הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Re: אויש -- נו!!
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
LillyVonSchtupp כתב/ה: ציטוט:
לקיים יחסי מין עם נערה בת 15-16, זה מעשה מאוד חמור, פלילי, אבל זה לא אונס. בעיקר לא מבחינה מוסרית. אני מצטער, כאן דעותינו חלוקות מאוד מאוד. אתה לא צודק. פשוט וקל. מתחת לגיל של הסכמה זה כן אונס. וב"גיל של הסכמה" אני מתכוונת "הגיל המינימלי שבו אדם נחשב כשיר חוקית להסכים לנישואין או לקיום יחסי מין". זה אונס מעוגן בחוק. .... ציטוט: אני מרגיש שאת עושה לו זילות. בעינייך, לשדל נערה לקיים יחסי מין, זה כמו אונס. ובעיניי זה כמו להגיד ששוד זה רצח.
אתה שוב טועה -- וזאת הפעם השלישית למי שסופר. דבריך מעליבים ופטטיים... דברייך מאוד לא מובנים ואשמח להבין יותר. את עצמך אמרת שביה"מש מצא אותו אשם ב"בעילת קטינה בהסכמה" אבל לא ב"אונס" אז איך את אומרת שזה "שמתחת לגיל של הסכמה זה כן אונס...אונס מעוגן בחוק"? |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
תגיד לי, אתה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין אונס לבין אונס קטינה?
כי אני באמת לא מבינה עזוב רגע את הנושא הזה בוא נקח רגע שני מצבים היפוטתיים: גבר פורץ לחדר שינה של אישה והיא מתעוררת כשהיא קשורה למיטה וסכין לצווארה הוא עושה בה את זממה, דופק לה אגרוף עצבני בעין, היא מתעלפת וכשהיא מתעוררת הוא כבר לא שם אונס? כן יש מצב? כן גבר פוגש ילדה בת 9 בחצר בית הספר שלה ושואל אותה אם היא רוצה גלידה הילדה המתוקה נורא נרגשת ונותנת לו את היד הוא קונה לה גלידה וגורר אותה לשירותים של הקניון שם הוא מכריח אותה ללקק את ה"גלידה" שלו ודוחף לה אצבעות לפיפי היפה שלה אונס? לא למה? כי היא קטינה? לא מבינה תסביר בבקשה... (ואם אתה הולך להתחכם באופן קטנוני, אז בוא נצא מנקודת הנחה ששני המקרים המופלאים כללו חדירה) |
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
אם הבנתי נכון...
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Pauza • 18 בדצמ׳ 2009
מה שמרגיז את רוב המגיבים הוא לא שנערה בת 15.5 עשתה סקס. אנחנו יודעים שהיא נמצאת בחברה טובה, גיל ההסכמה או לא גיל ההסכמה - אם היא שכבה עם חבר שלה מהשכבה, הכל היה בסדר.
בעצם מה שאתם אומרים הוא שבגלל שהוא בן 50 אז זה נורא, כי הוא פיתה אותה ומגיע לו עונש נורא. אבל אם למשל, הוא היה בן 55, והיה "מפתה" אותה כשהיא בת 17, הכל היה בסדר, לא? בעצם, אפילו אם היא היתה בת 16, לא? בעצם, הקצף יוצא על זה שהוא הרשה לעצמו, בגילו, התרח הזקן והפתיין הזה, לא? אבל אולי אני טועה.. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Re: אם הבנתי נכון...
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
Pauza כתב/ה: מה שמרגיז את רוב המגיבים הוא לא שנערה בת 15.5 עשתה סקס. אנחנו יודעים שהיא נמצאת בחברה טובה, גיל ההסכמה או לא גיל ההסכמה - אם היא שכבה עם חבר שלה מהשכבה, הכל היה בסדר.
