אנימה |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
אנימה • 14 במרץ 2009
מה, זה לא היה ברור שזו דעתי? כתבתי את מה שאני חושבת שקרה.
יעלה ויבוא פותח השרשור ויכתוב אנימה טועה, אני מבטיחה לך שאקרא בכובד ראש את דבריו. לא התכונתי להתנשא,אבל אני את יודעת, רק בן אדם. אפילו לא מלכה.. : ) ולמה חייבת להיות מלכה בשרשור הזה? ומה זה אומר אם אין? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
אנימה כתב/ה: מה, זה לא היה ברור שזו דעתי? כתבתי את מה שאני חושבת שקרה.
יעלה ויבוא פותח השרשור ויכתוב אנימה טועה, אני מבטיחה לך שאקרא בכובד ראש את דבריו. לא התכונתי להתנשא,אבל אני את יודעת, רק בן אדם. אפילו לא מלכה.. : ) ולמה חייבת להיות מלכה בשרשור הזה? ומה זה אומר אם אין? אני לא מבקשת לומר שאת טועה אני פשוט חושבת שיש יותר מדעה בודדה ואני בעיקר לא הבנתי מה ניסית לומר וגם ציינתי שלא כתבתי את דבריי בציניות או רוע [אין פה סאונד וטונים - איכשהו אני רואה את זה לפעמים כבעיה... ] אני גם לא חיה בסרט שאני המלכה וכולם צריכים להתייחס אלי ככה אני גם נחמדה לגברים שאני אוהבת ולא קוראת לכולם אפס וכלב רק כי אני המלכה אבל במיטה מותק שלי אני אוהבת ונוטה להיות מלכה ושולטת אני בוודאי טיפוס דומיננטי ואני לא מבינה את הפאמדום כאן בסיפור את כתבת משהו שנשמע היה מעט ציני לגבי היתכנות הופעת מלכה באתר ויוצאת מנקודת הנחה שהיא נהנתה ואני לא מבינה [אבל הכל בנימה ידידותית יקירתי, אני לא מתחילה מלחמה או מוקיעה אותך מהחברה או משהו כזה.... ] |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Re: היום ירדתי אל מתחת לאפס....
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: כנוע ומאולף כתב/ה: שהכאתי אותה היא אמרה לי שהיא תרסק כל גבול שלי וכשתסיים בהיא תזרוק אותי ותעבור עבד הבא!
אני אמרתי לעצמי אם זה ככה לא אשבר ואז אשאר שלה לנצח... אתמול ליקקתי לה את פי הטבעת שהיה מלוכלך, היא צחקה ואמרה שלום ולא להתראות!! אני הכי אפס שיש - לא יכלתי להגיד לה לא למרות שידעתי! אני חושבת שהיא אפס לא קטנה בעצמה כגודל ההשפלה כך מידת שפלותה מלכה זו אישה שנותנת לכל זר שהיא לא מרגישה כלפיו כלום ללקק לה את החרא? כל מהותה הוא להשפיל את אותו זר ולזרוק אותו למען הכלב הבא הא הא הא? האם זוהי אצילות נשית במיטבה? לא בספר שלי ... |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Re: היום ירדתי אל מתחת לאפס....
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
אנימה • 14 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: כנוע ומאולף כתב/ה: שהכאתי אותה היא אמרה לי שהיא תרסק כל גבול שלי וכשתסיים בהיא תזרוק אותי ותעבור עבד הבא!
אני אמרתי לעצמי אם זה ככה לא אשבר ואז אשאר שלה לנצח... אתמול ליקקתי לה את פי הטבעת שהיה מלוכלך, היא צחקה ואמרה שלום ולא להתראות!! אני הכי אפס שיש - לא יכלתי להגיד לה לא למרות שידעתי! אני חושבת שהיא אפס לא קטנה בעצמה כגודל ההשפלה כך מידת שפלותה מלכה זו אישה שנותנת לכל זר שהיא לא מרגישה כלפיו כלום ללקק לה את החרא? כל מהותה הוא להשפיל את אותו זר ולזרוק אותו למען הכלב הבא הא הא הא? האם זוהי אצילות נשית במיטבה? לא בספר שלי ... מורטי, יכול להיות שהיא אפס לא קטנה, אבל היא העניקה לו חוויה מאוד חזקה. ולמה זר? הוא כתב שהם היו ביחד. מלכה לא מחויבת לשום אצילות נשית. היא בעניין לממש פנטזיות ולעשות מה שהיא אוהבת. אבל בשביל שזה באמת יצליח היא חייבת למצוא מי שמתחבר לפנטזיות שלה מהצד השני. מה זה קשור לאצילות נשית? |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Tame • 14 במרץ 2009
רק הבהרה:
לא חשדתי בך שאת אותה מלכה מהסיפור אלא שאלתי בכנות אם יש לך מידע קונקרטי. אחרת דעתך כדעתי, שתיהן השערות ואני לא מצליח להבין למה את כל כך בטוחה בפרשנות שלך את הטקסט. את מוסיפה עובדות שאינן כתובות בטקסט - לכן הסקתי שאולי את יודעת משהו שאני לא. ואם היה וכן והיה לך מידע קונקרטי אז הייתי נאלץ לקבל את מה שאמרת כעובדה ולא כפרשנות. עד אז כאמור לא אצליח להבין מהיכן הביטחון שיש לך בפרשנות (וזהו הדגש, לא האשמות או חשדות וכו' בכלל לא עלה בדעתי לחתור לכיוון ההוא). |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
אנימה • 14 במרץ 2009
Morticia כתב/ה: אנימה כתב/ה: מה, זה לא היה ברור שזו דעתי? כתבתי את מה שאני חושבת שקרה.
