מאזניים(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
24 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
24 ביולי 2010
מאזניים(מתחלף) • 24 ביולי 2010
התגובה הזאת היא לא מכוונת לאף אחד או אחת
קיים כבר סירוס רפואי לאנסים, אבל צריך הסכמה של הבן אדם לכך. יש לזה 2 צדדים. כי אם בן אדם הואשם והוא לא אשם ( והיו כבר הרבה מקרים בעולם) אז עוד יעבור סירוס?! מצד שני זה מחייב כי אין טעם לשחרר אנס או פדופיל מועד אחרי כמה שנים לחופשי כי הוא יעשה את זה כנראה שוב. לדעתי צריך לחייב אנסים שחזרו על מעשיהם בסירוס רפואי. ודבר שני יש גם נשים שהן פושעות, תוקפות, גנבות, אלימות וכולה. אז זה לא פוליקלי קורקט לדבר כאן הכל בלשון זכר. |
|
גורגי99 |
לפני 14 שנים •
24 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
24 ביולי 2010
גורגי99 • 24 ביולי 2010
מאזניים כתב/ה: התגובה הזאת היא לא מכוונת לאף אחד או אחת
אתה צודק למשל הנשיא קצב ..לא עשה כלום..הוא אנס ?מה פתאום?חחחח ..זה בהומור ..אבל אתה באמת צודק יש מיקרים שאנשים אכן אושמו באונס סתם..היום כל בחורה שבא לה להיתנקם במישהוא..יכולה לומר שהוא אנס אותה..וקודם כל ישר עוצרים אותו ..בלי הרבה שאלות..וזה באמת מביש..כי הוא צריך להוכיח את חפותו...וזה שהמשטרה ישר עוצרת ..זה ברור שזה מתבקש..כי מעשי האונס באמת גוברים במחוזינו..ויש לטפל בזה כמו שצריך..אבל יש מיקרים שבאמת אנשים נופלים למלכודת של נקמנות..ואתה צודק מי שכבר אכן נתפס והודה שעשה מעשה של אונס פעם אחר פעם..צריך לסרס אותו..אם זה באמת מה שירגיע אותו...לגבי פשיעה ברור שיש משני המינים..רק שזה נכון שהפשיעה הגברית ..היא לצערנו יותר גדולה מאשר הנשית ...
קיים כבר סירוס רפואי לאנסים, אבל צריך הסכמה של הבן אדם לכך. יש לזה 2 צדדים. כי אם בן אדם הואשם והוא לא אשם ( והיו כבר הרבה מקרים בעולם) אז עוד יעבור סירוס?! מצד שני זה מחייב כי אין טעם לשחרר אנס או פדופיל מועד אחרי כמה שנים לחופשי כי הוא יעשה את זה כנראה שוב. לדעתי צריך לחייב אנסים שחזרו על מעשיהם בסירוס רפואי. ודבר שני יש גם נשים שהן פושעות, תוקפות, גנבות, אלימות וכולה. אז זה לא פוליקלי קורקט לדבר כאן הכל בלשון זכר. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 14 שנים •
24 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
24 ביולי 2010
הדורבנים(נשלט) • 24 ביולי 2010
עד כמה שידיעתי מגעת משה קצב באמת לא אנס. הוא בחזקת חף מפשע.
|
|
CastrationPlay(נשלט) |
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
CastrationPlay(נשלט) • 25 ביולי 2010
לגבי קצב אני מניח שאתה צודק
לגבי ענישה אני ממש נגד וגם לגבי ללכת עד הסוף העניין אני חושב שזה מעט מופרע... אבל כמשחק, או כחלק משליטה או כשלב בCBT, זה מדהים... |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
Morticia • 25 ביולי 2010
סליחה אבל מאיפה הגעתם למסקנה הגורפת הזו שקצב באמת לא אנס?
האמת היא שכמה נשים באמת התלוננו עליו ושבית המשפט באמת מצא לנכון להעמידו לדין על כך |
|
טרבולי והקצפת |
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
טרבולי והקצפת • 25 ביולי 2010
נכון. ואיזו באסה למורטישיה וחברים, כל זה אומר שהוא כרגע עדיין חף מפשע.
נכון מרגיז? |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
המלט • 25 ביולי 2010
Morticia כתב/ה: סליחה אבל מאיפה הגעתם למסקנה הגורפת הזו שקצב באמת לא אנס?
האמת היא שכמה נשים באמת התלוננו עליו ושבית המשפט באמת מצא לנכון להעמידו לדין על כך בואי נסכים שחצי מהאנשים לא יודעים שהוא לא אנס, והחצי השני לא יודעים שהוא כן אנס? |
|
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} |
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
מאדאם קירי(שולטת){אהובי המתו} • 25 ביולי 2010
מאזניים כתב/ה: ודבר שני יש גם נשים שהן פושעות, תוקפות, גנבות, אלימות וכולה. אז זה לא פוליקלי קורקט לדבר כאן הכל בלשון זכר. דבריי נכתבו בלשון זכר עקב מגבלות השפה העברית ותקפים לגבי פושעים ופושעות במידה שווה.
אלימלך כתב/ה: להגיב לך?
ואתה אמרת שהוא לא טרול...
אתה עשית את זה הרבה יותר טוב ממני. חיים טובים שיהיו לך. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
Morticia • 25 ביולי 2010
תגיד טרבולי, חוץ מלעשות לי אמבושים ולהגיב שטויות מה עוד אתה יודע לעשות??? בחזקת חף מפשע לא אומר שאדם לא עשה את המעשים בהם הוא מואשם - זה אומר שהוא טרם נמצא אשם ושעל התביעה להוכיח את אשמתו מעבר לספק לומר שהוא לא אשם זה לחטוא לעצם הרעיון! אתם יודעים לומר שהוא לא אנס? ועל כן המלט - הבה נסכימה באמת... |
|
טרבולי והקצפת |
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
לפני 14 שנים •
25 ביולי 2010
טרבולי והקצפת • 25 ביולי 2010
את רואה, את מתעצבנת. אני חושב שאני דובר בשם רוב החברים כשאני אומר - אין מחזה נפלא יותר.
בלי קשר, לא סתרת שום דבר שאמרתי. אדם הוא חף מפשע עד אשר מוכח אחרת. טרם הוכח אחרת. לפיכך נכון לרגע זה קצב חף מפשע. אני יודע, אין שמץ של סיכוי שתביני את העניין המאוד בסיסי הזה. |
|