סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם חובבי פאמדום אלרגיים לזיונים?

רצסיבי​(נשלט)
לפני 15 שנים • 11 בדצמ׳ 2008
רצסיבי​(נשלט) • 11 בדצמ׳ 2008
עבד_נאמן כתב/ה:
רק היום התוודעתי לאשכול הזה.
יש תקופות ארוכות שבהם אני לא גומר בחדירה. פשוט אין לי את הריגוש. זה לא משפיע עלי.
האמת שחשבתי שאני היחיד. אמנם חז"לנו אמרו "צרת רבים - נחמת טפשים", אבל יש בזה מן הנחמה (וכנראה מן הטפשות).

סליחה על ההתפרצות, אבל אני לא מתאפק מלשאול.
זה מפריע לך (שאתה לא מתגרה מחדירה ונילית) ?
כי אם לא - אז בכלל לא צריך נחמת רבים.
ואם כן - אז זה קצת טורף את הקלפים בנוגע למה שנאמר בתחילת השרשור, לגבי אי רצון או אי עניין לבצע את זה (להבדיל מרצון שקיים אך לא מגובה בגירוי מספיק).
(ואולי, כרגיל, האמת נמצאת באמצע ומקלקלת את הניתוח - אתה עצמך לא צריך / לא רוצה את זה, אבל המציאות הזוגית מחייבת, ומכאן הצרה שדורשת נחמה).
עבד_נאמן​(נשלט)
עבד_נאמן​(נשלט) • 11 בדצמ׳ 2008
לא, אישית לא מפריע לי שאני לא נהנה מחדירה. מפריע לי שאני לא גומר מחדירה.
וזה מפריע רק בגלל שאשתי רואה בזה עלבון אישי.

ולא, היא לא מעוניינת למצוץ לי. זה מגעיל אותה.
כך שחדירה היא די הדרך היחידה. והיא נעלבת שוב ושוב.

מה אני יכול לעשות?
רצסיבי​(נשלט)
עבד_נאמן כתב/ה:
לא, אישית לא מפריע לי שאני לא נהנה מחדירה. מפריע לי שאני לא גומר מחדירה.
וזה מפריע רק בגלל שאשתי רואה בזה עלבון אישי.

ולא, היא לא מעוניינת למצוץ לי. זה מגעיל אותה.
כך שחדירה היא די הדרך היחידה. והיא נעלבת שוב ושוב.

מה אני יכול לעשות?

אז כמו שניחשתי, זו האופציה שבסוגריים.

מה אפשר לעשות? קשה לייעץ.... אבל אם הזוגיות חשובה, כל אחד צריך ללכת לקראת השני, כלומר גם היא כלפיך. אם היא רוצה שתגמור, ואני מבין למה היא רוצה (היא לוקחת את אי הגמירה כעלבון לנשיות שלה), היא צריכה לסייע לך עם סממנים בדס"מים, שירגשו אותך. מן הסתם.
(ובינתיים, כפתרון גרוע, תמיד אפשר לעצום עיניים ולדמיין סיטואציה בדס"מית שמרגשת אותך)
Tame
Tame • 11 בדצמ׳ 2008
שמע זה נשמע שיש לך מצב קצת יותר רציני, תלוי עד כמה אתם מוכנים לעבוד על הזוגיות שלכם...
אני מניח שאין שום אפשרות שתגמור ושניסית לפנטז במהלך הסקס על דברים אחרים וכו'
אז הפיתרון היחיד יהיה להעלות את הנושא לתודעה של שניכם, אולי לצפות ביחד בסרטים בדסמיים רכים מאוד, סתם קינק בהתחלה, לראות אם משהו יכול לזוז בתפיסה של אישתך, לראות אם יש אלמנטים בדסמיים שדווקא לא יפריעו לה...
לדוגמה אם לא מפריע לה שתרד לה, אולי היא גם תוכל לתת לך הוראות, אולי היא תוכל לתת לך פרס אם היית טוב ועונש אם לא... דברים כאלו בקטנה שיכולים להוביל לדברים יותר גדולים אבל כשלעצמם כבר יכולים אולי לעשות איזשהו הבדל.

מה אתה חושב?

**עריכה**
ראיתי שבזמן שכתכתי לך גם רצסיבי הספיק לכתוב וזה מופיע לפני... מה שכתבתי מתייחס למה שאתה אמרת בלי לראות מה שרצסיבי כתב...
ונסה נאמנה למקור{הכי טוב שי}
fog כתב/ה:

ואולי חדירה כאקט של הכלה - בזמן החדירה האשה פיזית מכילה את הגבר. כל החושים שלו נמצאים בתוך הגוף שלה.

מחשבה מאוד עמוקה ויפה לטעמי

אהבתי את הרעיון
חזק ביותר..
רצסיבי​(נשלט)
Tame כתב/ה:

**עריכה**
ראיתי שבזמן שכתכתי לך גם רצסיבי הספיק לכתוב וזה מופיע לפני... מה שכתבתי מתייחס למה שאתה אמרת בלי לראות מה שרצסיבי כתב...