בעצם מה שאתם אומרים הוא שבגלל שהוא בן 50 אז זה נורא, כי הוא פיתה אותה ומגיע לו עונש נורא. אבל אם למשל, הוא היה בן 55, והיה "מפתה" אותה כשהיא בת 17, הכל היה בסדר, לא? בעצם, אפילו אם היא היתה בת 16, לא? בעצם, הקצף יוצא על זה שהוא הרשה לעצמו, בגילו, התרח הזקן והפתיין הזה, לא? אבל אולי אני טועה.. לדעתי את טועה לי אישית אין שום בעיה עם גברים שעושים סקס גם בגיל 70 אם יש להם חברה בת 17 זה די דוחה בעיני, כן - תלוי, אני מניחה אולי זו באמת אהבה? אבל זה לא נחשב לעבירה על החוק אלא אם הוא אונס אותה בניגוד לרצונה עכשיו בואי נדבר על רצון אם נגלה שבעצם הוא הכיר אותה כשהיא היתה בת 8 ומאז ועד היום היה עסוק בשטיפת מוחה... אני חושבת שהמרמור הגדול כאן הוא על גזר הדין שניתן לאדם שניצל ילדה לרעה וההתעלמות שלך מכך שהמיניות שהוא חינך אותה אליה היא כזו בה יורקים עליה, משפילים אותה לעפר ודוחפים לה דברים ל'תחת - הכל בשם האהבה - היא מעט תמימה מקרה כזה היה בעייתי להערכתי גם אם הוא היה בן 25 באותה המידה... |
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Pauza • 18 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה: Pauza כתב/ה: מה שמרגיז את רוב המגיבים הוא לא שנערה בת 15.5 עשתה סקס. אנחנו יודעים שהיא נמצאת בחברה טובה, גיל ההסכמה או לא גיל ההסכמה - אם היא שכבה עם חבר שלה מהשכבה, הכל היה בסדר.
בעצם מה שאתם אומרים הוא שבגלל שהוא בן 50 אז זה נורא, כי הוא פיתה אותה ומגיע לו עונש נורא. אבל אם למשל, הוא היה בן 55, והיה "מפתה" אותה כשהיא בת 17, הכל היה בסדר, לא? בעצם, אפילו אם היא היתה בת 16, לא? בעצם, הקצף יוצא על זה שהוא הרשה לעצמו, בגילו, התרח הזקן והפתיין הזה, לא? אבל אולי אני טועה.. לדעתי את טועה לי אישית אין שום בעיה עם גברים שעושים סקס גם בגיל 70 אם יש להם חברה בת 17 זה די דוחה בעיני, כן - תלוי, אני מניחה אולי זו באמת אהבה? אבל זה לא נחשב לעבירה על החוק אלא אם הוא אונס אותה בניגוד לרצונה עכשיו בואי נדבר על רצון אם נגלה שבעצם הוא הכיר אותה כשהיא היתה בת 8 ומאז ועד היום היה עסוק בשטיפת מוחה... אני חושבת שהמרמור הגדול כאן הוא על גזר הדין שניתן לאדם שניצל ילדה לרעה וההתעלמות שלך מכך שהמיניות שהוא חינך אותה אליה היא כזו בה יורקים עליה, משפילים אותה לעפר ודוחפים לה דברים ל'תחת - הכל בשם האהבה - היא מעט תמימה מקרה כזה היה בעייתי להערכתי גם אם הוא היה בן 25 באותה המידה... אבל זו לא היתה עברה. ועוד משהו - את בטוחה שאת באתר הנכון? "המיניות שהוא חינך אותה"....? מבלי להכנס לזה שלא ידוע לך מה היה שם, ולאיזו מיניות הוא חינך אותה, מה היא קיבלה ממנו בכלל, ומה מזה היה קשור למיניות, את אומרת שהמיניות של חלק גדול מאיתנו הוא בזוי. בעיני זו אמירה חמורה מאוד. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Morticia • 18 בדצמ׳ 2009
Pauza כתב/ה: Morticia כתב/ה: Pauza כתב/ה: מה שמרגיז את רוב המגיבים הוא לא שנערה בת 15.5 עשתה סקס. אנחנו יודעים שהיא נמצאת בחברה טובה, גיל ההסכמה או לא גיל ההסכמה - אם היא שכבה עם חבר שלה מהשכבה, הכל היה בסדר.
