סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

Valentine Fetish Party - THE SPACE - Maxim Club

Orez{Orez}
לפני 14 שנים • 12 בפבר׳ 2010

Re: וואו

Orez{Orez} • 12 בפבר׳ 2010
Rage Cage כתב/ה:
לא זכור לי ערב פורה כל כך כמו שהיה אתמול...לכל מקום שרק הפניתי מבט נתקלתי בסשנים ואנשים יפים שעשו דברים עוד יותר יפים, שלא לדבר על מה שהלך בחדרי חדרים....

ההופעות על הבמה היו מושקעות ומדליקות ביותר, סחטיין גדול לכל הפרפורמרים!
אבל שלא תטעו, ההופעות על הבמה אולי היו המופע המרכזי, אבל זה לא מנע מרבים אחרים מסביב לסשן ולהסתשן כאילו אין מחר (אחחח איזה פמדום איכותי הלך בצד הבמה!!)
אני חושב שזה הערב הראשון שלא הייתי מסוגל (פיזית) להישאר עד הדלקת האורות, חזרתי הביתה מותש מערב שווה במיוחד שהוכיח שהקהל פה לא בא לדפוק חשבון לאף אחד ובא בשביל דבר אחד בלבד ל-ה-י-נ-ו-ת!

כל הכבוד לשאר הצוות המדהים של הספייס על הכל! ושתדעו שלפני שאתם עמיתים לעבודה אתם קודם כל חברים טובים ויקרים, כל אחד ואחת
ובהזדמנות זו רציתי לאחל בהצלחה לDM החדש, ברוך הבא למשפחה!

כמו כן שמחתי כבכל שבוע לפגוש את האנשים החביבים עליי במועדון, הקופאי (הבופאי), ליידי מוד המהממת, שונרתא המקסימה, אתנה, דארק היילו, סקרודרייבר, דיאבלו666, מיכל המאלפת, ונוס בלו ובן זוגה החדש, דארק אנטרוס & סייפן, אביס ועוד ועוד שמעלים חיוך על פניי בכל פעם שאני פוגש אותם.

לחיים!

נשמע כמו נאום זכיה באוסקר. שוט הזהב
צלילה
לפני 14 שנים • 13 בפבר׳ 2010
צלילה • 13 בפבר׳ 2010
תודה לכולם היה אחד הערבים המוצלחים ביותר שהיו !

אל תשכחו, יום ראשון, מחר, חג האהבה.
תראו אהבה למי שלצדכם ולמי שאתם אוהבים, כי אין דבר מדהים יותר, מתגמל יותר, מעורר יותר, ומרגש יותר מלאהוב .
(ותאמצו את מנהג הגויים בו מראים אהבה ביום הזה לכל מי שאתה אוהב, משפחה חברים ולא רק לבן/בת זוג )
לא חייבים להוציא המון כסף או לחשוב על הפקות מטורפות .
מספיק ורד אחד, לסדר את הבית, להכין ארוחת ערב או לעשות כל דבר קטן אחר שאנחנו לא רגילים לעשות בחיי היום יום באותו רגע נתון לחבק את מי שלצידנו ולהגיד "אני אוהב אותך".

חג אהבה שמח לכולם .

נתראה שוב ביום שלישי }{
http://www.thecage.co.il/events/?events_users_concept=view_date&d=2010/2/16