TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
4 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
4 ביוני 2010
TV_Eye(שולט) • 4 ביוני 2010
איך היה ?
|
|
היילני |
לפני 14 שנים •
4 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
4 ביוני 2010
היילני • 4 ביוני 2010
התבלבלת, מותק, יום שישי הבא. איך הייתי עושה גוש בלי לקחת ממך את השלט?
לכולםן, עוד שבוע בדיוק: יום שישי, 11.6, 11:00 גן-מאיר. |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
4 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
4 ביוני 2010
TV_Eye(שולט) • 4 ביוני 2010
חחח
המממ אופס? מתי באמת באה לקחת ? |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
9 ביוני 2010
היילני • 9 ביוני 2010
בואו למצעד.
בואו למצעד כי אכפת לכםן מזכויות אדם. ליום אחד, למרות החום, אל תתעצלו. בואו כי אתםן יודעים/ות שעצלות ושאננות גרועות מטיפשות. בין אם אתםן בדס"מים, וניליים, סטרייטים או להט"בים - בואו כבני אדם שמקבלים את ה"אחר". בואו כי אתםן מאמינות שלכל אדם הזכות להביע את עצמו אם אין בכך פגיעה באדם אחר. בואו כי אתםן מאמינים/ות בחופש ההווייה. בואו כי אתםן יוצרים/ות מציאות ולא נכנעים/ות למציאות קיימת. בואו כדי להתרשם, כדי לחוות, כדי ללמוד, כדי להנות. בואו כי אתם מאמינים/ות ורוצים/ות בשינוי, כי אתםן חושבים/ות שיש מה לשפר. בואו כי לאדם אחד, שניים, שלושה, מיליון יש כוח. בואו כבני אדם שלא מזדהים/ות עם אף קבוצה אך מקבלים/ות את כולן. בואו כדי לפגוש אותי על אזרחי. צאו באור יום, פסאודו-ערפדים/ות (אם צחת עור צורכת ברזל כמוני יכולה - אין זו אגדה!), ובקרו אותי בדוכן בגן-מאיר. אזרו כוחות למען שינוי חברתי ותודעתי וצעדו בגלל כל הסיבות לעיל. היו מקוריים ועשו משהו שעוד לא עשיתםן. יום שישי, 11.6, הפנינג הגאווה בגן-מאיר בת"א 11:00-13:00. צעידה מגן-מאיר ועד רח' הירקון 13:00-16:00. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
נוריתE • 10 ביוני 2010
חומד זה כבר גובל בתעמולה ורמיזות. מלא ססמאות שנהפכות, לריקות מתוכן פה.
לא, כל אחד רוצה לבוא לא כל, אחד, מעוניין לא,כל אחד,חושב ש"זה מה שישנה" לא כל אחד, יכול. ועןד מספר סיבות כמספר אילו שיש להם סיבות. הרמיזות הכביכול סמויות פה, עוברות את גבול הטעם הטוב. את נוקטת בנוסח "או שאתם איתי או שאתם נגדי", זה לא עובד ככה וככה לא עושים הסברה וככה, לא משיגים סובלנות והבנה. לי למשל היה הרבה יותר חשוב, למחות ולהפגין נגד גירוש ילדים קטנים, בלי לרקוד ברחובות ולצעוק ססמאות . |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
היילני • 10 ביוני 2010
בודאי שלא כל אחד או אחת רוצה לבוא, מסיבותיו/ה הוא/היא.
הסברים שאינם ססמאות מצויים בשבעת הדפים שכאן. לא אכנס לדיון הזה שוב. מכל מקום, סכמנו כבר שאינך מגיעה, וספקת הסברים רהוטים וחכמים עד אין קיץ לכך. |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
נוריתE • 10 ביוני 2010
כל מה ש אני ראיתי כאן זה "גוש" "גוש" גוש"
ואצלך מסתבר,כל האמצאים מקדשים את המטרה. אבל כבר הבנתי שאל לי לצפות להגיון ייתר כאן אז אני אנסח את זה פשוט וגראפי ככל שאפשר. אני מריחה פה לכל האורך את הפחד שלך ושל החבורה הקטנה שלצידך להיות מחר לבד בגן ובמצעד, לבוא לבושים ומאובזרים ולמצא עצמכם מבודדים ובולטים, כמו ראפר מהארלם בהפגנה של ה KKK אתם מרגישים שאתם חייבים גוש אחד גדול ואנונימי בכדי להעלם בתוכו וזה מה שאתם רוצים ומחפשים אז עשית, לשבחך יאמר,הכל החל מטיעונים פסאודו סוציולוגים מעורפלים ארוכים ולא ממש מובנים וש/או הגיוניים דרך התקרבנות בכיינית מתחסדת נוסח "זה כל בשבילכם אני עושה" כשאת לא מבינה שאף אחד לא ביקש שתעשי למענו כלום ותמני עצמך ש''צ מטעם עצמך וכלה ב,וזה,הכי אהבתי היום בבוקר, קריאות הקרב הקלטיות האלו נוסח "מי ל'יי' אלי" אם לא תבואו אז אתם אתם אתם... מאמינקה מייעצת לך ,מכל ליבי להשאיר את הגרדרובה עור/שחור המילטנטנטית בבית ביחד עם הציוד ללבוש גי'נס וטריקו ולזכור שמצעד הגאווה נוסד למען אג'נדה חברתית אמיתית ורצינית זוכרת אותה?? תנסי.י שלך עו ד כמה שעות לזכור למי ולמה זה נועד,באמת |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
היילני • 10 ביוני 2010
לא פחדתי שנה שעברה ואני לא פוחדת גם השנה.
הייתי צועדת גם לבד עם עצמי, אבל לשמחתי לא אהיה לבד. חבל שהדיבור שלך כ"כ מדכא. |
|
Queeny(מתחלפת){being} |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
Queeny(מתחלפת){being} • 10 ביוני 2010
איפה מסתיים המצעד?
אני אגיע לקצה בריצה מייד אחרי העבודה. |
|
היילני |
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
10 ביוני 2010
היילני • 10 ביוני 2010
המצעד מסתיים בחוף גורדון.
מסלול: יציאה מגן-מאיר לבוגרשוב, מערבה עד בן-יהודה, צפונה עד שד' בן-גוריון, ומערבה לכיכר אתרים ולחוף גורדון. נתראה! |
|