בעצם מה שאתם אומרים הוא שבגלל שהוא בן 50 אז זה נורא, כי הוא פיתה אותה ומגיע לו עונש נורא. אבל אם למשל, הוא היה בן 55, והיה "מפתה" אותה כשהיא בת 17, הכל היה בסדר, לא? בעצם, אפילו אם היא היתה בת 16, לא? בעצם, הקצף יוצא על זה שהוא הרשה לעצמו, בגילו, התרח הזקן והפתיין הזה, לא? אבל אולי אני טועה.. לדעתי את טועה לי אישית אין שום בעיה עם גברים שעושים סקס גם בגיל 70 אם יש להם חברה בת 17 זה די דוחה בעיני, כן - תלוי, אני מניחה אולי זו באמת אהבה? אבל זה לא נחשב לעבירה על החוק אלא אם הוא אונס אותה בניגוד לרצונה עכשיו בואי נדבר על רצון אם נגלה שבעצם הוא הכיר אותה כשהיא היתה בת 8 ומאז ועד היום היה עסוק בשטיפת מוחה... אני חושבת שהמרמור הגדול כאן הוא על גזר הדין שניתן לאדם שניצל ילדה לרעה וההתעלמות שלך מכך שהמיניות שהוא חינך אותה אליה היא כזו בה יורקים עליה, משפילים אותה לעפר ודוחפים לה דברים ל'תחת - הכל בשם האהבה - היא מעט תמימה מקרה כזה היה בעייתי להערכתי גם אם הוא היה בן 25 באותה המידה... אבל זו לא היתה עברה. ועוד משהו - את בטוחה שאת באתר הנכון? "המיניות שהוא חינך אותה"....? מבלי להכנס לזה שלא ידוע לך מה היה שם, ולאיזו מיניות הוא חינך אותה, מה היא קיבלה ממנו בכלל, ומה מזה היה קשור למיניות, את אומרת שהמיניות של חלק גדול מאיתנו הוא בזוי. בעיני זו אמירה חמורה מאוד. אני בטוחה שאני באתר הנכון, כן (ובמאמר מוסגר הרשי לי להזכיר לך שלא כולם נמצאים כאן בשל חיבה יתרה לאנשים שיורקים עליהם במיטה) ובכל מקרה - זה ממש לא מה שאני אומרת - נסי לרדת לסוף דעתי יש הבדל עצום בין בחירה בוגרת ומודעת ליהנות מדברים מסויימים ברמה המינית לבין לחנך אדם מגיל צעיר למין מסוג מסויים מבלי בכלל לתת לו את ההזדמנות לדעת מה האפשרויות האחרות שלו ומה באמת עושה לו טוב - זה סוג של כפייה ועד כמה אפשר לדבר במקרה כזה על רצון חופשי והסכמה? אני אגיד לך יותר מזה - גם אם ילד בן 15 היה עושה כאלה דברים לילדה בת 14, הייתי מסתכלת על זה באותה החומרה וגם אם גבר בן 50 או בן 25 היה עושה סקס ונילי לחלוטין כביכול עם ילדה בת 12 הייתי רואה את זה באותה החומרה אם את חושבת שזה שאת כבוגרת נמשכת לסקס בו יורקים עלייך נותן לגברים את הלגיטימציה לחנך ילדות בנות 12 למיניות כזו, אז אולי את לא באתר הנכון! |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 18 בדצמ׳ 2009
מורטישיה - שני המקרים שתיארת הם אונס, והשלישי (לשטוף את המוח מגיל צעיר) הוא לא.
אז מה שאת אומרת בעצם זה שצריך להיות בחוק משהו אחר (חוץ מאונס), שאומר שצריך להכניס אותו לכלא להרבה שנים, אם הוא חינך מגיל צעיר "שפחות צעירות בתחילת דרכן" כדבריו. די מסכים איתך. מה עם זה? מישהו יודע? יש חוק בנושא? |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 18 בדצמ׳ 2009
Pauza כתב/ה: מה שמרגיז את רוב המגיבים הוא לא שנערה בת 15.5 עשתה סקס. אנחנו יודעים שהיא נמצאת בחברה טובה, גיל ההסכמה או לא גיל ההסכמה - אם היא שכבה עם חבר שלה מהשכבה, הכל היה בסדר.
