Beta Male |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Beta Male • 6 בפבר׳ 2010
נראה לי שצריך לפנות לאסא כשר כדי שינסח את הקוד האתי של הבדסמ
אתם לוקחים ענייני רגש והיבטים פסיכולוגיים של התופעה שאמורים להיות שונים אצל כל אחד ואחד ומנסים להתאים אותם לפילוסופיה הבדסמית אותה אתם מחזיקים כאילו שהן אמיתות מוחלטות אני לא חושב שקייסי היא "לא שולטת" או שצ'רנוחה הוא חרא של נשלט.למדתי מזמן שכל אחד רואה את עניין השליטה בצורה אחרת ואחת הסיבות שאנחנו מכירים,משוחחים ובונים פרופיל היא גם כדי לנסות לחפש התאמה בין פרטנרים אופציונלים. מי שלא מתאים לו דרך ההישלטות של צ'רנוחה רשאי לבקר את כתיבתו או את דרך המחשבה שלו,הרי בשביל זה אנחנו כאן,אבל לפסול את היותו נשלט בגלל שדרך העולם שלו שונה? נו באמת. סוד קטן,כמתחלף אפילו לי יש הבדלים די עצומים באבחנתי בין 2 הצדדים שלי עצמי מכאן שהשוני בתפיסה הוא לא רק בין בני אדם אלא יכול להימצא גם אצל אותו אדם עכשיו מי בעד לעשות גם לשרשור הזה מה שעשינו לכל האחרונים ולהפוך אותו לנושא האח הגדול? |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי • 6 בפבר׳ 2010
אנדר, אני חולקת עליך בשני מובנים
ראשית, אני לא חושבת שיש פגם מוסרי באופורטוניזם שלי (לא שדחוף לי לעמוד בסטנדרטים המוסריים של סמכות-מוסרית-מטעם-עצמה כזו או אחרת). הרי האופורטוניזם שלי פוגש את האופורטוניזם של הנשלט שלי, וצרכי שנינו ממולאים. ההתקרבנות שלך מעוררת השתאות במיוחד לנוכח העובדה שאתה עצמך מדגיש לא אחת שאתה וחבר מרעיך המזוכיסטים מבצעים החפצה של הנשים שאתם מקיימים איתן יחסי שליטה, אמיתיים או מדומיינים, והן בעצם אלו שעונות על הצרכים והאינטרסים שלכם. אני חושבת שאין שום פסול מוסרי בסיפוק צרכים הדדי. לגבי מות האינטימיות, אני שוב חולקת עליך. כפי שציינתי קודם, העולם הזה מורכב ועתיר רבדים, והכל תלוי אינטראקציה ספציפית בין שני אנשים. יש קשרים שמתמצים בליקוק תחת ויכולים להיות נפלאים ומספקים ככאלה, ויש כאלה שהולכים רחוק הרבה יותר, לאספקטים יצירתיים, פטישיסטיים, תיאטרליים ואינטימיים מאוד של שליטה עמוקה שיש בה מעורבות רגשית גדולה, חשיפה קיצונית ונועזת מכפי שזוגות וניליים יכולים לדמיין, ואפילו התאהבות וקשרים זוגיים ארוכים ומלאי תמורות. חוויתי קשרים מכל הסוגים, ובניגוד לנשים שצריכות תמיד גבר לידן, עד כדי תלות, ומוכנות להתפשר על כל השאר, אני לא מוכנה להתפשר על העוצמה הרגשית שיש באהבה ששליטה בצידה. זה אומר שבא לי לשבת לאונן בשאר הזמן? |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי • 6 בפבר׳ 2010
כנראה שהותרת רושם עז, מטורפת, כי אין לי שמץ של מושג מי את. הייתי שמחה ללקק אותך? איכשהו לא נראה לי הגיוני. לא שאני בוחלת בנשים, אבל את ממש לא בקליבר של אלו שעושות לי את זה. הואיל והמשיכה הטבעית שלי היא לגברים, מנשים אני מצפה להרבה הרבה יותר מגברים כדי להמשך אליהן. מצטערת, בייב, זה לא יעבוד ביננו. מי שלא תהיי.
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Morticia • 6 בפבר׳ 2010
קייסי כתב/ה: כנראה שהותרת רושם עז, מטורפת, כי אין לי שמץ של מושג מי את. הייתי שמחה ללקק אותך? איכשהו לא נראה לי הגיוני. לא שאני בוחלת בנשים, אבל את ממש לא בקליבר של אלו שעושות לי את זה. הואיל והמשיכה הטבעית שלי היא לגברים, מנשים אני מצפה להרבה הרבה יותר מגברים כדי להמשך אליהן. מצטערת, בייב, זה לא יעבוד ביננו. מי שלא תהיי.
