon_smile.gif
חשוב לשמוע דיעות אחרות, במיוחד שונות משלך. רציתי לדעת האם דעתי שונה משל רוב האנשים או דומה לרובם.
ולמה זה חשוב לי לדעת?
מסיבות אישיות שלי שאני לא מעוניינת לחשוף בפני כל העולם.