בעצם מה שאתם אומרים הוא שבגלל שהוא בן 50 אז זה נורא, כי הוא פיתה אותה ומגיע לו עונש נורא. אבל אם למשל, הוא היה בן 55, והיה "מפתה" אותה כשהיא בת 17, הכל היה בסדר, לא? בעצם, אפילו אם היא היתה בת 16, לא? בעצם, הקצף יוצא על זה שהוא הרשה לעצמו, בגילו, התרח הזקן והפתיין הזה, לא? אבל אולי אני טועה.. כמה מניפולציות, פאוזה. בוא נתחיל בתחילת היחסים בין חרדון נאור לבין הילדה. בגיל 12. אני מבין שמבחינתך אדם בשנות ה-40-50 שלו, שמקיים מערכת יחסים עם ילדה בת 12, כדי לחכות לגיל 16 ובינתיים "רק מסביר לה" על בדסמ היא התנהגות סבירה של אנשים בתחום הבדסמ. אני מבין שמבחינתך למכור את הסיפור על "אדון האור הוא מטפל ומדריך רוחני... ואין בו שום סקס" גם הוא כשר, אין בו שום מניפולציה, וגם הוא קביל לחלוטין בבדסמ. |
|
היולי |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
היולי • 18 בדצמ׳ 2009
fog כתב/ה: מורטישיה - שני המקרים שתיארת הם אונס, והשלישי (לשטוף את המוח מגיל צעיר) הוא לא.
אז מה שאת אומרת בעצם זה שצריך להיות בחוק משהו אחר (חוץ מאונס), שאומר שצריך להכניס אותו לכלא להרבה שנים, אם הוא חינך מגיל צעיר "שפחות צעירות בתחילת דרכן" כדבריו. די מסכים איתך. מה עם זה? מישהו יודע? יש חוק בנושא? כתוב או לא בעיניי זה ניראה כמו שידול קטינה תוך הפעלת מניפולציה ולא חשוב הרקע כי אין לזה הצדקה! אין מכוער ונבזה ממעשה כזה! |
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
18 בדצמ׳ 2009
Pauza • 18 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה: Pauza כתב/ה: Morticia כתב/ה: Pauza כתב/ה: מה שמרגיז את רוב המגיבים הוא לא שנערה בת 15.5 עשתה סקס. אנחנו יודעים שהיא נמצאת בחברה טובה, גיל ההסכמה או לא גיל ההסכמה - אם היא שכבה עם חבר שלה מהשכבה, הכל היה בסדר.
בעצם מה שאתם אומרים הוא שבגלל שהוא בן 50 אז זה נורא, כי הוא פיתה אותה ומגיע לו עונש נורא. אבל אם למשל, הוא היה בן 55, והיה "מפתה" אותה כשהיא בת 17, הכל היה בסדר, לא? בעצם, אפילו אם היא היתה בת 16, לא? בעצם, הקצף יוצא על זה שהוא הרשה לעצמו, בגילו, התרח הזקן והפתיין הזה, לא? אבל אולי אני טועה.. לדעתי את טועה לי אישית אין שום בעיה עם גברים שעושים סקס גם בגיל 70 אם יש להם חברה בת 17 זה די דוחה בעיני, כן - תלוי, אני מניחה אולי זו באמת אהבה? אבל זה לא נחשב לעבירה על החוק אלא אם הוא אונס אותה בניגוד לרצונה עכשיו בואי נדבר על רצון אם נגלה שבעצם הוא הכיר אותה כשהיא היתה בת 8 ומאז ועד היום היה עסוק בשטיפת מוחה... אני חושבת שהמרמור הגדול כאן הוא על גזר הדין שניתן לאדם שניצל ילדה לרעה וההתעלמות שלך מכך שהמיניות שהוא חינך אותה אליה היא כזו בה יורקים עליה, משפילים