סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

נשלטות יקרות

Lakshmi​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 1 באפר׳ 2009
Lakshmi​(נשלטת) • 1 באפר׳ 2009
מזה השטויות האלה?

בוא נדבר תכלס,זה אתר הכרויות...ועם כל הכבוד,נכון,במציאות פחות בנות יפנו לגברים אבל מה קשור כאן לא לפנות?זה כבר טיפשי ומפגר לדעתי,לא חשבתי שיש בנות שעובדות גם כאן עם ה"עקרון" או איך שלא קוראים לדבר השקרי הזה...

ודעה אישית?אין לי בעיה אם הודעות שרשרת...רק אחרי שאני מקבלת את אותה הודעה כבר פעמיים ויותר...זה כבר מעורר רחמים...

לילה טובicon_smile.gif
the_drow​(שולט)
the_drow​(שולט) • 1 באפר׳ 2009
Mentally Disturbed כתב/ה:
מזה השטויות האלה?

בוא נדבר תכלס,זה אתר הכרויות...ועם כל הכבוד,נכון,במציאות פחות בנות יפנו לגברים אבל מה קשור כאן לא לפנות?זה כבר טיפשי ומפגר לדעתי,לא חשבתי שיש בנות שעובדות גם כאן עם ה"עקרון" או איך שלא קוראים לדבר השקרי הזה...

ודעה אישית?אין לי בעיה אם הודעות שרשרת...רק אחרי שאני מקבלת את אותה הודעה כבר פעמיים ויותר...זה כבר מעורר רחמים...

לילה טובicon_smile.gif

זה שזה אתר היכריות לא אומר שאנחנו צריכים להיות כלואים במוסכמות חברתיות כולשהן
היה כאן איזה שרשור פעם של נשלטות שמתלוננות על זה שהן מקבלות הודעות משוכפלות.
אז כנראה שאת יוצאת דופן אם אין לך בעיה עם זה.
עוד נשלטות? דעה בבקשה icon_smile.gif
morgause​(מתחלפת){מ}
morgause​(מתחלפת){מ} • 1 באפר׳ 2009
מקבי:
ציטוט: "היי, את נראית\נשמעת לי נחמדה, אשמח לשוחח מתישהו" צריך לעשות את העבודה.

מניסיוני, לרוב אלה שפונים כך אין שום אינדיקציה לגבי האם הבחורה באמת נחמדה או מעניינת (גם אם מתחשבים במגבלות הוירטואליה): לא קוראים פרופיל, הודעות, בלוג וכו'. היא נמצאת שם, היא טוענת שהיא נקבה? סבבה. זה יספיק.
אני חושבת שבכל זאת צריך להכניס משהו אישי בהודעה- אפילו רק את הסיבה ללמה אתה חושב שהיא נחמדה ותשמח לשוחח איתה. למשל, התגובה שלה בשירשור זה או אחר. אחרת, סביר להניח שזו הודעה שנשלחת לכולם ללא הבדלי דת, גזע ומין. קצת כמו מפעל.

ציטוט: גם גבר אוהב שמתחילים איתו ומנסים לנשוא בעיניו חן

כנ"ל לגבי פניות של נשים לגברים.

אגב, זה אתר היכרויות? הייתי בטוחה שזה אתר קהילתי שכזה: פורומים, יצירות של אנשים וכו'. אתם רוצים לומר שזה בעצם ג'ידייט בתחפושת עור?
אחותופל
אחותופל • 1 באפר׳ 2009
אני לרוב אתחיל עם הבחור/ה שמוצאת חן בעיני - עקב התרשמות בפורומים, בלוגים וצ'אט. זה פועל בצורה הרבה יותר טובה בשבילי מאשר לחכות שיתחילו איתי ואז לא תמיד יש התאמה כמו שהייתי רוצה. בעוד שכשאני בוחרת אז יש סיבה. (כי באמת מתרשמת שהרבה מהפניות האישיות לא ממש בגללי - ואז גם אין התאמה ולמה להתאמץ בכלל?)
אגב, בכוונה לא כתבתי שאני מתרשמת מפרופילים - כי הם יכולים ממש להטעות. לטוב או לרע. אז כבר די הפסקתי לסמוך עליהם.

השוק כאן בכלוב אכזרי לגבר הממוצע וגם לא תואם את המצב בעולם הונילי. כי כאן הנשים הרבה יותר מבוקשות מאשר באתר הכרויות ונילי. וזה מבאס שגברים צריכים להתאמץ הרבה יותר כדי למשוך תשומת לב, אבל ככה זה. יפה שאתה מנסה לשנות, אבל צריך גם להתמודד עם המציאות.
ממליצה לך להשקיע יותר בבלוג/ פורומים/צ'אט למשל ואז אם מישי מקבלת ממך הודעה, אפילו לא ממש מיוחדת, יהיה לה עם מה לעבוד ולהתרשם ממך.

בהצלחה
Lakshmi​(נשלטת)
לפני 15 שנים • 3 באפר׳ 2009
Lakshmi​(נשלטת) • 3 באפר׳ 2009
morgause כתב/ה:
מקבי:
ציטוט: "היי, את נראית\נשמעת לי נחמדה, אשמח לשוחח מתישהו" צריך לעשות את העבודה.

מניסיוני, לרוב אלה שפונים כך אין שום אינדיקציה לגבי האם הבחורה באמת נחמדה או מעניינת (גם אם מתחשבים במגבלות הוירטואליה): לא קוראים פרופיל, הודעות, בלוג וכו'. היא נמצאת שם, היא טוענת שהיא נקבה? סבבה. זה יספיק.
אני חושבת שבכל זאת צריך להכניס משהו אישי בהודעה- אפילו רק את הסיבה ללמה אתה חושב שהיא נחמדה ותשמח לשוחח איתה. למשל, התגובה שלה בשירשור זה או אחר. אחרת, סביר להניח שזו הודעה שנשלחת לכולם ללא הבדלי דת, גזע ומין. קצת כמו מפעל.

ציטוט: גם גבר אוהב שמתחילים איתו ומנסים לנשוא בעיניו חן

כנ"ל לגבי פניות של נשים לגברים.

אגב, זה אתר היכרויות? הייתי בטוחה שזה אתר קהילתי שכזה: פורומים, יצירות של אנשים וכו'. אתם רוצים לומר שזה בעצם ג'ידייט בתחפושת עור?

אני עדיין לא מבינה מה מפריע בזה..
הוא השאיר הודעה..לא מתאים לך,אל תגיבי..
לגבי תגובתך "הציור"icon_smile.gif
אני לא חושבת שלכל אחת שהתלוננה על הודעת שרשרת שקיבלה יש באמת סיבה טובה על התלונה..
זה כמו קבצן שבא לקבץ נדבות..בא לי לתרום אני אתרום..לא בא לי,אני לא אתרום..
ראובן

עיקר העיקרים

ראובן • 3 באפר׳ 2009
טוב, ששים שניות על הפסיכולוגיה האבולוציונית של 'מי מתחיל עם מי ואיך':

חשבו על אישה שאתם מכירים, חברה שלכם שהיא גם פמיניסטית לוחמנית (אבל עדיין סטרייטית : ) - גם היא תעדיף שהגבר יהיה זה שייזום תקשורת ראשונית ביניהם ('שיתחיל איתה' בלשון עממית). יש לכך סיבה אבולוציונית - אישה צריכה לראות ולדעת שהגבר יכול לחולל בה שינוי (במקרה של 'להתחיל', המשמעות היא לשנות את התודעה שלה מ'לא מכירה אותו' ל-'סקרנית, מכירה קצת ורוצה עוד'). הסיבה שאישה זקוקה לידיעה הזו, היא שבהמשך הדרך האישה צריכה שהגבר יצליח לחולל בה שינוי גדול בהרבה. אתם מבינים למה אני מתכוון.

עיקר העיקרים: ללא ההתמדה 'הנודניקית והפאתטית' של גברים, אפילו הממחזרים, שום דבר לא היה זז בעולמנו וכנראה הגזע היה נכחד, או כמעט.

ראובן
special

Re: עיקר העיקרים

special • 3 באפר׳ 2009
ראובן כתב/ה:

חשבו על אישה שאתם מכירים, חברה שלכם שהיא גם פמיניסטית לוחמנית (אבל עדיין סטרייטית : ) - גם היא תעדיף שהגבר יהיה זה שייזום תקשורת ראשונית ביניהם ('שיתחיל איתה' בלשון עממית). יש לכך סיבה אבולוציונית - אישה צריכה לראות ולדעת שהגבר יכול לחולל בה שינוי (במקרה של 'להתחיל', המשמעות היא לשנות את התודעה שלה מ'לא מכירה אותו' ל-'סקרנית, מכירה קצת ורוצה עוד'). הסיבה שאישה זקוקה לידיעה הזו, היא שבהמשך הדרך האישה צריכה שהגבר יצליח לחולל בה שינוי גדול בהרבה. אתם מבינים למה אני מתכוון.

עיקר העיקרים: ללא ההתמדה 'הנודניקית והפאתטית' של גברים, אפילו הממחזרים, שום דבר לא היה זז בעולמנו וכנראה הגזע היה נכחד, או כמעט.

ראובן

אני לא צריכה שהגבר יחולל בי שינוי. והסיבה שנשים רוצות שגברים יתחילו איתן (למרות שאנחנו עושות גם ההיפך, עם ההבדל הדק שאחרי פעם פעמים שאומרים לנו לא , אנחנו נסוגות מהרעיון) כי ככה זה היה תמיד. כי זה מחמיא לאגו. כי אנחנו צריכות להרגיש יפות, נחשקות ולדעת שהמנייה שלנו עדיין שווה בחוץ.
מישלי

Re: עיקר העיקרים + הסבר ל- special

מישלי • 3 באפר׳ 2009
special כתב/ה:
ראובן כתב/ה:

ראובן

אני לא צריכה שהגבר יחולל בי שינוי. והסיבה שנשים רוצות שגברים יתחילו איתן (למרות שאנחנו עושות גם ההיפך, עם ההבדל הדק שאחרי פעם פעמים שאומרים לנו לא , אנחנו נסוגות מהרעיון) כי ככה זה היה תמיד. כי זה מחמיא לאגו. כי אנחנו צריכות להרגיש יפות, נחשקות ולדעת שהמנייה שלנו עדיין שווה בחוץ.

special יקרה, ראובן כתב, בדרכו הרהוטה והגבוהה מידי לפעמים,
כמעט בדיוק את מה שאת כתבת בדרכך הקלילה והזורמת...
המסר, בגדול, הוא אותו מסר ( :

ולגבי השינוי שאת "לא צריכה שהגבר יחולל" בך,
אם יורשה לי לשפוך קצת אור:
נראה לי שהכוונה הייתה לרגע המופלא,
שבו משהו שהיה פעם אצל הגבר מגיע לביקור אצל האשה,
מתמזג עם איזה מישהי קטנה שנמצאת אצלה,
ואז נוצר משהו חדש שהולך וגדל, ומחולל אצל האשה שינוי (לפעמים אפילו יותר מאחד...)
כל זה בהנחה ובתקווה שהיא אשה פוריה.

ואם הניסוח שלי לוקה בחסר, אתכם הסליחה, אני אחרי יום ארוך שבא אחרי לילה ללא שינה רצופה.
שבת שלום
מיש
Mine​(שולט)
לפני 15 שנים • 5 באפר׳ 2009
Mine​(שולט) • 5 באפר׳ 2009
the_drow כתב/ה:
מקבי כתב/ה:
אף-אחד לא קיבלה, לא מקבלת ולא תקבל ממני הודעה מיוחדת וקאסטם-מייד, פשוט כי כולנו מיוחדים באותה המידה. לעיתים ההודעה באה בתגובה לאירוע מסויים, ואז היא מכילה מלל ייחודי. אם משהו מיוחד משך את עיני, אני עשוי להעיר עליו ו\או להתייחס לכך.

"היי, את נראית\נשמעת לי נחמדה, אשמח לשוחח מתישהו" צריך לעשות את העבודה. להשקיע מעבר לכך רק כדי שירום הודה תשים אליי בכלל לב - אין מצב. אחר-כך, אני יכול לעשות שמיניות באוויר, אם אני נוכח שהיא שווה את זה, אבל לפני שאני בכלל מכיר אותה? לא יקרה.

אני 'פוסט-פמיניסט'. יש מספר פחות או יותר שווה של נשים וגברים. נשים לא יותר חכמות, לא יותר 'מיוחדות' ולא נהנות מיחס נעים ומכבד יותר מגברים. גם גבר אוהב שמתחילים איתו ומנסים לנשוא בעיניו חן.

כבר הגיבו לי רבות על הודעה המנוסחת בצורה ראויה ונעימה, ללא מילים מיותרות וגבוהות, בלי התרפסות טיפשית... ועם לא מעט, השיחה הסתיימה מהר מאוד, ושמחתי שלא השקעתי זמן רב ביצירת הקשר הראשוני. למה מה, כשאני ניגש למישהו סתם כך, אני פורס בפניו\ה מגילה? לא. זה בדרך כלל מתחיל ב-"היי.", ומשם זורמים.. אם זורמים. icon_smile.gif

הודעה אישית? פחחח. אחר-כך היא גם תרצה שאסיע אותה ממקום למקום, שאשלם אליה, ו"אני לא בולעת", גם כן... Go look who will shake you, כמאמר רבי ז'וז'ו חלסטרה (במילרע).

גם אני חושב ככה בדיוק, הבעיה היא שהנשים מכתיבות את החוקים.
חח בצ'אטים בחו"ל קוראים לכל אדון Sir ללא כל סיבה. כאן? כאן כל אחת מצפה להיות מיוחדת.
סורי זה פשוט בלתי אפשרי בכלל. אם יהיה משהו מיוחד או מעניין בפרופיל או בבלוג אני מגיב יותר מזה אי אפשר לעשות הרבה.

שו(ל)טי הכלוב... הצדק עמכם.

לא מגיע להן יותר מהודעות משוכפלות ...ואולי גם את זה צריך להפסיק לאלתר...

....גם ככה התחרות כאן לא משהו ...עכשיו היא תעלם לי לגמרי ...
the_drow​(שולט)
לפני 15 שנים • 5 באפר׳ 2009
the_drow​(שולט) • 5 באפר׳ 2009
Mine כתב/ה:
the_drow כתב/ה:
מקבי כתב/ה:
אף-אחד לא קיבלה, לא מקבלת ולא תקבל ממני הודעה מיוחדת וקאסטם-מייד, פשוט כי כולנו מיוחדים באותה המידה. לעיתים ההודעה באה בתגובה לאירוע מסויים, ואז היא מכילה מלל ייחודי. אם משהו מיוחד משך את עיני, אני עשוי להעיר עליו ו\או להתייחס לכך.

"היי, את נראית\נשמעת לי נחמדה, אשמח לשוחח מתישהו" צריך לעשות את העבודה. להשקיע מעבר לכך רק כדי שירום הודה תשים אליי בכלל לב - אין מצב. אחר-כך, אני יכול לעשות שמיניות באוויר, אם אני נוכח שהיא שווה את זה, אבל לפני שאני בכלל מכיר אותה? לא יקרה.

אני 'פוסט-פמיניסט'. יש מספר פחות או יותר שווה של נשים וגברים. נשים לא יותר חכמות, לא יותר 'מיוחדות' ולא נהנות מיחס נעים ומכבד יותר מגברים. גם גבר אוהב שמתחילים איתו ומנסים לנשוא בעיניו חן.

כבר הגיבו לי רבות על הודעה המנוסחת בצורה ראויה ונעימה, ללא מילים מיותרות וגבוהות, בלי התרפסות טיפשית... ועם לא מעט, השיחה הסתיימה מהר מאוד, ושמחתי שלא השקעתי זמן רב ביצירת הקשר הראשוני. למה מה, כשאני ניגש למישהו סתם כך, אני פורס בפניו\ה מגילה? לא. זה בדרך כלל מתחיל ב-"היי.", ומשם זורמים.. אם זורמים. icon_smile.gif

הודעה אישית? פחחח. אחר-כך היא גם תרצה שאסיע אותה ממקום למקום, שאשלם אליה, ו"אני לא בולעת", גם כן... Go look who will shake you, כמאמר רבי ז'וז'ו חלסטרה (במילרע).

גם אני חושב ככה בדיוק, הבעיה היא שהנשים מכתיבות את החוקים.
חח בצ'אטים בחו"ל קוראים לכל אדון Sir ללא כל סיבה. כאן? כאן כל אחת מצפה להיות מיוחדת.
סורי זה פשוט בלתי אפשרי בכלל. אם יהיה משהו מיוחד או מעניין בפרופיל או בבלוג אני מגיב יותר מזה אי אפשר לעשות הרבה.

שו(ל)טי הכלוב... הצדק עמכם.

לא מגיע להן יותר מהודעות משוכפלות ...ואולי גם את זה צריך להפסיק לאלתר...

....גם ככה התחרות כאן לא משהו ...עכשיו היא תעלם לי לגמרי ...

חחח משעשע icon_smile.gif