מעתיקן.
וברצינות, בסה"כ נתנו את אותה עצה.
צריכים לדבר, לדבר ולדבר, ולא לשמור בבטן.
אנדרפוט
אנדרפוט • 11 בדצמ׳ 2008
דיבורים זה טוב - אני לא רק שלא גומר אלא אף מתקשה בכלל לחדור, במיוחד כשיש צורך בידיד האנושות - הגומי. הקונספט של חירמון וונילי, נישוקים, ידיים חוצפניות ואז טיפוס במעלה האישה, הסרת התחתון ועליה לצורך חדירה אשר ממשיכה בזיון ונגמרת בהתזה שלאחריה סיגריה ותחושת סיפוק ומלאות - כל הקונספט הזה זר לי. אין חיבוק תפקידי שם. אין באמת שאיפה למחלקה הזו.

כמובן שאחרי שנרגעים מה - אויש לא עומד לי, איזהפחד, איזובושה איומה ונוראה - אז מגיעה ההכרה שעומד יפה מאוד, אבל עומד סלקטיבית. קודם כל - לא עומד על כל אחת - זה בסדר, הגיוני. שנית - לא עומד מכל סיטואציה - גם הגיוני לא? ברור שכן. איש איש וטעמו עימו. איש איש ותפקידו-דו. אז הכל בסדר.

אבל לא. חיבוק הוא סמלי, נשיקה היא סמלית ומה לעשות גם מלאכת הזיון. סמלים של רומנטיקה - לעשות אהבה, לנשק מתוך תשוקה. סמלי במיוחד כאשר בצד השני עומדת וונילה שנרתעת מפטיש ושליטה.

אז עכשיו ההגיון, ששומר על דייקנות גם בעולמות עקומים, מחייב שאם לא עומד לך מזיונים ונשיקות צרפתיות, אז אל תצא עם וניליות, שכידוע מאוד אוהבות זיונים ונשיקות.

כמו שאמרתי, דיבורים זה טוב.
ביג-אן
לפני 15 שנים • 13 בדצמ׳ 2008
ביג-אן • 13 בדצמ׳ 2008
ליידי תמרה כתב/ה:
רצ', אתה סנילי.

ציטוט: וזה מזכיר לי נשכחות.
אם אני לא טועה, לייד תמרה, מתי שהוא בעבר כתבת באיזה פורום בכלוב (ואם זו לא היית את, אז עמך הסליחה) שסקס (ונילי) בריא הוא לא רכיב חיוני במערכת יחסים זוגית טובה.

אמרתי את זה כאן, בעמוד 4 של השרשור הזה ממש.
אבל זה היה כתגובה להגדרה של חדירה כ"בסיס" של זוגיות. את מה שהיה לי לומר בנושא כבר אמרתי שם, ולדעתי ברהיטות.
אני מאוד נהנית לשלב יחסי מין וזוגיות, ולי זה חשוב. אני לא שוללת א/נשים שעבורם זה לא חיוני, אבל בכל מקרה בעיני זה לא הבסיס.

וכן, אני נוטה מאוד לשלב פיזיות, מגע בשר בבשר, גם ביחסי שליטה וגם ביחסים אחרים. בשר בבשר. יש המון דרכים למגע של בשר בבשר, למה הקישור ההכרחי לחדירה של זין לכוס? זה הלב של הדיון, לא המגע. לא האינטימיות. לא הסיליקון. לא הבשר.

למה
חשוב
שיכנס
זין
לכוס?

הרי בין לסביות יש חיבור לא פחות חזק. ואינטימיות. ויש אצבעות, ולשון, וסיליקון, וחיבוקים, ונשיקות, וליקוקים, ואלפי דברים יצירתיים יותר.

למה
דווקא
זין
בכוס?

icon_eek.gif

בלית ברירה יקירה לסביות מסתפקות בלי חדירה עם ז אמיתי.
אם אחת מהצדדות, אכן נחדרת(מה שלא כזה מובן מאליו בין לסביות)
תהיי בטוחה שהצד האקטיבי(המזיינת) היתה מתה לזיין עם זין משלה.
ותהיי בטוחה שהצד הנחדר(אותה אחת שלעיתים מסתפקת בסיליקון)
היתה מתה שאהובתה תהיה ולו לרגע עם ז משלה שבו שני הצדדים מרגישים את החדירה.

טוב.. אני רואה שהגזמתי כאן עם שפיכת הידע..
Morticia
לפני 15 שנים • 13 בדצמ׳ 2008
Morticia • 13 בדצמ׳ 2008
זה גם לא מדוייק שלסביות מסתפקות בלי חדירה....

או שאישה אינה מזיינת את הגבר רק בגלל שהאבר שלה הוא הנחדר

יש גברים סאבמיסיביים לחלוטין שאינם נמשכים לסטראפ-און
כמו גם נשים דומיננטיות

לקשור ידיים ולהשכיב גבר על הגב בזמן שאני פעילה
לא נחשב?

ובכלל
אני תוהה...

כותרת נוסח

"האם חובבות פאמדום אלרגיות לזיונים?"

לא תראה לכם כאן יותר מתאימה?

כי שליטה נשית אמורה להיות סביב מה האישה רוצה

וכל אישה ורצונה
...

שאל את עצמך אם אתה סאב
ותעמוד אתה מול המראה

{פמיניסטית בתחת שלי - איזו מילה נוחה... כשה"עבד" במהותו עצלן... מישהו הזכיר בני אדם?}