אותה לעפר ודוחפים לה דברים ל'תחת - הכל בשם האהבה - היא מעט תמימה מקרה כזה היה בעייתי להערכתי גם אם הוא היה בן 25 באותה המידה... אבל זו לא היתה עברה. ועוד משהו - את בטוחה שאת באתר הנכון? "המיניות שהוא חינך אותה"....? מבלי להכנס לזה שלא ידוע לך מה היה שם, ולאיזו מיניות הוא חינך אותה, מה היא קיבלה ממנו בכלל, ומה מזה היה קשור למיניות, את אומרת שהמיניות של חלק גדול מאיתנו הוא בזוי. בעיני זו אמירה חמורה מאוד. אני בטוחה שאני באתר הנכון, כן (ובמאמר מוסגר הרשי לי להזכיר לך שלא כולם נמצאים כאן בשל חיבה יתרה לאנשים שיורקים עליהם במיטה) ובכל מקרה - זה ממש לא מה שאני אומרת - נסי לרדת לסוף דעתי יש הבדל עצום בין בחירה בוגרת ומודעת ליהנות מדברים מסויימים ברמה המינית לבין לחנך אדם מגיל צעיר למין מסוג מסויים מבלי בכלל לתת לו את ההזדמנות לדעת מה האפשרויות האחרות שלו ומה באמת עושה לו טוב - זה סוג של כפייה ועד כמה אפשר לדבר במקרה כזה על רצון חופשי והסכמה? אני אגיד לך יותר מזה - גם אם ילד בן 15 היה עושה כאלה דברים לילדה בת 14, הייתי מסתכלת על זה באותה החומרה וגם אם גבר בן 50 או בן 25 היה עושה סקס ונילי לחלוטין כביכול עם ילדה בת 12 הייתי רואה את זה באותה החומרה אם את חושבת שזה שאת כבוגרת נמשכת לסקס בו יורקים עלייך נותן לגברים את הלגיטימציה לחנך ילדות בנות 12 למיניות כזו, אז אולי את לא באתר הנכון! תחליטי אם השאלה היא מה חוקי ומה לא, או שאולי מדובר בשאלה מוסרית שלחוק אין מענה בשבילה. בגדול - אדון האור הורשע בעבירה של בעילת קטינה בהסכמה, למרות שגם כשהיא מסכימה בגיל הזה, החוק, או הציבור, מחליט שהיא לא ברת החלטה בכל מה שקשור במיניות שלה. האם מישהו שואל את עצמו למה זה בסדר שהחוק יחליט שאי אפשר לה לקחת החלטה כזו? אנחנו נולדים עם המיניות שלנו, יש לנו סקרנות מינית בגיל 0, אנחנו מתנסים במיניות הרבה יותר מוקדם ממה שנהוג לחשוב, ויש לנו צרכים מיניים גם לפני "גיל ההסכמה". אבל אנחנו עוצמים עיניים לגבי מיניות של ילדים ומתבגרים, כדי לא לפתוח את הנושא הזה שמבחינתנו הוא הטאבו האחרון. אני לא יודעת מה עשה אדון האור עם הקטינה הזו, ולכן אני לא יודעת האם ואיך הוא שטף את מוחה. יכול להיות שהוא הפך בעיקר לאוזן קשבת ועוגן בחייה. יכול להיות שההיפך. לא על זה הוא נשפט, אלא על מעשה הבעילה עצמו. ועכשיו לעניין סוג המיניות הזו - מה שהטריד אותך זה לא שהוא חינך אותה למיניות (ודרך אגב, אני לא פוסלת חינוך ממשי למיניות בגילאים האלה), אלא "למיניות הזו". אם את חושבת שאת יכולה להשתמש בדמגוגיה זולה ואגב כך לקטלג אותי כמי שנמשכת לסקס בו יורקים עלי, ויחד עם זאת לכרוך את זה בחינוך ילדות בנות 12, אז עדיף שתעשי סלט מירקות, ולא ממה שאני אומרת. |
|