את באמת לא מבינה מי זו??? לא יודעת מה נאמר ביניכן אבל חופשי יש מצב שהילדה בסרט... חוצמזה, תפסיקו להקפיץ לי עמודים על קטע הג'אז שבחרתי! אה! ואני גם מצטרפת אלייך בענייני מות האינטימיות תודה לאל אצל חלקנו יש בכוחה והיא עדיין חיה ונושמת |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 6 בפבר׳ 2010
קייסי כתב/ה: כנראה שהותרת רושם עז, מטורפת, כי אין לי שמץ של מושג מי את. הייתי שמחה ללקק אותך? איכשהו לא נראה לי הגיוני. לא שאני בוחלת בנשים, אבל את ממש לא בקליבר של אלו שעושות לי את זה. הואיל והמשיכה הטבעית שלי היא לגברים, מנשים אני מצפה להרבה הרבה יותר מגברים כדי להמשך אליהן. מצטערת, בייב, זה לא יעבוד ביננו. מי שלא תהיי.
(((((((((((((((((((: זו דרך חיננית להכחיש, קייס. יהא סודך שמור איתי עדי קבר. |
|
underfoot |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
underfoot • 6 בפבר׳ 2010
קייסי חביבתי,
לא טענתי שיש פגם מוסרי בשיטות הפעולה שלך, יש לך פשוט סולם עדיפויות קצת שונה משלי זה הכל. אין פה שום התקרבנות וגם אפילו לא הצטדקות, פשוט אומרים את הדברים כמו שהם, קוראים לילד בשמו. היות ואצלי קיימת הפרדה בין העולם הפנימי של הפנטזיות לבין העולם החיצוני שבו אני בה במגע עם אנשים אין לי ממש נטיה לנצלנות ואופורטוניזם ביחסי עם אנשים או נשים. אני מצד אחד לא מאונן מקלדת, כי יש לי חיי מין ואני מתערבב בחברה, ומצד שני אני לא צייד נשים, כריש עם אינטרסים וצרכים. אין לי דבר נגד אנשים דומיננטיים עם אינטרסים, אבל דרוש קצת יותר - בעבורי - בכדי שזה יהיה פאמדום. |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Beta Male • 6 בפבר׳ 2010
מ טורפת כתב/ה: קייסי כתב/ה: כנראה שהותרת רושם עז, מטורפת, כי אין לי שמץ של מושג מי את. הייתי שמחה ללקק אותך? איכשהו לא נראה לי הגיוני. לא שאני בוחלת בנשים, אבל את ממש לא בקליבר של אלו שעושות לי את זה. הואיל והמשיכה הטבעית שלי היא לגברים, מנשים אני מצפה להרבה הרבה יותר מגברים כדי להמשך אליהן. מצטערת, בייב, זה לא יעבוד ביננו. מי שלא תהיי.
(((((((((((((((((((: זו דרך חיננית להכחיש, קייס. יהא סודך שמור איתי עדי קבר. רק אני קולט פה רמז שמ טורפת (קרובה של מ. כוערת?) היא כוסית על? מקווה שסידרתן עניינים בפרטית |
|
קייסי |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
קייסי • 6 בפבר׳ 2010
מ טורפת כתב/ה: קייסי כתב/ה: כנראה שהותרת רושם עז, מטורפת, כי אין לי שמץ של מושג מי את. הייתי שמחה ללקק אותך? איכשהו לא נראה לי הגיוני. לא שאני בוחלת בנשים, אבל את ממש לא בקליבר של אלו שעושות לי את זה. הואיל והמשיכה הטבעית שלי היא לגברים, מנשים אני מצפה להרבה הרבה יותר מגברים כדי להמשך אליהן. מצטערת, בייב, זה לא יעבוד ביננו. מי שלא תהיי.
(((((((((((((((((((: זו דרך חיננית להכחיש, קייס. יהא סודך שמור איתי עדי קבר. ? את תמהונית? תראי, בחיי שאין לי מושג מי את. ככלל, אני לא מצליחה להבין אנשים שמחליפים ניקים כמו גרביים (אלימלך יכול ללמוד מזה משהו על החלפת גרביים!) ומאמינים שבכך משהו בהם ישתנה. אפרופו אמינות, לא תוכלי לברוח מעצמך גם באלף ניקים שונים ומשונים. לא נעים לי להיות בוטה, אבל שכך יהיה לי טוב, לא הייתי נוגעת בך במקל. צריך קצת יותר מזה, בלשון המעטה, כדי להדליק אותי. את טרן אוף רציני, בייב, מי שלא תהיי. |
|
חֵפֶץ |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
חֵפֶץ • 6 בפבר׳ 2010
הייתכן שמ' טורפת היא האלטר-אגו של קייסי?
|
|
Eta Carinae |
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
6 בפבר׳ 2010
Eta Carinae • 6 בפבר׳ 2010
מטורפת,
קייסי לא יורדת לאף אחד\אחת, אלא רק יורדים לה. כך שאת בברור לא דוברת אמת |
|