יעלה ויבוא פותח השרשור ויכתוב אנימה טועה, אני מבטיחה לך שאקרא בכובד ראש את דבריו. לא התכונתי להתנשא,אבל אני את יודעת, רק בן אדם. אפילו לא מלכה.. : ) ולמה חייבת להיות מלכה בשרשור הזה? ומה זה אומר אם אין? אני לא מבקשת לומר שאת טועה אני פשוט חושבת שיש יותר מדעה בודדה ואני בעיקר לא הבנתי מה ניסית לומר וגם ציינתי שלא כתבתי את דבריי בציניות או רוע [אין פה סאונד וטונים - איכשהו אני רואה את זה לפעמים כבעיה... ] אני גם לא חיה בסרט שאני המלכה וכולם צריכים להתייחס אלי ככה אני גם נחמדה לגברים שאני אוהבת ולא קוראת לכולם אפס וכלב רק כי אני המלכה אבל במיטה מותק שלי אני אוהבת ונוטה להיות מלכה ושולטת אני בוודאי טיפוס דומיננטי ואני לא מבינה את הפאמדום כאן בסיפור את כתבת משהו שנשמע היה מעט ציני לגבי היתכנות הופעת מלכה באתר ויוצאת מנקודת הנחה שהיא נהנתה ואני לא מבינה [אבל הכל בנימה ידידותית יקירתי, אני לא מתחילה מלחמה או מוקיעה אותך מהחברה או משהו כזה.... ] כתבתי כבר בהתחלה, שלא כולם יכולים להבין את מה שנכתב. את לא עושה את זה, יש אנשים אחרים שכן.אבל זה לא אומר שצריך לזלזל באף אחד. קצת כבוד לאחרים זו לא מילה גסה. ואני מרשה לך להוקיע אותי אם בא לך : ) |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
אנימה • 14 במרץ 2009
Tame כתב/ה: רק הבהרה:
לא חשדתי בך שאת אותה מלכה מהסיפור אלא שאלתי בכנות אם יש לך מידע קונקרטי. אחרת דעתך כדעתי, שתיהן השערות ואני לא מצליח להבין למה את כל כך בטוחה בפרשנות שלך את הטקסט. את מוסיפה עובדות שאינן כתובות בטקסט - לכן הסקתי שאולי את יודעת משהו שאני לא. ואם היה וכן והיה לך מידע קונקרטי אז הייתי נאלץ לקבל את מה שאמרת כעובדה ולא כפרשנות. עד אז כאמור לא אצליח להבין מהיכן הביטחון שיש לך בפרשנות (וזהו הדגש, לא האשמות או חשדות וכו' בכלל לא עלה בדעתי לחתור לכיוון ההוא). כן, אני באמת חושבת שמה שקרה שם קרוב מאוד למה שכתבתי. פשוט חשבתי על מה שהוא כתב. אני לא יום בעולם הזה, וחפרנית לא קטנה גם, חייבת להבין לעומק דברים, אז זה מתקבל אצל כל אחד כמו שזה מתקבל. אבל למה נאלץ? זה כזה היה נורא אם היית צריך לקבל את זה שהחויה נגעה בו עמוק? |
|
Tame |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Tame • 14 במרץ 2009
או קיי, הייתי מקבל בשמחה את העובדה החדשה כי אז גם הייתי יודע שהוא לא נפגע אלא נהנה וזו מחשבה הרבה יותר נוחה.
בקשר לכך שאת הרבה שנים בתחום. אני חושב אם כן שנעשה משאל ונמצא את הבנאדם עם שנות הותק הרבות ביותר בתחום. נביא אותו לכאן ונשאל אותו לדעתו - הוא הרי בטוח צודק יותר משנינו |
|
אנימה |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
אנימה • 14 במרץ 2009
Tame כתב/ה: או קיי, הייתי מקבל בשמחה את העובדה החדשה כי אז גם הייתי יודע שהוא לא נפגע אלא נהנה וזו מחשבה הרבה יותר נוחה.
בקשר לכך שאת הרבה שנים בתחום. אני חושב אם כן שנעשה משאל ונמצא את הבנאדם עם שנות הותק הרבות ביותר בתחום. נביא אותו לכאן ונשאל אותו לדעתו - הוא הרי בטוח צודק יותר משנינו לא התכוונתי למי שנמצא יותר מבין יותר, זה אחד הדברים אגב שלימד אותי מאסטר שהיה מאוד ותיק בתחום. שלא תמיד וותק אומר משהו. אבל התכוונתי שהיה לי זמן גם להתנסות וגם לחשוב, וגם להתעמק בדברים וכשאתה לא במקום מוגדר אחד, בסופו של עניין אתה מסגל מבט קצת יותר רחב. ושוב- חבל שפותח השרשור לא מגיב כאן. אני חושבת שמה שיש לו להגיד, זה הדבר הכי מעניין בסופו של דבר. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
14 במרץ 2009
Morticia • 14 במרץ 2009
אני חושבת שאני אסכם את דבריי באי הסכמה ביני לבינך
[כמישהי הבאה מהצד השולט אני רואה מלכה אחרת ונדמה לי שפאמדום זו שליטה נשית ואני כאישה שולטת אחרת] זכותי - זכותך שבוע טוב |
|