ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
Re: אז ככה
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
ים_yam(לא בעסק) • 5 בנוב׳ 2008
מכשפונת ממתק כתב/ה: Ohad כתב/ה: מאיפה מארגנים אוזניים מחודדות?
אלף זה האופציה שהכי מתאימה לי, הייתי הולך על אלף אפל אם הייתי יכול לארגן עדשות מגע אדומות, דיזינגוף סנטר ברוריה תמרוקים קומה שניה קרוב לפול&בר, ליד החנות משקפיים, ממש באזור של וולוט יש אוזניים מחודדות. 12 ש"ח. בהצלחה!!! עדשות מגע מיוחדות לפעמים ניתן להשיג בחנות ביה"ס לאיפור "ירין שחף" בת"א מאפו פינת סירקין. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
AIR(נשלט) • 5 בנוב׳ 2008
ים_yam כתב/ה: מכשפונת ממתק כתב/ה: Ohad כתב/ה: מאיפה מארגנים אוזניים מחודדות?
אלף זה האופציה שהכי מתאימה לי, הייתי הולך על אלף אפל אם הייתי יכול לארגן עדשות מגע אדומות, דיזינגוף סנטר ברוריה תמרוקים קומה שניה קרוב לפול&בר, ליד החנות משקפיים, ממש באזור של וולוט יש אוזניים מחודדות. 12 ש"ח. בהצלחה!!! עדשות מגע מיוחדות לפעמים ניתן להשיג בחנות ביה"ס לאיפור "ירין שחף" בת"א מאפו פינת סירקין. אהבתי , אז ככה , לתחפושת הכי מקורית אנחנו נגריל על האש זוג עדשות רב שימושיות בחינם , במבחר צבעים וסוגים במסיבה עצמה . חברים , ראיתי את הכלוב הגדול שמלך החלומות הכין , בואנה , כל הכבוד והדובדבן בקצפת יא מלך ,נדנדה למקום . יצא פצצות. }{ |
|
Toxic Princess |
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
Toxic Princess • 5 בנוב׳ 2008
air כתב/ה: ים_yam כתב/ה: מכשפונת ממתק כתב/ה: Ohad כתב/ה: מאיפה מארגנים אוזניים מחודדות?
אלף זה האופציה שהכי מתאימה לי, הייתי הולך על אלף אפל אם הייתי יכול לארגן עדשות מגע אדומות, דיזינגוף סנטר ברוריה תמרוקים קומה שניה קרוב לפול&בר, ליד החנות משקפיים, ממש באזור של וולוט יש אוזניים מחודדות. 12 ש"ח. בהצלחה!!! עדשות מגע מיוחדות לפעמים ניתן להשיג בחנות ביה"ס לאיפור "ירין שחף" בת"א מאפו פינת סירקין. אהבתי , אז ככה , לתחפושת הכי מקורית אנחנו נגריל על האש זוג עדשות רב שימושיות בחינם , במבחר צבעים וסוגים במסיבה עצמה . חברים , ראיתי את הכלוב הגדול שמלך החלומות הכין , בואנה , כל הכבוד והדובדבן בקצפת יא מלך ,נדנדה למקום . יצא פצצות. }{ יאאאא אני רוצה כאלהההההה מגיע לי מעצם הטרחה של לנסוע עד תל אביב בשביל המסיבה!! |
|
Nekori |
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
ה-תחפושת לשדונים ביננו
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
Nekori • 5 בנוב׳ 2008
אם תצליחו לארגן את זה,
חשבתי על הכיוון הזה למסיבה הקודמת, פשוט אין לי את הכלים ליצור כזה דבר אבל אם מישהו יכול, אז הנה זה: |
|
lady inBlack |
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
Re: ה-תחפושת לשדונים ביננו
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
lady inBlack • 5 בנוב׳ 2008
Ohad כתב/ה: אם תצליחו לארגן את זה,
חשבתי על הכיוון הזה למסיבה הקודמת, פשוט אין לי את הכלים ליצור כזה דבר אבל אם מישהו יכול, אז הנה זה: זה לא נראה לך קצת כמו יצור לא-אנושי? |
|
Toxic Princess |
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
Re: ה-תחפושת לשדונים ביננו
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
Toxic Princess • 5 בנוב׳ 2008
lady inBLACK כתב/ה: Ohad כתב/ה: אם תצליחו לארגן את זה,
חשבתי על הכיוון הזה למסיבה הקודמת, פשוט אין לי את הכלים ליצור כזה דבר אבל אם מישהו יכול, אז הנה זה: זה לא נראה לך קצת כמו יצור לא-אנושי? מה זה!? איכס... עכביש מעופף?! |
|
zap11(נשלט){Lola} |
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בנוב׳ 2008
zap11(נשלט){Lola} • 5 בנוב׳ 2008
אוף אין לי כנפיים חחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
דום אמיתי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •