סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על דרך ארץ

Homelander​(שולט)
לפני 15 שנים • 10 באוק׳ 2009
Homelander​(שולט) • 10 באוק׳ 2009
תקלת מערכת: תגובה כפולה; למחיקה...
אי זוגי
אי זוגי • 10 באוק׳ 2009
תגידו, השתגעתם? התחרפנתם?

הבחורה באה לספר על מצוקתה,לשפוך את מר ליבה ולקבל מעט אמפתיה ואתם ישר הופכים את הפוסט לניתוח אקדמי מעמיק בדבר החינוך בישראל בכלל ובקהילה בפרט?

רבותיי, מותר לפעמים להיות קצת פחות "אקדמים" וקצת, רק קצת , יותר בני אדם.
huan
huan • 10 באוק׳ 2009
ציטוט: או בצקרה, אם זו הייתה קריאה להביע קול צעקה, הייתי מצטרף אליה, אבל מבחינת סימפטיה- כמה שאני מבין ללבם של הנפגעים, זה עדיין לא משהו שמפתיע אותי בצורה כזו שאזדהה עם התחושה.

גם במקרה כוונת המשוררת היתה בקשה להבנה ורחמים (אני אישית לא חושב שזה המקרה). אני עדיין מזמין אותך ואת האחרים להצטרף לזעקה שכמה כאן אחר כך (או היתה כאן מההתחלה).
נילי ונילי
לפני 15 שנים • 11 באוק׳ 2009
נילי ונילי • 11 באוק׳ 2009
מדויקת כתב/ה:
נילי ונילי כתב/ה:

ומעבר לזה, בלי שום קשר, ובמאמר מוסגר: אני חושבת שזה הכי משעשע בעולם, למצוא שרשור שבו מגנים אקסהיבציוניסטית כ"מתחסדת". מהמם!! מתה על האתר הזה. מתה.

מתה על ההגיון שלך icon_smile.gif

מה שאת אומרת הוא שכל מי שמזדיין בפומבי מקבל מייד הגנה אלוהית מחולשת ההתחסדות?

כן, זה בדיוק מה שאני אומרת. אבל יכול להיות שאת מכירה פירוש חדש למילה "התחסדות", שטרם יצא לי להכיר.

באיזה מילון את משתמשת?
walking dead
walking dead • 11 באוק׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה:
אתייחס רק למושג אחד שעלה מהתגובה של קווינסי: קוד התנהגות.

קוד ההתנהגות הזה אמור לעבוד לשני הכיוונים - בינתיים כל מה שאני קוראת זה שבכל מסיבת קהילה בכל חור ופינה פומבית מותר ורצוי להשתגל. אז מצטערת, אני היתי מגיעה למסיבות האלה ופשוט היה לי רע. יש חדרים פרטיים סגורים - למה שאנשים לא יכבדו את כל שאר המועדון, שחלקו בא סתם לרקוד ולהתמנגל עם אנשים אחרים - ולא בא לאיזה לייב סקס שואו?
למה אני צריכה לעמוד ליד הבאר, ולחטוף בעיטות ומכות מזוג שמשתגל מאחורי? למה אני זו שצריכה לסבול? באתי להנות.
מכיוון שהרוח הנושבת נהירה לי לחלוטין, אני פשוט עושה את השיקולים שלי ומתוך ידיעה ברורה שבזה אתקל, אני פשוט מדירה את רגליי מחלק מהמסיבות.

כשמדובר במועדון בדס"מ אני אישית כן מעדיפה שתהיה יותר פעילות בדס"מית ושכל האנשים שבאו סתם לרקוד ולהתמנגל עם אנשים אחרים לצלילי אייטיז יעשו זאת באחד ממיליון המועדונים האחרים בישראל שנועדו לשם כך.
לדעתי, הריקודים מיותרים לגמרי ומפריעים לפעילות שאמורה להיות במועדון בדס"מ וזו אחת הסיבות העיקריות שבגינן הפסקתי ללכת לכל סוג של מסיבה קהילתית.

יולי, צר לי על החוויה הלא נעימה שחווית. חבל מאוד שבניגוד למקומות אחרים בעולם כאן עדיין לא הופנם מושג "המרחב האישי" ופשוט אין כבוד לעורכי הסשנים הפומביים. אני אינני אקסהיביציוניסטית אך בהחלט נהנית לצפות בסשנים פומביים איכותיים וצורם לי לחשוב שדווקא כאן נתקלת בצרי אופקים שלא ממש מבינים שהם מגיעים למועדון בדס"מ.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 11 באוק׳ 2009
free spirit כתב/ה:
חתולונת1607 כתב/ה:
אתייחס רק למושג אחד שעלה מהתגובה של קווינסי: קוד התנהגות.

קוד ההתנהגות הזה אמור לעבוד לשני הכיוונים - בינתיים כל מה שאני קוראת זה שבכל מסיבת קהילה בכל חור ופינה פומבית מותר ורצוי להשתגל. אז מצטערת, אני היתי מגיעה למסיבות האלה ופשוט היה לי רע. יש חדרים פרטיים סגורים - למה שאנשים לא יכבדו את כל שאר המועדון, שחלקו בא סתם לרקוד ולהתמנגל עם אנשים אחרים - ולא בא לאיזה לייב סקס שואו?
למה אני צריכה לעמוד ליד הבאר, ולחטוף בעיטות ומכות מזוג שמשתגל מאחורי? למה אני זו שצריכה לסבול? באתי להנות.
מכיוון שהרוח הנושבת נהירה לי לחלוטין, אני פשוט עושה את השיקולים שלי ומתוך ידיעה ברורה שבזה אתקל, אני פשוט מדירה את רגליי מחלק מהמסיבות.

כשמדובר במועדון בדס"מ אני אישית כן מעדיפה שתהיה יותר פעילות בדס"מית ושכל האנשים שבאו סתם לרקוד ולהתמנגל עם אנשים אחרים לצלילי אייטיז יעשו זאת באחד ממיליון המועדונים האחרים בישראל שנועדו לשם כך.
לדעתי, הריקודים מיותרים לגמרי ומפריעים לפעילות שאמורה להיות במועדון בדס"מ וזו אחת הסיבות העיקריות שבגינן הפסקתי ללכת לכל סוג של מסיבה קהילתית.

יולי, צר לי על החוויה הלא נעימה שחווית. חבל מאוד שבניגוד למקומות אחרים בעולם כאן עדיין לא הופנם מושג "המרחב האישי" ופשוט אין כבוד לעורכי הסשנים הפומביים. אני אינני אקסהיביציוניסטית אך בהחלט נהנית לצפות בסשנים פומביים איכותיים וצורם לי לחשוב שדווקא כאן נתקלת בצרי אופקים שלא ממש מבינים שהם מגיעים למועדון בדס"מ.

קודם כל - מזל טוב באיחור מה... דבר שני - אין לי שום בעיה עם סשנים פומביים - יש לי בעיה עם סקס פומבי. אישית אני באה למסיבות כדי לרקוד, אני את הבדסמ שלי עושה בבית לרוב, אבל זה באמת לא משנה וזו באמת לא הפואנטה. מסכימה עם חואן שהמדרון הוא חלקלק אם היום נסכים שאנשים צריכים לעשות בדסמ רק בפרטיות, ומה יקרה מחר?
מדויקת​(לא בעסק){+-}
מדויקת​(לא בעסק){+-} • 11 באוק׳ 2009
נילי ונילי כתב/ה:
מדויקת כתב/ה:
נילי ונילי כתב/ה:

ומעבר לזה, בלי שום קשר, ובמאמר מוסגר: אני חושבת שזה הכי משעשע בעולם, למצוא שרשור שבו מגנים אקסהיבציוניסטית כ"מתחסדת". מהמם!! מתה על האתר הזה. מתה.

מתה על ההגיון שלך icon_smile.gif

מה שאת אומרת הוא שכל מי שמזדיין בפומבי מקבל מייד הגנה אלוהית מחולשת ההתחסדות?

כן, זה בדיוק מה שאני אומרת. אבל יכול להיות שאת מכירה פירוש חדש למילה "התחסדות", שטרם יצא לי להכיר.

באיזה מילון את משתמשת?

אוי נילי,
אני חושבת שהפסקתי להשתמש במילון כמעט לחלוטין בכתה ד',
אבל חלילה לי לגזור מידה שווה גם לגביך.

אז הנה, אני מקווה שזה מרחיב את ידיעותיך, ובגדול, אני שמחה לעזור תמיד.

מתחסד

(ת'/ש"ע) צבוע, דו-פרצופי, מזויף, מיתמם, מתחפש לחסיד, מתחזה לחסיד
אחותופל
אחותופל • 11 באוק׳ 2009
אני כשהלכתי עם בחור לכוך מארץ הכוכים באחת המסיבות לא מזמן והתעסקתי שם איתו, זכיתי לכך שהמציצנים שלא ראו טוב (כי היה צפוף וחשוך) אשכרה הדליקו את הפלפונים שלהם והקרינו עלינו אור כחול מסנוור כדי שיוכלו לראות יותר טוב...
אז בחלק מהפעמים התעלמנו וכשאחד מהם ניסה לתפוס את רגלי וללטף/לנשק/ללקק אותה, דחפתי אותו או לחלופין אמרנו לו להפסיק.

צודקת עד מאוד יולי בדבריה וצודקת על אחת כמה וכמה על כך שפתחה את הפוסט הזה ולכל הטיפשות שתהו על שום מה הוא נפתח (מדוייקת ואנימה - הכוונה היא אליכן), אז הנה אחת מהתשובות האפשריות:
על מנת שנדע שמדובר בתופעה מתרחבת והולכת ושבפירוש צריך לשים לה גבול וסוף! לא עוד נעמוד באדישות מול זה, אלא נדע שיש כאן בעיה (ככה מתחילות מהפכות חברתיות).
הפוסט החכם הזה יכול להעלות דברים לסדר היום, ולגבש אצל מי שקוראות אותו אג'נדה מסויימת נוכח ההתנהגות המתוארת כאן. כך שבפעם הבאה אני לא אהיה תוהה ובוהה אלא גם אדע מה לעשות, כי אני אדע איזו צורה אני רוצה שתהיה למסיבות האלה ולצורך שלי לעסוק באקטים חצי-פומביים.
וכשאני נתקלת בתופעה הנלוזה הזו - אז עליי להגיב ולהגיב קשה. בעיטה מכוונת היטב, נזיפה מייבשת או לקרוא לDM שיעיף החוצה את המציצקנים.

(למשל כשאחד ממנוולי הקהילה נגע לי בישבני - דחפתי אותו ממני עם הכסא עליו ישב והוא התהפך איתו וגם התפדח קשות. בישבני הוא לא העז לגעת שוב ואני בטוחה שגם יחשוב פעמיים בנוגע ללגעת בישבנן של אחרות)

קבלי פרגון נמרץ יולי, על שאת מביאה ומעלה נושא כזה וממשיכה בו באומץ גם אל מול התגובות המטופשות (במקרה הטוב) או המרושעות (במקרה הרע).
electro-z
electro-z • 11 באוק׳ 2009
באופן אישי אני סולד מהמציצנות בעצמי
מעולם לא הרגשתי צורך להדחף לאיזה כוך אליו לא הוזמנתי.
מספיק לי פשוט לדעת שכל הסדום ועמורה הזה רושף מטר גופרית מסביבי ואני מבסוט.

נראה לי שזה לעניין להעיר למישהו לידך שמתנהג כך גם אם אתה לא משתתף בפעילות ולא נושא איזה תואר רישמי, רק אל תסתכנו בדקירות.

יכול להיות שזה פשוט עוד פן של תהליך ההתבהמות הכללי של החברה הישראלית?
מן אידיוטיזם אלים שמרים את ראשו בכל קרן רחוב ולצערנו גם בתוככי חלק מהבתים במדינה?
אולי זה פשוט עוד ניואנס של גל הטירוף החברתי ששוטף אותנו טוב טוב ומציף כל חלקה טובה...

ואולי אני כבר סתם זקן וזה בעצם מגניב. דאמט. פער הדורות אתם יודעים...
אנימה
אנימה • 11 באוק׳ 2009
אני האגדה כתב/ה:
אני כשהלכתי עם בחור לכוך מארץ הכוכים באחת המסיבות לא מזמן והתעסקתי שם איתו, זכיתי לכך שהמציצנים שלא ראו טוב (כי היה צפוף וחשוך) אשכרה הדליקו את הפלפונים שלהם והקרינו עלינו אור כחול מסנוור כדי שיוכלו לראות יותר טוב...
אז בחלק מהפעמים התעלמנו וכשאחד מהם ניסה לתפוס את רגלי וללטף/לנשק/ללקק אותה, דחפתי אותו או לחלופין אמרנו לו להפסיק.

צודקת עד מאוד יולי בדבריה וצודקת על אחת כמה וכמה על כך שפתחה את הפוסט הזה ולכל הטיפשות שתהו על שום מה הוא נפתח (מדוייקת ואנימה - הכוונה היא אליכן), אז הנה אחת מהתשובות האפשריות:
על מנת שנדע שמדובר בתופעה מתרחבת והולכת ושבפירוש צריך לשים לה גבול וסוף! לא עוד נעמוד באדישות מול זה, אלא נדע שיש כאן בעיה (ככה מתחילות מהפכות חברתיות).
הפוסט החכם הזה יכול להעלות דברים לסדר היום, ולגבש אצל מי שקוראות אותו אג'נדה מסויימת נוכח ההתנהגות המתוארת כאן. כך שבפעם הבאה אני לא אהיה תוהה ובוהה אלא גם אדע מה לעשות, כי אני אדע איזו צורה אני רוצה שתהיה למסיבות האלה ולצורך שלי לעסוק באקטים חצי-פומביים.
וכשאני נתקלת בתופעה הנלוזה הזו - אז עליי להגיב ולהגיב קשה. בעיטה מכוונת היטב, נזיפה מייבשת או לקרוא לDM שיעיף החוצה את המציצקנים.

(למשל כשאחד ממנוולי הקהילה נגע לי בישבני - דחפתי אותו ממני עם הכסא עליו ישב והוא התהפך איתו וגם התפדח קשות. בישבני הוא לא העז לגעת שוב ואני בטוחה שגם יחשוב פעמיים בנוגע ללגעת בישבנן של אחרות)

קבלי פרגון נמרץ יולי, על שאת מביאה ומעלה נושא כזה וממשיכה בו באומץ גם אל מול התגובות המטופשות (במקרה הטוב) או המרושעות (במקרה הרע).

מעבר לכך שהייתי ממליצה לאגדה בחום רב לקרוא שוב, קצת ממה שכתבתי : )
אני שואלת שאלה אחרת, יותר חשובה.

מה יש לך לתהות ולבהות. את הגעת יפה מאוד למסקנה שאסור לוותר.
ממזמן היה אסור לוותר. אבל וויתרו. הדבר הטוב היחיד שיצא מזה שהסאביות
למדו ג'ודו : )

אבל אם זה ג'ונגל, ובג'ונגל צריך להתנהג כמו בג'ונגל אז אתם תלמדו
להתנהג כמו בג'ונגל. תהפכו כסאות, תורידו כאפות, ותקראו לקליבר.
קליבר לא יצליח להשתלט אבל איזה מזל שיש את קליבר.
והשומרים, סליחה, איך שכחנו את השומרים. נעלמו.

את חושבת שכולם יודעים לשרוד בג'ונגל? מה תגידי למישהי חדשה
שרוצה לבלות? תתחילי לעבוד על הימנית שלך?

התופעה הזו הולכת ומתרחבת, לא מהיום ולא משלשום.
אבל הקהילה שמבלה ומכווננת לקוד התנהגות שאומר
שלא מתנהגים בצורה כזו מול זוג שעושה סשן או רבע סשן,
לא מספיק מגובשת לגרום לשינוי.

שקליבר יהיה בריא לעוד הרבה הרבה זמן. אומיין : )